Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim daha adetime heralde 20-25 gün falan var heralde benim ama inan bu gün korkudan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. sanırsın ki yarım saat sonra filme giriceğim.. ben anestezi almayacağım artık onuda nasıl becericeksem.. çünkü ben hastanede çektirmeyeceğim.. bi film merkezi varmış orada çektiricemde bana dediler anestezi alma diyede ben anesteziden de korkuyorum. uyanamam falan diye.. yoksa korkmasam gidip ööle çektirirdim.. ama inan bugun kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. sen ne zaman çektiriceksin acaba..

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

canım benim bat 17 ekim zamanında olursam 22-23 ekim gibi çektiririm. Anesteziyi çok az veriyorlarmış, işlem süresi kadardır büyük ihtimalle hemen uyanıyormuşsun. Eğer sebebi buysa kendine işkence yapma canım, anestezi al ama istemiyorsanda üzme kendini bu şekilde kendini yıpratırsın. Anestezi olmadan da çok kolay diyenler var bu bünye meselesi. Ben jinekolojik muayenede bile kasıyorum bir kaç saniye kendimi bu nedenle güvenemiyorum kendime. İnşallah bunlara gerek kalmaz hamile kalırız

tatlım yapma bunu banaaa bak hemen umutlanıcam tetikte bekliyorum başka arıyom da yok canım yaa vücuduma kızıyorum bari adet belirtisi ver de umutlanayım diye ama nafile...

yaa kızma ama ben bu çileyi kendime her ay yapıyorum dur sende de belirti arayalım

* göğüs uçlarında hassaslık yada göğüslerde kramp gibi bir ağrı giriyor mu
*kirpiklerinde karışma falan var mı
gerçi biliyorsundur belkide adet tarihi geçmeden oluşan belirtilerin hepsi psikolojik diyor doktor

buket rahim kalınlıgından bahsettimi sana doktorun normalde 7 olması gerekiyomuş benimkisi sekizmiş

ee bana da hiç ööle bişey söylemedi.. bizimkileri nasıl öğrenebiliyoruz acaba? senin 1 sayı sadece yukarda olması sıkıntı oluyormu önemli değil miymiş.. birde bunuda rahim filminde mi öğrendin sen acaba

canımın içiii bende muayenede stres yaparım kendimi kasara bu gittigim 6. doktor hepside her muayenede ve muayene boyunca kasma yavrucum kendini rahat bırak söyle böyle diyorular ama ben anestezisiz çektirdim nolur büyütmeyin aklınızda çokta önemli deil anestezili çektirin ama su soru işaretleri kalsın ortadan lütfen

buket rahim kalınlıgından bahsettimi sana doktorun normalde 7 olması gerekiyomuş benimkisi sekizmiş

ben 9 diye duymuştum canımcım..ama ne zaman ölçtürdüğünde önemli..çünkü gitgide kalınlaşıyor..benim enson14,5 idi..ama biliyorsun yoğun ilaç takviyesi altındaydım..senin bat ne zaman..yani 4 yumoş olmuşyya ne zaman test yapacan..??

tatlım kızar mıyım hiç ben o kadar dinledim ki kendimi her gece kendimi ya doğuruyor ya da test yapmışım pozitif çıkmış doktor arıyor görüyorum
göğüslerimde ağrı yok ama ucunda hassasiyet var biraz
kirpiklerim de doğuştan karışık benim çok salaklar
evet doktorlar öyle diyor ama herkeslerin mide bulantıları ağrı sızı kasık batması bişiler oluyor bende olmalıymış gibi geliyor o yüzden anneme söylemedim çalışma yaptığımızı daha umutlanmasınlar hemen bahara doğru başlıycaz dedim ağzını aradım kızlar annelerine çekiyorlarmış ya onda da adet gecikmesi dışında bi belirti olmamış hiç hatta ilk 3 ay bile çok rahat geçmiş onun öyle söylemişti ona da güveniyorum biraz işte ne bileyim hayırlısı olsun artık...

GÜNAYDIN KIZLARRRRR meleğimin minik kalbini gördükkkkkkkurban olurum ben o minik kalbee çok güzeldi RABBİM herkese nasib etsin..mide bulantısı için ilaç verdi..çarşamba tahlillerim var..

tesbihlerinizi çektim şekerler RABBİM kabul etsin İNŞALLAH....

bedriye bune paniktir yaa bi sakin ol...ne olur sakinleştir kendini yazılarında bile böylesin bak kızacam sana haaaaaaaaaaaa:))yapma böyle..Allah beterin beterinden saklasın..hepimiz kadınız ve böyle yaratmış yüce yaratıcı bizi..rahim muhteşem bir organ ve sen ona sahipsin...eğer o filmide çektirmen gerekiyorsa ve korkuyorsan anestejili çektir..uyanamam ne demek yahuu... ölümcül hastamısın yaşlı mısın kalbin mi dayanmaz Allah korusun..bunları sil amlından..çok yaşlı olsan bünyen zayıf olsa, kalbin şekerin olsa anesteziye alerjin olsa anlayacam ama anesteji doktoru bakıyor önce..kafaya göre anesteji yapılmıyor..bi sakin ol ne olur..rahim kalınlığı ultrasonla ölçülüyor ve en az 9 olması gerek diye duydum ben..

yok tatlım bu her ay degişen bişe diye biliyorum ultrasonda söyledi doktorum o kısım içerisinde olusacamış bebek oraya yerleşecekmiş yani ama eger bebek olmazsa adet kanamasıyla dokuluyo diye biliyorum kızlar yanlışım varsa düzeltiniz lütfen

evet canım haklısın böyle duyunca cesaret geliyor kaçarı göçeri yok bu ay çekilecek normal yada anestezili olarak.

BENDE çok kasıyorum kendimi ama hatta benimde hiç güvenim yok ama sonrasında aşılama yapıyorlar ya hanı kısmetse rahiö filmi temiz çıkarsa aşılama deniyecek ondaki işlemleride görmek istiyorum o yüzden uyumayayım diyorum o katater mi ne takıyorlarmış onu aşılamadada takılyorlarmış ben işte ondan korkuyorum asıl ayy hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…