Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canım benimmm.. RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin İNŞALLAH..sanada hayırlı günler tatlımm..

Anammm Gül'cum senin minişinin boyu 7mm olmus, kiloya bak dha hala 1 gr bile degil, bu kesin manken olcak ben sana dedim de inanmadin sen bana şu fizige bak yaa uzun boylu ve zayif, oglum olursa senin kiza talibim simdiden

Anammm Gül'cum senin minişinin boyu 7mm olmus, kiloya bak dha hala 1 gr bile degil, bu kesin manken olcak ben sana dedim de inanmadin sen bana şu fizige bak yaa uzun boylu ve zayif, oglum olursa senin kiza talibim simdiden
evet canım ya dedim ya bana çekmiş die bende 50 kiloyum :))nazlı annesi gibi çıtı pıtı olcak heralde ...hehe bakalım canım yakınız zaten olur tabe ALLAH mı söyletio ne kız dionn benim içimede öyle doğuyoda sağlıklı olsunda fark etmez yinede

Anasina bak kizini al demisler zaten, onun icin gozum kapali aliyorum valla kiz diyiverdim acep dogrumu bekleyelim ve gorelim

iyi günler arkadaşlar benim yeni batım 4 kasım vede bu batımdan sonra korunmayı bırakıcam bu ay oldumu olmadımı heycanlarınıza bende katılcam ama o zamana kadar hepiniz hamiş olun bende assolist olup enson sahneye çıkayım :))))

hadi hayırlısı dört gözle bekliyoruzzzz

Tumaycim hosgeldin, canin cektï dimi hadi hayirlisi, eger hamis olursan topigimizin assolist hamisi yazarim bak ona gore

ayy demetimm ikiz anası ikiz anası senide kızdırıyoruz kusurumuza bakmayın ne olur
Hakkımızda hayırlısını diliyorum Rabbimden.. bak şimdi artık korkuyorum kelimesini kaldırıyorum lugatımdan çıkarıyorum..artık hiç korkuyorum demiyeceğim..:18:

ya kızlar bişey soracam..dün iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye..hemşire önce düşürmüş iğnenin birini kırmış, sonrada iğneyi hazırladı geldi batırdı sonra olmadı dedi çıkardı..iğnenin ucunu değişecem dedi öteki taraftan yaptı..niye dedim iğnenin ucunda problem var dedi..şimdide o yaptığı taraf çok ağırıyo..acaba bişey olmuşmudur??ötekiler hiç bu kadar ağırmadı yavv..

östürojen hormonu 1500 üzerindeyse çatlatma ignesi sıkıntı yaratıyomuş aşılamayı kabul etseydim ona bakcaktı kızlar bilgi açısından yazayım dedim

canımm bende iğne yaptırıyorum bazen 1 hafta çekiyorum ağrısını üstüne yatamıyorum...sertlik fln geliomu eline geliosa sıcak havlu koy..

canımm bende iğne yaptırıyorum bazen 1 hafta çekiyorum ağrısını üstüne yatamıyorum...sertlik fln geliomu eline geliosa sıcak havlu koy..

geliyo..ama on gündür vuruluyorum ben iğne..tamam ağrıyolar ama bu yapamadığı taraf daha bi ağırdı nedir anlamadım..boş hava pompaladı heralde...

Tumaycim hosgeldin, canin cektï dimi hadi hayirlisi, eger hamis olursan topigimizin assolist hamisi yazarim bak ona gore

hoşbulduk canim valla sizi gördükçe acayip canım çekiyor siz ozamana kadar hamile kalınki ben bol bol soru sorayım size böyle oldu hamilemiyim şöyle oldu hamilemiyim diye 1:

geliyo..ama on gündür vuruluyorum ben iğne..tamam ağrıyolar ama bu yapamadığı taraf daha bi ağırdı nedir anlamadım..boş hava pompaladı heralde...
zorlanmış yada dediğin gibi boş havada olabilir canım bana iğne yapan hemşire öyle dedi şişlik sertlik olursa sıcak havlu koy dedi..

buketcim iğneyi yapış şeklinden olabilir mesela ilacı çok hızlı vermiş olabilir sıcak yada soğuk kompres yap sıkma canını bana deri altına yapılacak iğneyi kasa yaptılar kolum şişti morardı acayip oldu çok korktum doktor buz koy demişt

Gicik kari yaa, ne beceriksize denk gelmissin kuşum, kizlar fikir vermis, bende sayende ogrenmis oldum sicak kompleks aklima yazdim. Insallah sanada iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…