- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.261
ya kızlar kusura bakmayın görmemimişim yazdıklarınızı..daha doğrusu çıkmışım o ara..
özlem valla kuzular bazen içime sıcaklık veriyolar deli gibi sevesim geliyo bazende hiç bişey hissetmiyorum..sanki yokmuşlar gibi
sedacım dert etme rahim filmini felan..özlemin dediği gibi kısa süre sonra uyanıyorsun ve kaldığın yerden devam edebiliyorsun..Aşılamada şans düşük deme yinede şans var sanırım %20..tüp işlemi zorlu bi süreç ..bence önce aşılama yaptır sonra tüpe geç..zaten eğer devlette çalışıyorsan sanırım prosedür de öyle..tüp düşünüyorsan iyice araştır..eskişehirde olması iyi bir avantaj ama yeni açılmış olması takdir edersinki bir dez avantaj..ama burada da vardı yeni açılmış bir merkez ve o merkezde tüp bebekle hamile kalan çok..tabi önce Allah OL diyecek..Allah yardımcın olsun..senin problem pkos du sanırım demi??
dert etmee...bi dahaki sefere inşallah...sen adetin niye gecikti onu düşün bakalım..
büyük ihtimal yumurtam geç oluştu çünkü bu ay hep yumurta kontrolüne gittim her gitmemde 2 gün sonrasına attı doktor baya geç büyüdü normalde 14. gün büyümüş olmalıydı benim 14. gün 12 mm idi 16. gün 14 böyle böyle arttı be ona bağlıyorum adet de yumurtanın gelişip atılmasından sonra gerçekleşiyor yanılmıyorsam
kızlar selamlar,
merve,gül,gamze dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder.. Tez hayırlı vakitlerde gebelik nasip edip sağlıklı bebekler kısmet etsin inşAllah. Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmasın. İnşAllah beni de rahim filmine gitmeme gerek bırakmasın inşAllah Yarabbim. korkuyorum..
hee bi de hani demiştim ya benim kaş bıyık 10 günde coştu acaba belirtimi diye illa buldum kendimde ama o da tam tersiymiş yavaş uzarmış gebeliktekurcaladım o kadar bi belirti buldum onu da ters bulmuşum
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
kızlar selamlar,
merve,gül,gamze dualarınızı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder.. Tez hayırlı vakitlerde gebelik nasip edip sağlıklı bebekler kısmet etsin inşAllah. Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmasın. İnşAllah beni de rahim filmine gitmeme gerek bırakmasın inşAllah Yarabbim. korkuyorum..
ama sen bu belirtiye takılma.. çok çok tüylenen gebeler var tanıdığım.. yani bu belirti tamamıyla bence kişinin kendi hormonlarıyla alakalı.. sen başka bir belirti araştırmaya devam et..
canım benim bu mümkün değil..heleki sperm kalması çok uzak ihtimal..zaten o temizleme işini doktorlar yapmaz hemşireler yapar.. o vajinal ultrasyon aletinin üstüne jelatin bir kılıf takıyorlar üstünede jel sürüyorlür..sonrada o kılıfı atıyorlar ve her hastada bu değişiyor..yoksa aynı alet her hastaya girmiyo yani:))))üstünde jelatin var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?