- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.341
mrb arkdaşlar konumuzla alakalı diil ama sizlere bişey danışmak istiyorum.bu cuma sabah eşim iş nedeniyle antalyaya gidicek ben de bu hafta sonu yani pazar günü ne de olsa eşim yok temizlik yaptırayım demiştim.ben hemşireyim bizim hastanede temizlik personelimiz var o çok güzel temizlik yapıooo onu çağırdım pazar günü için.eşim gideceği için ben de iş çıkışı cuma günü kayın valideme g,deceğim c.tesi günü de nöbetçiyim nöbete gideceğim ben nöbet çıkışı yaptırırım diye düşünmüştüm.bana dediki sen bana güvenirsen evin anahtarını ver ben c.tesi en azından koltuklarını sileyim pazara onlar bitmiş olsun dedi yoksa yetiştiremem acele iş yapmak istemiyorum içime sinsin yaptığım iş dedi.bi eşime sorayım dedim çünkü benim eşim biraz titiz bi adam söylesem ona anahtarı vercem desem asla kabul etmez.iş arkadaşıma sordum ver anahtarı bence hiç eşine söyleme dedi ben de kadına tamam cuma akşam ben kayınvalideme gidicem sen c.tesi yapabildiğin kadar iş yap dedim.ama içim içimi yiyor.sabah ta bi rüyayla uyandım uykumdan benim verdiğim anahtarı çektirip kendine çoğaltmış gördüm.ne kadar bilinç altıma yerleştiyse.sizce ne yapmalıyım ne olur bişi söyleyin.kadına ben nasıl derim yok sen sadece pazar günü gel diye
mrb arkdaşlar konumuzla alakalı diil ama sizlere bişey danışmak istiyorum.bu cuma sabah eşim iş nedeniyle antalyaya gidicek ben de bu hafta sonu yani pazar günü ne de olsa eşim yok temizlik yaptırayım demiştim.ben hemşireyim bizim hastanede temizlik personelimiz var o çok güzel temizlik yapıooo onu çağırdım pazar günü için.eşim gideceği için ben de iş çıkışı cuma günü kayın valideme g,deceğim c.tesi günü de nöbetçiyim nöbete gideceğim ben nöbet çıkışı yaptırırım diye düşünmüştüm.bana dediki sen bana güvenirsen evin anahtarını ver ben c.tesi en azından koltuklarını sileyim pazara onlar bitmiş olsun dedi yoksa yetiştiremem acele iş yapmak istemiyorum içime sinsin yaptığım iş dedi.bi eşime sorayım dedim çünkü benim eşim biraz titiz bi adam söylesem ona anahtarı vercem desem asla kabul etmez.iş arkadaşıma sordum ver anahtarı bence hiç eşine söyleme dedi ben de kadına tamam cuma akşam ben kayınvalideme gidicem sen c.tesi yapabildiğin kadar iş yap dedim.ama içim içimi yiyor.sabah ta bi rüyayla uyandım uykumdan benim verdiğim anahtarı çektirip kendine çoğaltmış gördüm.ne kadar bilinç altıma yerleştiyse.sizce ne yapmalıyım ne olur bişi söyleyin.kadına ben nasıl derim yok sen sadece pazar günü gel diye
ya kızlar bişey soracam..dün iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye..hemşire önce düşürmüş iğnenin birini kırmış, sonrada iğneyi hazırladı geldi batırdı sonra olmadı dedi çıkardı..iğnenin ucunu değişecem dedi öteki taraftan yaptı..niye dedim iğnenin ucunda problem var dedi..şimdide o yaptığı taraf çok ağırıyo..acaba bişey olmuşmudur??ötekiler hiç bu kadar ağırmadı yavv..
bu kadar tereddüte düştüğüne göre demek ki güvenmiyorsun.. kayınvalideye gidicektim ama onun da evi müsait değilmiş anahtarı ona bıraktım o bende kalıcak ctesi şimdi onun yanında da temizlik yap falan istemiyorum sen bana pazar gününe program yap o gece gidicek falan deyip bişey uydursan..
tatlım yapma bunu banaaa bak hemen umutlanıcam tetikte bekliyorumbaşka arıyom da yok canım yaa vücuduma kızıyorum bari adet belirtisi ver de umutlanayım diye ama nafile...
eşine karşı saygısızlık olur ondan gizli bişey olursa hep başına kalkar senin yüzünden diyeben güveniyorum da eşimden korkuyorum.offf o rüyayı görmeseydm keşkeee
ya kızlar bişey soracam..dün iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye..hemşire önce düşürmüş iğnenin birini kırmış, sonrada iğneyi hazırladı geldi batırdı sonra olmadı dedi çıkardı..iğnenin ucunu değişecem dedi öteki taraftan yaptı..niye dedim iğnenin ucunda problem var dedi..şimdide o yaptığı taraf çok ağırıyo..acaba bişey olmuşmudur??ötekiler hiç bu kadar ağırmadı yavv..
Gicik kari yaa, ne beceriksize denk gelmissin kuşum, kizlar fikir vermis, bende sayende ogrenmis oldum sicak kompleks aklima yazdim. Insallah sanada iyi gelir
eşine karşı saygısızlık olur ondan gizli bişey olursa hep başına kalkar senin yüzünden diye
ben güveniyorum da eşimden korkuyorum.offf o rüyayı görmeseydm keşkeee
beceriksiz hemşirenin alının agırlıgıyla alakalıdır canım yada ignenin ucu bozuksa ondanda olabilir endişelenme
hşşttttt ne dedikodumuzu yapıyosunuz bakalım sizzzz.ben de hemşireyim canlarımm aaaaaa çom ayıpp.şaka bi yana da uzun süre kan alınan iğne vurulan hastalar da olabiliyo bu durum.mesela benim de ablam tüp bebek olmuştu kalçaları kaç ay boyunca mosmor gezmişti resmen böle kistler oluşmuştu.ilk ben yapıodum acaba ben mi yanlış yapıyorum dedim sonra ki iğneleri başa yerde yaptırdık ama onda da hep mosmor olmuştu kalçası.koldan kan alınırken de bazen damarlarla alakalı olabiliyo morarmalar
hşşttttt ne dedikodumuzu yapıyosunuz bakalım sizzzz.ben de hemşireyim canlarımm aaaaaa çom ayıpp.şaka bi yana da uzun süre kan alınan iğne vurulan hastalar da olabiliyo bu durum.mesela benim de ablam tüp bebek olmuştu kalçaları kaç ay boyunca mosmor gezmişti resmen böle kistler oluşmuştu.ilk ben yapıodum acaba ben mi yanlış yapıyorum dedim sonra ki iğneleri başa yerde yaptırdık ama onda da hep mosmor olmuştu kalçası.koldan kan alınırken de bazen damarlarla alakalı olabiliyo morarmalar
dedikodu yapmıyoruz ay aşkolsun...kimsenin günahını almak istemem ama ortada bi beceriksizlik durumu da var..önce iğnemi düşürdü kırdı heba etti..bide o iğneler sayılı..eczaneye gidiyosun almaya daha öteki kutu bitmemiş diyo yenisini vermiyo..ikincisi..iğnenin ucunda problem vardedi öteki tarafa yaptı..ğneden hep ağırır ama..ucu problemli olan çok ağırttı..içerde parça marça kalmasın diye tereddüt ediyorum..yoksa tabiki olabilir damar patlar morarır..ama ilinin hafif olması diye bişede var bence..çünkü bazılarında hiç bişey hissetmiyorum..geçen biri geldi..açtım kalçamı..kalçamda bant var benim ilaç gibi bişey doktor vermişti..önce onu sonrdu sonrada daha ben cevap veriyorken soktu iğneyi..bi demediki yapıyorum hazır olun, nebiliyim bazısı diyoki sıkma kendini derin nefes al felan diyo..bu da sanki çocuk kandırıyo..kuşa bak der gibi.daha laf benim ağzımdayken soktu iğneyi böğrüme..durum bu yani...
oy kıyamam sana seni tenzih ederim ama bazıları çok acımasız hele ben bi nöbet degişimde nöbeti biten hemşireye igne yaptırdım allahım kadın igneyi yaparken resmen bacagım kasıldıgı için attıyo çok canım acımıştı yürüyememiştim degişim sırasında bi boşluk oluyo giriş yaptırdım bekliyorum hemşirede giymiş üstünü resepsiyondan birisi kızdı hastayı neden bekletiyosunuz yapsanıza diye ben ona yordum korkunçtu
anlıyorum tatlım seni tabiki daha dikkatli davranması gerekiyor bunlar önemli ilaçlar sonuçta aman yaşamayan bilemez canım benim bende geçen ay yumurta geliştirici iğne kullanıyodunm ya beni bi görsen bir titizlik aman dikkat edin önemli ilaç ltfen felan diyodum rabbim işini bilen insanlarla karşılaştırsın her yerde
anlıyorum tatlım seni tabiki daha dikkatli davranması gerekiyor bunlar önemli ilaçlar sonuçta aman yaşamayan bilemez canım benim bende geçen ay yumurta geliştirici iğne kullanıyodunm ya beni bi görsen bir titizlik aman dikkat edin önemli ilaç ltfen felan diyodum rabbim işini bilen insanlarla karşılaştırsın her yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?