Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben 14.gün gittim benimkiside 20 ekim inş. önce senden sonra sırası ile hepimizden hayırlı haberler çıkar

ay canım maşallah sübhanallah. ne çok heyecanlanmışsındır duyunca miniğin kalp atışlarını Allah size bağışlasın Rabbim bizede görmeyi nasip etsin.

gözün aydın olsun canım benim darısı sağlıkla kucagına alamaya inş.

canım anormal bir durum olsa söylerdi. Birkaç doktor bana rahminin fiziki yapısı iyi dedi onu kastetmişlerdir herhalde. yani korkacak bir durum yok.

ay canım maşallah sübhanallah. ne çok heyecanlanmışsındır duyunca miniğin kalp atışlarını Allah size bağışlasın Rabbim bizede görmeyi nasip etsin.

EVET canım heycanlandım eşimle beraber gittik bu sefer oda heyecanlıydı RABBİM tüm isyetenlere nasib etsin sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasib etsin
gözün aydın olsun canım benim darısı sağlıkla kucagına alamaya inş.
AMİN canım benim sağolasınn RABBİM en kısa zamanda tüm isteyenlere nasib etsin..

hadi bakalım hepimiz bu aya gözümüzü diktik lami cimi yok bu ay en az 3 tane hamiş çıkaralım evvel allahın izniyle

bedriyeyle bircan,

ikinizi de dövecem haaaa..bu ne panikdir yavvv...korkmayın diyoz ama anlaşılan size kar etmeyecek..başınıza gelmeden anlamayacaksınız korkacak birşey olmadığını...ama en azından cesaret gösterin be arkadaşım..hadi bi cesaret girince işin içine sonunda selametle çıkacaksınız inşallah..

allah razı olsun canım veee gözünüz aydın allah sağ salim kucağına versin inşallah

Ozaman ikimizde hamileyiz kuşum
hee bi de hani demiştim ya benim kaş bıyık 10 günde coştu acaba belirtimi diye illa buldum kendimde ama o da tam tersiymiş yavaş uzarmış gebelikte kurcaladım o kadar bi belirti buldum onu da ters bulmuşum
Aylincim yaa sen ne alemsin guluyorum hep senin yazilarinda bizimde aklimizi karistirdin bak simdi, zaten bi hayali belirti ariyip duruyoruz
Senin hamiş olmana ramak kaldi canim ben sana diyim, bu ay olmasa bile önümüzdeki ay senin iş tamam bence
Ayyy maşallah
Canim yaa coksevindim nasil guzel duygudur kimbilir, rabbim 9 ay boyunca hep boyle sevinçli haberler almani nasibetsin.
hadi bakalım hepimiz bu aya gözümüzü diktik lami cimi yok bu ay en az 3 tane hamiş çıkaralım evvel allahın izniyle

Dogru dedin Nazancim bu ay costuk yine bakalim nasil sonuçlanabilecek

anneemmm ağzından bal damlıyor hadi inşallah hep beraber

bu ay nolur çıksın yaa bi kaç kişi moralimizde düzelir hem ne güzel olur

tümay merve gül arkadaslar tesbihlerinizi cektim Rabbim kabul etsin Insaallah en yakin zamanda hayirli haberlerinizi aliriz ve saglikli bir hamilelik gecirmenizi dilerim

Gamze bugün senin tesbihini cekecegim Insaallah

simdi ise gitme zamani

gül bu arada tebrik ederim cok sevindim bebeginin kalp atislarina Masaallah annesi

hayirli günler

anneemmm ağzından bal damlıyor hadi inşallah hep beraber
Aminnnn valla bu ay hepimizde yine ve yeni umutlar hasıl oldu, buda Allahtan, bekleyelim ve gorelim
bu ay nolur çıksın yaa bi kaç kişi moralimizde düzelir hem ne güzel olur
Evet yaaa insallah hakkaten zaten ilk sirada buket var, ayin 13ünden sonra Allahin izniyle onu hamiş ler listesine transfer ediyoruz, diger listeye gecerken ayagini sürtse de bari ardindan bizide süruklese
Sağol canımmmmm beenim İNŞALLAH...RABBİM sizede nasib etsin tatlımm

Aminnnn canim Allah razi olsun

sağol canım benimmm.. RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin İNŞALLAH..sanada hayırlı günler tatlımm..

canım bu ay Allahın izniyle çektireceğim. Yani çektireceğiz dimi bedriyecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…