Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım bana ankilozan spondilit ( bir çeşit ağır romatizma hast.) teşhisi koydular hem de düğünden 1 hafta önce, onun için günde 4-6 tane çok ağır ilaçlar içtim, sakın hamile kalma ilçalar ağır bebeği alırız dediler bende korundum. sonra 2 doktor daha gördü onlarda aynı teşhisi koydular ama benim ağrılarım bir türlü geçmedi, sonra manisada bir doktor buldum ibu işte çok uzman, doçent ,ona gittim, sana yalnış teşhis koymuşlar dedi ilaçları bıraktırdı, penisilin oldum 6 ay , iğneler bitince 6 ay daha bekle çocuk serbest dedi, bende sonra hamile kaldım , bebeğin kalbi oluşmadı. bu ilaçlar sebep olmuş olabilir dediler. ama şimdi daha sağlıklıyım zaman zaman ağrılarım oluyor ama soğuk almayınca herşey normal. bu çok çok kısa bir özet, çok ciddi sıkıntılar yaşadım bu yüzden pes etme 2-3-5 doktor gör, Allah yardımcın olsun canım

ben ilk defa duydum bunu, valla şaşırdım ama insanı sinir eder , hamilemiyim değilmiyim? nasıl karar vereceksin değil mi?

canım şu erken gebelik testlerinden mi alsan eczaneden 15 tl falan, döllenme olduktan 9-10gün sonra kesin sonuç veriyor :)))))

Son düzenleme:
tümay merve gül gamze ve dilber tesbihlerinizi okudum ama yazamamıştım Allah kabul etsin

kızlar dün dr a gittim kistim geçmiş çok şükür ama eşimin test sonucu hiç iyi çıkmamıştı hiç ileri hareketli yok onun için dr bana önce eşin tedavi olsun dedi of ya ameliyat oldu ama niye böyle oldu anlamadım ameliyattan önce bile daha iyiydi ben de ısrar ettim klomen verdi ama hiç umudu yoktu valla öylesine verdi çok üzüldüm ama ne yapabilirim

bide ben arkadaşlarıma falan sorun yok sebepsiz olmuyor demiştim geçen bi arkadaşım geldi bize annemi tembihlemeyi unuttum annem de arkadaşımın annesine eşi ameliyat oldu demiş kaç gündür kafama takılıyor yalancı durumuna düştüm moralim çok bozuk

hormonlar nasıl tavan yapmasın..üç tane hormon iğnesi vuruluyorum...

asıl kafamı kurcalayan aile hekimi dediki aslında şimdi bile yaptırsan çıkar ama emin olmak için beklemek gerekir.

canımbu kadar gelirme bebişleri düşün, ama için rahat etsin dersen özel hastanenin birine git, hiç tüp bebek falan deme, adetim geçikti gebelik testi yapacam de, bi kan ver beta hcg 5 ve üstü çıksa yeter hem kanda hemen belli olur, kendi doktorunada söyleme kocanla git, biraz rahatlarsın belki, ama yinede sen daha iyi bilirisn canım

O NEYmiş kız bende bunu ilk defa duydum..erken gebelik testi peehhh..

canım erken gebelik testi diye satılıyor, yani idrar testi ama daha kaliteli ben aldım, denedim sabah erkenden yap , zaten senin transferden 10 gün geçti, çıkma ihtimali var ama kan testin %100 sonuç verir :)))))))))

canım boşver arkadaşını kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin, çok samimiyseniz "eşim kimseye söyleme ded bu yüzden söylemedim yalnış anlama " falan dersin. benim bir arkadaşın da eşi aynı durumdaydı ameliyat olmadı ama ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzu kürünü yaptı-sitesinde yapılışı yazar- sonra sperm hareketlilği biraz arttı ve hamile kaldı, istersen bi bak tabiki eşin ne der kür işine bilmiyorum????

bende senin gibi takıntılıyımdır arkadaşına eşinin bunu problem ettigini çok üzüldügünü bu sebepten kimselere bahsemetigini söylersin sanmam arkadaşının senin kadar takıldıgını canım eşine biraz macun falan yaptırsan aktardan benim eşimde isteksilik vardı yaptırdım enerji veriyo iyi oluyo günevidigin bi aktara bahset durumundan yaparlar onlar

canım zaten kür kullanıyoruz birsürü macun falan bakacağız artık

üzülme..erkeklerle ilgili meseleler hassas oluyor..anlamıştır..

canım erken gebelik testi diye satılıyor, yani idrar testi ama daha kaliteli ben aldım, denedim sabah erkenden yap , zaten senin transferden 10 gün geçti, çıkma ihtimali var ama kan testin %100 sonuç verir :)))))))))

bakalım artık..iki gün daha sabredecekmiyim..:)))

ben ilk defa duydum bunu, valla şaşırdım ama insanı sinir eder , hamilemiyim değilmiyim? nasıl karar vereceksin değil mi?

ya sorma canım geçen ay adetim 3 gün geçmişti o zaman yaptım böyle çıkınca koşa koşa kan testine gittik ama sonu hüsran tabi... bu ay adetime 3 gün var daha dayanamadım yaptım aynı yine ama 5 gün varken de yaptım tek çizgi onda hiiiç bişi çıkmadı anlamadım ben de bi yanım daha erken belki gecikince yaparsam belirginleşir diyor bi yanım da umutlanma diyor işte...

kızlar selamlar;
bugun genetik testine gittik eşimle kan verdik sonrasında genetik doktoruyla görüştük 1 ay sonra sonucu alacağımızı söyledi. bana 1 ay korunun dedi.. 100 çiftten 5 inde kromozom anomalisi çıkıyor dedi.. bende şimdi netden baktım Allah korusun ööle bişey çıkarsa bi tedavisi falan yokmuş. bugunde ona canım sıkıldı.. gebe olduğumda çok kanama bekliyorum sürekli vw ye gidiyorum dedim oda dedi ki gebelikte özellikle ne hissedersen hormonları o yönde tetiklediğinden beynini o yönde kullanırsan ne yaprsan yap o bebek gider dedi.. öncelikle kafanı yormamayı öğrenmelisin dedi.. aayy kızlar ne olur benim içinde dua eder misiniz? Eşimle ikimizin de genetiği iyi çıksın Allah tarafından sıkıntı çıkmasın.. çünkü dediğim gibi yoksa tedavi şekli falan yokmuş. doktora dedim ki sıkıntı çıkarsa ne olucak konuşucağız önerilerimizi oluyor o durumda da dedi. ayyy Allah ım sen bizlere ne olur yardım et. Dün gecede rüyamda rahim filmi çektirmek için sıra bekliyordum tam randevu saatim geldi yok dedim çektiremiyeceğim diye sıkıntıyla uyandım.. bu arada doktor korunun dedi ama biz korunmayacağız.. diğer kadın doğumcu korunma demişti çünkü.. Allah ım Yarabbim sen herkese yardım et, ne olur bizlere de yardım et.. Yalvarırımm şu testler hayırlısıyla tertemiz çıksın.. Kızlar ne olur dualarınıza eşimle benide alın..:18:

inşallah bişey çıkmaz canımcım..benim bildiğim genetik tanı diye bişey var tüp bbebekte kullanılan..yumurtayı ve spermi alıyolar genlerine bakıyolar sağlamsa tüp yapıyolar..böyle bi yol var yani..içini ferah tut..

DEMETİMM baktım canım ona da pgt denilen bişey varmış bozuk kromozomU çıkarıyormuş embriyodan o embriyoda yaşarsa.. netde kk ya baktım genelde olumsuz netice almılar içim daraldı kapadım.. inşAllah temiz çıkar sonucumuz.

yoo en bi kız tanıyorum..benimle başladı...pgt yaptırdı..hamile şimdi..dur bi daralma hemen..daha önünde birsürü aşama var..birinci basamaktan vaz geçip geri dönmeye çalışma.. önüne bak önüne..hep bir sonraki adımı düşün..hamile kalmayı değil bir sonraki aşamayı..

SENİ ÇOK SEVİYORUM.. Allah gönlüne göre en iyiyi nasip etsin hep inşAllah. çok sağol.

bedriyecim takma kafana iyi dusun iyi olsun bak bi ay sonra bende yaptircam bu sadece bi onlem oyle dusun

bedriyecim takma kafana iyi dusun iyi olsun bak bi ay sonra bende yaptircam bu sadece bi onlem oyle dusun

canım benim sen sakın içine korku salma.. dediğin gibi tabi önlem ben hemen yelkenleri suya indiriyorum. sağolsun demet bi silkeledi biraz önce beni doktor korun falan deyince bu netde bi doktor var o da geçen yazmıştım durumumu ona direk bana genetikte kromozoma baktır önce bi dedi.. bugun birden çöktüm ama yanlış olduğumu farkettim gün doğmadan neler doğar bakalım bakalım mevlama hep dualar ettik ne kuranlar okuduk inşAllah Allah bizlere yardım eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…