- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.281
buket test tarihin hangi gündü
İnşallah Bedriyecim, çektirmeden hamile olduğunu öğrenirsin. Ben de bu ay adet bitiminde çektireceğim. Anestezi almayı düşünüyorum. Aslında kolaymış oldu bitti diyorlar, eşim hastaneye sorduğunda demişler anesteziye gerek yok ama ben kendime güvenemiyorum.
dün gece sol tarafım okadar çok agrıdıki bi klomen bukadarmı etki eder üşüttüm ayaklarımı dün çok afedersiniz gaz var kasıklarımdada özellikle sol tarafta müthiş kramplar girip çıkıyo
bu cuma inşallah
belki de gebesindir
canım benim daha adetime heralde 20-25 gün falan var heralde benim ama inan bu gün korkudan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. sanırsın ki yarım saat sonra filme giriceğim.. ben anestezi almayacağım artık onuda nasıl becericeksem.. çünkü ben hastanede çektirmeyeceğim.. bi film merkezi varmış orada çektiricemde bana dediler anestezi alma diyede ben anesteziden de korkuyorum. uyanamam falan diye.. yoksa korkmasam gidip ööle çektirirdim.. ama inan bugun kendimi zor tutuyorum ağlamamak için. sen ne zaman çektiriceksin acaba..
tatlım yapma bunu banaaa bak hemen umutlanıcam tetikte bekliyorumbaşka arıyom da yok canım yaa vücuduma kızıyorum bari adet belirtisi ver de umutlanayım diye ama nafile...
buket rahim kalınlıgından bahsettimi sana doktorun normalde 7 olması gerekiyomuş benimkisi sekizmiş
kğvser yukarıya bakarsan cevapları görürsün..yeni üyesinya heralde henüz alışamadın..
canım benim bat 17 ekim zamanında olursam 22-23 ekim gibi çektiririm. Anesteziyi çok az veriyorlarmış, işlem süresi kadardır büyük ihtimalle hemen uyanıyormuşsun. Eğer sebebi buysa kendine işkence yapma canım, anestezi al ama istemiyorsanda üzme kendini bu şekilde kendini yıpratırsın. Anestezi olmadan da çok kolay diyenler var bu bünye meselesi. Ben jinekolojik muayenede bile kasıyorum bir kaç saniye kendimi bu nedenle güvenemiyorum kendime. İnşallah bunlara gerek kalmaz hamile kalırız
buket rahim kalınlıgından bahsettimi sana doktorun normalde 7 olması gerekiyomuş benimkisi sekizmiş
yaa kızma ama ben bu çileyi kendime her ay yapıyorum dur sende de belirti arayalım
* göğüs uçlarında hassaslık yada göğüslerde kramp gibi bir ağrı giriyor mu
*kirpiklerinde karışma falan var mı
gerçi biliyorsundur belkide adet tarihi geçmeden oluşan belirtilerin hepsi psikolojik diyor doktor
ee bana da hiç ööle bişey söylemedi.. bizimkileri nasıl öğrenebiliyoruz acaba? senin 1 sayı sadece yukarda olması sıkıntı oluyormu önemli değil miymiş.. birde bunuda rahim filminde mi öğrendin sen acaba
ee bana da hiç ööle bişey söylemedi.. bizimkileri nasıl öğrenebiliyoruz acaba? senin 1 sayı sadece yukarda olması sıkıntı oluyormu önemli değil miymiş.. birde bunuda rahim filminde mi öğrendin sen acaba
canımın içiii bende muayenede stres yaparım kendimi kasara bu gittigim 6. doktor hepside her muayenede ve muayene boyunca kasma yavrucum kendini rahat bırak söyle böyle diyorular ama ben anestezisiz çektirdim nolur büyütmeyin aklınızda çokta önemli deil anestezili çektirin ama su soru işaretleri kalsın ortadan lütfen
canım benim bat 17 ekim zamanında olursam 22-23 ekim gibi çektiririm. Anesteziyi çok az veriyorlarmış, işlem süresi kadardır büyük ihtimalle hemen uyanıyormuşsun. Eğer sebebi buysa kendine işkence yapma canım, anestezi al ama istemiyorsanda üzme kendini bu şekilde kendini yıpratırsın. Anestezi olmadan da çok kolay diyenler var bu bünye meselesi. Ben jinekolojik muayenede bile kasıyorum bir kaç saniye kendimi bu nedenle güvenemiyorum kendime. İnşallah bunlara gerek kalmaz hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?