Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dejavucum o ilaçların özelliği o sen uykusuz olsanda uyursun canım ameliyat yapmıyolar sakin ol

İnan Bana etrafında birsürü insan olsada yine yalnızın. Tek başımıza bu süreci atlatmamız gerek. Unun içinde cesaret gerek. Oda sende var Allah'ın izniyle yolun açık olsun

Sedacım ben sabah işe gittim sonra izin aldım gittim çektirdim sonra uyandım kalktım işe gittim:))

Son düzenleme:

tamam tatlım duruma gore harket ederız.bu arada ben daha once de soylemıştım fındıkzadede radyomarda cektırdım ve hıcbırsey hıssetmedım kwesınlıkle tavsıye edıyorum cunku burda arastırmada yarıda kestım kalktım.k.kulubunden arastırmıştım sagolsun doktorda cok ıyıdı bıttı dedı ınanasım gelmedı:)

Maşallah sen akaç ayda bu kadar kiloyu verdin?

Canım o zaman bu akşam senin yarın benim olsun olur mU? Yarın sen okuma
Tamam tatlim yarin seda temizlenmis olmazsa ozaman sen okursun kuşum

Canimmm kalpler bir olunca kimsenin duasi havada kalmaz iste boyle, elden ele okuyup Allaha ulasacak insallah dualarimiz.
Iyi geceler canlarim ben cikiyorum simdilik.opuyorum.

dejavucum o ilaçların özelliği o sen uykusuz olsanda uyursun canım ameliyat yapmıyolar sakin ol

Bilyorum canım uyucaz mecbur ama uyanma aşaması komik olmasa barii

İnan Bana etrafında birsürü insan olsada yine yalnızın. Tek başımıza bu süreci atlatmamız gerek. Unun içinde cesaret gerek. Oda sende var Allah'ın izniyle yolun açık olsun

Öyle kesinlikle yaşamayaan bilemez kendi annem bile anlamıyor beni halbuki onunda 5 sen olmamış ama öyle aman aman bir isteği de yokmuş aman olsun falan diye o zamanlar böyle dr gitmek falan da yok. Kimsenin beni anlamasını beklemiyorum o yüzden. Herşey olup bitsin Allah nasip eder de tutarsa o zaman anlatırım anneme. İnşallah cesaret yeter bebeğim olmasına.

Sedacım ben sabah işe gittim sonra izin aldım gittim çektirdim sonra uyandım kalktım işe gittim:))

Ben gitmicem ne halde olacağımı bilmiyorum gelicem derim gelemem falan en iyisi izin almak yaa.. Yıllık iznimden de zamanım var daha olmadı oradan kessinler.

orayı da duydum ben İstanbulluyum ama İstanbul'a gitsem bile uzak kalıyor annemin oturduğu yere taa Eskişehirden'de oraya gidilmez ki astarı yüzünden pahalıya gelir valla yol parası bilmem ne derken. Acıbadem de dokyorum orada yaptırcam aslında özel ve adı olan bir hastane ama neden o kadar ağrılı acılı oluyor deyip anestezi istedi bilmem son model cihazlar olması lazım ama minyon olduğum ve rahmim arkaya dönük olduğu için belki de.

iyi geceler canımm sağolasınn tekrar tekrar çok öpüyorumm iyi uykular..

Tümay, Merve, Gül, Gamze tesbihlerinizi çektim Allah kabul etsin İnşallahh..

Maşallah sen akaç ayda bu kadar kiloyu verdin?

tatlım ilk 4 kıloyu bır ayda sonra bıraktım 3bucuk aydada gerısı verdım az kaldı bakalım hedefe:)

anladım tatlım hayırlısı ben ıstanbulda sanıyodum senı cnm

Herkese merhaba...

Yasemincim topiğe arada bakıyorum birbiriniz için yaptığınız Duaları Rabbim kabul eder inşALLAH...

selamunaleyküm hanımlar :). nasılsıznı bakalım? bugun kalbim küt küt ata ata hastaneye gıttım. ama bu sefer annecagzımla bırlıkte. gercekten bu doktoralr tam bir sopalık!!
hemen anlatıyorum. annem doktora dedıkı size bir sey soracagım. ben cocugumu buraya zorla getırdım neden bılıyormusunuz doktor hanım ? anne bosuna gıtmeyelım doktor bana sen tamamen menopoza gırmıssın dedı ben bitmişim daha ne diye gidiyoruz. dedi. adet görmeme bıle şaşırmadı demekki onemlı degıl dedı doktro hanım karsınızadakı 40 yasında bırı degıl daha 20 yasında bir genc. nasıl yuzune boyle pat dıye soyleyıphıc umut yok dıyıp pskolejısını alt üst edip gonderebılıyorsunuz dedi. siz menopoz demişssiniz. peki size bır sey soracagım menopoza giren bir kadın adet görebilirmi 3 ay üst üste?? 2.sorum adet görmek demek yumurtlamak anlamına gelmıyormu? doktor tabi kıpkırmızı oldu. beni nie sucluyorsunuz flln dedi gunde buraya 5-6 tane hasta gelıyor senn gıbı 13 yaslarında bile? annemde 5-6 tane hasta cokmu dedi?? bız 5 aydır gıdıp gelıyoruz ne kromozom arastırması yapıldı? ne beynındekı hıpofz bezının calısma seklıne bakıldı ne ılac verildi ? dedi. bizede doğru düzgün hiç bir acıklama yapmadan gönderiyorsunuz dedi. doktorda sen sorucaksın dedi biz söylicez. olurmu öyle sey dedi. annem ( kızlar hazıran ayında alttan muayene etmıstı dokto sonra bır kac tane kucuk ultroson resımlerı cıkartmıstı hep merk etmıstım one dıye hatta sormustum bnlar yumurtalarımmı yoksa hayır denmıstı) sız yumurtaları varmı yokmu baktınızmı hıc dedı? doktorda evet baktım ultrosonda 4 tane yumurtası cıkmış dedi. tabi bnm slak kafam ben sıze sormustum bana yumurta degıl onlar dıyıp gondermıstınız benı demeyı akıl edemedım otobuste aklıma geldi :) annemde dediki bnm bu konularda fazla bır bılgım yok doktor hanım bakın 4 tane yumurtaları oldgnu soyluyorsunuz. sız bu cocugu nasıl menopoza gırmıssın tamamen dıyıp gonderebıldınız menopoza gırenın hıc yumurtaları olurmu? eger oyleyse bıle menopozdaysa gercekten belkı bu onun son yumurtlama donemlerı hayati meselesi niye toplamıyorsunuz ? yumurtalarını dedi. benı nıe sucluyorsunuz fln dedı doktor tabıkkıı menopoza gırmıs dıyemeyız dedi. bu kız 3 aydır adet goruyor dedi. yumurtladıgı anlamına gelıyor dedı. ama tahlıllerı yuksek cıkıyor tahlıllerıne gore menopozda. ma evet haklısınız ultrosanda yumurtalar gozukmus adette goruyor. bızbunu arastırıcaz sımdı beynındekı hıpofız bezı fazla calısıyor yada bır sey baskı yapıyor beynıne olabılır dedı. kromozom tahlılı istediı beyın emarı istedi. gozlerın cıft goruyormu dıe sordu hayır dedım. annem dedıkı ozaman bu menopozda degıl suan yanlsmym doktor hanm dedı. evet dedı ama belkı menopoz baslangıcı olabılır. bu sonclarda bellı olucak. öyle işteee kızlarr yanı 5 ay önce yumurtlamısım 4 tane yumurtalrım varmısta haberım yokmuşş bana oysaki bu doktor daha 2 gun once yumurtaların tamamen bitmişş yok dedııstı geri dönüşü yok demişti gerizekalı. insanların haylarıyla oynuyorlar. ben 5 ay once yumurtladgımı bılseydım tup bebege gıderıdm belkıde son şansımdı onlar bnm (((((((

Aleyküm selam canım, hoşgeldin...
Canım ne kadar bilinçli ve cesaretli bir annen varmış, hayran kaldım doğrusu. Bundan sonraki dönemlerde de anneni yanından eksik etme sakın. Senin kafan durgun oluyo sanırım hastanede, bak annen çok güzel konuşmuş. Hadi hayırlısı bakalım, hemen umut kesmek yok, sen demiyormuydun benim işim tıpla değil, dualarla? Şimdi dua zamanı, Rabbim inşallah en kısa zaman bu zorlu günleri atlatmanızı nasip etsin, umutların hiç bitmesin, boy boy çocukların olsun inşallah, sağlık mutluluk huzurla yaşayın

Son düzenleme:

inşaallah cnm kışa giriyoruz yavaş yavaş kasımdan sonra artık kış :) kışımız bahar olur inşaallah :) amin. Evet normalde cevreme karsı cok duyarlı dıkkatlıyımdır ama dedıgn gıbı bu hastalıktan snra durgunlastım ınsanların soyledklerını 2. kere anlıyorm herlade onada kafam baska yerlerde oluyor :) hayırlısı olsun en azından menopoz olayında bir nebzede olsa cıkmıs bulunuyorum. ıns. 4.adetımıde gorurum :) bakarısnz 5. adeti beklerken hamiş oldgmu öğrenirim :)) hayal kurmak guzeldir. sen nasılsıun? hamıleleık nasıl gıdıyor? kcınsıyetı ne zamana bellı oluck

annen çok ii demiş bazıları gerçekten insanlığını kaybetmiş inş hala yumurtluyorsundur ve inş yakın zamanda güzel haberlerini alırız

Belki çok daha duyarlı bir doktora rastlamış olsaydın bu kadar durgun olmazdın...
İnşallah görürsün 4. adetinide canım
Hamilelik iyi gidiyor Allaha şükür. Henüz kalp atışlarını duymak için bile gitmedim. Cinsiyete daha çooook var :)

haklısın gülcüm. bu kadar kendımı hırpalamazdım 5 ay dile kolay.. maşaallah cnm benm. kacıncı haftadasınki?? ilk önce kalp atısları sonra cinsiyet sonraaa ılk 3 ay , kıpırdamalar ılk tekmseıs derkeennnnnn aglama sesi =))

Bugün 5 hafta 3. günümdü netteki hesaplayıcılar göre :) Son adet tarihim 31 Ağustostu işte..
İnşallah dediğin gibi ilerler canım, Rabbim o ağlama seslerini sağlıcakla duymayı nasip etsin inşallah
İsteyen bütüün kullarınada hayırlısı ile nasip etsin ama en başta bu topikteki arkadaşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…