Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sen çektirdin mi? ayy nasıl pensle tutturuyorlar.. kocaamaann mı açıyorlar.. işte ben rahim filmindeki o ilaçtan faln değil o açma mevzuundan korkuyorum.. çünkü smear alırken demirle bişey yaptılar çok bağırttılar.. bu ondan da kötü heralde di mi..

YASEMİNİMMM hoşgeldinn canımcım.. hafta sonu gezi nasıl geçti.. eğlendiniz mi? Tavsiye ediyor musun? eşime sürpriz yapayım olmadı diyorum.. şööle bi başımız hayırlısıyla selamete çıktıktan sonra..

korkma beee spekulumla muayene oldunmu hiç

Canlarım geçmişi okudum geldim, off ya tatilden sonrada işe konsantre olmakta zorlanıyorum ara ara.
bu sıralar dinlediğim şarkı şu;
"neden geldiiiimmm istanbuuulaaa, neden geldiiimmm istanbulaaaa"
Kızlar dün bir arkadaşımız dua listesinden ayrılmak istediğini yazmıştı, bir müddet topiğede girmeyecekmiş, aklından bu fikri çıkartmak istediğini yazmıştı görmüşsünüzdür. bende onun için o arkadaşımızı sildim , tekrar tüm tarihleri kaydırmamak için o güne toplu dua yazdım kuşlarım. ayşe ve buketciğim kaçırdık konuyu diye üzülmüşler ama ben kimseye bişey demeden sessiz sedasız yapmıştım sorun bende yani siz bişey kaçırmadınız yoksa

yasemin o kadın sanırım azerbaycanda gidebilecekmisin? yaa kızlar ben bişey düşündüm acaba dedim benim işim hacı hocalıkmı bulsamda birilerini gitsemmi ne
ayyyy istanbula yakın biyerlerde olsa inan giderdim yaa, nedense ben öyle koca karı tarzı denilen şeylere inanırım inşallah ayşeyede faydası olacak ben inanıyorum
bugün rüyaamda test yaptırıyordum sonucum 20.01 çıkıyodu:)))))))))))

ohhh psikolojiğim benim yaa, o nasıl detaylı bir rüyaa, 20 yi anladıkta o sondaki 01 de neyin nesi , yani küsüratına kadar görmüşsün maşallah, inşallah o gördüğün değerin 10 katı çıkar canım gerçek değerin

canımm çok sağol hoşbulduk, çok gzel geçti hergünü değerlendirdik inşallah olmuştur tamda 12-13-14-15 inci günlerdi
tesadüfe bakarmısınız????? herkese tavsiye derim, önce sıcak suya girdim kendimi haşladım bi 5-10 dk sonra çıktım çalışma yaptık o sıcaklıkla. buda tutmazsa helal olsun

Son düzenleme:

bedriyecim biz yaptırmadık,yaptıracaktık randevu aldık ama gittiğim doktor yaptırmayın gerek yok dedi bizde vazgeçtik şimdi keşke yaptırsaydım diyorum ama nafile geçti gitti

YASEMİN

bizde diyoruz bu toplu topik duası nereden çıktı..neyse iyi düşünmüşsün....
bu arada bol bol çalışmışsınız maşallah..Belin melin tutulmadı inşallah:))))))))

bahsedilen ayse ben oluyorum herhalde:26: koca kari isleri:26:anlayamadim
ben hazirlaniyorum ise gidecegim canlar görüsürüz cepten takip etmeye calisacagim yol boyunca Insaallah

bu arada yasemincigim iyi düsünmüsün topluca topik icin dua yi

Allaha emanet olun

YASEMİN
bizde diyoruz bu toplu topik duası nereden çıktı..neyse iyi düşünmüşsün....
bu arada bol bol çalışmışsınız maşallah..Belin melin tutulmadı inşallah:))))))))
canım yok maşallah ben iyiyimde eşim cır cır oldu, midesini filan üşüttü kustu filan istanbula geldiğimiz günün ertesi. adamın bünye isyan etti bence

kuşum evet sen oluyorsun o ayşe hani kimileri derler ya, koca karı işleri bunlar filan derler yani eski model tıp tekniklerini beğenmezler. onu demek istedim. bende aksine eski tip tedavi şekillerine çok inanırım onu demek istemiştim , iyi bişey dedim yani hadi sana Allah kolaylık versin görüşürüz.

Hee bu arada Özlemcim demişsin ya hani hocaya mı görünsem diye, valla ben şuan üstümde dularla geziyorum tatlım, bizim bir akrabamız var o yazmıştı sağolsun ev satılsın diye, sonrada ne isteğin varsa onu niyet edip üstünde taşı olur ALlahın izniyle demişti, şimdi onu ipe taktım boynuma astım, ayrıca birde 100 tane besmele yazdım kağıda onuda sardım sarmaladım streç filme onuda sütyenime iliştirdim çengelliyle, yani hakaten dilek ağacı gibi geziyorum Allahın izniyle birinden biri kabul olacak umudumuzu kesmek yok

o ayşe sen değilsin yasemin tatilden sonra adaptasyon sorunu yaşıyor herhalde melek yazacakmış ayşe yazmış

korkma beee spekulumla muayene oldunmu hiç

YAA bilmiyorum ki.. smear alırkende dış gebeykende bööle nal gibi bi demirle bişey yapmışlardı.. hatta dış muayenesinde o demir çok acıtmıştı falan doktor rahim ağzı açık mı diye bakıyorum bununla falan demişti..smear alırkende o nal gibi dediğim demiri sokunca yine çok canım yandı ama o spekulm dediğniz alet midir acaba ...

o ayşe sen değilsin yasemin tatilden sonra adaptasyon sorunu yaşıyor herhalde melek yazacakmış ayşe yazmış

aa bismillah kafayı mı yedim ben haa evet yaa ayşe ile ne alakası var o konunun hakkaten, ben sanki ayşe yazmış gibi ona diyorum, evet kızlar yaa çok pardon, bak benim sevgili arkadaşım dekoder görevi yapmış çözmüş beni, ALlah razı olsun özlemim

valla iyi yapıyorsun bende diyorum acaba kem gözlermi var üzerimde çekemeyenlermi var nazar falanmı neden böyle oluyor ama tanıdığım bildiğim biri yok bi komşu var o bile anneme demiş ocaklara götürün o neyse onuda bilmiyorum ama kesin bende kem göz var çünkü biliyorum çekemeyen var akrabalardan

kız olmazmı , senin farkettiklerin dışında kaç tane de farketmediğin çekemeyen vardır, asıl tehlike onlar, ben her eve girip çıkarken, arabaya b,nerken, bir misafirlikten dönerken vs vs her an yani nazar dualarımı hep okurum, yoksa birden içime sıkıntı geliyor, depresyona düşüyorum durduk yere, eşime iyi davranmıyorum bi tip oluyorum sorma. kimi insanın yıldızı alçak olurmuş derler çabuk nazar alırmış onun için nas felak ayetel kürsi dualarını ağzından düşürme özlemcim.

yaa ben bazen nazar değdiğini hissederim gözlerimi açamam sanki uykum varmış gibi olur bi ağırlaşırım,annem biraz okur bana kadıncağız esnemekten çenesi ağırıyor bayadır okutmadım ama

Topikte ofline olduktan sonra anladim ne demek istedigini canim ben mevzuyu anlamamistim acele ciktigim icin evden. yaptigim ovtestlerinden bahsettin. Bende inanirim o tur seylere hele bitkisel tedavilere
Ayrica guvendiginiz taninmis tavsiye edilen hocalar varsada gorunun derim ben cunku cevremde bu sekilde cocuk sahibi olanlari cok duydum canlar

yaa ben bazen nazar değdiğini hissederim gözlerimi açamam sanki uykum varmış gibi olur bi ağırlaşırım,annem biraz okur bana kadıncağız esnemekten çenesi ağırıyor bayadır okutmadım ama

ayy anne okuması süper geliyor yaa banada aynen, benim hele gözlerimden yaşlar akar annem okurken, ALlah yokluklarını göstermesin melek onlar yaa oyy özledim şimdi kadıncağızı

kız naptın adama yazıkk yüklenmeseydin keşke okadar

hih tamam onun vidalısı var sana yaptıkları gibi birden açmıyolarda yavaş yavaş açıyolar o can yakmıyo sonra böle pens diyorum adını bilmiyorum onla sabitliyolar diger içeri giren katertermi neyse onu anlamıyosun bile sıkıntı etme kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…