- Konu Sahibi graphicdesigner
-
canım çok iyi fikir ilaç içip bu işi kanıtlamakbeni listeye 6 eylül diye kaydeder misin bat ımı.. ben şimdi hormon testlerimi yaptıracağım.. 2 günsonra inşAllah onlarda iyi temiz sonuç çıkar.. yani stres bitmiyor Allah beterinden korusun inşAllah.. koyu renk kanamayı 2 defa yaşadım her ikisinde de doktor korkma dedi.. gerçi ikiside düşük olduama netde de korkulmayacak gebelikler diyor.. hatta ebe bir arkadaşım var. dedi ki koyu renk kanaması doğuma kadar devam edn çok hamile var.. onda büyük ihtimal rahim kendini temizliyor sürekli dedi.. en son doktor bana adet zamanında gelen koyu kanaması olan gebeler üzerine adet görüyor korkulcak bişey yok dedi.. ben şu an azından kan pıhtılaşmam yok onu biliyorum gerçi olsaydı da onun çaresi bulunmuş Allah ol dedikten sonra aspirinle falan halledicekti.. ama bişey çıkmadı.. hayırlısını diledim hep demek ki hayırlısı buydu.. amaannn bilmiyorum ki yatıp uyumak istiyorum.. rahim filmi için işyeri şu an dolu konuşucağım bakalım bende çektireceğim yerle.. herşeyden korkuyorum Allah ım korktuğumuza uğratmasın inşAllah.işyerinde çok zor erkekler varken yemek yemek.. hepsi hımm demek adet diye aklından gçirdiğini düşünüyorum.. ancak hepsinin önünde ilaç iç :) midem kötü olmuş ilaç içtiğim için bugun bana oruç yok diyebilirsin.. sonradaa hoop yemek yersin
canım soğan suyu kürünü mutlaka yapmalısın, ben yaptım 17 yıllık düzensizliğim çok şükür bi şekilde düzene girdi. internette araştır, soğan kürü diyehımm:) pcolu olduğum için hiç bir zaman diyemedim şu zaman adet göreceğim diye. ama 3-4 gün içinde olacağim. zaten olmak için kullandığım ilaç bitti ve belirtileri var. bu arada regliyken okunabiliyor değilmi öyle biliyorum.
tefriciyeyi de adetliyken okuyabilirsin canım, tuba arkadaşımız kadir gecesine kadar bitirmeye niyet etmiş, ozamana kadar okuyabiliriz, ama listeye mutlaka yazdırın kaç tane okuyacağınızı oldumu, sayıyı şaşmayalım sonraYaaaseeminn bu yeni dua listesi yapmışsınız ya hani tefriciye (umarım yanlış yazmadım) bu duayı adetliyken okuyabiliyor muyuz? Ayrıca ne kadar zmaanda OKUMAlıyız.. ona göre kısmetse bende katkı yapmak isterim..
canım hemen ekliyorum seni, bu arada sana canı gönülden dua edeceğim, hakkında hayırlı ise inşallah kolayca olsun. aminnnnnnyasemincim tefriciye listesine benide eklermisin 200 tane okurum bide arkadaslar saat 3ter iş görüşmem var ne olur bana dua edin hayırlıysa olsun sizi seviyorum
yasemin canım tb-fb arkadaşımız ilk başladığı gün bende almıştım 500 tane tefriciye.
150 tanesini okudum inşallah kalanını da kadir gecesine kadar tamamlıycam.benide eklermisin listeye.
canım hemen ekliyorum seni, bu arada sana canı gönülden dua edeceğim, hakkında hayırlı ise inşallah kolayca olsun. aminnnnnn
adaşım seni hemen ekliyorum, ben o kısmı kaçırmışım kusura bakma yazıyorum şimdi adını tatlım.
kızllaaaarrr..
testlerimin sonuçlarını aldım hastaneden geldim eşimin sonuçlarını SONRA ALIcağız benim kan değerlerim temiz çıktı.. ama bugun çok ağladım.. Allah ım güldürsün inşAllah.. doktor biraz dnee dedi olmazsa rahim filmi çektir sonrasında görüşelim dedi o sonrasında aşılama falan diye öyle söyledi sanırım.. adetim gelsin belki hemen rahim filmi çektireceğim.. korkmazsamkorkarsaammm çektirmem :)) ama doktor bugun bi rahattı.. hani dene bir iki kez gibilerinden takıldı.. Allah hayırlısını nasip etsin.. inşAllah.
Bu arada Yasemin Allah annanene hayırlı şifalar nasip etsin. inşAllah.
Özleemmm canım kanaman devam ediyormuş sanırım çok mu yoğun.. şimdi az az geliyorsa sıkıntı yok .. rengi ne renk bu arada.. koyu kırmızı kahverengi tarzında ise doktor üzerine adet görüyorsun demişti.. Allah hayırlısını nasip etsin.
Birazdan sıradaki arkadaşımın tevhidini okuyacağım..
canım çok iyi fikir ilaç içip bu işi kanıtlamakolmazsa ağzıma bişey atarken yakalanırsam öyle bir bahane bulayım iyi fikir verdin
yazdıkların umut oluyor valla bnim karnımda çünkü hala hamilelik belirtileri var, hayallerime devam ediyorum bu belirtiler yüzündendün annanem için çok ağlayınca başım çok fena ağrımıştı bende 1 tane aspirin içtim, bugün geldim hemen baktım netten bir zararı varmı diye, yüksek doz olmadığı müddetçe bilinen bir zararı yokmuş çok şükür. hatta faydalı olduğu durumlar bile varmış, bak işte herşeyde nasıl bir hayır var, ağlamam bile belki benim için hayırlı oldu, o aspirini içtim, o da benim için faydalı oldu belkide kimbilir?? ALlah bilir yalnızca...
Yaseminim sana bişey söyliyeyim kan pıhtılaşmasında önce bir aspirinle başlıyorlarmış kanı sulandırmak için.. şimdi annem geçen ben üzgünüm konuşuyor böyle bana ümit vermek için bi ara dedi ki abine hamileymişim o zamanlarda böyle zırt pırt doktorlar yoktu çok hasta olunca yada gebelik net olunca bir kaç aylık doktora öyle gidiyoruz dedi neyse diyor ki bende bir başağrısı duramıyorum dedi.. yaklaşık bir ay kendi kendine sürekli aspirin içmiş bazen gün aşırı bazen hergün içmiş.. sonra öğrendim ki hamileymişim diyor.. belki benim anneciğiminde o aspirini içmesi gerekiyordu şifa için Allah başağrısı vesile etti ona da.. Cenab-ı Allah hayırlı kapılara çıkarsın yolumuzu.. yoksa şu yaşamda herşey vesile.. ya demiştim ya ben resmen düşüklerden sonra karanlıkta hissettim kendimi dualardan uzaklaştım.. sonra hoop diye burası çıktı karşıma şimdi buranın vesilesiyle en azından günde 100 kere Lailahe İlla... diyorum.. güzel olucak inşAllah herşey..
canım benim hoşgeldin, bügün herkes tek yürek sna dua edecek tatlım Allah kabul etsin inşallah, bende okudum bitirdim sbahtan.merhaba kizlar
gunlerdir giremiyorum hic evde islerim coktu temizlik fln derken yorgun dustum cok
ama burasi baya kalabaliklasmis o kadar cok sayfa birikmis ki
okumaya usendim walla
yeni gelen tum arkadaslar hepiniz hosgeldniz
bu arada haber veremedim ama gun gun herkesin duasini okudum
buket,ozlem,ipettyazarken karistrms olabilrim ama listeden sirayla giderek okudum,,,
bgun de benim sirammis..
dua eden tum arkadaslarimdan Allah razi olsun
rabbim saglikla sihhatle hem sizi hem beni melegime kavustursun ins,,,
canım yaa ALlah razı olsun, aynen seninde anlattığın gibi , eğer olacağı varsa ve olması içinde birşeyler gerekiyorsa zaten Allah bunu bir şekilde sana vesile edip yaptırıyor, annenin durumunu okuyunca ümitlerim yine yeşerdi iyicene heYaseminim sana bişey söyliyeyim kan pıhtılaşmasında önce bir aspirinle başlıyorlarmış kanı sulandırmak için.. şimdi annem geçen ben üzgünüm konuşuyor böyle bana ümit vermek için bi ara dedi ki abine hamileymişim o zamanlarda böyle zırt pırt doktorlar yoktu çok hasta olunca yada gebelik net olunca bir kaç aylık doktora öyle gidiyoruz dedi neyse diyor ki bende bir başağrısı duramıyorum dedi.. yaklaşık bir ay kendi kendine sürekli aspirin içmiş bazen gün aşırı bazen hergün içmiş.. sonra öğrendim ki hamileymişim diyor.. belki benim anneciğiminde o aspirini içmesi gerekiyordu şifa için Allah başağrısı vesile etti ona da.. Cenab-ı Allah hayırlı kapılara çıkarsın yolumuzu.. yoksa şu yaşamda herşey vesile.. ya demiştim ya ben resmen düşüklerden sonra karanlıkta hissettim kendimi dualardan uzaklaştım.. sonra hoop diye burası çıktı karşıma şimdi buranın vesilesiyle en azından günde 100 kere Lailahe İlla... diyorum.. güzel olucak inşAllah herşey..
merhaba kizlar
gunlerdir giremiyorum hic evde islerim coktu temizlik fln derken yorgun dustum cok
okumaya usendim walla
buket,ozlem,ipettyazarken karistrms olabilrim ama listeden sirayla giderek okudum,,,
bgun de benim sirammis..
yasemincim tefriciye listesine benide eklermisin 200 tane okurum bide arkadaslar saat 3ter iş görüşmem var ne olur bana dua edin hayırlıysa olsun sizi seviyorum
yasemin tefriciye duası için bana 100 tane yazar mısın.. onu okuyum bitireyim sonra adeti arttırırım.. korkuyorum yetiştiremem falan diye..
bu arada ben rahim filmi için biyeri aradım bana dedi ki haftaya çarşamba gelin çekelim dedi.. ağrısız çekiyorlarmışşş :)) söylediğine göre.. anesteziye gerek yok 5 10 dk lık olay için dedi.. netdede burayı çok övmüşler.. gidicem heralde çektirmeye.. deli cesareti geldi bana.. amann sürekli korkmaktansa gidebildiğim kadar korkularımın üzerine gitsem daha iyi..
merhaba kizlar
okumaya usendim walla
bgun de benim sirammis..
bugün sırası olan gül arkadaşımız için kelme-i tevhidini okudum Allah inşallah hayırlı güzel bi hamilelik geçirmesini ve sonrasında hayırlısı ile sağlıklı olarak kızını kucağına almasını ve büyüdüğünü görmeyi nasip eder.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
gülcüm tevhidin tamam allah kabul etsin inş. melegini sağlıkla alırsın kucagına bir avazdada kurtulursun inş.
gülcün tevhidin dünden tamam..Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
gül kelime i tevhidini okudum inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
canım benim hoşgeldin, bügün herkes tek yürek sna dua edecek tatlım Allah kabul etsin inşallah, bende okudum bitirdim sbahtan.
özlem ile benim koyu renk lekelenmem oldu, aynur için ise son durum nedir bilemiyorum henüz gelmedi merak ediyoruz bakalım.
inşallah bizde hayırlı zamanda hayırlısıyla senin arkandan geleceğiz
amiin canım Allah hayırlısı ile kavuştursun bebeğine, duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun
gülcüm ben dünden okumuştum tevhidini..Allah yerine ulaştırsın.
BUketcim, kuşum nereledesin sesin çıkmıyor. ozaman benimki tıkalıydı açıldı, Allahım o ne sancıydı yaa, resmen doğum yaptım, ben yani şimdi hamile olsam doğum sancısı nedir biliyorum, o yüzden rahat rahat korkabilirim
müştak nasıl?
bugün sırası olan gül arkadaşımız için kelme-i tevhidini okudum Allah inşallah hayırlı güzel bi hamilelik geçirmesini ve sonrasında hayırlısı ile sağlıklı olarak kızını kucağına almasını ve büyüdüğünü görmeyi nasip eder.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.
gülcüm tevhidin tamam allah kabul etsin inş. melegini sağlıkla alırsın kucagına bir avazdada kurtulursun inş.
gülcün tevhidin dünden tamam..Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
gül kelime i tevhidini okudum inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
canım benim hoşgeldin, bügün herkes tek yürek sna dua edecek tatlım Allah kabul etsin inşallah, bende okudum bitirdim sbahtan.
özlem ile benim koyu renk lekelenmem oldu, aynur için ise son durum nedir bilemiyorum henüz gelmedi merak ediyoruz bakalım.
inşallah bizde hayırlı zamanda hayırlısıyla senin arkandan geleceğiz
amiin canım Allah hayırlısı ile kavuştursun bebeğine, duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun
gülcüm ben dünden okumuştum tevhidini..Allah yerine ulaştırsın.
BUketcim, kuşum nereledesin sesin çıkmıyor. ozaman benimki tıkalıydı açıldı, Allahım o ne sancıydı yaa, resmen doğum yaptım, ben yani şimdi hamile olsam doğum sancısı nedir biliyorum, o yüzden rahat rahat korkabilirim
müştak nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?