Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Çocuk Sahibi Olmak İçin Okunacak Duâ:
* Çocuğu olmayan bir hanım,Allahü Teala'nın {Yâ Musavvir} İsmi Şerifi'ni güneş battıktan sonra 7 gün 21 defa okursa,Allahü Teala'nın izni ile evlat sahibi olması umulur.
* Çocuğu olmayanlar 5 vakit namazdan sonra 1000 defa { Lâ ilahe illallah}deyip de '' Ya Rabbi ! Bana salih bir çocuk ihsan et'' diye her gün dua ederse, Allahü Teala nın izni ile evlat sahibi olması umulur.
* Çocuğu olmayan eşler her gün istiğfar etmeye devam ederse,Allaü Teala nın izni ile çocukları olur.

yalnız arkadaşlar istiğfar nasıl yapılıyor tam olarak bilen varmı

Merhaba kizlarr gecmisi soyleee goz ucuyla okuyabildimmm tesbihlerimi okuyanlar Allah hepnzden razi olsun. Ben okudugm ksilerin yazmadim acaba bir sorun olrmu bndan snra yazayim yasemini goremedim :)) yeni arkadaslar katilmis armza hozgeldilerrr:) hemide bebisleriylle gelmisler masaallah napsak acaba kzlarb bizdemi ilk defa bu topige yaziyor gbi girsek masaallah girenlerin hepsinin bebisleri olmus ne gzellll:))))) genetik testi yaptiranlar bnde yaptrdm ama snclar 2 aya cikar dedi dktorl bana ins biirsdyciginiz cikmazz adaklarnz farz olur uzerinize:)))))))) bukett sabirisizligini tahmin edemiyirhmm simdi sana 1 gun yillll gibi gelirr esine cok guldumm:))) cok srin bir ciftsiniz yaa:) sabrin sonu selamettir kizlar sabredelim gecicek bu gnler ins. Soyleee bizin eskilerden gebe haberleri alsakts nesenlenseeek yahuuu:)))) bu cumayi sabirsizlikla bekliyorummm basi sen cek buketcim guzel haberlerle donceksin ins:))

inşallah canım inşallah öyledir..

bedriyecim kalbimi hep iyiye yor, iyi şeyler geçir aklında, rabbim dermansız dert vermesin, senin kaç düşük olmuştu, kaçıncısında genetik istediler, bide düşüklerin nasıldı canım? Kalp atışımı durdu yoksa kalp hi oluşmadı mı? sorularım bu kadar ,sana diyecek bir iki birşeyim varda cevaplarına göre söyleyeceğim

şöyle bi silkelenin kızlar hepinizi bi bunalımda gördüm dua edip allaha tevekkül ediyoruz biz herşeyi yapıp gerisini rabbime bırakıyoruz o herşeyin en iyisini bilendir..

evet canım bazen nefsimize kapılıp herşeyin kötü gideceğine inanıyoruz halbuki en iyisi Rabbime tevekkül!

sağol canım bu güzel bilgiler için, hayırlısıyla bir yapalım bakalım

canım benimm beni bi kurt yiyor sanki Allah ıma biraz önce de yalvardım ki yüreğime direyet ver diye.. benim 1 dış gebelik.. kendiliğinden gitti.. 2 düşüğüm var.. 1.düşük aslında direk kanamayla başladı.. yani adet günümde kanamamda başladı ama tuhaftı gittim teste gebe olduğumu öğrendim ama kanamam yoğunlaştı yani 4.haftayla 5.haftadaydı.. 2. düşükde tam 6.haftamda gitti.. kese falan görmeye gidemedik..

canım bütün bunlara bakarak kromozom anomalisi diye tahmin etmişler 8bütün doktorlar aynısını diyor), bana da dediler aynısını, söylemek istediğim şey şu; benim teyzem de senin hikayenin aynısı oldu, 1 dış gebelik , bir kanamalı düşük hatta birde kalp atışı duyulmadı kürtaj..sonra bir oğlu var, diğer teyzemde ilk gebeliğinde aynısını yaşadı 2 oğlu var ve annemde..sizin sülalede var mI? böyle düşük yaşayan annende falan? doktorlar hemen herkese kromozom anomolisi diyorlar insanın canını sıkıyorlar, ben hiç de öyle olduğunu sanmıyorum sadece senin için rahat etsin diye genetik testlerini yaptır, inşallah herşey çok iyi sonuçlanacak

bedriyecim bide pıhtılaşma testi yaptırdın mı? bak onun tedavisi çok daha kolay

elli kere kontrol ettim bana bişey yazdınn mı diye.. o kadar çok bir ışık arıyorum ki.. canım benimm hatta dedim ki belkide yazıcak bişey yok.. umutsuz vakayım ben bile dedim.. ayy inşAllah bende teyzenler gibi hayırlısıyla kavuşurum evladıma :) ne bizim tarafta ne eşimin ailesinide düşük yada sıkıntı yaşayan yok.. sülalede evlenen herkesin evlendikten 1 - 1,5 yıl sonra oldu bebekleri... kan pıhtılaşmasını yaptırdım onda bişey çıkmadı.. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşAllah.gerçi kan pıhtılaşmasında bir değer tam sınırda çıktı doktor gebe kaldığın anda sana iğne yapıcağız yinede önlem olsun diye dedi.. hayırlısıyla şu bir ay geçsin de inşAllah.. dediğin gibi olur dilerim.. adak da adadım biliyor musun 3 çocuk sevindiricem inşAllah.. 3 çocukda "sevindim" diyene kadar inşAllah.

Kızlarr eve geldimm alışveriş yaptım çoraplarım kaçmış aldım bir de tek renk iç çamaşırı aldım yarın rahim filmi var malum. Sabah işe gidicem öğleden sonra hastaneye gdicem sonra izinliyim zaten iyi olursam gelince haber veririm. Şimdi ortalığı toplayıp giyeceklerimi çıkarıcam ve banyomu yapıp temizlenicem sonra meryem suresini okucam, Dilber ve Merve arkadaşlarımın tesbihlerini çekicem dün akşam okuyamamıştım. Yasemin ve Burcu arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim regliyim diye okuyamadığım meryemi okudular bana artık ben devralabilirim. Sonra da yemek yicem. Geceye kadar ne yersem yicem yiyip yatcam yatarkende çünkü yarın işlem bitene kadar hiçbirşey yememem ve içmemem lazım anestezi alacağım için. Çok meraktayım ama il aşamayı geçeceğim için de mutluyum. Dua edin bana da kızlar sıkıntısız geçsin filmim her ne kadar anestezi alıp hissetmeyecek olsam da bir çırpıda bitsin uyanayım.

canım ben ilk bebekten sonra kromozom anomalisi yaptıracaktım ama doktor gerek görmedi yaptırma sende pıhtılaşma var senin sorunun belli dedi, boşuna yaptırma yaptırsan bekleyecekmisin 1 senede zor çıkar o sonuç dedi bende yaptırmadım 2.bebekten sonra hastane bebeği genetiğe gönderdi ben geçenlerde stres yaptığım için bi an önce çıksın istediğim için hastanenin internet sitesinde sadece kan sonuçlarını görünce telaş yaptım hani genetik testi yapılacaktı niye görünmüyor dedim sen onu hatırlıyor olabilirsin ama yapıldı sonuçlarıda çıktı

canım hoşgeldin, baban nasıl iyimi? annenin götürdüğü kişi inşallah vesile olur bebeğin için,artık senide hamile listesinde görürüz inşallah yakın zamanda

nazan bende aynı şeyi söylüyorum beklemek çok zor rabbim bize güç kuvvet versin,bize dayanma gücü versi inşallah

beklemek çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım inşallah ,kalbini hep ferah tut, hatta bir hikaye daha ; ben kürtaja gittiğimde başhekim yard. ile biraz konuştuk eşinin ilk bebeği de aynı benim gibi 8. haftada kalp sesi olmadığı için alınmış, kromozom anomolisi denmiş ama hiç bir tetkik yapılmamış," şimdi bir kızımız var, onu çok seviyorum bak üzülme seninde bu olaydan sonra bir kızın olacak" dedi , Rabbim sana da nasip etsin, tabiki tettikleri yaptır ama ben senin için çok olumlu düşünüyorum hatta pıhtılaşma testindeki sınırda olan sonucun üzerine odaklan tatlım düşüklerinin sebebi olabilir, öncesinde bir önlem alınıyor mu tam bilmiyorum , ama kalbini ferah tut, 1 ay sonra sonuçları alınca burada yazacaksın "burcu temzi çıktı" diye :))))) Şuan ezan okunuyor rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım

canım ne demek lafı bile olmaz, herşey çok kolay geçecek inşallah, "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim" çek yarın, işin rast gider, Allah güç kuvvet versin bir çırpıda geçsin bitsin

kızlar bugün bebeğe yapılan genetik testin sonucunu aldım ama maalesef genetik doktoru çok yoğunmuş 12 kasıma randevu verdiler anlayacağnız yine beklemedeyim,ve sanırım sonuç iyi değil bakalım doktor ne diyecek.

raporda yazılan: yaapılan analizler sonucunda incelenen metafazlarda tetraploidi için düzey III mozaiklik saptanmıştır,genetik danışma önerilir

doktorumu aradım bebekte genetik bozukluk varmış dedi, peki dedim bundan sonra bebek olduğunda hepmi genetik bozukluk olur benim genlerimdenmi kaynaklanıyor,hayır öyle bi kural yok ama yinede genetik doktoruna bi görün onunla görüş dedi, sanki sadece rahatlatmak için öyle söyledi gibime geliyor,kötüyüm artık iyice karamsarlaştım eğer eşimde ve bende genetik bi bozukluk varsa sanırım sağlıklı bi çocuğumuz olmaz bizim

canım benim hemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım genetik doktoru ne diyecek sonuçta onun uzmanlık alanı değil birde daha öncesinde baktırma imkanın yokmu 12 kasım cok uzun bir ay var. İnşallah hayırlı haberler alırsın hemen tahminler üzerine üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…