- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.541
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin şimdi için içine sıgmıyodur ne kadar bekledin bebegini inş. rabbim bizlerede yaşatır
merhaba, hoşgeldin hayırlı olsun sağlıkla kucağınaalmayı Allah nasip etsin, darısı bize inşallah
amin canımmm inş. bazen umut doluyorum bazende 3 yıl olmamış şimdimi diyorum ama rabbimden ümit kesilmez hakkımızda hayırlısı ne diyelim
beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok teşekkür ederim kızlar. ben ocakta evlendim. aslında çok uzun bir süre değil ama hiç korunmadık. sonra rahatsızlık geçirdim. sıkıntılı bi dönem oldu benm için ama şükür bebeğim geliyor. hata belki de bebeklerim. ikiz olabilir henüz kesinleşmedi. dualarım kabul olursa ikiz olacak inşallah hep ikiz istedim çünkü
Beklemek çok zor.
Sabretmek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.
Beklemek zormuş.
Beklememek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.
Bir dilenciyim,
geleceğini bilmeyen.
Senden ne para, ne de pul,
ne de
acımanı bekleyen
ORHAN BABAAAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))))))))))
ARKADAŞ DEĞİL GÜNLER SAATLER GEÇMİO YAV...
Beklemek çok zor.
Sabretmek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.
Beklemek zormuş.
Beklememek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.
Bir dilenciyim,
geleceğini bilmeyen.
ne de
acımanı bekleyen
çok teşekkür ederim kızlar. ben ocakta evlendim. aslında çok uzun bir süre değil ama hiç korunmadık. sonra rahatsızlık geçirdim. sıkıntılı bi dönem oldu benm için ama şükür bebeğim geliyor. hata belki de bebeklerim. ikiz olabilir henüz kesinleşmedi. dualarım kabul olursa ikiz olacak inşallah hep ikiz istedim çünkü
canım öyle düşünme neden olmasın yıllarca olmayanlar tedaviden sonra oluyor hem senin bir sürü yumurtan oluşmuş hepsi tutar diye aşılamadan vazgeçmedin mi normal yollada birisi tutmuştur inşallah
ivettttt aynen katlıyorum ama umarım bu heyecan sonuçlarımızı aldıgımızdada devam ederBeklemek çok zor.
Sabretmek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.
Beklemek zormuş.
Beklememek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.
Bir dilenciyim,
geleceğini bilmeyen.
ne de
acımanı bekleyen
eşim aramış diyoki buket bende yaptım test silik çıktı..ne dersiniz ümit varmı:)))))))))))))))))))))))))
eşim aramış diyoki buket bende yaptım test silik çıktı..ne dersiniz ümit varmı:)))))))))))))))))))))))))
Yaa bu aralar favori şarkımm Zara seslendirmiş yeni orhan şarkıları albümünde. Canımm geçecek zaman güzel haberi alacaksın ve kucağında da olacak. Test negatif çıkmış kaçıncı gündesin canım transferden sonra. Normal gebelik testleri günü gelmeden pek göstermiyor. Prediktör var erken gebelik testi eczanelerde belki onda çıkar ama pahalı 15 tl kadar bence değmez günün gelince kan yaptır kesin sonuç sabret azıcık daha.
süpermiş ben de de erkek çişi var galiba silik çıkıyor benim de hep
bende öyle düşünüyorum...
bende o bile çıkmıyo..hep tek direk...:)))))))
Belirtilerin var mı ne alemdesin canımm hayırlısı olsun inşallah pozitif olacak bak burada kaç kişi dua ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?