- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.601
Çok sağol gerçekten o kadar makbule geçti ki. Ben regl bitince de başlayabilirdim ama yine öbür regliye denk gelecekti 40 tane bitmeden ve aşılamaya geçicem bir daha ki regliyle beraber aşılmaya geçmeden okunsun bitsin istedim ancak yetişecek o yüzden. Bugün okudum meryemi, ayetel kürsi de okudum bunu da okuyayım sağol canımm işleme girmeden okurum. İnşallah olur biter heme bekletmesinlerde hemen alsınlar barii. Gelince yazarım zaten.
mervecim tesbihini çektim duanı ettim,rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile şu menapoz derdinden kurtulursun ve bebeğine kavuşursun
Allah inşAllah hayırlısıyla çektirmeni güzel sonuçlar almanı sağlasın.. Allah gücünü arttırsın..
aylincim tesbihini çektim Rabbim kabul etsin tez zamanda muradına eresin.
aylincim tesbihini çektim rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine imanına bağlı hayırlı vede uğurlu evlatlar nasip etsin AMİNNN
Kızlarr rahat olmaya çalışıyorum ama baya endişeliyi heyecanlıyım yaa nasıl geçecek acaba valla filmden deil anesteziden korkuyorum daha da doğrusu merak ediyorum dirençliyimdir ama merak var işte. Oraya gidicence eminim yatışıcam akışına bırakıcam ama şimdi kendime engel olamıyorum rüyama bile girdi sırf anestezi yüzünden ne acı çekeceksem çekeyim anestezi almadan çektireyim bile dedim akşam ama dr öyle dediyse vardır bir bildiği belkide rahmim arkaya dönük olduğ için acı çekeceğimi düşünmüştür belkide döndürmeleri gerekiyordur ben öyle dşünüyorum direk anestezi dedi çünkü seçenek bile sunmadı normalde bu gebeliğe engel değil zorlaştıyr spermin ulaşmasını ama film çeilirken işlem uzun sürebilir.
Bukett kız ne bakıp duruyorsun yazsana ne alemdesin..
günaydınnn canımm çok şükür sen nasılsın tatlımm....günaydın..
aylincim tesbihini cçektim..Allah yerine ulaştırsın..
herkes iyi mi??
günaydınnn canımm çok şükür sen nasılsın tatlımm....
canımm yeni yeni düzeliyorum arada bi gelio mide bulantısı ama ilk haftalara göre daha iyim RABBİMe şükürler olsun..dün bisürü test istedi dr onları yaptırdım gün boyu dışarlarda cumada dr a göstercem bakalım artık ayda 1 gidicem kontrole İNŞALLAH...senin güzel haberlerini bekliyoruz..13ünde belli olcak sanırım dimi canımm..iyi diyelim iyi olsun bakalım..hamişlik nasıl gidiyo..bulantı mulantı varmı...umarım yoktur..mide bulantısından nefret ederim..bugün otobüste işe gelirken bi kokudan midem bulandın amcamın biri hacı yaı sürmüş sabah sabah kendimi zor tuttum...
canımm yeni yeni düzeliyorum arada bi gelio mide bulantısı ama ilk haftalara göre daha iyim RABBİMe şükürler olsun..dün bisürü test istedi dr onları yaptırdım gün boyu dışarlarda cumada dr a göstercem bakalım artık ayda 1 gidicem kontrole İNŞALLAH...senin güzel haberlerini bekliyoruz..13ünde belli olcak sanırım dimi canımm..
günaydın..
aylincim tesbihini cçektim..Allah yerine ulaştırsın..
herkes iyi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?