- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.461
kasıklarım aynı..belim ve kasıklarım ağırıyo..hani yatağa düşürecek kadar değil ama sürekli ağırıyo..bugün doktoru aradım..kasık ağrılarını ve şu idrar olayını soracaktım..geri dönmedi..öff çok sabırsızlandım..bugünde eşim diyoki şu çubuklurdan yapsan mı acaba..ama onlar erken sonuç vermiyolar diye biliyorum..hayal kırıklığına uğrarım dedim..oda hayırlısı olsun..sonuçta kan testi kesin sonuç kandimizi hazırlamış oluruz dedi..ama yok..ben yapmayacam..iki gün daha sabır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bugün niye böyle oldum..öfff..dün bişeyim yoktu..
kızlar öğlen arası,,,ben gidip bi iğnemi vurulup geleyim..mesai 1:30..ayyyy canım beniiim geçmişi okuyordum,bu ara kızların maşallahı var yazıyorlarda yazıyorlar vall dönüp okuması zor oluyor.
canım benim işyerinde daha önceden kalan işin gücün varsa onu yap olmadı çekmece dolap düzenle biraz başka şeylerle meşgul ol az kaldı dayan biraz çok az kaldı.
sana diyorum ama ben dayanamıyorum bugün laboratuvarı aradım genetik sonuçlarım çıktımı diye hiç umudum yoktu öyle birden bişeyler dürttü beni çıkmış saat 4'te hastanede olacak dedi çok mutlu oldum,sanki sonucu biliyorum neye seviniyorsam,bakalım inşallah hayırlısı olur biraz tedirginim bi alsaydım elime de rahatlasaydım eşim gidip alacak hastaneden ama kime göstereceğim bilemiyorum kendi doktoruma mı yollasam ne yapsam çatlarım ben şimdi.
kasıklarım aynı..belim ve kasıklarım ağırıyo..hani yatağa düşürecek kadar değil ama sürekli ağırıyo..bugün doktoru aradım..kasık ağrılarını ve şu idrar olayını soracaktım..geri dönmedi..öff çok sabırsızlandım..bugünde eşim diyoki şu çubuklurdan yapsan mı acaba..ama onlar erken sonuç vermiyolar diye biliyorum..hayal kırıklığına uğrarım dedim..oda hayırlısı olsun..sonuçta kan testi kesin sonuç kandimizi hazırlamış oluruz dedi..ama yok..ben yapmayacam..iki gün daha sabır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bugün niye böyle oldum..öfff..dün bişeyim yoktu..
dilbercim tesbihini çektim duamı ettim rabbim kabul etsin......
kan sonucum da negatif ve hala adet olmadım bu ay doktora gitmekten vazgeçtim oluruna bırakacağım hatta buraya da girmeyeceğim bi süreliğine çok düşünüyorum kendimi alıkoyamıyorum üzülmekten en iyi si bu sanırım inşallah herşey gönlünüzce olur sağlıkli bebişleriniz olur
bi de yasemincim beni dua listesin silermisin girmeyeceğim için diğer arkadaşların isimleini anarak dua edemeyeceğim hak geçmesin ama her dua edişimde sizlerde içinde olacaksınız
dilbercim tesbihini çektim duamı ettim rabbim kabul etsin......
kan sonucum da negatif ve hala adet olmadım bu ay doktora gitmekten vazgeçtim oluruna bırakacağım hatta buraya da girmeyeceğim bi süreliğine çok düşünüyorum kendimi alıkoyamıyorum üzülmekten en iyi si bu sanırım inşallah herşey gönlünüzce olur sağlıkli bebişleriniz olur
bi de yasemincim beni dua listesin silermisin girmeyeceğim için diğer arkadaşların isimleini anarak dua edemeyeceğim hak geçmesin ama her dua edişimde sizlerde içinde olacaksınız
cinnet geçirecem yaaa...ben bi halt anlamadım bu aile hekimliğinden..bi iğne vurdurmak üç saat sürermi arkadaş..öffffffff
eczanede yapmıyolarmıki aile hekimine gittin
yok anacım ne eczanesi,,,sen bende de cahil haa..eczanede artık pansuman bile yapmıyolar..deli olacam yaa..saat 1 de gittim mesai 1 yazıyo..doktorlar 1,5 da geliyo dediler..hastanede doktor yak diye iğnemi yapmadılar yaaaaaaaaaaaaa..bekle bekle bende sanıyom doktor beni görecek..meğer..iğne yaparken hastanede doktor bulunması gerekiyormuş..bende saf salak saf salak oturuyom..meğer doktorda gelmiş o ara..öffffffff..cinnetlerdeyim..
hormonlar tavan yapmış kesin hamilesin
hormonlar nasıl tavan yapmasın..üç tane hormon iğnesi vuruluyorum...
asıl kafamı kurcalayan aile hekimi dediki aslında şimdi bile yaptırsan çıkar ama emin olmak için beklemek gerekir.
aile hekimi dediki aslında amerikada bi sistem var onlar hemen tesbit edebiliyo..bizim teknolojimiz biraz geri..beklemek gerekiyo dedi.
sakın erken yaptırmaya kalkma :)
kan testi yapmamda iki tane sidik çubuğu aldım..yarın sabah çişimle üstüne işiyim napiyim..en azından 10. günüm..
sene başında ne müfettişiki bu?yeni sistemden dolayı rehberliğe mi geliyolar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?