Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah inşAllah hayırlısıyla çektirmeni güzel sonuçlar almanı sağlasın.. Allah gücünü arttırsın..

mervecim tesbihini çektim duanı ettim,rabbim kabul etsin inşallah hayırlısı ile şu menapoz derdinden kurtulursun ve bebeğine kavuşursun

özlem canımm.. bebeğinin sonucu çıkmış şimdi okudum görmemiştim.. peki seninle eşine yaptırdınız mı genetik testi.. eğer ikinizde temizseniz bu çocuk öyle oluşmuş olabilirmiş.. biliyorsun şu ara genetik konusuna çok üzülenlerden biride benim.. ama ööle sağlıksız bebeğimiz olacak bizim de demeyelim.. Allah bilir.. ama inşAllah değerler temiz çıkar. özlem siz yapmadınızsa eşinle sanada genetik doktoruna danışın.. rica edin hatta yaptırsın..

Allah inşAllah hayırlısıyla çektirmeni güzel sonuçlar almanı sağlasın.. Allah gücünü arttırsın..

Aminn canım çok sağol. Allah hepimizin gücünü sabrını arttırsın hiç kolay değil tedavi doktorlar ama birşeye ulaşmak istiyorsak buna dayanıcaz bazıları zoru sever bizde onlardanız galiba ve zor ulaşılan daha kıymetli olur. Bu da bizim sınavımız. Çok heyecanlıyım ama ilk defa anestezi alıcam hafifte olsa işlem aynı ve uyanma aşaması nasıl olacak merak içindeyim o kadar bilinç altıma yerleşmiş ki rüyamda ameliyat oluyordum genital bölgeden acayipti yanii. Saat birde orada olucaz eşimle bir buçukta işlem başlayacak bir aksilik çıkmazsa. Annemin kimsenin haberi yok hiçbir tedavi aşamasını aşılama gerekirse tüp hiçbirini kimseye demicem kendim başa çıkıcam herşeyle. Öğleden sonra da izinliyim gelince iyi olursam zaten hemen yazarım.

aylincim tesbihini çektim rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine imanına bağlı hayırlı vede uğurlu evlatlar nasip etsin AMİNNN

Kızlarr rahat olmaya çalışıyorum ama baya endişeliyi heyecanlıyım yaa nasıl geçecek acaba valla filmden deil anesteziden korkuyorum daha da doğrusu merak ediyorum dirençliyimdir ama merak var işte. Oraya gidicence eminim yatışıcam akışına bırakıcam ama şimdi kendime engel olamıyorum rüyama bile girdi sırf anestezi yüzünden ne acı çekeceksem çekeyim anestezi almadan çektireyim bile dedim akşam ama dr öyle dediyse vardır bir bildiği belkide rahmim arkaya dönük olduğ için acı çekeceğimi düşünmüştür belkide döndürmeleri gerekiyordur ben öyle dşünüyorum direk anestezi dedi çünkü seçenek bile sunmadı normalde bu gebeliğe engel değil zorlaştıyr spermin ulaşmasını ama film çeilirken işlem uzun sürebilir.

buket benim kasıklarda bi hareketlilik var ama gazmı başka bişemi çözemedim birde akıntım fazlalaştı gögüslerdede ara ara batmalar oluyor akşamda hafif midem bulandı sanırım bende psikolojik hamileyim

kız ne döndürmesi seyyarmı senin rahmin öyle seyler düşünmeee bişey olmucak mısıl mısıl uyyup gelcen

günaydınnn canımm çok şükür sen nasılsın tatlımm....

iyi diyelim iyi olsun bakalım..hamişlik nasıl gidiyo..bulantı mulantı varmı...umarım yoktur..mide bulantısından nefret ederim..bugün otobüste işe gelirken bi kokudan midem bulandın amcamın biri hacı yaı sürmüş sabah sabah kendimi zor tuttum...

canımm yeni yeni düzeliyorum arada bi gelio mide bulantısı ama ilk haftalara göre daha iyim RABBİMe şükürler olsun..dün bisürü test istedi dr onları yaptırdım gün boyu dışarlarda cumada dr a göstercem bakalım artık ayda 1 gidicem kontrole İNŞALLAH...senin güzel haberlerini bekliyoruz..13ünde belli olcak sanırım dimi canımm..

yok yarın yaptıracam ben..13 ünde kardeşimin nişani var..yapamam..bakalım hayırlısı..
bu arada doktor sana ilişki yasak gibi bişey söyledi mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…