Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin şimdi için içine sıgmıyodur ne kadar bekledin bebegini inş. rabbim bizlerede yaşatır

merhaba, hoşgeldin hayırlı olsun sağlıkla kucağınaalmayı Allah nasip etsin, darısı bize inşallah

çok teşekkür ederim kızlar. ben ocakta evlendim. aslında çok uzun bir süre değil ama hiç korunmadık. sonra rahatsızlık geçirdim. sıkıntılı bi dönem oldu benm için ama şükür bebeğim geliyor. hata belki de bebeklerim. ikiz olabilir henüz kesinleşmedi. dualarım kabul olursa ikiz olacak inşallah hep ikiz istedim çünkü

amin canımmm inş. bazen umut doluyorum bazende 3 yıl olmamış şimdimi diyorum ama rabbimden ümit kesilmez hakkımızda hayırlısı ne diyelim

canım öyle düşünme neden olmasın yıllarca olmayanlar tedaviden sonra oluyor hem senin bir sürü yumurtan oluşmuş hepsi tutar diye aşılamadan vazgeçmedin mi normal yollada birisi tutmuştur inşallah

beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Beklemek çok zor.
Sabretmek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.

Beklemek zormuş.
Beklememek çok zor.
Bekletilmek çok zor.
Ömrümün her köşesinde
seni bekliyorum.

Bir dilenciyim,
geleceğini bilmeyen.
Senden ne para, ne de pul,
ne de
acımanı bekleyen

ORHAN BABAAAAAAAAAAAAAAA:)))))))))))))))))))

ARKADAŞ DEĞİL GÜNLER SAATLER GEÇMİO YAV...

Son düzenleme:

inşallah, hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin ama en önemlisi sağlıklı olmaları ikiz tek farketmez klomen mi kullanmıştın klomenle genelde çoğul gebelik oluyor

eşim aramış diyoki buket bende yaptım test silik çıktı..ne dersiniz ümit varmı:)))))))))))))))))))))))))

Yaa bu aralar favori şarkımm Zara seslendirmiş yeni orhan şarkıları albümünde. Canımm geçecek zaman güzel haberi alacaksın ve kucağında da olacak. Test negatif çıkmış kaçıncı gündesin canım transferden sonra. Normal gebelik testleri günü gelmeden pek göstermiyor. Prediktör var erken gebelik testi eczanelerde belki onda çıkar ama pahalı 15 tl kadar bence değmez günün gelince kan yaptır kesin sonuç sabret azıcık daha.

Yaa bu aralar favori şarkımm Zara seslendirmiş yeni orhan şarkıları albümünde. Canımm geçecek zaman güzel haberi alacaksın ve kucağında da olacak. Test negatif çıkmış kaçıncı gündesin canım transferden sonra. Normal gebelik testleri günü gelmeden pek göstermiyor. Prediktör var erken gebelik testi eczanelerde belki onda çıkar ama pahalı 15 tl kadar bence değmez günün gelince kan yaptır kesin sonuç sabret azıcık daha.

rabbim gönlüne göre versin inş. çok şanslısın

ivettttt aynen katlıyorum ama umarım bu heyecan sonuçlarımızı aldıgımızdada devam eder

bende öyle düşünüyorum...

süpermiş ben de de erkek çişi var galiba silik çıkıyor benim de hep

bende o bile çıkmıyo..hep tek direk...:)))))))

Belirtilerin var mı ne alemdesin canımm hayırlısı olsun inşallah pozitif olacak bak burada kaç kişi dua ediyoruz.

Allah razı olsun hepinizden..yer gök dua ile demişler...belirtilerde ne bileyim..kasık ağrısı göğüs hassasiyeti, bel ağrısı, sık çişe çıkma bunlar transferden sonra hep oldu..anlamıyom..adete benziyo tabi..bakılım CUMA yı iple çekiyorum..

şöyle bi silkelenin kızlar hepinizi bi bunalımda gördüm dua edip allaha tevekkül ediyoruz biz herşeyi yapıp gerisini rabbime bırakıyoruz o herşeyin en iyisini bilendir..

Kizlar tesbihlerinizi cekmistim ama buraya girip haber verdimmi hatirlamiyorum icimde rahat etmedi bende ise giderken cepten arkadaslarima haber edeyim dedim

Mervecigim bugun Insaallah senin tesbihini cekecegim

Kizlar noluyor burda cis yapmalar uzulmeler falan hele bi Bismillah deyin adetiniz gecmemis bile hem bazi Insanlar adetten 1hafta sonra bile negativ gorebiliyor daha sonra kan tesinde hamile olduklarini ogreniyorlar

Rabbim neylerse guzel eyler. Guzel dusunun guzel olsun Insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…