- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.501
sağol canımcım..ben de seni seviyorum:)
resmen silkelendim harbiden de.. şu gebe halinle uğraştırıyoruz ya seni hakkınızı helal edin bana evlatlarınla sen.. Allah inşAllah hayırlısıyla o rüyanı gerçeğe çıkarır.. 2 erkek de olur (ben bir kız bir erkeğe çok odaklandım da sende)evin kraliçesi sen olursun o zamanda..
Ben bugünde meryemi okuyamıcam burcucuğum okuyacaktı ama okudu mu bilmiyorum ben biter belki akşama kadar dedim ama yok bitmedi ya neyse artık sorun değil o kadarı 1 gün eksik olsun 2 okundu galiba 38 daha okucam yarın akşamdan itibaren.
kızlar selamlar;
bugun genetik testine gittik eşimle kan verdik sonrasında genetik doktoruyla görüştük 1 ay sonra sonucu alacağımızı söyledi. bana 1 ay korunun dedi.. 100 çiftten 5 inde kromozom anomalisi çıkıyor dedi.. bende şimdi netden baktım Allah korusun ööle bişey çıkarsa bi tedavisi falan yokmuş. bugunde ona canım sıkıldı.. gebe olduğumda çok kanama bekliyorum sürekli vw ye gidiyorum dedim oda dedi ki gebelikte özellikle ne hissedersen hormonları o yönde tetiklediğinden beynini o yönde kullanırsan ne yaprsan yap o bebek gider dedi.. öncelikle kafanı yormamayı öğrenmelisin dedi.. aayy kızlar ne olur benim içinde dua eder misiniz? Eşimle ikimizin de genetiği iyi çıksın Allah tarafından sıkıntı çıkmasın.. çünkü dediğim gibi yoksa tedavi şekli falan yokmuş. doktora dedim ki sıkıntı çıkarsa ne olucak konuşucağız önerilerimizi oluyor o durumda da dedi. ayyy Allah ım sen bizlere ne olur yardım et. Dün gecede rüyamda rahim filmi çektirmek için sıra bekliyordum tam randevu saatim geldi yok dedim çektiremiyeceğim diye sıkıntıyla uyandım.. bu arada doktor korunun dedi ama biz korunmayacağız.. diğer kadın doğumcu korunma demişti çünkü.. Allah ım Yarabbim sen herkese yardım et, ne olur bizlere de yardım et.. Yalvarırımm şu testler hayırlısıyla tertemiz çıksın.. Kızlar ne olur dualarınıza eşimle benide alın..:18:
hayırlı olsun 2.çizgi çıkmış demekki hamilesiniz,Allah sağlık sıhhat versin hayırlısı ile bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
günaydın güzellikler...
tümay merve gül gamze ve dilber tesbihlerinizi okudum ama yazamamıştım Allah kabul etsin
kızlar dün dr a gittim kistim geçmiş çok şükür ama eşimin test sonucu hiç iyi çıkmamıştı hiç ileri hareketli yok onun için dr bana önce eşin tedavi olsun dedi of ya ameliyat oldu ama niye böyle oldu anlamadım ameliyattan önce bile daha iyiydi ben de ısrar ettim klomen verdi ama hiç umudu yoktu valla öylesine verdi çok üzüldüm ama ne yapabilirim
bide ben arkadaşlarıma falan sorun yok sebepsiz olmuyor demiştim geçen bi arkadaşım geldi bize annemi tembihlemeyi unuttum annem de arkadaşımın annesine eşi ameliyat oldu demiş kaç gündür kafama takılıyor yalancı durumuna düştüm moralim çok bozuk
inşallah bir sorun çıkmaz canım Allah yardımcınız olsun ama bak doktor da demiş olumsuz düşünme hiç, olumlu düşün ki olumlu şeyler olsun rahim filminide okadar takıyorsunki kabusun olmuş artık. sonuçta herkes çektiriyor anestezi al korkma sen uyurken işlem yapılır haberin bile olmaz, hem bu rahim filminin faydası da varmış nette araştırmıştım, küçük tıkanıklıklar açılıyormuş, eğer enfeksiyonel bir şey varsa verdikleri ilaçtan dolayı temizleniyormuş...kızlar selamlar;
bugun genetik testine gittik eşimle kan verdik sonrasında genetik doktoruyla görüştük 1 ay sonra sonucu alacağımızı söyledi. bana 1 ay korunun dedi.. 100 çiftten 5 inde kromozom anomalisi çıkıyor dedi.. bende şimdi netden baktım Allah korusun ööle bişey çıkarsa bi tedavisi falan yokmuş. bugunde ona canım sıkıldı.. gebe olduğumda çok kanama bekliyorum sürekli vw ye gidiyorum dedim oda dedi ki gebelikte özellikle ne hissedersen hormonları o yönde tetiklediğinden beynini o yönde kullanırsan ne yaprsan yap o bebek gider dedi.. öncelikle kafanı yormamayı öğrenmelisin dedi.. aayy kızlar ne olur benim içinde dua eder misiniz? Eşimle ikimizin de genetiği iyi çıksın Allah tarafından sıkıntı çıkmasın.. çünkü dediğim gibi yoksa tedavi şekli falan yokmuş. doktora dedim ki sıkıntı çıkarsa ne olucak konuşucağız önerilerimizi oluyor o durumda da dedi. ayyy Allah ım sen bizlere ne olur yardım et. Dün gecede rüyamda rahim filmi çektirmek için sıra bekliyordum tam randevu saatim geldi yok dedim çektiremiyeceğim diye sıkıntıyla uyandım.. bu arada doktor korunun dedi ama biz korunmayacağız.. diğer kadın doğumcu korunma demişti çünkü.. Allah ım Yarabbim sen herkese yardım et, ne olur bizlere de yardım et.. Yalvarırımm şu testler hayırlısıyla tertemiz çıksın.. Kızlar ne olur dualarınıza eşimle benide alın..:18:
canım bende genetikle ilgili bi sorun çıkarsa diye korkuyorum ama yokmudur onunda bi çaresi acaba? birde bence doktoru dinlemelisin sadece 1 ay bekleyeceksin fazla değil, sonuca göre bi yol izlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?