- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.581
kızlar bugün bebeğe yapılan genetik testin sonucunu aldım ama maalesef genetik doktoru çok yoğunmuş 12 kasıma randevu verdiler anlayacağnız yine beklemedeyim,ve sanırım sonuç iyi değil bakalım doktor ne diyecek.
raporda yazılan: yaapılan analizler sonucunda incelenen metafazlarda tetraploidi için düzey III mozaiklik saptanmıştır,genetik danışma önerilir
doktorumu aradım bebekte genetik bozukluk varmış dedi, peki dedim bundan sonra bebek olduğunda hepmi genetik bozukluk olur benim genlerimdenmi kaynaklanıyor,hayır öyle bi kural yok ama yinede genetik doktoruna bi görün onunla görüş dedi, sanki sadece rahatlatmak için öyle söyledi gibime geliyor,kötüyüm artık iyice karamsarlaştım eğer eşimde ve bende genetik bi bozukluk varsa sanırım sağlıklı bi çocuğumuz olmaz bizim
genetik benimde başımın belası oldu 2 ay sonrasına gün verdiler bide sonuçlar 1 ay sonra çıkıyor al bekle babam bekle oyyy oyyy
tümaycım kromozom anomalisi için bana 2 ay sonrasına gün vermişlerdi sonuçlarda 4 ay sonra çıkar demişlerdi yani toplamda 6 ay oluyordu bekleyeceğim zaman, bence size kısa bile söylüyorlar benim gibi yapmayın yaptırın genetik testlerinizi aklınızda kalmasın
Canimm o kadin sana ne yapti anlat cok merak ettim ve cok umutlandim ben senin adina. Peki hangi sehirde bende gideyim yaaa cok istedim vallaGünaydınnn :))) ♥ Bugün bir öpücük yolla parmaklarının ucuyla
gökyüzündeki buluta, ulaşınca bu öpücük ona, seni gülümseten, seven
, sarıp sarmalayan sevdiğin biri gelsin yanına :) Şans kapıların
açılsın, yüreğin huzur bulsun, mutlu ol, gülümse ve
gülümset. :) ♥ Hepinize harika bir gün diliyorum :))) ♥ ♥ ♥kızlar ben geldim adet oldum mmleketde beklenmeyen tarihim 29 ekimmmm...nehayet evimdeyim ailemle görüştüm.annem şifaçıkadına götürdü beni bir şeyler yaptı neydi o pis kokulu şey anlamadım annemede söylemedi ama kadın bana garanti verdi benim yanıma gelenler hep hamile kalmışlar.hayırlısı bakalım ne olucak.sizi çok özledim ...nasılsınız bakıım
özlemcim eylülde gittim kasımın dokuzuna gün aldim tahminen bir ay sonra çıkar sonuç kasımda korunmayı bırakıcaktım ama doktor bedriye arkadaşımıza korunun demiş muhtemal banada diyecek bilmiyorum bir an önce olsun bitsin istiyorum tahlil yaptır sonuç bekle çok zor
Kizlar amma yazmissiniz masallah size
2saattir okuyorum yoruldum.
Ozlemcim daha simdiden moralini bozma, test sonuclarini nette arastr bakalim assagi yukari bi fikir kazanırsın belki.
Buketimin yazdigi orhan gecebay sarkisina bayildim, hemen actim dinledim super yaa. Bide test tek cizgi cikmiss amainanma sen ona, eczanede erken gebelik testuvar onu yap bencede
Canimm o kadin sana ne yapti anlat cok merak ettim ve cok umutlandim ben senin adina. Peki hangi sehirde bende gideyim yaaa cok istedim valla
sonuç alana kadar bekliycem mecbur hiç bişeyi riske edemem ama ya kötü bişey çıkarsa ne yaparım demeden de edemiyorumbiliyorum beklemek çok zor bende bu beklemelere dayanamıyorum, herşey biran önce olsun bitsin diyorum ama yineden şu sonuçlar çıkana kadar bende size beklemeyi öneriyorum,hatta kendim için çocuk konusunu rafa kaldırmayı düşünüyorum bir süreliğine
sonuç alana kadar bekliycem mecbur hiç bişeyi riske edemem ama ya kötü bişey çıkarsa ne yaparım demeden de edemiyorum((
inşallah, hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin ama en önemlisi sağlıklı olmaları ikiz tek farketmez klomen mi kullanmıştın klomenle genelde çoğul gebelik oluyor
canım ne demek lafı bile olmaz, herşey çok kolay geçecek inşallah, "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim" çek yarın, işin rast gider, Allah güç kuvvet versin bir çırpıda geçsin bitsin
yasemin o kadın sanırım azerbaycanda gidebilecekmisin? yaa kızlar ben bişey düşündüm acaba dedim benim işim hacı hocalıkmı bulsamda birilerini gitsemmi ne
kızlar bugün bebeğe yapılan genetik testin sonucunu aldım ama maalesef genetik doktoru çok yoğunmuş 12 kasıma randevu verdiler anlayacağnız yine beklemedeyim,ve sanırım sonuç iyi değil bakalım doktor ne diyecek.
raporda yazılan: yaapılan analizler sonucunda incelenen metafazlarda tetraploidi için düzey III mozaiklik saptanmıştır,genetik danışma önerilir
doktorumu aradım bebekte genetik bozukluk varmış dedi, peki dedim bundan sonra bebek olduğunda hepmi genetik bozukluk olur benim genlerimdenmi kaynaklanıyor,hayır öyle bi kural yok ama yinede genetik doktoruna bi görün onunla görüş dedi, sanki sadece rahatlatmak için öyle söyledi gibime geliyor,kötüyüm artık iyice karamsarlaştım eğer eşimde ve bende genetik bi bozukluk varsa sanırım sağlıklı bi çocuğumuz olmaz bizim
günaydınnnnnnn canparelerrrrrrrrr
günaydınnnnnnn canparelerrrrrrrrr
günaydınnn canlarr
canım inşallah ,kalbini hep ferah tut, hatta bir hikaye daha ; ben kürtaja gittiğimde başhekim yard. ile biraz konuştuk eşinin ilk bebeği de aynı benim gibi 8. haftada kalp sesi olmadığı için alınmış, kromozom anomolisi denmiş ama hiç bir tetkik yapılmamış," şimdi bir kızımız var, onu çok seviyorum bak üzülme seninde bu olaydan sonra bir kızın olacak" dedi , Rabbim sana da nasip etsin, tabiki tettikleri yaptır ama ben senin için çok olumlu düşünüyorum hatta pıhtılaşma testindeki sınırda olan sonucun üzerine odaklan tatlım düşüklerinin sebebi olabilir, öncesinde bir önlem alınıyor mu tam bilmiyorum , ama kalbini ferah tut, 1 ay sonra sonuçları alınca burada yazacaksın "burcu temzi çıktı" diye :))))) Şuan ezan okunuyor rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?