Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin Buketcim ALlah razı olsun.
Bu arada ilk sayfaya tubanın başlatmış olduğu tefriciye tablomuzu ekledim, tefriciyenin okunuşu, anlamı ve hikmetlerinide özetle belirttim.
bence hepimiz az da olsa çok ta olsa okuyalım, 10 tane de olabilir, 50 tane de , 1000 tane de, kim kaç tane okuyabilirim derse yazdırsın ismini. hepimizin nefesi girsin bence. sağolsun hepimiz için dua ederek başlamış tuba, ALlahım dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla, güzel bir etkinliği daha bugün itibari ile başlatmış olduk, hayırlı uğurlu olsun inşallah

yaseminciğim geçmiş olsun Allah anneannene şifa versin canım

amin canım benim. sen nasılsın, lekenleme filan varmı bugün, bende senle aynı durumdayım valla, ilk yaptığım testte biliyorsun hayal meyal bi çizgi görmüştüm, ikincisinde o bile yoktu, ayrıca üstüne bide regl oldum sandım ama regl değil bu lekelenme tarzında bişey, dün koca gün 1-2 damla koyu renk bişey gelmiş okadar. anlamadım gitti ben bu vucudumu

evet canım malesef bugünde var

Allah anneannene şifa versin inş ben 2 gün önce başlamıştım tefriciyeye 1500 tane okudum okudukça yazarım

evet canım malesef bugünde var
ah canım benim bakalım ne olacak durumumuz ama üzülme sakın yalnız değilsin bak bende aynı durumdayım, olursa birlikte seviniriz, olmazsa birlikte teselli buluruz
Allah anneannene şifa versin inş ben 2 gün önce başlamıştım tefriciyeye 1500 tane okudum okudukça yazarım

sağol canım ALlah razı olsun inşallah rabbim acı çektirmesin ona hiç kıyamıyorum yazık çaresiz çünkü.
bu arada süpersin maşllah,1500 olarak güncelliyim listeyi, aslında bende daha fazla yazacaktım listeye 500 yada 1000 filan ama şimdi annanemin durumundan dolayı acil bişeyler olur koşturmam gerekir onun için çekeceğim zaman haber verip listedeki rakamı güncellerim

kızllaaaarrr..
testlerimin sonuçlarını aldım hastaneden geldim eşimin sonuçlarını SONRA ALIcağız benim kan değerlerim temiz çıktı.. ama bugun çok ağladım.. Allah ım güldürsün inşAllah.. doktor biraz dnee dedi olmazsa rahim filmi çektir sonrasında görüşelim dedi o sonrasında aşılama falan diye öyle söyledi sanırım.. adetim gelsin belki hemen rahim filmi çektireceğim.. korkmazsam korkarsaammm çektirmem :)) ama doktor bugun bi rahattı.. hani dene bir iki kez gibilerinden takıldı.. Allah hayırlısını nasip etsin.. inşAllah.

Bu arada Yasemin Allah annanene hayırlı şifalar nasip etsin. inşAllah.

Özleemmm canım kanaman devam ediyormuş sanırım çok mu yoğun.. şimdi az az geliyorsa sıkıntı yok .. rengi ne renk bu arada.. koyu kırmızı kahverengi tarzında ise doktor üzerine adet görüyorsun demişti.. Allah hayırlısını nasip etsin.

Birazdan sıradaki arkadaşımın tevhidini okuyacağım..

bedriyecim temiz çıkmasına çok sevindim..inşallah sonuç iyi olur..senin yaş kaçtı? doktor bunlara bakıp dene demiştir sana..hadi hayırlısı..

ne güzel kan değerlerin iyi çıkmış inş eşinin de iyi çıkar rahim filminden de korkmana gerek yok hiç öyle abartıldığı gibi değil bence hemen adet olunca çektir sonra tedaviye başlarsın

Bedriyecim Allaha çok şükür oh yaa bunuda atlattın, bende test sonuçlarımı giderken ağlamıştım, ne akıl yaa, insan bi sonucu alır sonra duruma göre ya güler yada ağlar dimi bence rahim filmini de çektir adetin bitince, o işte çıksın aradan, ondan sonra kafan tamamen rahatlar, çünkü şimdi 1-2 ay nekadar takmıyorum desende rahim filmi takılacak aklına, acaba tıkalımı, vs gibi. kiminde sancı kuvvetli oluyor, kimide normal kadın muayenesi gibi pek bişey hissetmiyor canım, korkma sen. benimki sancılıydı nedense, ama çoğu kişininki kolay geçiyor.

bu arada akıntın koyu renk ise üstüne adet görüyor olabilirsin demişsin özleme, benimkide koyu renk bakalım hayırlısı. ayy bide oruç tutmuyorum şimdi adetmiyim yoksa değilmiyim şüphede kaldım, bugünde öyle kırmızılar gelmezse akşam yıkanıcam yarın oruç tutucam yaa kendimi kötü hissediyorum böyle. zaten işyerinde hiçbişey yiyemiyorum ki oruç tutmak daha iyi burda yani, heryer erkek dolu nerde yiyim

tabiki isterim benide eklemenizi, birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inşallah. herkesin sınavı farklı bu dünyada. buda bizim sınavımız sanırım. inşallah dualarla aşmayı nasip eder rabbim ve sağlıklı, hayırlı evlatlar doğurur, büyütürüz.

canım hoşgeldin, senin yaşın ve bat tarihin neydi acaba?
birde dua listesini bayramdan sonra güncelleyeceğim, şuanda 18 ağustos arfie gününe kadar olan tarhiler dolu, bayram ertesi yeni bir dua fırtınasına geçeceğiz inşallah.
şöyle bir öneri sunabilirm, mesela 18 ağustos tarihinde nartanesiii nickli ayşe arkadaşımızın dua günü, o gün ilk önce ayşe için 100 adet, sonrasında da senin için 100 adet okuyalım. senide bu dua grubundan mahrum bırakmayalım.
ben şimdi seni ekliyorum, sende bugün ve öncesinde ismi yazılı olan arkadaşlar için 100er adet okursan çok iyi olur canım, haksızlık olmasın, onlar senin için okuyacaklar çünkü, sende onlar için okumuş ol. olurmu

Tamam Allah razı olsun.sıradaki kişi için bugün başlıyorum okumaya. Allah kabul eder inşallah. yaşım 29. ama bat tarihi nedir anlayamadım.:44:

bedriyecim temiz çıkmasına çok sevindim..inşallah sonuç iyi olur..senin yaş kaçtı? doktor bunlara bakıp dene demiştir sana..hadi hayırlısı..

CANIM BEn 31 yaşındayım.. biraz sen bir dene bakalım dedi.. gebe kalırsan gel dedi.. biz her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne yapıcağız.. gebe kalmazsanda rahim filmi çektirip öyle gel dedi o zamanda aşılama deniyecekler.. ama şimdi adetim geldi.. bi gönlüm diyor ki hemen git rahim filmini çektir aklından çıkar herşeyi.. bi gönlümde dene diyor.. bu arada adetim geldi.. benim sıkıntım sanırım düşükle de ilgili sıkıntım bu ben çok stres altında kalıyorum.. gebe kaldığımda da bacaklarım titriyor terslik olucak diye.. çünkü kanama oluyor azar azar ve ben daha çok endişeleniyorum hoop düşük oluyor.. bugunde aynısı hiçbirşeyim yoktu o hastanede doktorlardan korkmaktan pat diye geldi adetim.. de ben nasıl rahat bir insan haline gelebilirim onu bilmiyorum.. genelde hep paniğim ben..

kızlar demin eski topikten şimdi hamile olan kişilerin eski yazılarını okudum, nasıl bir mazi yaa, onlarda aralarında konuşmuş, akıntın varmı, belirtin varmı, off bu ayda regl oldum, sinir oldum vs vs. ama şimdiki durumlarına bakıyorum, ya hamile olmuşlar yada doğum yapmışlar, inşallah önümüzdeki sene bizlerde maziyi okuyunca "vay be bunları da yazan bizdik, şimdi bebeğimizi kucağımıza alan da biziz" deriz

beni listeye 6 eylül diye kaydeder misin bat ımı.. ben şimdi hormon testlerimi yaptıracağım.. 2 günsonra inşAllah onlarda iyi temiz sonuç çıkar.. yani stres bitmiyor Allah beterinden korusun inşAllah.. koyu renk kanamayı 2 defa yaşadım her ikisinde de doktor korkma dedi.. gerçi ikiside düşük oldu ama netde de korkulmayacak gebelikler diyor.. hatta ebe bir arkadaşım var. dedi ki koyu renk kanaması doğuma kadar devam edn çok hamile var.. onda büyük ihtimal rahim kendini temizliyor sürekli dedi.. en son doktor bana adet zamanında gelen koyu kanaması olan gebeler üzerine adet görüyor korkulcak bişey yok dedi.. ben şu an azından kan pıhtılaşmam yok onu biliyorum gerçi olsaydı da onun çaresi bulunmuş Allah ol dedikten sonra aspirinle falan halledicekti.. ama bişey çıkmadı.. hayırlısını diledim hep demek ki hayırlısı buydu.. amaannn bilmiyorum ki yatıp uyumak istiyorum.. rahim filmi için işyeri şu an dolu konuşucağım bakalım bende çektireceğim yerle.. herşeyden korkuyorum Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşAllah.işyerinde çok zor erkekler varken yemek yemek.. hepsi hımm demek adet diye aklından gçirdiğini düşünüyorum.. ancak hepsinin önünde ilaç iç :) midem kötü olmuş ilaç içtiğim için bugun bana oruç yok diyebilirsin.. sonradaa hoop yemek yersin

hımm:) pcolu olduğum için hiç bir zaman diyemedim şu zaman adet göreceğim diye. ama 3-4 gün içinde olacağim. zaten olmak için kullandığım ilaç bitti ve belirtileri var. bu arada regliyken okunabiliyor değilmi öyle biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…