Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tatlim ara verdirmem ben sana , bu aksam ben yine okuycam zaten. Yarin sen durumuna bak, eger bitmezse aksam cok gec olmadan 9 a kadar bana ozel mesaj yolla ne yapar ne eder okurum.

canım ayet olmadığı sürece okuyabilirsin gönlün rahat olsun

Tatlim ara verdirmem ben sana , bu aksam ben yine okuycam zaten. Yarin sen durumuna bak, eger bitmezse aksam cok gec olmadan 9 a kadar bana ozel mesaj yolla ne yapar ne eder okurum.

ay sahi mii çok sağol tatlımm ben oku diye yazmadım canım yaa gerçekten okuyamayacak gibiysen okumayabilirsin. Yarın işten gelince duş alayım hemen abdest alayım bakıcam durumuma giyindikten sonra birşey gelmezse başlıcam yarın akşam bakalım. Allah razı olsun canım ya ne desem az gelir şurada ne kadardır tanıyorsun ki ve yerime dua okuyorsun Allah gönlüne göre versin..

Canim cekebilirsin ama icin rahat etmiyirsa tabi rahat ettigi gibi yap bence sorun yok.
Yaseminciğim döndün mü canım sen kaplıcalardann.. İnşallah faydası olur hayırlı haberlerini alırız senin için güzel şeyler hissediyorum cidden.. Bir kendime hiçbirşey hissedemiyorum yaa... :18:

Canimmmm insallah iyi haberler veririm yaa bende cok umutluyum... biliyorum ki icimizden kim bu guzel haberi verse kendimiz gibi seviniyoruz, insallah bol bol hamiş haberleri almaya baslariz artik

canım ayet olmadığı sürece okuyabilirsin gönlün rahat olsun

pikii okuyayım ben o zaman haftasonu boyaydı temizlikti okuyamadım bir uyumuşum gece resmen baygın halde eşim diyor ki sayıklıyordun hep gece. Be yorgun olunca hep sayıklarım zaten annemde derdi. O kadar kalktım lavaboya falan hiç uyanmadın dedi bugünde işyerinde bir yoğundum ki tüm gün pc başında uğraştım durdum. Perşembe rahim filmi var heyecan had safhada anestezi ile olacak ama heyecan yapıyorum işte. Hayırlısıyla açık çıksa da bir daha ki aya aşılamaya geçsem.

Tatlim Allah senden de razi olsun, burdaki dostluklarim cok derin, 40 yildir taniyor ve seviyorum gibi herbirinizi. Onceden evde aglardim ara ara benim hic gercek dostu yok galiba diye. Ama artik 10'larca cok sevdigim ve sevildigim dostum arkdasim kardesim oldu. Dedigim gibi bugun okuycam, yarin icin mutlaka haberleselim , ben simdi abdest alayim hem yatsiyi kilim hem meryem sureni okuyim gelim. Opuyorum canim

ne okuyorsunuz tatlım kırka neyı tamamlamaya calışıyorsunuz yardım edebılecegım bısey varsa okuyım bende eskı yazı bılmıyorum ama turkcede okuyabılırım

umut her zaman olmalı. Ben hiçbirşeye kötü bakmıyorum aşılamaysa aşılama, tüpse tüp yanii tedavi şekli ne olursa olsu yeter ki bebeğim gelsin. Şükredelim halimize bu seçeneği olmayanlarda var. Yengem mesela maalesef ne aşılama ne tüp hiçbiri yapılamıyor. Çift rahimli ve biri kapalıymış girişi diğeri de yarım kapalıymış ve tüp yapsa bile rahim büyümezmiş ve bebek ölürmüş olmazmış yanii. Kaç senelik evliler ama olmadı işte o yüzden herzaman şükrediyorum. Tabii bende film çekilmeden bilmiyorum ne var ne yok ama Allah dermansız dert vermesin hiç kimseye bizim yerimizde olmayı isteyen o kadar çok insan vardır ki..

umut her zaman olmalı. Ben hiçbirşeye kötü bakmıyorum aşılamaysa aşılama, tüpse tüp yanii tedavi şekli ne olursa olsu yeter ki bebeğim gelsin. Şükredelim halimize bu seçeneği olmayanlarda var. Yengem mesela maalesef ne aşılama ne tüp hiçbiri yapılamıyor. Çift rahimli ve biri kapalıymış girişi diğeri de yarım kapalıymış ve tüp yapsa bile rahim büyümezmiş ve bebek ölürmüş olmazmış yanii. Kaç senelik evliler ama olmadı işte o yüzden herzaman şükrediyorum. Tabii bende film çekilmeden bilmiyorum ne var ne yok ama Allah dermansız dert vermesin hiç kimseye bizim yerimizde olmayı isteyen o kadar çok insan vardır ki..

hayırlısı olsun inşallah ev işleri kolay değil hem iş hem ev yoruyyor neden filmi anezteziyle çektirıyorsun merak ettim

canım benimde derdimi anlatacağım kimsme yok baika şehirdeyim annem başka şehirde babam annem ayrı babamla görüşmüyorum evlendiğimden beri. Aannem zaten rahatsız biraz tedavi görüyor nasıl anlatayım kadına rahim filmi ,aşılama olucam diye. Arkadaşlar zaten hep soruyor ama dert dinlemek yok anlamıyorlar yapsana bir tane bak herkrsin bebeği oldu deyip duruyorlar akrabalar bile düşünmüyor. Bilmeyen nereden anlasın ki. Çok sağol canım bende abdestimi alayım da arkadaşların tesbihini çekeyim madem regliyken sorun olmuyor. Gerçi abdest alsam regliyim abdest tutmaz ki.

ne okuyorsunuz tatlım kırka neyı tamamlamaya calışıyorsunuz yardım edebılecegım bısey varsa okuyım bende eskı yazı bılmıyorum ama turkcede okuyabılırım

canım benim için okuyor. Meryem suresi var gebelik için faziletli bir dua zaten türkçesinden anlarsın anlamını. 40 gün okunuyor ama regl olduğun zaman ara vermeden okunması gerektiği için ya kocan ya da bir arkadaşın senin yerine okuyor öyle yani. Ben de perşembe rahim filmi çekilicem ve bir daha ki aya kısmet olursa aşılamam var o yüzden başlayayım tedavi başlamadan 40 günüm bitsin dedim de regliyim sağolsun yasemin okuyor şimdi yerime reglim bitince ben devam edicem.. Sağolasın canım çok düşüncelisinn..

hayırlısı olsun inşallah ev işleri kolay değil hem iş hem ev yoruyyor neden filmi anezteziyle çektirıyorsun merak ettim

canım ağrılı sancılı bir işlem sende minyon tiplisin kasarsan kendini işlem yarıda kalır dedi o yüzden anestezili çekelim en rahatı dedi doktorum bende tamam dedim aslında muayene de kasılmıyorum ama benim de işime geldi. Hiç anestezi almadım bu zamana kadar bakalım nasıl olacak iğneyle serum takıp damardan veriyorlarmış galiba ve çok hafif zaten ameliyatlardaki gibi değil işlem bitince uyanacak şekilde.

tatlım bedne okuyabılırım senın ıcın gercekten haber vermen yeterlı bu arada rahım fılmını nerde cektırcektın

bi kaç arkadaşım yaptırmıştı anestezisiz rahat geçmişti oyüzden sordum zaten yaptıkları ilaçlar hafif ilaçlar seni rahatlatıcak endişe etme sakın uykun varmışta uyumuşsun gibi hissedeceksin sonar uyancaksın biraz sarhoş etkisi sayıklayabilirsin ama emin ol tam kendine geldiğinde söylediğin hiç bişeyi hatırlamayacaksın

Seni cesaretinden ötürü tebrik ederim.çok doğru bir bakış açısı, umut var tedavi var hepsinin denemek gerek.bi cesaret devam et arkadaşım:)

Rahim filmini de dert etme arkadaşların dediği gibi uyur uyanırsın hiç bişey kalmaz. Git çektir analım filmini

Allah a çok şükür bisürü seçeneğimiz var ayrıca öyle mucizevi hikayaler duyuyoruzki rabbimin hikmeti umudu bırakmıcaz

tatlım bedne okuyabılırım senın ıcın gercekten haber vermen yeterlı bu arada rahım fılmını nerde cektırcektın

Burada acıbadem var canım orada çekilicem doktorum da orada kendisine çok güveniyorum. Canım gerek olursa söylerim şu an Yasemin okuyor yarın regl hala devam ediyor olursa sana derim sen olursun olur mu gülüm çok sağolasın Allah razı olsun ne diyeyim ki çok sevindirdiniz beni.

evet onu biliyorum ama uyuma ve uyanma aşamasından korkuyorum. Çalışıyorum öğleden sonraya izin alıcam en iyisi ben sabaha kadar uyuyamayım orada hemen uyurum ay ya uyuyamazsam ya hissedersem :18: yok yok valla hiç korkmuyorum herşeye hazırım ben nerdeyse canlı canlı kesseler sesim çıkmayacak dicem yanii. Sayıklarken ne derim acaba direk tüpüm açık mı derim heralde dr da hee açıktı gaz kaçırıyormış azıcık tüpün der

Seni cesaretinden ötürü tebrik ederim.çok doğru bir bakış açısı, umut var tedavi var hepsinin denemek gerek.bi cesaret devam et arkadaşım:)

napalım canım başka çaremiz yok bu yola girdiysek cesaretli olucaz. Yoksa olmaz. Filme de, aşılamaya da, iğnelere de, doktorun masasına yatmaya da hepsine dayanıcaz insan nelere dayanmıyor ki bunlar ne ki. Hepi topu aylarca değil ya 14 günlük süren tedaviler bunlar zamanında yumurta çatlayınca bak sen tüp yaptırdın ne kadar zamanını aldı iğneler, toplama ve transfer hepsi geçiyor ve o anı beklemek kalıyor geriye. Evet kolay değil farkındayım ama daha zorlarını yaşayanlarda var. Ben herşeye hazırım ve böyle olmak zorundayım yanımda eşimden başka kimse yok ailem şehir dışında tedavilerimde elimden tutacak destek verecek hiçkimse yok bir tek bu koyuyor bana ama tek başıma altındna kalkıcam kendi anneminde haberi yok artık tedavilere başladığımdan zaten o da rahatsız kaynanaya zaten denmez bir eşim var yanımda yoksa isterdim ablam olsun hayatım ya da kız kardeşim annem yanımda olsun aşılamam da tüpte elimden tutsun güç alayım ama yok tek başıma mücadele edicem ve kazanıcam İnşallahh..

Canım o zaman bu akşam senin yarın benim olsun olur mU? Yarın sen okuma

Ya var yaa inanın ağlıyorum şu an gerçekten yaa çok sağolunn varolunn.. Şurada bişey rica ettim kaç kişi talip oldu ben nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.. En iyi teşekkür dua olacaktır enimim. Allah'ın o güzel gönlünüze göre versin açılan ellerinizi boş çevirmesinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…