Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar ya bende bir sonraki ay iğne kullancam nasıl olcak o iş kendi kendime yapamamki ben

yaparsın yaparsın iş başa düştümü yaparsın..ben ilk tedaviye başladığımda doktor bana birsürü ilaç vermişti.. ben içlerinden bir kısmını alıp içmemiştim..niye içmedin dedi ilaç fobim var dedim içemem..hala daha bu gün olmuş ilaç içemem ben ..iki saat ilaçların yüzüne bakarım sonra konsantr olup bir sürahi suyla ilaç içerim..ama doktor bana bi laf etti dediki ama böyle olmazki ileride belki bebeğin için içmen gerekecek bu ilaçları ozaman ne olacak dedi, işte o zaman bende ampül yandı, o günden beri aldığım hapları vurulduğum iğneleri hep bebeğim için vuruluyormuşum gibi düşündüm ve cesaretimi toplayıp ilacımıda içtim iğnemide vuruldum..sende öyle düşün canımcım..

bişi olmaz allahın izniyle sen içine raahat tut kafanı takma tabiki bu kolay bi süreç diil ama allahın ziniyle minnoşaların sana sıkı sıkı tutuncaklar ve bitcek bu sıkıntılar canımmm

yokcanım sen rahat ol hemşirenin eli ağırdır ondan ağırıyordur

canım eşin istemiyorsa bence alma eve sonra bir şey falan olur kabak senin başına patlar, kızların dediği gibi kayınvalden gelsin. huzursuz olma durduk yere.

işte bu durumu da düşünüyorum.kayınvalide mi aaradım pazar günü gelsin senin evin küçük zaten 2 gün de gelmesine gerek yok dedi ben de bişi diyemedim sen gelsen de evde bulunsan diyemedim

Allahım yarabbim sen aramış rica etmişsin tamam dese ne olur sanki en iyisi kadınla konuş sen bir şeyler bul yada güvendiğin komşun varsa ona rica et

mervecim kesinlikle vazgeç bu işten, sen evde yokken kimseyi alma eve kuşum, kadın bişey almasa bile sen bişeyini dolabın altına düşürsen kaybetsen ondan bileceksin bu sefer, eşn evde bişeyini bulamayıp sana sorsa panik olacaksın ayy yoksa kadınmı aldı filan diye. yani paranoyak olursun. cumartesi eşim evdeymiş onun için gelme de kadına bari.

ayyy sevgilerim ve saygılarım seninle canım hemşirem
buketime hiç kıyamam onun canını acıtınca o hemşireye yönelik olarak gıcık demiştim, genelleme yapmadım yani. sevgili arkadaşım. sizsiz olurmu, Allah vicdnlı merhametli insanlara denk getirsin hepimizi hayat boyu, sırf hemşireler için değil, tüm ihtiyacımız oln konularda bize yardımcı olacak kişiler için diyorum yani

[TABLE="width: 100%"]
[TR="class: sorudetaybaslik"]
[TD]Sorunuz [/TD]
[TD="class: sorukoducevap"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: sonucaltyazilar, colspan: 2"]kadın doğum doktorunun vajinal muayenesinden sonra gusül gerekir mi? [/TD]
[/TR]
[TR="class: sorudetaybaslik"]
[TD]Cevap [/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: sonucaltyazilar, colspan: 2"]Vajinal muayeneden sonra gusül abdesti alınması gerekmez.

BENİMDE İLMİHALDEN OKUDUĞUM, SIVININ GELMESİYLE ABDEST BOZULMASI..BU SEBEPTEN GUSUL GEREKMEZMİŞ..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok saol buketçim allah razı olsun

canım ne demek Rabbim kabul eder inşallah , yarın okula müfettiş gelecek bir sürü evrak hazırlamam gerek, eğer vakit bulursam bu akşam okurum ama söz vermeyim, sonra yapamazsam üzülürüm ,şartları zorlarım. benim arkadaşımın ilk aşılamada tuttu, inşallah seninde hayırlısıyla tutar canım, onun kocasını sperm sayısı ve hareketliliği çok düşüktü

ya inşallah düşündüğüm gibi olmuştur hala gelmedi kırmızılar dayanamadım öğlen gittim kan verdim yarın sonuç çıkacak çok da ümitli değilim gerçi sırf içim daha da rahatlasın diye hayırlısı olsun artık

gamzecim tespihini çektim rabbim kabul etsin inşallah. Bir tur geçmişi okudum canlar yine buket ve minnoşları gündem de , yerim ben onları Allah nazardan korusun, popişin ağrımış canım inşallah önemli birşey değildir. benimde bugün bir sürü işim var, akşam vaktim olursa tekrar bir yoklarım buraları, yasemincim tatil çok verimli geçmiştir inşallah,mervecim eminim ki güvenilir bir kadındır ama arkadaşların yazdıkları doğru çok yalana karışmadan o gün uygun değilim planlarım değişti dersin ya da evde kayınvalidene terkrar rica edip evde kalırsın. bak sana ne alnatacağım biz eşimin izninde memlekete giderken anahtarı komşumuza bıraktık, çünkü biz yokken eve elektrikçi gelecekti, ciddi br sorun vardı neyse bizde yeni taşındık adamları çok iyi tanımıyoruz ama iyi birileri, neyse izinden döndük , bizim anahtarı kaybetmişler, sonra eletrikçiye verdik ,eve o tek girdi bize geri vermedi dediler, sonra mutahitte dendi, sonra evin karşısında inşaat var, anahtar inşaatçiden çıktı, biz çok kızdık hemen kapının kilidini değiştirdik ama o 2-3 gün ben çok sters yaptım hiç beklemediğimiz bir şeydi, adamlar umursamamış elektrikçiye vermişler anahtarı gerisini düşünmemişler halbuki adamın başında biz dururuz falan filan demişlerdi...yani bence iyi düşün

Son düzenleme:

canım inşallah iyi ve hayırlı bir sonuç alırsın kan dediğin bir sat içinde çıkar, hastanenin internet sitesine gir tc no ile tahlil sonucuna bakabilirsin ama tabikide durumu bilmiyorum sen daha iyi bilirsin

allah herkesi nazarlardan korusun canımcım..çok sağol.

yasemincim tatlım benımkınede sorunsuz hamişlik dıye de eklermısın rıca etsem 2 dusugum oldu ya

gamzecim senın tesbıhını cektım rabbım kabul eylesın ınsallah amın

Son düzenleme:
canım inşallah iyi ve hayırlı bir sonuç alırsın kan dediğin bir sat içinde çıkar, hastanenin internet sitesine gir tc no ile tahlil sonucuna bakabilirsin ama tabikide durumu bilmiyorum sen daha iyi bilirsin

canım haklısın ama geç verdim kanı artık yarına kalır sonuç dediler küçük bi ilçedeyiz de inşallah güzel sonuç gelir ya çıkmadık kırmızıdan umut kesilmiyor işte

canım haklısın ama geç verdim kanı artık yarına kalır sonuç dediler küçük bi ilçedeyiz de inşallah güzel sonuç gelir ya çıkmadık kırmızıdan umut kesilmiyor işte

Anladım canım, inşallah sağlıklı ve hayırlı gelsin bebişin, iyi haberleriniz bekliyoruz , sonucu bildir bize :)

sorun değil canım ben 40 a tamamlarım sadece ara vermeden okumak lazım diye biliyorum gerçi reglim baya azaldı yarına bir abdest alayım bakalım ne alemde olacak bazen pedi çıkarıyorum gelmiyor diye günlük ped koyuyorum pat geliyor yine deli ediyor beni. Bakarım çarşamba sabah gelmemiş olursa çarşamba devam ederim ben iki gün olmasın napıyım Rabbim kabul eder canı gönülden inanıyorum 40 tamamlasın o önemli bence ara verilse de olur. İnşallah tutar canım benim eşimin değerleri çok iyi hız falan benimde rahmim arkaya dnükmüş direk rahime verileceği için o yönden de şansım artacak aslında gebeliğe engel değil ama zorlaştırıyor. Kısmret bu işler bazısının sayı hreket azdır ama olur bazısının çok iyidir ama olmaz Allah ol demedikçe..

Kızlar ben regl olduğumu unuttum tesbihleri çekecektim. Sorun olmuyor tesbihte regl olmak diyorlar ama içim rahat etmiyor benim kabul olmaz diye. Beim regl azaldı gelmiyor gibi birşey yarın akşam abdestimi alayım öyle hepinize okuyayım olur mu canlarım..

Yaseminciğim döndün mü canım sen kaplıcalardann.. İnşallah faydası olur hayırlı haberlerini alırız senin için güzel şeyler hissediyorum cidden.. Bir kendime hiçbirşey hissedemiyorum yaa... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…