Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız merve bide annene darılmıştın beni hazırlıyor felan falan diye, bak kadıncağız aslan kesilmiş doktorun karşısında..ellerinden öperim onun ben..benim bi tanıdık anlatmıştı..birinin 10 sene çocuğu olmamış gitmedik doktor bırakmamışlar..en son izmire tayinleri çıkmış orda bi doktora görünmüşler doktor beyin mr ı istemiş..meğer kadının hipofiz bezinin üstünde küçücük bir beze varmış kadın o yüzden hamile kalamıyormuş..beyin ameliyatı olmuş..iyileşmiş..üstünden zaman geçmiş kendiliğinden hamile kalmış,,darısıda senin başınaaaaaaaaaaaa:))

günaydın kuzucuklarrrrrr

anaaaaamm benim kuzucuklarıma da günaydın demi teyzesi..bugün rüyamda ikiz erkek çocuğu gördüm eşime çok benziyodular..ama dün bi arkadaş bi rüyüsını anlattı ondan etkilendim heralde..

ay dilber bende çektim tesbihini..yazmayı unuttum..uzun zaman oldu girmiyosun nete..nerelerdesin???????

Valla helal olsun annene ne diyim. Ben aşılama falan istiyoruz diyorum ne aceleniz var deneyin diyor ya belki başka sorunumuz var olmuyor dimi ama yok destek yok anneme hormona gittim dedim de hiç sonucu ne çıktı sormadı bile. Ben hergün arıyorum rahatsız kendisi de tedavi görüyor anne ilacını içtin mi anne yemeğini yedin mi diye tama dua ediyor beni düşünüyor ama daha fazla ilgi istiyor insan bende hiç bir tedavimi söylemiyorum bebek olunca derim. Gelelim asıl mevzuya nasl bir dr bu aklım kesmiyor 5 ay önce yumurtan varken de fsh yüksek miydi canım menapoza girmiş olabilirsin demiş miydi sana. Hadi o zaman menopaza girdiğini bilmiyordu değerler normaldi diyelim, yaa kağıda bakmasına gerek yok ki, ultrasonla baktığı anda yumurta olup olmadığını ayan beyan görür ne demek o zaman sana yumurtan yok demiş şimdide 4 yumurta vardı diyor öyle şey olur mu. Bir bayanın reglisi geldiği anda yeni yumurta folikülleri oluşmaya başlar. Ben bile anlıyorum artık geçen dr gittiğimde ekran karşımdaydı gördüm foliküllerimi açıkça dr nasıl görmez ve demez. Bence asla gitme o doktora menapoza girme ihtimalşi olan bir insana ne tetkikler yapılması gerektiğini ve kesin sonucun hemen söylenemeceğini bilmiyorsa yapmasın bu işi yaa ver parayı git en iyisine canımm bu dr dan hatyır gelmez annen bile daha bilgili yaa oh iyi oturtmuş lafı. Bence hala şansın var regl olduğun sürece.

Bende o kadar etki olacağını sanmıyorum yaa daha ağır vermişlerdir sana bana çok hafif vereceklermiş işlem bitene kadar ama yine de merak ediyorum başıma gelecekleri. Doktor anestezi ile olsa iyi olur dedi sonuçtanda korkuyorum iyi çıkar inşallah açıktır.

Son düzenleme:

oyy günaydın tabiiii severim onlarıı bennn allahım ruyalarını hayra çıkarsın inş. kendimden çok sana heyecanlanıyorum

%90 temiz çıkıyo diye biliyorum hemşire bana öyle demişti

anam dert etmiyim diyorum ama resmen günleri sayıyorum..geçmiyo geçmiyo..öfff merak işte..Allah tan hayırlısını istiyorum..bakalım mevlam neyler..İnşallah benim istediğim gibi eyler..hayırlı sağlıklı sihhatlı eyler..

aminn canımmm aminnn şimdiden gebelik testini hazırlaaa yapmalısın o çift çizgiyi görecez hepmiz evvel allahın izni ile

canım erkek çocuk hayırlı haber derler bizde. İnşallah hadi bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah

tatlım cok az kaldı gunune hadıu hayırlısı bakalım

Allah hayırlısını versinde bugün böyle çatladım meraktan..sabır sabır ama aksi gibi bugün çok işte yok..günler geçmek bilmiyo anacım..öf yaaaa...çok yavaş akıyo.((Allah bu söylediğime beni pişman etmesin:)))
bugün bi tuhaf oldum..bi iş olsada onunla meşgul olsam keşkee

ozaman anlat bakalım kasıkların ne alemde?

kasıklarım aynı..belim ve kasıklarım ağırıyo..hani yatağa düşürecek kadar değil ama sürekli ağırıyo..bugün doktoru aradım..kasık ağrılarını ve şu idrar olayını soracaktım..geri dönmedi..öff çok sabırsızlandım..bugünde eşim diyoki şu çubuklurdan yapsan mı acaba..ama onlar erken sonuç vermiyolar diye biliyorum..hayal kırıklığına uğrarım dedim..oda hayırlısı olsun..sonuçta kan testi kesin sonuç kandimizi hazırlamış oluruz dedi..ama yok..ben yapmayacam..iki gün daha sabır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bugün niye böyle oldum..öfff..dün bişeyim yoktu..

patlıyorum burada sıkıntıdan..yetiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyyy canım beniiim geçmişi okuyordum,bu ara kızların maşallahı var yazıyorlarda yazıyorlar vall dönüp okuması zor oluyor.
canım benim işyerinde daha önceden kalan işin gücün varsa onu yap olmadı çekmece dolap düzenle biraz başka şeylerle meşgul ol az kaldı dayan biraz çok az kaldı.
sana diyorum ama ben dayanamıyorum bugün laboratuvarı aradım genetik sonuçlarım çıktımı diye hiç umudum yoktu öyle birden bişeyler dürttü beni çıkmış saat 4'te hastanede olacak dedi çok mutlu oldum,sanki sonucu biliyorum neye seviniyorsam,bakalım inşallah hayırlısı olur biraz tedirginim bi alsaydım elime de rahatlasaydım eşim gidip alacak hastaneden ama kime göstereceğim bilemiyorum kendi doktoruma mı yollasam ne yapsam çatlarım ben şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…