- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.301
ben 9 diye duymuştum canımcım..ama ne zaman ölçtürdüğünde önemli..çünkü gitgide kalınlaşıyor..benim enson14,5 idi..ama biliyorsun yoğun ilaç takviyesi altındaydım..senin bat ne zaman..yani 4 yumoş olmuşyya ne zaman test yapacan..??
GÜNAYDIN KIZLARRRRR meleğimin minik kalbini gördükkkkkkkurban olurum ben o minik kalbee çok güzeldi RABBİM herkese nasib etsin..mide bulantısı için ilaç verdi..çarşamba tahlillerim var..
tesbihlerinizi çektim şekerler RABBİM kabul etsin İNŞALLAH....
GÜNAYDIN KIZLARRRRR meleğimin minik kalbini gördükkkkkkkurban olurum ben o minik kalbee çok güzeldi RABBİM herkese nasib etsin..mide bulantısı için ilaç verdi..çarşamba tahlillerim var..
ee bana da hiç ööle bişey söylemedi.. bizimkileri nasıl öğrenebiliyoruz acaba? senin 1 sayı sadece yukarda olması sıkıntı oluyormu önemli değil miymiş.. birde bunuda rahim filminde mi öğrendin sen acaba
ay canım maşallah sübhanallah. ne çok heyecanlanmışsındır duyunca miniğin kalp atışlarını Allah size bağışlasın Rabbim bizede görmeyi nasip etsin.
AMİN canım benim sağolasınn RABBİM en kısa zamanda tüm isteyenlere nasib etsin..gözün aydın olsun canım benim darısı sağlıkla kucagına alamaya inş.
amin canım benim sağolasınn rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasib etsin..
AMİN canım benimm sağoalsın RABBİM sizede nasib etsin İNŞALLAH..allah razı olsun canım veee gözünüz aydın allah sağ salim kucağına versin inşallah
Ozaman ikimizde hamileyiz kuşumTesbihini çektim Rabbim kabul eylesin. Yasemin bugün benim de midem bulandı kahvaltı edemedim. Keşke öyle bir durum olsa bayram ederdikReglime bir hafta var benim daha yani olsa da belirtiler başgöstermez ama inşallah sende vardır
Aylincim yaa sen ne alemsin guluyorum hep senin yazilarindahee bi de hani demiştim ya benim kaş bıyık 10 günde coştu acaba belirtimi diye illa buldum kendimde ama o da tam tersiymiş yavaş uzarmış gebeliktekurcaladım o kadar bi belirti buldum onu da ters bulmuşum
Senin hamiş olmana ramak kaldi canim ben sana diyim, bu ay olmasa bile önümüzdeki ay senin iş tamam bencetatlım kızar mıyım hiç ben o kadar dinledim ki kendimi her gece kendimi ya doğuruyor ya da test yapmışım pozitif çıkmış doktor arıyor görüyorum
göğüslerimde ağrı yok ama ucunda hassasiyet var biraz
kirpiklerim de doğuştan karışık benim çok salaklar
evet doktorlar öyle diyor ama herkeslerin mide bulantıları ağrı sızı kasık batması bişiler oluyor bende olmalıymış gibi geliyor o yüzden anneme söylemedim çalışma yaptığımızı daha umutlanmasınlar hemen bahara doğru başlıycaz dedim ağzını aradım kızlar annelerine çekiyorlarmış ya onda da adet gecikmesi dışında bi belirti olmamış hiç hatta ilk 3 ay bile çok rahat geçmiş onun öyle söylemişti ona da güveniyorum biraz işte ne bileyim hayırlısı olsun artık...
Ayyy maşallahGÜNAYDIN KIZLARRRRR meleğimin minik kalbini gördükkkkkkkurban olurum ben o minik kalbee çok güzeldi RABBİM herkese nasib etsin..mide bulantısı için ilaç verdi..çarşamba tahlillerim var..
hadi bakalım hepimiz bu aya gözümüzü diktik lami cimi yok bu ay en az 3 tane hamiş çıkaralım evvel allahın izniyle
Ozaman ikimizde hamileyiz kuşum
Aylincim yaa sen ne alemsin guluyorum hep senin yazilarindabizimde aklimizi karistirdin bak simdi, zaten bi hayali belirti ariyip duruyoruz
Senin hamiş olmana ramak kaldi canim ben sana diyim, bu ay olmasa bile önümüzdeki ay senin iş tamam bence
Ayyy maşallah
Canim yaa coksevindim nasil guzel duygudur kimbilir, rabbim 9 ay boyunca hep boyle sevinçli haberler almani nasibetsin.
Dogru dedin Nazancim bu ay costuk yine bakalim nasil sonuçlanabilecek
Ozaman ikimizde hamileyiz kuşum
Aylincim yaa sen ne alemsin guluyorum hep senin yazilarindabizimde aklimizi karistirdin bak simdi, zaten bi hayali belirti ariyip duruyoruz
Senin hamiş olmana ramak kaldi canim ben sana diyim, bu ay olmasa bile önümüzdeki ay senin iş tamam bence
Ayyy maşallah
Canim yaa coksevindim nasil guzel duygudur kimbilir, rabbim 9 ay boyunca hep boyle sevinçli haberler almani nasibetsin.
Dogru dedin Nazancim bu ay costuk yine bakalim nasil sonuçlanabilecek
Sağol canımmmmm beenim İNŞALLAH...Ayyy maşallah
Aminnnn valla bu ay hepimizde yine ve yeni umutlar hasıl oldu, buda Allahtan, bekleyelim ve gorelimanneemmm ağzından bal damlıyor hadi inşallah hep beraber
Evet yaaa insallah hakkaten zaten ilk sirada buket var, ayin 13ünden sonra Allahin izniyle onu hamiş ler listesine transfer ediyoruz, diger listeye gecerken ayagini sürtse de bari ardindan bizide süruklesebu ay nolur çıksın yaa bi kaç kişi moralimizde düzelir hem ne güzel olur
Sağol canımmmmm beenim İNŞALLAH...RABBİM sizede nasib etsin tatlımm
sağol canım benimmm..tümay merve gül arkadaslar tesbihlerinizi cektim Rabbim kabul etsin Insaallah en yakin zamanda hayirli haberlerinizi aliriz ve saglikli bir hamilelik gecirmenizi dilerim
Gamze bugün senin tesbihini cekecegim Insaallah
simdi ise gitme zamani
gül bu arada tebrik ederim cok sevindim bebeginin kalp atislarina Masaallah annesi
hayirli günler
Ozaman ikimizde hamileyiz kuşumQUOTE]
inşallah canım. Allah yüzümüzü güldürsün.
bedriyeyle bircan,
ikinizi de dövecem haaaa..bu ne panikdir yavvv...korkmayın diyoz ama anlaşılan size kar etmeyecek..başınıza gelmeden anlamayacaksınız korkacak birşey olmadığını...ama en azından cesaret gösterin be arkadaşım..hadi bi cesaret girince işin içine sonunda selametle çıkacaksınız inşallah..
hadi bakalım hepimiz bu aya gözümüzü diktik lami cimi yok bu ay en az 3 tane hamiş çıkaralım evvel allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?