Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketim kan testini hangi gün yaptıracaksın 13'ü cumartesiye geliyor daha öncemi yaptıracaksın

kızlar öğlen arası,,,ben gidip bi iğnemi vurulup geleyim..mesai 1:30..
fgörüşeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

hadi bakalım hayırlısı ben olsam yapardım çıkmazsada üzülmezdim neticede daha erken

dilbercim tesbihini çektim duamı ettim rabbim kabul etsin......

kan sonucum da negatif ve hala adet olmadım bu ay doktora gitmekten vazgeçtim oluruna bırakacağım hatta buraya da girmeyeceğim bi süreliğine çok düşünüyorum kendimi alıkoyamıyorum üzülmekten en iyi si bu sanırım inşallah herşey gönlünüzce olur sağlıkli bebişleriniz olur

bi de yasemincim beni dua listesin silermisin girmeyeceğim için diğer arkadaşların isimleini anarak dua edemeyeceğim hak geçmesin ama her dua edişimde sizlerde içinde olacaksınız

canım benim üzme kendini bu ay olmazsa öbür ay olur hiç yıpratma kendini,rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin,adetin uzun süre gelmezse doktora git mutlaka, kendini iyi hissettiğin zaman gelirsin yine aramıza,seninde herşey gönlünce olsun,sende bizim dualarımızdasın.

gamzeciğim dün akşam tesbihini çektim ama yazamadım, rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım benim yapma böyle hepimizin hakkında hayırlısı olsun

ah buket ah benide heycanlandırdın elim ayagım titriyo namazda dilim dolaştı resmen kalbim küt küt allah sonumuzu hayır etsin

cinnet geçirecem yaaa...ben bi halt anlamadım bu aile hekimliğinden..bi iğne vurdurmak üç saat sürermi arkadaş..öffffffff

eczanede yapmıyolarmıki aile hekimine gittin

yok anacım ne eczanesi,,,sen bende de cahil haa..eczanede artık pansuman bile yapmıyolar..deli olacam yaa..saat 1 de gittim mesai 1 yazıyo..doktorlar 1,5 da geliyo dediler..hastanede doktor yak diye iğnemi yapmadılar yaaaaaaaaaaaaa..bekle bekle bende sanıyom doktor beni görecek..meğer..iğne yaparken hastanede doktor bulunması gerekiyormuş..bende saf salak saf salak oturuyom..meğer doktorda gelmiş o ara..öffffffff..cinnetlerdeyim..

hormonlar tavan yapmış kesin hamilesin

hormonlar tavan yapmış kesin hamilesin

hormonlar nasıl tavan yapmasın..üç tane hormon iğnesi vuruluyorum...

asıl kafamı kurcalayan aile hekimi dediki aslında şimdi bile yaptırsan çıkar ama emin olmak için beklemek gerekir.

Son düzenleme:
aile hekimi dediki aslında amerikada bi sistem var onlar hemen tesbit edebiliyo..bizim teknolojimiz biraz geri..beklemek gerekiyo dedi.

hormonlar nasıl tavan yapmasın..üç tane hormon iğnesi vuruluyorum...

asıl kafamı kurcalayan aile hekimi dediki aslında şimdi bile yaptırsan çıkar ama emin olmak için beklemek gerekir.

canım bunca zaman bekledin 3 gün daha beklersin ben olsam çoktan idrar testi yapmıştım belkide moralim bozulmuştu. sen en iyisimi bekle bak dr bile demiş. sabrın sonu selamettir.

sene başında ne müfettişiki bu?yeni sistemden dolayı rehberliğe mi geliyolar?

canım bende şaşırdım , rehberlik için geldiler ama teftiş gibiydi, bende daha gelemzler diye hiçbir evrak hazırlamamıştım dün gece 11 e kadar önmeli olanları hazırladım, geldi bugün evraklara bişey söylemedi, bir iki akıl verdi gitti , bakalım teftiş ne zaman :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…