- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.441
selamunaleyküm hanımlar :). nasılsıznı bakalım? bugun kalbim küt küt ata ata hastaneye gıttım. ama bu sefer annecagzımla bırlıkte. gercekten bu doktoralr tam bir sopalık!!
hemen anlatıyorum. annem doktora dedıkı size bir sey soracagım. ben cocugumu buraya zorla getırdım neden bılıyormusunuz doktor hanım ? anne bosuna gıtmeyelım doktor bana sen tamamen menopoza gırmıssın dedı ben bitmişim daha ne diye gidiyoruz. dedi. adet görmeme bıle şaşırmadı demekki onemlı degıl dedı doktro hanım karsınızadakı 40 yasında bırı degıl daha 20 yasında bir genc. nasıl yuzune boyle pat dıye soyleyıphıc umut yok dıyıp pskolejısını alt üst edip gonderebılıyorsunuz dedi. siz menopoz demişssiniz. peki size bır sey soracagım menopoza giren bir kadın adet görebilirmi 3 ay üst üste?? 2.sorum adet görmek demek yumurtlamak anlamına gelmıyormu? doktor tabi kıpkırmızı oldu. beni nie sucluyorsunuz flln dedi gunde buraya 5-6 tane hasta gelıyor senn gıbı 13 yaslarında bile? annemde 5-6 tane hasta cokmu dedi?? bız 5 aydır gıdıp gelıyoruz ne kromozom arastırması yapıldı? ne beynındekı hıpofz bezının calısma seklıne bakıldı ne ılac verildi ? dedi. bizede doğru düzgün hiç bir acıklama yapmadan gönderiyorsunuz dedi. doktorda sen sorucaksın dedi biz söylicez. olurmu öyle sey dedi. annem ( kızlar hazıran ayında alttan muayene etmıstı dokto sonra bır kac tane kucuk ultroson resımlerı cıkartmıstı hep merk etmıstım one dıye hatta sormustum bnlar yumurtalarımmı yoksa hayır denmıstı) sız yumurtaları varmı yokmu baktınızmı hıc dedı? doktorda evet baktım ultrosonda 4 tane yumurtası cıkmış dedi. tabi bnm slak kafam ben sıze sormustum bana yumurta degıl onlar dıyıp gondermıstınız benı demeyı akıl edemedım otobuste aklıma geldi :) annemde dediki bnm bu konularda fazla bır bılgım yok doktor hanım bakın 4 tane yumurtaları oldgnu soyluyorsunuz. sız bu cocugu nasıl menopoza gırmıssın tamamen dıyıp gonderebıldınız menopoza gırenın hıc yumurtaları olurmu? eger oyleyse bıle menopozdaysa gercekten belkı bu onun son yumurtlama donemlerı hayati meselesi niye toplamıyorsunuz ? yumurtalarını dedi. benı nıe sucluyorsunuz fln dedı doktor tabıkkıı menopoza gırmıs dıyemeyız dedi. bu kız 3 aydır adet goruyor dedi. yumurtladıgı anlamına gelıyor dedı. ama tahlıllerı yuksek cıkıyor tahlıllerıne gore menopozda. ma evet haklısınız ultrosanda yumurtalar gozukmus adette goruyor. bızbunu arastırıcaz sımdı beynındekı hıpofız bezı fazla calısıyor yada bır sey baskı yapıyor beynıne olabılır dedı. kromozom tahlılı istediı beyın emarı istedi. gozlerın cıft goruyormu dıe sordu hayır dedım. annem dedıkı ozaman bu menopozda degıl suan yanlsmym doktor hanm dedı. evet dedı ama belkı menopoz baslangıcı olabılır. bu sonclarda bellı olucak. öyle işteee kızlarr yanı 5 ay önce yumurtlamısım 4 tane yumurtalrım varmısta haberım yokmuşş bana oysaki bu doktor daha 2 gun once yumurtaların tamamen bitmişş yok dedııstı geri dönüşü yok demişti gerizekalı. insanların haylarıyla oynuyorlar. ben 5 ay once yumurtladgımı bılseydım tup bebege gıderıdm belkıde son şansımdı onlar bnm(((((((
kız merve bide annene darılmıştın beni hazırlıyor felan falan diye, bak kadıncağız aslan kesilmiş doktorun karşısında..ellerinden öperim onun ben..benim bi tanıdık anlatmıştı..birinin 10 sene çocuğu olmamış gitmedik doktor bırakmamışlar..en son izmire tayinleri çıkmış orda bi doktora görünmüşler doktor beyin mr ı istemiş..meğer kadının hipofiz bezinin üstünde küçücük bir beze varmış kadın o yüzden hamile kalamıyormuş..beyin ameliyatı olmuş..iyileşmiş..üstünden zaman geçmiş kendiliğinden hamile kalmış,,darısıda senin başınaaaaaaaaaaaa:))
günaydın kuzucuklarrrrrr
anaaaaamm benim kuzucuklarıma da günaydın demi teyzesi..bugün rüyamda ikiz erkek çocuğu gördüm eşime çok benziyodular..ama dün bi arkadaş bi rüyüsını anlattı ondan etkilendim heralde..