- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.481
evet burcu cnm profa danışarak söyledi emarı falan. zaten prof senle muhattab olmuyorkii senle görüşme zahmeti bile bulmuyor el mahkum orda duran doktorla muhattab olmak zorundasın annemde sınır oldu salla başını al maaşını misali kimseyle ilgilenmiyorlar anca tanıdıgn olck . simdi samatya hastanesıne gıdcm Allaha sukur sımdılık adet goruyorum yeni bitti. beyın emarım cekilsin, kromozom tahlillerimde cıksın baska doktorada göstercem sonucları b ozaman gıdıcem baska doktora. onumuzdekı adetıde olursam fshmıde ölçtürürüm öyle giderim doktora artık. hayırlısı olsun. sen nıe 2 sene baska hap kullandn ne hastalıgın vardkı cnm???
canlarımm bu sabah hiiç çalışasım yok ama her an kapı çalmaya başlayabilirbat a 3 gün var dayanamadım test yaptım yine bu sabah geçen ay beni kandıran gölge gibi 2. çizgi çıktı yine ama yemiycem tabiiii demek ki adet yaklaşınca veya geçince hamiş olmasam da sabah ilk idrarda o 2. çizgi çıkıyor bende bunu öğrenmiş oldum...
kasıklarım aynı..belim ve kasıklarım ağırıyo..hani yatağa düşürecek kadar değil ama sürekli ağırıyo..bugün doktoru aradım..kasık ağrılarını ve şu idrar olayını soracaktım..geri dönmedi..öff çok sabırsızlandım..bugünde eşim diyoki şu çubuklurdan yapsan mı acaba..ama onlar erken sonuç vermiyolar diye biliyorum..hayal kırıklığına uğrarım dedim..oda hayırlısı olsun..sonuçta kan testi kesin sonuç kandimizi hazırlamış oluruz dedi..ama yok..ben yapmayacam..iki gün daha sabır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..bugün niye böyle oldum..öfff..dün bişeyim yoktu..
canım şu erken gebelik testlerinden mi alsan eczaneden 15 tl falan, döllenme olduktan 19-0 gün sonra kesin sonuç veriyor :)))))
hormonlar nasıl tavan yapmasın..üç tane hormon iğnesi vuruluyorum...
asıl kafamı kurcalayan aile hekimi dediki aslında şimdi bile yaptırsan çıkar ama emin olmak için beklemek gerekir.
O NEYmiş kız bende bunu ilk defa duydum..erken gebelik testi peehhh..
tümay merve gül gamze ve dilber tesbihlerinizi okudum ama yazamamıştım Allah kabul etsin
kızlar dün dr a gittim kistim geçmiş çok şükür ama eşimin test sonucu hiç iyi çıkmamıştı hiç ileri hareketli yok onun için dr bana önce eşin tedavi olsun dedi of ya ameliyat oldu ama niye böyle oldu anlamadım ameliyattan önce bile daha iyiydi ben de ısrar ettim klomen verdi ama hiç umudu yoktu valla öylesine verdi çok üzüldüm ama ne yapabilirim
bide ben arkadaşlarıma falan sorun yok sebepsiz olmuyor demiştim geçen bi arkadaşım geldi bize annemi tembihlemeyi unuttum annem de arkadaşımın annesine eşi ameliyat oldu demiş kaç gündür kafama takılıyor yalancı durumuna düştüm moralim çok bozuk
tümay merve gül gamze ve dilber tesbihlerinizi okudum ama yazamamıştım Allah kabul etsin
kızlar dün dr a gittim kistim geçmiş çok şükür ama eşimin test sonucu hiç iyi çıkmamıştı hiç ileri hareketli yok onun için dr bana önce eşin tedavi olsun dedi of ya ameliyat oldu ama niye böyle oldu anlamadım ameliyattan önce bile daha iyiydi ben de ısrar ettim klomen verdi ama hiç umudu yoktu valla öylesine verdi çok üzüldüm ama ne yapabilirim
bide ben arkadaşlarıma falan sorun yok sebepsiz olmuyor demiştim geçen bi arkadaşım geldi bize annemi tembihlemeyi unuttum annem de arkadaşımın annesine eşi ameliyat oldu demiş kaç gündür kafama takılıyor yalancı durumuna düştüm moralim çok bozuk
canım boşver arkadaşını kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin, çok samimiyseniz "eşim kimseye söyleme ded bu yüzden söylemedim yalnış anlama " falan dersin. benim bir arkadaşın da eşi aynı durumdaydı ameliyat olmadı ama ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü yaptı-sitesinde yapılışı yazar- sonra sperm hareketlilği biraz arttı ve hamile kaldı, istersen bi bak tabiki eşin ne der kür işine bilmiyorum????
canım erken gebelik testi diye satılıyor, yani idrar testi ama daha kaliteli ben aldım, denedim sabah erkenden yap , zaten senin transferden 10 gün geçti, çıkma ihtimali var ama kan testin %100 sonuç verir :)))))))))
ben ilk defa duydum bunu, valla şaşırdım ama insanı sinir eder , hamilemiyim değilmiyim? nasıl karar vereceksin değil mi?
kızlar selamlar;
bugun genetik testine gittik eşimle kan verdik sonrasında genetik doktoruyla görüştük 1 ay sonra sonucu alacağımızı söyledi. bana 1 ay korunun dedi.. 100 çiftten 5 inde kromozom anomalisi çıkıyor dedi.. bende şimdi netden baktım Allah korusun ööle bişey çıkarsa bi tedavisi falan yokmuş. bugunde ona canım sıkıldı.. gebe olduğumda çok kanama bekliyorum sürekli vw ye gidiyorum dedim oda dedi ki gebelikte özellikle ne hissedersen hormonları o yönde tetiklediğinden beynini o yönde kullanırsan ne yaprsan yap o bebek gider dedi.. öncelikle kafanı yormamayı öğrenmelisin dedi.. aayy kızlar ne olur benim içinde dua eder misiniz? Eşimle ikimizin de genetiği iyi çıksın Allah tarafından sıkıntı çıkmasın.. çünkü dediğim gibi yoksa tedavi şekli falan yokmuş. doktora dedim ki sıkıntı çıkarsa ne olucak konuşucağız önerilerimizi oluyor o durumda da dedi. ayyy Allah ım sen bizlere ne olur yardım et. Dün gecede rüyamda rahim filmi çektirmek için sıra bekliyordum tam randevu saatim geldi yok dedim çektiremiyeceğim diye sıkıntıyla uyandım.. bu arada doktor korunun dedi ama biz korunmayacağız.. diğer kadın doğumcu korunma demişti çünkü.. Allah ım Yarabbim sen herkese yardım et, ne olur bizlere de yardım et.. Yalvarırımm şu testler hayırlısıyla tertemiz çıksın.. Kızlar ne olur dualarınıza eşimle benide alın..:18:
inşallah bişey çıkmaz canımcım..benim bildiğim genetik tanı diye bişey var tüp bbebekte kullanılan..yumurtayı ve spermi alıyolar genlerine bakıyolar sağlamsa tüp yapıyolar..böyle bi yol var yani..içini ferah tut..
yoo en bi kız tanıyorum..benimle başladı...pgt yaptırdı..hamile şimdi..dur bi daralma hemen..daha önünde birsürü aşama var..birinci basamaktan vaz geçip geri dönmeye çalışma.. önüne bak önüne..hep bir sonraki adımı düşün..hamile kalmayı değil bir sonraki aşamayı..DEMETİMM baktım canım ona da pgt denilen bişey varmış bozuk kromozomU çıkarıyormuş embriyodan o embriyoda yaşarsa.. netde kk ya baktım genelde olumsuz netice almılar içim daraldı kapadım.. inşAllah temiz çıkar sonucumuz.
yoo en bi kız tanıyorum..benimle başladı...pgt yaptırdı..hamile şimdi..dur bi daralma hemen..daha önünde birsürü aşama var..birinci basamaktan vaz geçip geri dönmeye çalışma.. önüne bak önüne..hep bir sonraki adımı düşün..hamile kalmayı değil bir sonraki aşamayı..
sağol canımcım..ben de seni seviyorum:)SENİ ÇOK SEVİYORUM.. Allah gönlüne göre en iyiyi nasip etsin hep inşAllah. çok sağol.
bedriyecim takma kafana iyi dusun iyi olsun bak bi ay sonra bende yaptircam bu sadece bi onlem oyle dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?