Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacim Allah sendende razi olsun, dualarimiz kabul olsun insallah, burcu da okumus bak neguzel, ben yarin da okurum yani pazartesi de benden, sali burcu musaitse o okur, cunku sali çarşamba biraz yogun olucam gibi , carsamba filan bakalim seninki biterse sen devralirsin olmazsa yine konusuruz zaten

okur Burcu da canım sağolsun. Ben devralırım zaten çarşamba büyük ihtimalle bitecek o zamana gidi ağrı kesici içmiştim dişim için dr vermişti o azalttı galiba. Off inşallah tüplerim açık çıkar hiç kötü birşey doğmuyor içime düşünmüyorum kapalı çkabileceğini ama bu daha çok korkutuyor beni ne düşünmesem o gelir başıma. Tüpler tıkalıysa mecbur tüpü beklicem burada açılsında yaptırayım diye hayırlısı artık asıl anestezi kısmını merak ediyorum nasıl birşey acaba ama dayanıklıyımdır ben geçen diş ağrısıyla dr gittim diş etlerimde sorun varmış dr gelmişken diş taşı temizliği yapalım dedi hep kaçıyordum da. Eşim de iğne vurun dayanamaz dedi yok istemem dedim dayandım da bir iki yerde sızladı.Eşim diyor nasıl dayandım ben bile dayanamadım. Ama dr rahim filmini anestezi ile önerdi yoksa uyuşmadan da dener katlanırdım olsun ilk defa nestezi alıcam işte rahatlrım biraz

Son düzenleme:

Ozlemcim yavv nerelerdesin tatlim dun yoktun, kaplicadayim valla calisma yapmaya calisiyoruz iste dua edin insallah hayirli haberler vermeme sebep olur, simdi cikicam ama yine girerim dedikodumu yapabilirsiniz yetisirim ben size

canım anesteziden korkma zaten çok az veriyorlar, ben kürtajda aldım kısa süren bi işlem olduğu için az veriyorlar hemende uyanıyorsun zaten, bi sorun yaşamadım sanırım sadece sonrasında biraz gaz problemi oluyor oda anestezidenmi kürtajdanmı bilmiyorum, elinin üstünden iğne ile serumla birlikte veriyorlar

Ozlemcim yavv nerelerdesin tatlim dun yoktun, kaplicadayim valla calisma yapmaya calisiyoruz iste dua edin insallah hayirli haberler vermeme sebep olur, simdi cikicam ama yine girerim dedikodumu yapabilirsiniz yetisirim ben size

bugünlerde pek gelemedim ara sıra açıp okudum ama yazmadım, bazen bi garip oluyorum içimden hiç yazmak gelmiyor cumadan beride o günleri yaşıyordum,dünde piknik yapalım dedik geldiğimizdede uykum geldi uyudum hemen,bugünde temizlik yaptım yeter dedim pasaklı pasaklı nereye kadar evi temizledim toz kaldı almadım sonra yaparım onu dedim ee buna da şükretmek lazım
aferin aferin her fırsatı değerlendirmek lazım çalışın bol bol ooh hem gezin tozun kafa dağıtın ne güzel işte

gamze dilber merve aylin melek ayşe burcu melek yasemin kader tesbihinizi çektim Allah dualarınızı kabul etsin inş

anladım canım Allah tez zamanda yine nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birtanem biliyorsun ki hamile kalabiliyorsun ben bundan bile bihaberim olacak mı olmayacak mı. Kafanı dağıt tabii ki de insanlarla görüş. Herşey biz insanlar için canım. Bende maske falan takıp mı uyutacaklar acaba demiştim. Demek elden iğne ile yapıyorlar serumla hee. İyii o zaman az uytacaklarını zaten biliyordum araştırdım hemen uyanmışlar. Zaten kısa süren bir işlem sonucu da hemen söylüyorlarmış hayırlısı bakalım.

Gunaydin arkadaslar esimi ise yolladim bende uyandim tabi bi bakim dedim, tabi sabahin köründe kimsecikler yokmus
Benim midem bulanmaya basladi hayirdir insallah :))))))
Buket ile fazla takildim ya bende psikolojik oldum galiba
Simsi şu ictigim cycle progyniva duzenletici ilacin etkilerini okuyorum belki ondandir, belkide burda cok yemekten midem rahatsizlanmistir, belkide hamisimdir

Gamzecim tesbihini çektim, Allah kabul etsin insallah.

Yahu demin bir kuvvetli midem bulandi ayaga kalksam kusacaktim, yattim bekledim, agzima tuzlu biskuvi attim gecti hemen. suan yaşadığımız psikolojik etkileri acaba gercekten hamiş olunca yasiycakmiyiz çok merak ediyorum biz hayalen butun belirtileri yasayip bitirdik zaten
Demek ben calismasam her dakka belirti hissedicem, simdi boşum ya bugun aklimi bunla bozdum heralde

Son düzenleme:

allah şifa versin canım regl oluyosun doktorun çelişkiye düşüyo birde hamile kal doktorun meslegi bıraksın rabbimin olduramadıgı varmı o istesin ol desin tekki bizde rabbimin ol demesi için dua edelim sakın ümidini yitirme olacagına inan bu çok önemli

günaydın kızlar benim kırmızılar hala gelmedi sabah tekrar test yaptım malesef negatih offf yaaaa offffffff

Tesbihini çektim Rabbim kabul eylesin. Yasemin bugün benim de midem bulandı kahvaltı edemedim. Keşke öyle bir durum olsa bayram ederdik Reglime bir hafta var benim daha yani olsa da belirtiler başgöstermez ama inşallah sende vardır

inş. hayırlara vesile olsun canım bi kan testimi yaptırsan acaba

iki kere test yaptım nnegatim bugün adetin 34. günü yaaa kan vermeye hiç gidesim yok boş boşuna kolumu deldireceğim kanda da negatif görürsem iyice moralim bozulur gibi geliyor olmayan bişeyin peşine düşmüş gibi hayırlısı olsun inşallah artık kırmızıları beklemekten başka çarem yok bilmiyorum bu ay doktora gitsem mi dinlensem mi belki dinlenmeden yen kendiliğinden tutar

ya kızlar kusura bakmayın görmemimişim yazdıklarınızı..daha doğrusu çıkmışım o ara..
özlem valla kuzular bazen içime sıcaklık veriyolar deli gibi sevesim geliyo bazende hiç bişey hissetmiyorum..sanki yokmuşlar gibi

sedacım dert etme rahim filmini felan..özlemin dediği gibi kısa süre sonra uyanıyorsun ve kaldığın yerden devam edebiliyorsun..Aşılamada şans düşük deme yinede şans var sanırım %20..tüp işlemi zorlu bi süreç ..bence önce aşılama yaptır sonra tüpe geç..zaten eğer devlette çalışıyorsan sanırım prosedür de öyle..tüp düşünüyorsan iyice araştır..eskişehirde olması iyi bir avantaj ama yeni açılmış olması takdir edersinki bir dez avantaj..ama burada da vardı yeni açılmış bir merkez ve o merkezde tüp bebekle hamile kalan çok..tabi önce Allah OL diyecek..Allah yardımcın olsun..senin problem pkos du sanırım demi??

günaydın kızlar benim kırmızılar hala gelmedi sabah tekrar test yaptım malesef negatih offf yaaaa offffffff

dert etmee...bi dahaki sefere inşallah...sen adetin niye gecikti onu düşün bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…