Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım bu çok güzel bir haber, lütfen senden birşey rica edeceğim, geçmiş tahlilleri ve anneni yanına al lütfen başka bir doktora git, kadından nefret ettim. hani prof. hocasına sormuş mu? profunda fikrini al ve bi daha o kadına gitme lütfen, şartları zorla başka doktor için. ümit var, geçikme, rabbim yolunu açık etsin

Canlar benim evrak işleri şimdi bitti, herkes gitmiş bi gül var bide merve, gülcüm kendine dikkat et , 4. haftadan sonra sen ne yersen bebişinde onu yiyor annesi ona göre! mervecim herşey çok güzel olacak çok içim ferahladı ama lütfen başka doktora git, bu kadar ısrar ediyorum çünkü ben de yalnış teşhisten 2 sene çok ağır ilaçlar kullandım, hamile kalamadım kalınca da bebeğimi kaybettim. sen aynı hatayı yapma, imkanın varsa en az 3-4 doktora git, yaşın genç enerjini kaybetme, ama tabiki de sen en iyisini bilirsin. Annene sevgiler :))

Canım geçmişi pek takip edemedim evrak işleri falan anlamadım ama Allah yardımcın olsun her ne işe kalkıştıysan :)
Önerilerini dikkate alıcam canım çok sağol. Benim herşeyim iyi güzelde acaip çaya düştüm ben Hamile kalmadan önce bu kadar içmezdim canım istemezdi, ama hamile kalkdıktan sonra 2 bardak çay bile beni kesmiyo, lıkır lıkır içesim geliyo su gibi Şu çay işinide bir hale yola koyabilirsem iyi olacak inşallah :)

Bende çıkıyım artık sabah erken kalkmam gerekiyor Görüşürüz topik hepinize iyi geceler, burcum sana özel iyi geceler

Unutmadan şunuda söyleyim, Gamze ve Dilber arkadaşlarımızın tesbihlerini çektim. Rabbim kabul etsin inşallah.
Yarın nete giremem 1 günlüğüne memlekete gidiyoruz, kendinize iyi bakın canlar, görüşmek dileğiyle..

canım maşallah Allah nazardan korusun, küçük bir not, hamilelikle demir eksikliği çok yaşanır, çay da demiri düşürür, mümkün oldukça açık iç, hamilelikte çok faydalı olmayabilir, ama aşermişsin :)) afiyet olsun yarasın :)

Teşekkür ederim canım, artık 1 bardaktan sonrası yok, dikkat etmem lazım
Ben çıktım, kendinize iyi bakııınnn :112::118:

evet burcu cnm profa danışarak söyledi emarı falan. zaten prof senle muhattab olmuyorkii senle görüşme zahmeti bile bulmuyor el mahkum orda duran doktorla muhattab olmak zorundasın annemde sınır oldu salla başını al maaşını misali kimseyle ilgilenmiyorlar anca tanıdıgn olck . simdi samatya hastanesıne gıdcm Allaha sukur sımdılık adet goruyorum yeni bitti. beyın emarım cekilsin, kromozom tahlillerimde cıksın baska doktorada göstercem sonucları b ozaman gıdıcem baska doktora. onumuzdekı adetıde olursam fshmıde ölçtürürüm öyle giderim doktora artık. hayırlısı olsun. sen nıe 2 sene baska hap kullandn ne hastalıgın vardkı cnm???

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım, artık 1 bardaktan sonrası yok, dikkat etmem lazım
Ben çıktım, kendinize iyi bakııınnn :112::118:

kendine dıkat et cnm bnm yasinleri okumayı unutma birde yusuf suresini her gun elini karnına koyarak seslı bır sekılde :) birde hatım yap doguma kadar :)) bu arada benden sana tvsıye yogurdunu kendın yap sutunu fln hazır alma marketten.

Son düzenleme:

helal olsun annene çok iyi etmiş hak ettikleri zaman böyle konuşmak gerekiyor bunlarla, bak gördünmü boş yere üzülmüşsün adet olduğuna göre hala yumurtluyorsun canım merak etme mutlaka bir nedeni vardır tahlil sonuçlarının nedeni bulunursa da çözümüne gidilir. bu doktor menopoza girmişsin yumurtlayamıyorsun diyeceğine bu tektikleri ozaman isteseydi bukadar üzülmeyecektin

canlarımm bu sabah hiiç çalışasım yok ama her an kapı çalmaya başlayabilir bat a 3 gün var dayanamadım test yaptım yine bu sabah geçen ay beni kandıran gölge gibi 2. çizgi çıktı yine ama yemiycem tabiiii demek ki adet yaklaşınca veya geçince hamiş olmasam da sabah ilk idrarda o 2. çizgi çıkıyor bende bunu öğrenmiş oldum...

nasıl uyanıyosun nasıl bayılırsan öyle uyanıyosun uyandıgında kafan hafif dumanlı :)) ben baya saçmalamışım hemşireler çok gülmüşler bana birazda midem bulanmıştı kolumdan verdiler benim böyle kolum karıncalandı sonra aglamaya başladım ben herseyi hissediyorum başlamayın diye sonra küt hemşirenin tiz sesiyle uyandım nazan hanım uyanın nazan hnm uyanın çok sinirlenmiştim sesini kesmiyo diye :)))) ama benimkisi ameliyattı kesip biçeceklerdi hsgde korkulması gereken bişe yok onu anestezisiz çektirdim

gam yok allah var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…