Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız ne döndürmesi seyyarmı senin rahmin öyle seyler düşünmeee bişey olmucak mısıl mısıl uyyup gelcen

ya bana da mantıksız geliyor tabii ki de döndürme ameliyatları eskiden yapılırmış sonra gebeliğe engel olmadığı anlaşılınca yapılmaz olmuş ama rahim ağzı öne gelsin dite yapabilirler mi dedim. Ama ağrı baya olabilir çünkü arkadaya biraz kanülün gitmesi ilacın falan aman iyi ki anestezi alıcam Allah kolaylaştırır elbette ama ilk defa olacağı içn vücudum nasıl tepki verecek merak içindeyim.

yok yarın yaptıracam ben..13 ünde kardeşimin nişani var..yapamam..bakalım hayırlısı..
bu arada doktor sana ilişki yasak gibi bişey söyledi mi??
hmmm ozaman bedriye özlem ve senin tesbihinide okuyım tatlım bugün dualarım seninle evet tatlım 12. haftaya kadar yasak 12. haftadan sonrada muayenelere göre karar verilcek dedi..

tesbihleriniizi çektim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..buketcim dualrımız seninle..melekleriN sımsıkı tutunurlar İNŞALLAH..

hmmm ozaman bedriye özlem ve senin tesbihinide okuyım tatlım bugün dualarım seninle evet tatlım 12. haftaya kadar yasak 12. haftadan sonrada muayenelere göre karar verilcek dedi..

hımm anladım canım sağol..

Yarın mıı büyük gün yarın demek hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canımm..

inşallah güzelim inşallah,,

Yarın mıı büyük gün yarın demek hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canımm..

bugün rüyaamda test yaptırıyordum sonucum 20.01 çıkıyodu:)))))))))))

tesbihleriniizi çektim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..buketcim dualrımız seninle..melekleriN sımsıkı tutunurlar İNŞALLAH..

Allah razı olsun inşallah canım

banada çektirmeden önce rahmi dışarı çıkarıyolar falan demişler ay nasıl korkuyorum sonra hemşire kuzenim var dediki o oraya baglı nasıl dışarı çıkarsınlar dedi sende öyle hissetme diye yazdım sadece pens gibi bişeyle tutuyolar okadarcık aklına kötü şeyler getirme

dün tesbihini cektim hem ayagin icin hemde saglikli hamilelik gecirmen icin Rabbim kabul etsin Insaallah

aaa ne güzel ayin 15inde topik icin duamiz varmis ya ben daha yeni gördüm hemen not defterime gecireyim bunu cünkü ben o gün ucakta olacagim ve ucaktan duali agzimla tütütütü tüküreyim bari

bugün ise gitmeden gireyim dedim sizinle kisada olsa sohbet etmeyi özledim

nasilsinizi hanimlar

Buketim yarin büyük gün ve cuma günü cok özel bir gün test yapmak icin cok ideal bir gün Rabbim sevincli sonuclar almani nasip etsin Insaallah

amin inşallah sağol canım..topik duası neymiş kız ben şimdi senden öğreniyorum.??

ilk sayfada dua listesinde 15 ekime topluca dua yapilacagi yaziyor sanirim ogun hepimiz icin dua edecegiz bende daha yeni gördüm
bilen varsa aciklayabilirmi ???

yapmıcam daha çokkk var olma ümidim var ya ondan heyecanlanıyorum mani olamıyorum napimmmm:18::18::18::18::18::18::18:

yav yaklaştıkça uykularım kaçıyo zaten..dün gece rüyamda test yapıyodum 20 çıkıyodu..ben zaten heyecandan ölüyorum..bide sen yapma nolur yaaaa..yoksa biz ikimiz burada bi başlasak tamam artık bizi kimse tutamaz..

valla ben psikolojiğim biliyorsun..bende kaçırmışım

hadi sen psikolojisiksin ben neyim bende akli bi karis havada izine cikacagim ya tatile türkiyeye gidiyorum buldum bahanemi
yapmıcam daha çokkk var olma ümidim var ya ondan heyecanlanıyorum mani olamıyorum napimmmm:18::18::18::18::18::18::18:

bende ne yaptim biliyormusun 2gün önce ov.test yaptim hani bazi kisiler ov.testi ile gebe olduklarini ögreniyorlarmis ya bende artistlik yaptim tek cizgiyi yedimböyle oldum
ama ne yapayim evde gebelik testim yoktu ve elimdeki ov.testcubugu beni dürttü "yap yap yap yap" dedi tam o sirada zaten SIKISIKTIM "tamam be senimi kiracagim dedim ama o ov.test beni kirdi üzdü. suan iyiym ama üzgün degilim halime gülüyorum sadece neler yapiyorum be diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…