Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yaaaseeminn bu yeni dua listesi yapmışsınız ya hani tefriciye (umarım yanlış yazmadım) bu duayı adetliyken okuyabiliyor muyuz? Ayrıca ne kadar zmaanda OKUMAlıyız.. ona göre kısmetse bende katkı yapmak isterim..

canım çok iyi fikir ilaç içip bu işi kanıtlamak olmazsa ağzıma bişey atarken yakalanırsam öyle bir bahane bulayım iyi fikir verdin
yazdıkların umut oluyor valla bnim karnımda çünkü hala hamilelik belirtileri var, hayallerime devam ediyorum bu belirtiler yüzünden dün annanem için çok ağlayınca başım çok fena ağrımıştı bende 1 tane aspirin içtim, bugün geldim hemen baktım netten bir zararı varmı diye, yüksek doz olmadığı müddetçe bilinen bir zararı yokmuş çok şükür. hatta faydalı olduğu durumlar bile varmış, bak işte herşeyde nasıl bir hayır var, ağlamam bile belki benim için hayırlı oldu, o aspirini içtim, o da benim için faydalı oldu belkide kimbilir?? ALlah bilir yalnızca...
canım soğan suyu kürünü mutlaka yapmalısın, ben yaptım 17 yıllık düzensizliğim çok şükür bi şekilde düzene girdi. internette araştır, soğan kürü diye ayrıca regl iken okuyabilirsin.
tefriciyeyi de adetliyken okuyabilirsin canım, tuba arkadaşımız kadir gecesine kadar bitirmeye niyet etmiş, ozamana kadar okuyabiliriz, ama listeye mutlaka yazdırın kaç tane okuyacağınızı oldumu, sayıyı şaşmayalım sonra

yasemincim tefriciye listesine benide eklermisin 200 tane okurum bide arkadaslar saat 3ter iş görüşmem var ne olur bana dua edin hayırlıysa olsun sizi seviyorum

yasemin canım tb-fb arkadaşımız ilk başladığı gün bende almıştım 500 tane tefriciye.
150 tanesini okudum inşallah kalanını da kadir gecesine kadar tamamlıycam.benide eklermisin listeye.

yasemincim tefriciye listesine benide eklermisin 200 tane okurum bide arkadaslar saat 3ter iş görüşmem var ne olur bana dua edin hayırlıysa olsun sizi seviyorum
canım hemen ekliyorum seni, bu arada sana canı gönülden dua edeceğim, hakkında hayırlı ise inşallah kolayca olsun. aminnnnnn
yasemin canım tb-fb arkadaşımız ilk başladığı gün bende almıştım 500 tane tefriciye.
150 tanesini okudum inşallah kalanını da kadir gecesine kadar tamamlıycam.benide eklermisin listeye.

adaşım seni hemen ekliyorum, ben o kısmı kaçırmışım kusura bakma yazıyorum şimdi adını tatlım.

yok canım çok yoğun değil leke diyelim sadece hafif koyu renk

bedriyecim senin sonuçlarında temiz çıkmış hadi hayrlısı inşallah hişbirşeye gerek olmadan hamile kalırsın

Son düzenleme:
merhaba kizlar
gunlerdir giremiyorum hic evde islerim coktu temizlik fln derken yorgun dustum cok
ama burasi baya kalabaliklasmis o kadar cok sayfa birikmis ki
okumaya usendim walla
yeni gelen tum arkadaslar hepiniz hosgeldniz
bu arada haber veremedim ama gun gun herkesin duasini okudum
buket,ozlem,ipett yazarken karistrms olabilrim ama listeden sirayla giderek okudum,,,
bgun de benim sirammis..
dua eden tum arkadaslarimdan Allah razi olsun
rabbim saglikla sihhatle hem sizi hem beni melegime kavustursun ins,,,

canım benim hoşgeldin, bügün herkes tek yürek sna dua edecek tatlım Allah kabul etsin inşallah, bende okudum bitirdim sbahtan.
özlem ile benim koyu renk lekelenmem oldu, aynur için ise son durum nedir bilemiyorum henüz gelmedi merak ediyoruz bakalım.
inşallah bizde hayırlı zamanda hayırlısıyla senin arkandan geleceğiz
canım yaa ALlah razı olsun, aynen seninde anlattığın gibi , eğer olacağı varsa ve olması içinde birşeyler gerekiyorsa zaten Allah bunu bir şekilde sana vesile edip yaptırıyor, annenin durumunu okuyunca ümitlerim yine yeşerdi iyicene he hayallerimi canlandırdın bak
Dualara tekrar başlamana vesile omak nekadar güzel bişey bizler için canım benim, napalım Allah bize ümitsizliğe kapılmamızı yasakladığına göre bizde bunun için elimizden geleni yapıcaz, sabah annanem için çok üzgündüm ama aklıma geldi o ayet, toparladım kendimi çok şükür, dua edeceğim onun için bol bol, ölümlerden döndüren, mucizeler yapan Allahtır..

yasemin tefriciye duası için bana 100 tane yazar mısın.. onu okuyum bitireyim sonra adeti arttırırım.. korkuyorum yetiştiremem falan diye..
bu arada ben rahim filmi için biyeri aradım bana dedi ki haftaya çarşamba gelin çekelim dedi.. ağrısız çekiyorlarmışşş :)) söylediğine göre.. anesteziye gerek yok 5 10 dk lık olay için dedi.. netdede burayı çok övmüşler.. gidicem heralde çektirmeye.. deli cesareti geldi bana.. amann sürekli korkmaktansa gidebildiğim kadar korkularımın üzerine gitsem daha iyi..

amiin canım Allah hayırlısı ile kavuştursun bebeğine, duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun

inşallah hakkında hayırlısıysa olur..

çektir kurtul.. ağrılı olmasının sebebi azcıkta tıkalı olsa rahim filmi sayesinde açılıyormuş..ağrının sebebi bu..

gülcüm ben dünden okumuştum tevhidini..Allah yerine ulaştırsın.

BUketcim, kuşum nereledesin sesin çıkmıyor. ozaman benimki tıkalıydı açıldı, Allahım o ne sancıydı yaa, resmen doğum yaptım, ben yani şimdi hamile olsam doğum sancısı nedir biliyorum, o yüzden rahat rahat korkabilirim
müştak nasıl?

gülcüm tevhidin tamam allah kabul etsin inş. melegini sağlıkla alırsın kucagına bir avazdada kurtulursun inş.
gülcün tevhidin dünden tamam..Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
gül kelime i tevhidini okudum inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
amiin canım Allah hayırlısı ile kavuştursun bebeğine, duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun

hepinizin agzina saglik Allah hepinizden razi olsun kizlar tekrar topluca bi tesekkur edeyim dedim sizee
Allahim tez zamanda size de yasatsin bu guzel duyguyu insaallah gonlunuzdeki hacetinzi gidermeden sizi kapisindan salmasin...
minis minis bebislerinz olsun
hep beraber krese cevirelim burayi insaallah
yasemininim huzunlusun bgun sanirim biraz canim benim seni bole bulmaya alisik diililmm
uzulme nolur ALLAH IN IZNIYLE anneannen bi an once sagligina kauvusur ins kizimla ozel olarak dua etcez bgun senin icin
buketcimm sen nasilsin gorusmeyeli bakalim psikolojin nasil
ozlem de lekelenme yasamis sanirim bunlar zaten henuz isinma turlari kizlar hic moralinizi bozmayin tmm mi
yasemincim adet sancilarinin ne kadar yogun ve agrili olmasi yumurtalarinin kalitesiyle dogru orantiliymis
bi proftan duymustum bunu
kiyamam cok sancin varmis ama sole dusun ne kadar sanci o kadar kaliteli yumoss demek anladin sen

gülcüm tevhidin tamam allah kabul etsin inş. melegini sağlıkla alırsın kucagına bir avazdada kurtulursun inş.
gülcün tevhidin dünden tamam..Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
gül kelime i tevhidini okudum inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

hepinizin agzina saglik Allah hepinizden razi olsun kizlar tekrar topluca bi tesekkur edeyim dedim sizee
Allahim tez zamanda size de yasatsin bu guzel duyguyu insaallah gonlunuzdeki hacetinzi gidermeden sizi kapisindan salmasin...
minis minis bebislerinz olsun
hep beraber krese cevirelim burayi insaallah
yasemininim huzunlusun bgun sanirim biraz canim benim seni bole bulmaya alisik diililmm
uzulme nolur ALLAH IN IZNIYLE anneannen bi an once sagligina kauvusur ins kizimla ozel olarak dua etcez bgun senin icin
buketcimm sen nasilsin gorusmeyeli bakalim psikolojin nasil
ozlem de lekelenme yasamis sanirim bunlar zaten henuz isinma turlari kizlar hic moralinizi bozmayin tmm mi
yasemincim adet sancilarinin ne kadar yogun ve agrili olmasi yumurtalarinin kalitesiyle dogru orantiliymis
bi proftan duymustum bunu
kiyamam cok sancin varmis ama sole dusun ne kadar sanci o kadar kaliteli yumoss demek anladin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…