- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
yaseminciğim geçmiş olsun Allah anneannene şifa versin canım
amin canım benim. sen nasılsın, lekenleme filan varmı bugün, bende senle aynı durumdayım valla, ilk yaptığım testte biliyorsun hayal meyal bi çizgi görmüştüm, ikincisinde o bile yoktu, ayrıca üstüne bide regl oldum sandım ama regl değil bu lekelenme tarzında bişey, dün koca gün 1-2 damla koyu renk bişey gelmiş okadar. anlamadım gitti ben bu vucudumu
Arkadaşlar günaydın
Bugün moralim çok bozuk, dün gece annanemi hastaneye kaldırmış annemler, bilincini kaybetmiş, kimseyi tanımıyormuş vs vs..
ben annanemi çok severim, küçüküğümden beri hep çok yakınımdır ona, o yüzden dün gece yarıma kadar ağladım ağladım durduramadım kendimi, sonra başım ağrıdı bi aspirin içtim, o beni yumuşattı heralde uyumuşum sonra. sabah kalktım gözler şişmiş renk kaçmış bende...
şimdi korkuyorum her an kötü haber gelebilir diye, Allahım akşam olsada bi yanına gitsem bikere daha görsem diyip duruyorum
Yaşlılık çok zor kızlar, yalnızlık ondan da zor, ALlah yardımcısı olsun inşallah, bugün yani kafam bulanık canlarım
Bu arada tuba tefriciyeye başlamış bir tablo hazırlayacağım, sonrasında çekmek isteyenler topiğe yazsın ben tabloya eklerim, tuba da ona göre geri kalanı çeker inşallah.
Ayrıca bu annanemin hastalığını duyduğum anda herşey bana nekadar boş geldi, şunu istiyoruz bunu istiyoruz vs vs. önce sağlık isteyelim bence. al şimdi annanemin 5 tane çocuğu var ama ne faydası var, çünkü bu hayat sen iyi isen güzel ve anlamlı, ama sen hasta olduktan sonra, 10 tane çocuğun olsa, evlerin arabaların paran tatillerin ne bilim her neyin olursa olsun hiçbişeyi gözün görmezki. onun için ben artık sadece sağlık istiyorum ALlahımdan. bebek memek artık nezaman Allah yazdıysa ozaman olacak, kendimizi yıpratıp şu değerli gençliğimizi ziyan etmeyelim kızlar. bakın yaşlılık nekadar zor ve çaresiz birşey.
ah canım benim bakalım ne olacak durumumuz ama üzülme sakın yalnız değilsin bak bende aynı durumdayım, olursa birlikte seviniriz, olmazsa birlikte teselli buluruzevet canım malesef bugünde var
Allah anneannene şifa versin inş ben 2 gün önce başlamıştım tefriciyeye 1500 tane okudum okudukça yazarım
Allah anneannene şifa versin inş ben 2 gün önce başlamıştım tefriciyeye 1500 tane okudum okudukça yazarım
bende başlayacamda ezbere bilmiyorum biraz zor olacak..bende okudukça yazarım..
kızllaaaarrr..
testlerimin sonuçlarını aldım hastaneden geldim eşimin sonuçlarını SONRA ALIcağız benim kan değerlerim temiz çıktı.. ama bugun çok ağladım.. Allah ım güldürsün inşAllah.. doktor biraz dnee dedi olmazsa rahim filmi çektir sonrasında görüşelim dedi o sonrasında aşılama falan diye öyle söyledi sanırım.. adetim gelsin belki hemen rahim filmi çektireceğim.. korkmazsamkorkarsaammm çektirmem :)) ama doktor bugun bi rahattı.. hani dene bir iki kez gibilerinden takıldı.. Allah hayırlısını nasip etsin.. inşAllah.
Bu arada Yasemin Allah annanene hayırlı şifalar nasip etsin. inşAllah.
Özleemmm canım kanaman devam ediyormuş sanırım çok mu yoğun.. şimdi az az geliyorsa sıkıntı yok .. rengi ne renk bu arada.. koyu kırmızı kahverengi tarzında ise doktor üzerine adet görüyorsun demişti.. Allah hayırlısını nasip etsin.
Birazdan sıradaki arkadaşımın tevhidini okuyacağım..
kızllaaaarrr..
testlerimin sonuçlarını aldım hastaneden geldim eşimin sonuçlarını SONRA ALIcağız benim kan değerlerim temiz çıktı.. ama bugun çok ağladım.. Allah ım güldürsün inşAllah.. doktor biraz dnee dedi olmazsa rahim filmi çektir sonrasında görüşelim dedi o sonrasında aşılama falan diye öyle söyledi sanırım.. adetim gelsin belki hemen rahim filmi çektireceğim.. korkmazsamkorkarsaammm çektirmem :)) ama doktor bugun bi rahattı.. hani dene bir iki kez gibilerinden takıldı.. Allah hayırlısını nasip etsin.. inşAllah.
Özleemmm canım kanaman devam ediyormuş sanırım çok mu yoğun.. şimdi az az geliyorsa sıkıntı yok .. rengi ne renk bu arada.. koyu kırmızı kahverengi tarzında ise doktor üzerine adet görüyorsun demişti.. Allah hayırlısını nasip etsin.
kızllaaaarrr..
tabiki isterim benide eklemenizi, birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inşallah. herkesin sınavı farklı bu dünyada. buda bizim sınavımız sanırım. inşallah dualarla aşmayı nasip eder rabbim ve sağlıklı, hayırlı evlatlar doğurur, büyütürüz.
bedriyecim temiz çıkmasına çok sevindim..inşallah sonuç iyi olur..senin yaş kaçtı? doktor bunlara bakıp dene demiştir sana..hadi hayırlısı..
Tamam Allah razı olsun.sıradaki kişi için bugün başlıyorum okumaya. Allah kabul eder inşallah. yaşım 29. ama bat tarihi nedir anlayamadım.:44:
Bedriyecim Allaha çok şükür oh yaa bunuda atlattın, bende test sonuçlarımı giderken ağlamıştım, ne akıl yaa, insan bi sonucu alır sonra duruma göre ya güler yada ağlar dimibence rahim filmini de çektir adetin bitince, o işte çıksın aradan, ondan sonra kafan tamamen rahatlar, çünkü şimdi 1-2 ay nekadar takmıyorum desende rahim filmi takılacak aklına, acaba tıkalımı, vs gibi. kiminde sancı kuvvetli oluyor, kimide normal kadın muayenesi gibi pek bişey hissetmiyor canım, korkma sen. benimki sancılıydı nedense, ama çoğu kişininki kolay geçiyor.
bu arada akıntın koyu renk ise üstüne adet görüyor olabilirsin demişsin özleme, benimkide koyu renk bakalım hayırlısı. ayy bide oruç tutmuyorum şimdi adetmiyim yoksa değilmiyim şüphede kaldım, bugünde öyle kırmızılar gelmezse akşam yıkanıcam yarın oruç tutucam yaa kendimi kötü hissediyorum böyle. zaten işyerinde hiçbişey yiyemiyorum ki oruç tutmak daha iyi burda yani, heryer erkek dolu nerde yiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?