- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.361
kızlar ya bende bir sonraki ay iğne kullancam nasıl olcak o iş kendi kendime yapamamki ben
yani parasında değğilim..birincisi eczane vermiyo..ikincisi bissürü ilaç var reçetesiz yapmıyolar iğneyi,,bidaha doktor bil reçete yazdır iğneyi ilacı git al..bunlar hepsi vakit ve yorucu eyler..geçen sefer görümcem almıştı Allah razı olsun..ama ben işyeriniden biyere çıkmıyorum..alınacak deseler gidip alamam eşimde yok..yani normal zamanım olsa hiç problem değil ama şimdi kendimi darda hissediyorum..dışarı çıkıyorum üşüyorum..sonra üzülüyorum bişey olurmu acaba diye..ne bileyim yaa zır işler..
ya kızlar bişey soracam..dün iğnemi yaptırmaya gittim hastaneye..hemşire önce düşürmüş iğnenin birini kırmış, sonrada iğneyi hazırladı geldi batırdı sonra olmadı dedi çıkardı..iğnenin ucunu değişecem dedi öteki taraftan yaptı..niye dedim iğnenin ucunda problem var dedi..şimdide o yaptığı taraf çok ağırıyo..acaba bişey olmuşmudur??ötekiler hiç bu kadar ağırmadı yavv..
mrb arkdaşlar konumuzla alakalı diil ama sizlere bişey danışmak istiyorum.bu cuma sabah eşim iş nedeniyle antalyaya gidicek ben de bu hafta sonu yani pazar günü ne de olsa eşim yok temizlik yaptırayım demiştim.ben hemşireyim bizim hastanede temizlik personelimiz var o çok güzel temizlik yapıooo onu çağırdım pazar günü için.eşim gideceği için ben de iş çıkışı cuma günü kayın valideme g,deceğim c.tesi günü de nöbetçiyim nöbete gideceğim ben nöbet çıkışı yaptırırım diye düşünmüştüm.bana dediki sen bana güvenirsen evin anahtarını ver ben c.tesi en azından koltuklarını sileyim pazara onlar bitmiş olsun dedi yoksa yetiştiremem acele iş yapmak istemiyorum içime sinsin yaptığım iş dedi.bi eşime sorayım dedim çünkü benim eşim biraz titiz bi adam söylesem ona anahtarı vercem desem asla kabul etmez.iş arkadaşıma sordum ver anahtarı bence hiç eşine söyleme dedi ben de kadına tamam cuma akşam ben kayınvalideme gidicem sen c.tesi yapabildiğin kadar iş yap dedim.ama içim içimi yiyor.sabah ta bi rüyayla uyandım uykumdan benim verdiğim anahtarı çektirip kendine çoğaltmış gördüm.ne kadar bilinç altıma yerleştiyse.sizce ne yapmalıyım ne olur bişi söyleyin.kadına ben nasıl derim yok sen sadece pazar günü gel diye
işte bu durumu da düşünüyorum.kayınvalide mi aaradım pazar günü gelsin senin evin küçük zaten 2 gün de gelmesine gerek yok dedi ben de bişi diyemedim sen gelsen de evde bulunsan diyemedim
mervecim kesinlikle vazgeç bu işten, sen evde yokken kimseyi alma eve kuşum, kadın bişey almasa bile sen bişeyini dolabın altına düşürsen kaybetsen ondan bileceksin bu sefer, eşn evde bişeyini bulamayıp sana sorsa panik olacaksın ayy yoksa kadınmı aldı filan diye. yani paranoyak olursun. cumartesi eşim evdeymiş onun için gelme de kadına bari.mrb arkdaşlar konumuzla alakalı diil ama sizlere bişey danışmak istiyorum.bu cuma sabah eşim iş nedeniyle antalyaya gidicek ben de bu hafta sonu yani pazar günü ne de olsa eşim yok temizlik yaptırayım demiştim.ben hemşireyim bizim hastanede temizlik personelimiz var o çok güzel temizlik yapıooo onu çağırdım pazar günü için.eşim gideceği için ben de iş çıkışı cuma günü kayın valideme g,deceğim c.tesi günü de nöbetçiyim nöbete gideceğim ben nöbet çıkışı yaptırırım diye düşünmüştüm.bana dediki sen bana güvenirsen evin anahtarını ver ben c.tesi en azından koltuklarını sileyim pazara onlar bitmiş olsun dedi yoksa yetiştiremem acele iş yapmak istemiyorum içime sinsin yaptığım iş dedi.bi eşime sorayım dedim çünkü benim eşim biraz titiz bi adam söylesem ona anahtarı vercem desem asla kabul etmez.iş arkadaşıma sordum ver anahtarı bence hiç eşine söyleme dedi ben de kadına tamam cuma akşam ben kayınvalideme gidicem sen c.tesi yapabildiğin kadar iş yap dedim.ama içim içimi yiyor.sabah ta bi rüyayla uyandım uykumdan benim verdiğim anahtarı çektirip kendine çoğaltmış gördüm.ne kadar bilinç altıma yerleştiyse.sizce ne yapmalıyım ne olur bişi söyleyin.kadına ben nasıl derim yok sen sadece pazar günü gel diye
hşşttttt ne dedikodumuzu yapıyosunuz bakalım sizzzz.ben de hemşireyim canlarımm aaaaaa çom ayıpp.şaka bi yana da uzun süre kan alınan iğne vurulan hastalar da olabiliyo bu durum.mesela benim de ablam tüp bebek olmuştu kalçaları kaç ay boyunca mosmor gezmişti resmen böle kistler oluşmuştu.ilk ben yapıodum acaba ben mi yanlış yapıyorum dedim sonra ki iğneleri başa yerde yaptırdık ama onda da hep mosmor olmuştu kalçası.koldan kan alınırken de bazen damarlarla alakalı olabiliyo morarmalar
çok saol buketçim allah razı olsun[TABLE="width: 100%"]
[TR="class: sorudetaybaslik"]
[TD]Sorunuz [/TD]
[TD="class: sorukoducevap"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: sonucaltyazilar, colspan: 2"]kadın doğum doktorunun vajinal muayenesinden sonra gusül gerekir mi? [/TD]
[/TR]
[TR="class: sorudetaybaslik"]
[TD]Cevap [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: sonucaltyazilar, colspan: 2"]Vajinal muayeneden sonra gusül abdesti alınması gerekmez.
BENİMDE İLMİHALDEN OKUDUĞUM, SIVININ GELMESİYLE ABDEST BOZULMASI..BU SEBEPTEN GUSUL GEREKMEZMİŞ..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yaaa çok duygulandım ama ben ya yaseminciğimde okudu benim için Allah sizden razı olsun ne diyim. Tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.. Sen reglim bitince okuyayım dedin ya yaseminde demişti okurum diye. Çok çok sağolunn.. Ben de reglim bitsin devam edicem sadece regl bitene kadar kızlar ki azaldı zaten heralde salı falan bitecek gibi bazen biter gibi oluyor ama devam ediyor belli de olmuyor ama perşembeye kadar bitmesi lazım bitişinde çekiliyor rahim filmi.
Bukett buradayken sorayım canım nasılsınn nasıl geçti tüp transferi kaç gün kaldı test yapmana. İnşallah olumlu sonuçlar alacaksın aşılama tutmazsa kışa bende yaptırıcam acıbademe gdiyorum Eskişehir'de kışın orada tüp bebek merkezi de açılacakmnış rahat olacak benim için Ankara'ya gtmem gerekmeyecek çalışıyorum zaten zor izi almak falan. Perşembe rahim filmimi var kasımda da inşallah aşılamaya geçiyorum keşke tutsa ilk seferde zor ama imkansız değil aşılama da şans düşük işte. Bana kalsa direk tüp yaptırırm valla.
doğru söylüyorsun..misal bu ay benimde dün adet olmam gerekli idi normalde..ama bu ay tüp bebekle yumurtalıklarım uyarıldı birsürü yumurta olduya oda adetten 15 gün sonraya felan denk geldi..hatta ben doktora sodumki benim normalde 7 gün sonra adet olmam gerek bu çok kısa değilmi..oda benimle dalga geçti:))ben hiç duymadım böyle bişey sen nereden uyduruyosun dedi..sonrada dediki adet olmazsın biz yumurtalarını 15 günde topladıkya..onun üstündende 15 gün geçmesi gerekiyo..oda tam test tarihine denk geliyo..iştee öyle..ama sen madem yumurta takibi yapmışsın muhtemel adet tarihine göre bi kan testi yaptır o zaman.. o sidik çubukları her zaman doğru sonucu vermiyor..
ya inşallah düşündüğüm gibi olmuştur hala gelmedi kırmızılar dayanamadım öğlen gittim kan verdim yarın sonuç çıkacak çok da ümitli değilim gerçi sırf içim daha da rahatlasın diye hayırlısı olsun artık
allah herkesi nazarlardan korusun canımcım..çok sağol.gamzecim tespihini çektim rabbim kabul etsin inşallah. Bir tur geçmişi okudum canlar yine buket ve minnoşları gündem de , yerim ben onları :d allah nazardan korusun, popişin ağrımış canım inşallah önemli birşey değildir. Benimde bugün bir sürü işim var, akşam vaktim olursa tekrar bir yoklarım buraları, yasemincim tatil çok verimli geçmiştir inşallah,mervecim eminim ki güvenilir bir kadındır ama arkadaşların yazdıkları doğru çok yalana karışmadan o gün uygun değilim planlarım değişti dersin ya da evde kayınvalidene terkrar rica edip evde kalırsın. Bak sana ne alnatacağım biz eşimin izninde memlekete giderken anahtarı komşumuza bıraktık, çünkü biz yokken eve elektrikçi gelecekti, ciddi br sorun vardı neyse bizde yeni taşındık adamları çok iyi tanımıyoruz ama iyi birileri, neyse izinden döndük , bizim anahtarı kaybetmişler, sonra eletrikçiye verdik ,eve o tek girdi bize geri vermedi dediler, sonra mutahitte dendi, sonra evin karşısında inşaat var, anahtar inşaatçiden çıktı, biz çok kızdık hemen kapının kilidini değiştirdik ama o 2-3 gün ben çok sters yaptım hiç beklemediğimiz bir şeydi, adamlar umursamamış elektrikçiye vermişler anahtarı gerisini düşünmemişler halbuki adamın başında biz dururuz falan filan demişlerdi...yani bence iyi düşün
canım inşallah iyi ve hayırlı bir sonuç alırsın kan dediğin bir sat içinde çıkar, hastanenin internet sitesine gir tc no ile tahlil sonucuna bakabilirsin ama tabikide durumu bilmiyorum sen daha iyi bilirsin
canım haklısın ama geç verdim kanı artık yarına kalır sonuç dediler küçük bi ilçedeyiz de inşallah güzel sonuç gelir ya çıkmadık kırmızıdan umut kesilmiyor işte
canım ne demek Rabbim kabul eder inşallah , yarın okula müfettiş gelecek bir sürü evrak hazırlamam gerek, eğer vakit bulursam bu akşam okurum ama söz vermeyim, sonra yapamazsam üzülürüm ,şartları zorlarım. benim arkadaşımın ilk aşılamada tuttu, inşallah seninde hayırlısıyla tutar canım, onun kocasını sperm sayısı ve hareketliliği çok düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?