- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.621
kız ne döndürmesi seyyarmı senin rahmin öyle seyler düşünmeee bişey olmucak mısıl mısıl uyyup gelcen
hmmm ozaman bedriye özlem ve senin tesbihinide okuyım tatlım bugün dualarım seninleyok yarın yaptıracam ben..13 ünde kardeşimin nişani var..yapamam..bakalım hayırlısı..
bu arada doktor sana ilişki yasak gibi bişey söyledi mi??
yok yarın yaptıracam ben..13 ünde kardeşimin nişani var..yapamam..bakalım hayırlısı..
bu arada doktor sana ilişki yasak gibi bişey söyledi mi??
hmmm ozaman bedriye özlem ve senin tesbihinide okuyım tatlım bugün dualarım seninleevet tatlım 12. haftaya kadar yasak 12. haftadan sonrada muayenelere göre karar verilcek dedi..
Yarın mııbüyük gün yarın demek hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canımm..
Yarın mııbüyük gün yarın demek hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah canımm..
tesbihleriniizi çektim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..buketcim dualrımız seninle..melekleriN sımsıkı tutunurlar İNŞALLAH..
ya bana da mantıksız geliyor tabii ki de döndürme ameliyatları eskiden yapılırmış sonra gebeliğe engel olmadığı anlaşılınca yapılmaz olmuş ama rahim ağzı öne gelsin dite yapabilirler mi dedim. Ama ağrı baya olabilir çünkü arkadaya biraz kanülün gitmesi ilacın falan aman iyi ki anestezi alıcam Allah kolaylaştırır elbette ama ilk defa olacağı içn vücudum nasıl tepki verecek merak içindeyim.
bugün rüyaamda test yaptırıyordum sonucum 20.01 çıkıyodu:)))))))))))
Allah razı olsun inşallah canım
dün tesbihini cektim hem ayagin icin hemde saglikli hamilelik gecirmen icin Rabbim kabul etsin Insaallah
aaa ne güzel ayin 15inde topik icin duamiz varmis ya ben daha yeni gördüm hemen not defterime gecireyim bunu cünkü ben o gün ucakta olacagim ve ucaktan duali agzimla tütütütü tüküreyim bari
bugün ise gitmeden gireyim dedim sizinle kisada olsa sohbet etmeyi özledim
nasilsinizi hanimlar
Buketim yarin büyük gün ve cuma günü cok özel bir gün test yapmak icin cok ideal bir gün Rabbim sevincli sonuclar almani nasip etsin Insaallah
ilk sayfada dua listesinde 15 ekime topluca dua yapilacagi yaziyor sanirim ogun hepimiz icin dua edecegiz bende daha yeni gördüm
bilen varsa aciklayabilirmi ???
amin inşallah sağol canım..topik duası neymiş kız ben şimdi senden öğreniyorum.??
haa bende şimdi dikkat edince gördüm..demekki konuşulanları kaçırmışım..
kim ne konusmuski??? bende kacirdim sanirim:26:
güya takip ediyorum burayi kendimce
yinede haberim olduuu
kızlar kalbim küt küt pat pat çat çat dilerim boşuna heyecanlanmıyorumdur.
yav sen şimdi niye heyecanlanıyosun...test mi yapacan hayırdır??
yapmıcam daha çokkk var olma ümidim var ya ondan heyecanlanıyorum mani olamıyorum napimmmm:18::18::18::18::18::18::18:
valla ben psikolojiğim biliyorsun..bende kaçırmışım
yapmıcam daha çokkk var olma ümidim var ya ondan heyecanlanıyorum mani olamıyorum napimmmm:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?