Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

genetik benimde başımın belası oldu 2 ay sonrasına gün verdiler bide sonuçlar 1 ay sonra çıkıyor al bekle babam bekle oyyy oyyy

canım valla bende çok üzüldüm ama dur bi bakalım , genetik dok. ile bir görüş de ne diyecek, belki "evet sorun var ama çözüm şu...hemen şu tedavi olsun.." falan der ve böylece bebişlerin sağlıklı gelir canım , umudunu yitirme Rabbim var , O'ndan iste, inşallah hayırlı güzel çözümler nasip eder Allah

genetik benimde başımın belası oldu 2 ay sonrasına gün verdiler bide sonuçlar 1 ay sonra çıkıyor al bekle babam bekle oyyy oyyy

tümaycım kromozom anomalisi için bana 2 ay sonrasına gün vermişlerdi sonuçlarda 4 ay sonra çıkar demişlerdi yani toplamda 6 ay oluyordu bekleyeceğim zaman, bence size kısa bile söylüyorlar benim gibi yapmayın yaptırın genetik testlerinizi aklınızda kalmasın

özlemcim eylülde gittim kasımın dokuzuna gün aldim tahminen bir ay sonra çıkar sonuç kasımda korunmayı bırakıcaktım ama doktor bedriye arkadaşımıza korunun demiş muhtemal banada diyecek bilmiyorum bir an önce olsun bitsin istiyorum tahlil yaptır sonuç bekle çok zor

Kizlar amma yazmissiniz masallah size
2saattir okuyorum yoruldum.

Ozlemcim daha simdiden moralini bozma, test sonuclarini nette arastr bakalim assagi yukari bi fikir kazanırsın belki.

Buketimin yazdigi orhan gecebay sarkisina bayildim, hemen actim dinledim super yaa. Bide test tek cizgi cikmiss amainanma sen ona, eczanede erken gebelik testuvar onu yap bencede

Canimm o kadin sana ne yapti anlat cok merak ettim ve cok umutlandim ben senin adina. Peki hangi sehirde bende gideyim yaaa cok istedim valla

biliyorum beklemek çok zor bende bu beklemelere dayanamıyorum, herşey biran önce olsun bitsin diyorum ama yineden şu sonuçlar çıkana kadar bende size beklemeyi öneriyorum,hatta kendim için çocuk konusunu rafa kaldırmayı düşünüyorum bir süreliğine

yasemin o kadın sanırım azerbaycanda gidebilecekmisin? yaa kızlar ben bişey düşündüm acaba dedim benim işim hacı hocalıkmı bulsamda birilerini gitsemmi ne

Son düzenleme:
sonuç alana kadar bekliycem mecbur hiç bişeyi riske edemem ama ya kötü bişey çıkarsa ne yaparım demeden de edemiyorum ((

sonuç alana kadar bekliycem mecbur hiç bişeyi riske edemem ama ya kötü bişey çıkarsa ne yaparım demeden de edemiyorum ((

aaah ahh o içimdeki ses benide yiyip bitiriyor susturamıyorum,yapabilecek bişeyimizyok Allahtan hayırlısını dileyeceğiz,bekleyeceğiz

mervecim tesbihini çektim duanı ettim,rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile şu menapoz derdinden kurtulursun ve bebeğine kavuşursun

canım ne demek lafı bile olmaz, herşey çok kolay geçecek inşallah, "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim" çek yarın, işin rast gider, Allah güç kuvvet versin bir çırpıda geçsin bitsin

Çok sağol gerçekten o kadar makbule geçti ki. Ben regl bitince de başlayabilirdim ama yine öbür regliye denk gelecekti 40 tane bitmeden ve aşılamaya geçicem bir daha ki regliyle beraber aşılmaya geçmeden okunsun bitsin istedim ancak yetişecek o yüzden. Bugün okudum meryemi, ayetel kürsi de okudum bunu da okuyayım sağol canımm işleme girmeden okurum. İnşallah olur biter heme bekletmesinlerde hemen alsınlar barii. Gelince yazarım zaten.

yasemin o kadın sanırım azerbaycanda gidebilecekmisin? yaa kızlar ben bişey düşündüm acaba dedim benim işim hacı hocalıkmı bulsamda birilerini gitsemmi ne

canım bence ilminden emin oldugun manevi bir hocaya git derim. baktır kendine. bazı hastalıklar tıplık olmayabilir. yani manevi bir boyutu olabilir. nazar olabilir. kıskanclıktan fesatlıktan dolayı baskalarının yaptırdıkları olabilir. olabilir diyorum cunku var boyle şeyler. maddi manevi tıp ve bitkisel her yola başvurun

Son düzenleme:

doktorun seni rahatlatmayı düşündügünü hiç sanmıyorum canım bizim fıtratımızda var hep en kötüyü düşünmek ve malesef hayatımızın her aşamasında beklemek zorunda kalmak rabbim bilir en iyisini iyi düşünelim iyi olsun tamamı bitanem

bURCU YA Allah razı olsun.. sen bana ışık tutuyorsun.. mevlam da seni hiçdarda bırakmasın inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…