- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.241
canım çok sağol Allah senden razı olsun muradını versin İnşallahhh.. Sende başlarsan karar kılıp bende sen regliyken sana okurum canım.. Şimdi oturdum inan ki salonu temizlemesi yerleştirmesi ee batmış hep her yer balkondaki eşyaları da almuştım içeri balkon boyancak diye hadi yine mutfak oturma odası sildim. Eşimle oturma odası camındaki boyaları çıkarmaya uğraştık yalıtımcılar hep batırmış balkona da çok damlatmışlar ama çıkmıyor onlar tiner alıcaz artık. Yarın da mesai var off yaa ne çabuk geçiyor bu haftasonu. Şimdi yemek yiyip duş alıp yatıcam.
yaaa çok duygulandım ama ben ya yaseminciğimde okudu benim için Allah sizden razı olsun ne diyim. Tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.. Sen reglim bitince okuyayım dedin ya yaseminde demişti okurum diye. Çok çok sağolunn.. Ben de reglim bitsin devam edicem sadece regl bitene kadar kızlar ki azaldı zaten heralde salı falan bitecek gibi bazen biter gibi oluyor ama devam ediyor belli de olmuyor ama perşembeye kadar bitmesi lazım bitişinde çekiliyor rahim filmi.
Sedacim Allah sendende razi olsun, dualarimiz kabul olsun insallah, burcu da okumus bak neguzel, ben yarin da okurum yani pazartesi de benden, sali burcu musaitse o okur, cunku sali çarşamba biraz yogun olucam gibi , carsamba filan bakalim seninki biterse sen devralirsin olmazsa yine konusuruz zaten
ooo bütün kızlar toplanmış
buketciğim kuzucukların nasıllar,iyilermi içeride yaramazlık yapıyorlarmı
yasemin tatile çıkmışsın güzel vakit geçirirsin inşallah, dönüşün muhteşem olsun hadi bakalım bekliyoruz
okur Burcu da canım sağolsun. Ben devralırım zaten çarşamba büyük ihtimalle bitecek o zamana gidi ağrı kesici içmiştim dişim için dr vermişti o azalttı galiba. Off inşallah tüplerim açık çıkar hiç kötü birşey doğmuyor içime düşünmüyorum kapalı çkabileceğini ama bu daha çok korkutuyor beni ne düşünmesem o gelir başıma. Tüpler tıkalıysa mecbur tüpü beklicem burada açılsında yaptırayım diye hayırlısı artık asıl anestezi kısmını merak ediyorum nasıl birşey acaba ama dayanıklıyımdır ben geçen diş ağrısıyla dr gittim diş etlerimde sorun varmış dr gelmişken diş taşı temizliği yapalım dedi hep kaçıyordum da. Eşim de iğne vurun dayanamaz dedi yok istemem dedim dayandım da bir iki yerde sızladı.Eşim diyor nasıl dayandım ben bile dayanamadım. Ama dr rahim filmini anestezi ile önerdi yoksa uyuşmadan da dener katlanırdım olsun ilk defa nestezi alıcam işte rahatlrım biraz
Ozlemcim yavv nerelerdesin tatlim dun yoktun, kaplicadayim valla calisma yapmaya calisiyoruz iste dua edin insallah hayirli haberler vermeme sebep olur, simdi cikicam ama yine girerim dedikodumu yapabilirsiniz yetisirim ben size
canım anesteziden korkma zaten çok az veriyorlar, ben kürtajda aldım kısa süren bi işlem olduğu için az veriyorlar hemende uyanıyorsun zaten, bi sorun yaşamadım sanırım sadece sonrasında biraz gaz problemi oluyor oda anestezidenmi kürtajdanmı bilmiyorum, elinin üstünden iğne ile serumla birlikte veriyorlar
bugünlerde pek gelemedim ara sıra açıp okudum ama yazmadım, bazen bi garip oluyorum içimden hiç yazmak gelmiyor cumadan beride o günleri yaşıyordum,dünde piknik yapalım dedik geldiğimizdede uykum geldi uyudum hemen,bugünde temizlik yaptımyeter dedim pasaklı pasaklı nereye kadar evi temizledim toz kaldı almadım sonra yaparım onu dedim ee buna da şükretmek lazım
aferin aferin her fırsatı değerlendirmek lazım çalışın bol bol ooh hem gezin tozun kafa dağıtın ne güzel işte
merhaba hanımlar. dün hastaneden gelir gelmez uyudum. başımı kaldıramadım. bi ara girdim forma sonra cıktım hemen. sonuclarım iyi çıkmadı kızlar. doktor apaçık menopozdasın dedi. Dedim bunun geri dönüşü yokmu? dedi hayır bunun geri dönüşü olmaz daha. yumurtalıkların sıfır hiç yok dedi. fsh:70 tsh:3.450 Lh: 48 estradiol: 45 prolaktin: 21 sonuclar bu. dedim ama ben 3 aydır ADET görüyorum. hemde hiç ilaç kullanmadan. şaşırdı sana ilaç vermedikmi dedi. evet verdınız. adet söktürücü. kullandım adet olmadım. sonradan kendılıgımden gördüm. sadece duzensiz görüyorum dedim. baska bır sey kullandınmı dedi hayır . hiç bir şey kullanmadım. bu hastalıgımı ogrendıgım gun taa 4-5 ay once bır hafta hayıt tohumu bıtkısel kur karısımı içmiştim . o kdar oda 1 hafta aradan 3 ay gectıkten sonra adet gordum dedim. baska bırseyde kullanmadım. belki vicudum geri dönüş yapıyordur dedim. yok imkansız bu dedi. geri dönüş olmaz. ama adet görmen beni çelişkiye düşürdü. normalde bu sonucara göre adet olmaman lazım pazaretsi gel ben bır ust hocalrıma danısayım ona gore bırseyler soyleyecegım dedı kızlar durum bundan ibaret
günaydın kızlar benim kırmızılar hala gelmedi sabah tekrar test yaptım malesef negatih offf yaaaa offffffff
inş. hayırlara vesile olsun canım bi kan testimi yaptırsan acaba
ooo bütün kızlar toplanmış
buketciğim kuzucukların nasıllar,iyilermi içeride yaramazlık yapıyorlarmı
yasemin tatile çıkmışsın güzel vakit geçirirsin inşallah, dönüşün muhteşem olsun hadi bakalım bekliyoruz
Bukett buradayken sorayım canım nasılsınn nasıl geçti tüp transferi kaç gün kaldı test yapmana. İnşallah olumlu sonuçlar alacaksın aşılama tutmazsa kışa bende yaptırıcam acıbademe gdiyorum Eskişehir'de kışın orada tüp bebek merkezi de açılacakmnış rahat olacak benim için Ankara'ya gtmem gerekmeyecek çalışıyorum zaten zor izi almak falan. Perşembe rahim filmimi var kasımda da inşallah aşılamaya geçiyorum keşke tutsa ilk seferde zor ama imkansız değil aşılama da şans düşük işte. Bana kalsa direk tüp yaptırırm valla.
günaydın kızlar benim kırmızılar hala gelmedi sabah tekrar test yaptım malesef negatih offf yaaaa offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?