Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canımcım..ben de seni seviyorum:)

resmen silkelendim harbiden de.. şu gebe halinle uğraştırıyoruz ya seni hakkınızı helal edin bana evlatlarınla sen.. Allah inşAllah hayırlısıyla o rüyanı gerçeğe çıkarır.. 2 erkek de olur (ben bir kız bir erkeğe çok odaklandım da sende) evin kraliçesi sen olursun o zamanda..

ay aşkolsun..helal olsun ne varda sanki..biz toptan helal ettik..bakalım sonuç ne olur..rüyamdan eşime bahsetmedim...hayırlısı hakkımızda..hapimizin hakkında..
ben şimdi çıkar..sende sakın üsülme..başka şeylerle uğraş..takılmamaya çalış..öptüm kocaman..

Ya benim regl az az hala devam ediyor kahverengi akıntıya döndü gibi ama temizlenemicem bu akşamda yarına kaldı artık yarın tamamen bitmesi lazım perşembe film çekilecek ve reglinin bitmiş olması lazım yarın akşam banyomu yapar, abdest alırım temizliğimi de yaparım film var malum ama kızlar ben şimdi geçen muayeneye gittim daha benim alt tarafta az birşey çıkmıştı jilet yaptım mecburen ağsaya gelmezdi çünkü, şimdi perşembe de film var ve tabii ki daha yeni çıkmaa başladılar yie ağda olmaz yine jilet yapıcam mecburen banyo için özel olanlardan kullanıyorum ama ağda gibi olmuyor da yapacak birşeyim yok. Ay doktorlar ayıplamaz dimi ama yine temiz olacak sonuçta.

Ben bugünde meryemi okuyamıcam burcucuğum okuyacaktı ama okudu mu bilmiyorum ben biter belki akşama kadar dedim ama yok bitmedi ya neyse artık sorun değil o kadarı 1 gün eksik olsun 2 okundu galiba 38 daha okucam yarın akşamdan itibaren.

sedacım meryem sureni şimdi okudum Rabbim kabul etsin inşallah, aşılaman hayırla güzel sonuçlanır

okudum canım okudum , Allah kabul etsin

canım bende genetikle ilgili bi sorun çıkarsa diye korkuyorum ama yokmudur onunda bi çaresi acaba? birde bence doktoru dinlemelisin sadece 1 ay bekleyeceksin fazla değil, sonuca göre bi yol izlersin

dilberciğim tesbihini çektim duanı ettim, rabim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlar ben pc gremıyorum gunduz işlerım oluyo esım erkn gelıyo saat 6 sonrası o gecıyo pc basına bende bu saatlerde yazılarınızı okuyorum tesbıhlerınızı cekıyorum hepınızın ama nyazamıyorum bılmenızı ısterım.buket ınsallah kuzucukların senınledır.merve okudum yazını RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.YASEMIN SENINLE SANIRIM BATLARIMIZ AYNI DEGIŞIKLIK OLMASA INSALLAH IKIMIZINDE YUZU GULER CNM

bak kistin geçmiş ne güzel. Eşin ne zaman ameliyat oldu ameliyattan 5-6 ay sonra normale döndüğünü duymuştum. yani bu durum normal olabilir hareketliliği ve sayıyı artıran vitamin ilaçları var devlet karşılamıyor 2 ilaç 140 mı ne tutuyordu bununla birlikte faydalı olan ne varsa tüketebilir canım ceviz, keçiboynuzu falan. Arkadaşını da takma kafana bu senin özelin sonuçta her özelimizide herkesle paylaşamıyoruz, anlamıştır oda.

inşallah bir sorun çıkmaz canım Allah yardımcınız olsun ama bak doktor da demiş olumsuz düşünme hiç, olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun rahim filminide okadar takıyorsunki kabusun olmuş artık. sonuçta herkes çektiriyor anestezi al korkma sen uyurken işlem yapılır haberin bile olmaz, hem bu rahim filminin faydası da varmış nette araştırmıştım, küçük tıkanıklıklar açılıyormuş, eğer enfeksiyonel bir şey varsa verdikleri ilaçtan dolayı temizleniyormuş...

canım bende genetikle ilgili bi sorun çıkarsa diye korkuyorum ama yokmudur onunda bi çaresi acaba? birde bence doktoru dinlemelisin sadece 1 ay bekleyeceksin fazla değil, sonuca göre bi yol izlersin

özlem sen genetik testi yaptırdın mı ki? Sende mi sonuç bekliyorsun.. hani bebeğe yapmadılar diye anımsıyorum ama yanılıyor muyum? çaresi tedavi anlamında bişey yokmuş genetik doktoru dedi ki sonuçlar çıksın bizim sana önerimiz olucak.. üzerine konuşucaz dedi.. belki de bişey çıkmaz.. inşAllah üzüldüğümle kalırım. üniversitedeki genetikçi korun dedi. kadın doğumcu korunma dedi.. aslında mantık olarak korunmak gerekli de biz zaten korunmamız gerektiğini dün öğrendik ee zaten korunmuyorduk amaann ne diyeyim hakkımızda hayırlısını diliyorum Allah tan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…