- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.521
günaydın tatlımgünaydın güzellikler...
günaydın canlar bugun bi umutsuzluk sardı içimi nedense
günaydın tatlım
aaa neden canım:44:
okudum canım okudum , Allah kabul etsin
sedacım meryem sureni şimdi okudum Rabbim kabul etsin inşallah, aşılaman hayırla güzel sonuçlanır
buket test yaptınmı kızzzzz
yaptım iki tane..hiç bişey çıkmadı(
mervecim duanı okudum Allah şifa versin..
zaten erken gebelik testi deeğil yaptığım..normal sidik çubuğu..onlar gün gelmeden zaten sonuç vermiyo..bi heves yaptım işte...dur bakalım daha zamanımız var allah hayırlısını versin hakkımızda hemen karalar baglama
zaten erken gebelik testi deeğil yaptığım..normal sidik çubuğu..onlar gün gelmeden zaten sonuç vermiyo..bi heves yaptım işte...
Günaydınnn :))) ♥ Bugün bir öpücük yolla parmaklarının ucuyla
gökyüzündeki buluta, ulaşınca bu öpücük ona, seni gülümseten, seven
, sarıp sarmalayan sevdiğin biri gelsin yanına :) Şans kapıların
açılsın, yüreğin huzur bulsun, mutlu ol, gülümse ve
gülümset. :) ♥ Hepinize harika bir gün diliyorum :))) ♥ ♥ ♥kızlar ben geldim adet oldum mmleketde beklenmeyen tarihim 29 ekimmmm...nehayet evimdeyim ailemle görüştüm.annem şifaçıkadına götürdü beni bir şeyler yaptı neydi o pis kokulu şey anlamadım annemede söylemedi ama kadın bana garanti verdi benim yanıma gelenler hep hamile kalmışlar.hayırlısı bakalım ne olucak.sizi çok özledim ...nasılsınız bakıım
yaptım iki tane..hiç bişey çıkmadı(
mervecim duanı okudum Allah şifa versin..
Günaydınnn :))) ♥ Bugün bir öpücük yolla parmaklarının ucuyla
gökyüzündeki buluta, ulaşınca bu öpücük ona, seni gülümseten, seven
, sarıp sarmalayan sevdiğin biri gelsin yanına :) Şans kapıların
açılsın, yüreğin huzur bulsun, mutlu ol, gülümse ve
gülümset. :) ♥ Hepinize harika bir gün diliyorum :))) ♥ ♥ ♥kızlar ben geldim adet oldum mmleketde beklenmeyen tarihim 29 ekimmmm...nehayet evimdeyim ailemle görüştüm.annem şifaçıkadına götürdü beni bir şeyler yaptı neydi o pis kokulu şey anlamadım annemede söylemedi ama kadın bana garanti verdi benim yanıma gelenler hep hamile kalmışlar.hayırlısı bakalım ne olucak.sizi çok özledim ...nasılsınız bakıım
Lutfen erken gebelik testi yapmaa..
Bu ucuz olan testlerden yapmışsın Allah'tan..
bi duralım yaa ne olur.. ctesi ola hayrola..
kızlar bu arada ben genetik testim iyi çıkarsa 3 çocuk sevindirceğimm.. adak adadım böyle.. Allah ım kabul etsin inşAllah.
ne bileyim sanki bu ayda olmucak gibi hissediyorum ondan belkide dün çok heyecanlandırdı buket ama bugun kötü hissediyorum
herkese merhaba... ben de beş haftalık hamileyim burda da yazmak istedim. o kadar çok istedim ki sonunda oldu. allah herkese nasip etsin...
canım benim inşallah olur olmasa da ne yapalım bekleriz yeterki meleklerimiz gelsin. bu ay ovulasyon testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ben de az da olsa umutluyum inşallah hayırlı ve sağlıklı şekilde gelirler bize
herkese merhaba... ben de beş haftalık hamileyim burda da yazmak istedim. o kadar çok istedim ki sonunda oldu. allah herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?