Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese hayırlı günler diliyorum
mervecim tesbihini çektim ALLAH kabul etsin umarım en kısa zamanda sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. bacağın da en kısa zamanda şifasını bulur inşallah ..

okudum canım okudum , Allah kabul etsin

sedacım meryem sureni şimdi okudum Rabbim kabul etsin inşallah, aşılaman hayırla güzel sonuçlanır

canım benim Allah razı olsun ne diyim Allah sana sağlıklı hatırlı evlat nasip etsin en kısa zamanda. Sondu zten benim regli bitti gelmior sabah birşey yoktu akşam temizlenip devam edicem ben.

bal gibi hamilesin canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin.. gözünüz aydınn.

Günaydınnn :))) ♥ Bugün bir öpücük yolla parmaklarının ucuyla
gökyüzündeki buluta, ulaşınca bu öpücük ona, seni gülümseten, seven
, sarıp sarmalayan sevdiğin biri gelsin yanına :) Şans kapıların
açılsın, yüreğin huzur bulsun, mutlu ol, gülümse ve
gülümset. :) ♥ Hepinize harika bir gün diliyorum :))) ♥ ♥ ♥kızlar ben geldim adet oldum mmleketde beklenmeyen tarihim 29 ekimmmm...nehayet evimdeyim ailemle görüştüm.annem şifaçıkadına götürdü beni bir şeyler yaptı neydi o pis kokulu şey anlamadım annemede söylemedi ama kadın bana garanti verdi benim yanıma gelenler hep hamile kalmışlar.hayırlısı bakalım ne olucak.sizi çok özledim ...nasılsınız bakıım

hoşgeldin hoşgeldin..şifaları kaptın geldin..hadi hayırlısı Allahtan..iyi olur herşey senin için inşallah..memleketten haberler getirdin mi..??sengittin nuradamla da gitti..çok uzun zaman oluyo girmeyeli..oralar nasıl iyi mi??

yaptım iki tane..hiç bişey çıkmadı(

mervecim duanı okudum Allah şifa versin..

Lutfen erken gebelik testi yapmaa..
Bu ucuz olan testlerden yapmışsın Allah'tan..
bi duralım yaa ne olur.. ctesi ola hayrola..

kızlar bu arada ben genetik testim iyi çıkarsa 3 çocuk sevindirceğimm.. adak adadım böyle.. Allah ım kabul etsin inşAllah.

hoşgeldin sefalar getirdin şekerim ohh umarım sebep olurda bu ay hamile kalırsın tatlımm

inş. kuzucugummmmm rabbim şimdiden kabul etsin

herkese merhaba... ben de beş haftalık hamileyim burda da yazmak istedim. o kadar çok istedim ki sonunda oldu. allah herkese nasip etsin...

ne bileyim sanki bu ayda olmucak gibi hissediyorum ondan belkide dün çok heyecanlandırdı buket ama bugun kötü hissediyorum

canım benim inşallah olur olmasa da ne yapalım bekleriz yeterki meleklerimiz gelsin. bu ay ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ben de az da olsa umutluyum inşallah hayırlı ve sağlıklı şekilde gelirler bize

amin canımmm inş. bazen umut doluyorum bazende 3 yıl olmamış şimdimi diyorum ama rabbimden ümit kesilmez hakkımızda hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…