- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.321
sağol canım benimmm..RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin İNŞALLAH..sanada hayırlı günler tatlımm..
evet canım ya dedim ya bana çekmiş die bende 50 kiloyum :))nazlı annesi gibi çıtı pıtı olcak heralde ...hehe bakalım canım yakınız zaten olur tabeAnammm Gül'cum senin minişinin boyu 7mm olmus, kiloya bak dha hala 1 gr bile degil, bu kesin manken olcak ben sana dedim de inanmadin sen banaşu fizige bak yaa uzun boylu ve zayif, oglum olursa senin kiza talibim simdiden
evet canım ya dedim ya bana çekmiş die bende 50 kiloyum :))nazlı annesi gibi çıtı pıtı olcak heralde ...hehe bakalım canım yakınız zaten olur tabeALLAH mı söyletio ne kız dionn benim içimede öyle doğuyoda sağlıklı olsunda fark etmez yinede
sağol balımmmmAnasina bak kizini al demisler zaten, onun icin gozum kapali aliyorumvalla kiz diyiverdim acep dogrumu bekleyelim ve gorelim
iyi günler arkadaşlar benim yeni batım 4 kasım vede bu batımdan sonra korunmayı bırakıcam bu ay oldumu olmadımı heycanlarınıza bende katılcam ama o zamana kadar hepiniz hamiş olun bende assolist olup enson sahneye çıkayım :))))
iyi günler arkadaşlar benim yeni batım 4 kasım vede bu batımdan sonra korunmayı bırakıcam bu ay oldumu olmadımı heycanlarınıza bende katılcam ama o zamana kadar hepiniz hamiş olun bende assolist olup enson sahneye çıkayım :))))
bedriyeyle bircan,
ikinizi de dövecem haaaa..bu ne panikdir yavvv...korkmayın diyoz ama anlaşılan size kar etmeyecek..başınıza gelmeden anlamayacaksınız korkacak birşey olmadığını...ama en azından cesaret gösterin be arkadaşım..hadi bi cesaret girince işin içine sonunda selametle çıkacaksınız inşallah..
kızlar bu yumurtaların hepsi aynı anda çatlıcak diye bi kaide yok dimi arkalı önlüde çatlayabilirler dimiii
kızlar bu yumurtaların hepsi aynı anda çatlıcak diye bi kaide yok dimi arkalı önlüde çatlayabilirler dimiii
canımm bende iğne yaptırıyorum bazen 1 hafta çekiyorum ağrısını üstüne yatamıyorum...sertlik fln geliomu eline geliosa sıcak havlu koy..ya kızlar bişey soracam..dün iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye..hemşire önce düşürmüş iğnenin birini kırmış, sonrada iğneyi hazırladı geldi batırdı sonra olmadı dedi çıkardı..iğnenin ucunu değişecem dedi öteki taraftan yaptı..niye dedim iğnenin ucunda problem var dedi..şimdide o yaptığı taraf çok ağırıyo..acaba bişey olmuşmudur??ötekiler hiç bu kadar ağırmadı yavv..
canımm bende iğne yaptırıyorum bazen 1 hafta çekiyorum ağrısını üstüne yatamıyorum...sertlik fln geliomu eline geliosa sıcak havlu koy..
Tumaycim hosgeldin, canin cektï dimihadi hayirlisi, eger hamis olursan topigimizin assolist hamisi yazarim bak ona gore
zorlanmış yada dediğin gibi boş havada olabilir canım bana iğne yapan hemşire öyle dedi şişlik sertlik olursa sıcak havlu koy dedi..geliyo..ama on gündür vuruluyorum ben iğne..tamam ağrıyolar ama bu yapamadığı taraf daha bi ağırdı nedir anlamadım..boş hava pompaladı heralde...
geliyo..ama on gündür vuruluyorum ben iğne..tamam ağrıyolar ama bu yapamadığı taraf daha bi ağırdı nedir anlamadım..boş hava pompaladı heralde...
ya kızlar bişey soracam..dün iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye..hemşire önce düşürmüş iğnenin birini kırmış, sonrada iğneyi hazırladı geldi batırdı sonra olmadı dedi çıkardı..iğnenin ucunu değişecem dedi öteki taraftan yaptı..niye dedim iğnenin ucunda problem var dedi..şimdide o yaptığı taraf çok ağırıyo..acaba bişey olmuşmudur??ötekiler hiç bu kadar ağırmadı yavv..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?