Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

büyük ihtimal yumurtam geç oluştu çünkü bu ay hep yumurta kontrolüne gittim her gitmemde 2 gün sonrasına attı doktor baya geç büyüdü normalde 14. gün büyümüş olmalıydı benim 14. gün 12 mm idi 16. gün 14 böyle böyle arttı be ona bağlıyorum adet de yumurtanın gelişip atılmasından sonra gerçekleşiyor yanılmıyorsam

doğru söylüyorsun..misal bu ay benimde dün adet olmam gerekli idi normalde..ama bu ay tüp bebekle yumurtalıklarım uyarıldı birsürü yumurta olduya oda adetten 15 gün sonraya felan denk geldi..hatta ben doktora sodumki benim normalde 7 gün sonra adet olmam gerek bu çok kısa değilmi..oda benimle dalga geçti:))ben hiç duymadım böyle bişey sen nereden uyduruyosun dedi..sonrada dediki adet olmazsın biz yumurtalarını 15 günde topladıkya..onun üstündende 15 gün geçmesi gerekiyo..oda tam test tarihine denk geliyo..iştee öyle..ama sen madem yumurta takibi yapmışsın muhtemel adet tarihine göre bi kan testi yaptır o zaman.. o sidik çubukları her zaman doğru sonucu vermiyor..

merve arkadaşım tesbihini çektim ALLAH kabul etsin inşallah , sağlıkla en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah..
gül arkadaşım tesbihini çektim ALLAH kabul etsin inşallah , sağlıkla kolay bir doğumla bebeğini kucağına almayı nasip etsin YÜCE RABBİM..

kızlar hafta sonu internete giremiyorum ama tesbihlerinizi çekiyorum , bu arada pazar gününden beri leke şeklinde kanama var ama sökülmedim bu ay hem gecikti hem hala sökülmedim offf hamilelik yok biliyorum ama sitresten herhalde sökülemedim onun sıkıntısı var..

bu arada kendi tesbihimide çektim ALLAH kabul eder inşallah..

kızlar benim bat a 4 gün kaldı. hadi diyelim gebelik belirtisi yok hiiç yok hem de ama adet belirtisi de yok işin tuhafı adetten 1 hafta önceden benim memişler başlardı acımaya bu ay hiiiç salladığı yok yaklaşmamış gibi adetim kıllıkta nirvana yapıyor anlıycanız öle kasık karın bel ağrısı da yok yanı hamile olmadığımı yüzüme çarpmak için adet belirtisi bile vermiyo benim bünye

hee bi de hani demiştim ya benim kaş bıyık 10 günde coştu acaba belirtimi diye illa buldum kendimde ama o da tam tersiymiş yavaş uzarmış gebelikte kurcaladım o kadar bi belirti buldum onu da ters bulmuşum

kızlar selamlar,
merve,gül,gamze dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder.. Tez hayırlı vakitlerde gebelik nasip edip sağlıklı bebekler kısmet etsin inşAllah. Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmasın. İnşAllah beni de rahim filmine gitmeme gerek bırakmasın inşAllah Yarabbim. korkuyorum..

sen hala mı korkuyosun..çıt çıt çıt çıt..anesteziyi alınca inan bana hiç biey anlamıyosun:))uyuyosun mişil mişil ohh miss

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

hee bi de hani demiştim ya benim kaş bıyık 10 günde coştu acaba belirtimi diye illa buldum kendimde ama o da tam tersiymiş yavaş uzarmış gebelikte kurcaladım o kadar bi belirti buldum onu da ters bulmuşum

ama sen bu belirtiye takılma.. çok çok tüylenen gebeler var tanıdığım.. yani bu belirti tamamıyla bence kişinin kendi hormonlarıyla alakalı.. sen başka bir belirti araştırmaya devam et..

canım benim bu mümkün değil..heleki sperm kalması çok uzak ihtimal..zaten o temizleme işini doktorlar yapmaz hemşireler yapar.. o vajinal ultrasyon aletinin üstüne jelatin bir kılıf takıyorlar üstünede jel sürüyorlür..sonrada o kılıfı atıyorlar ve her hastada bu değişiyor..yoksa aynı alet her hastaya girmiyo yani:))))üstünde jelatin var...

canım yaa endişelenme aletin üzerine prezervatif takıyolar üstünede kayganlaştırıcı meraketme bişe olmaz

İnşallah Bedriyecim, çektirmeden hamile olduğunu öğrenirsin. Ben de bu ay adet bitiminde çektireceğim. Anestezi almayı düşünüyorum. Aslında kolaymış oldu bitti diyorlar, eşim hastaneye sorduğunda demişler anesteziye gerek yok ama ben kendime güvenemiyorum.

dün gece sol tarafım okadar çok agrıdıki bi klomen bukadarmı etki eder üşüttüm ayaklarımı dün çok afedersiniz gaz var kasıklarımdada özellikle sol tarafta müthiş kramplar girip çıkıyo

ama sen bu belirtiye takılma.. çok çok tüylenen gebeler var tanıdığım.. yani bu belirti tamamıyla bence kişinin kendi hormonlarıyla alakalı.. sen başka bir belirti araştırmaya devam et..

tatlım yapma bunu banaaa bak hemen umutlanıcam tetikte bekliyorum başka arıyom da yok canım yaa vücuduma kızıyorum bari adet belirtisi ver de umutlanayım diye ama nafile...

bak benim de içim rahatladı geçen ayki muayenede aklımda soru işareti kalmıştı temizliyorlardır dedim ama yinede aklımda kalmıştı. teşekkürler topiğimizin bilgesi

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

kğvser yukarıya bakarsan cevapları görürsün..yeni üyesinya heralde henüz alışamadın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…