- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.661
bedriyecim biz yaptırmadık,yaptıracaktık randevu aldık ama gittiğim doktor yaptırmayın gerek yok dedi bizde vazgeçtik şimdi keşke yaptırsaydım diyorum ama nafile geçti gitti
yetti canıma yaa, haftada 1, 10 günde bir derken 15 günde 1'e kadar çıkmıştı, acısını aldım bende ohkız naptın adama yazıkk yüklenmeseydin keşke okadar
merhaba canım hoşgeldin, çok doğru dedin, cuma günleri toplu dua günü yapayım bir sonraki listemizde, çok etkili olur. ama unutursam hatırlatın banaKızlar merhaba :) Sohbetiniz bol olsun
Bu topiğe toplu dua fikri aslında çok güzel. Bunu her dua listesinde seçtiğimiz 1 gün uygulayabiliriz benceBir cuma günü, gecesi, yada o ay olan mübarek günlerden birinde (kandil, arefe vs.) Ne dersiniz? :)
tatlım oku oku aaaaa ne duruyorsun, hergün oku, öyle haftada bir filan yetmiyor bize, her an okumak lazım ben çözümü öyle buldum, benimde öyle muhteşem yüzyıl gibi bir yaşantım yok ama yinede okumak lazımkızlar ya benim evdede agırlık var kim gelse uykusu geliyo eli yagı dökülüyo biz her daim yorgun hissediyoruz nazarmıdır. ama öle nazar degecek kadarda imrenilesi bi yaşantımız yok ama yani
yetti canıma yaa, haftada 1, 10 günde bir derken 15 günde 1'e kadar çıkmıştı, acısını aldım bende ohama napim tam önemli günlerdi baktım o da yok filan demedi , fırsat bu fırsattır nazancığım, yoksa 2-3 sene daha beklemem lazım bu seyreklikle
merhaba canım hoşgeldin, çok doğru dedin, cuma günleri toplu dua günü yapayım bir sonraki listemizde, çok etkili olur. ama unutursam hatırlatın banaakıllı hamişim benim eee tabi sende şimdi 2 tane beyin var iç içe, çifter çifter herşeyin maşallah, sen akıllı olmıycanda ben mi olucam anam
tatlım oku oku aaaaa ne duruyorsun, hergün oku, öyle haftada bir filan yetmiyor bize, her an okumak lazım ben çözümü öyle buldum, benimde öyle muhteşem yüzyıl gibi bir yaşantım yok ama yinede okumak lazım
Çok hoşsun canım ya :)
Senin muhteşem yüzyıl gibi bi yaşamın yok belki ama muhteşem bi kalbin var canım, sen bu güler yüz tatlı dille tüüm nazarları çekersin üstüneAmman diyim dikkatli ol
Canımmmm Allah razı olsun, işte insan karşısındakini de kendisi gibi görürmüş Gül'cüm, sende öylesin, bak ALlah bu muhteşem kulumu üzmiyim bekletmyim daha fazla dedi ve senin bebişini sana bir armağan olarak verdi buda kanıtı, bizleride seviyor Rabbim ama bizim daha vaktimiz var demekki azıcık bekleyin bakim diyor bize, bizde kuzu kuzu bekliyoruz. o arada da güler yüz tatlı dil hoş sohbet ile vakit geçiriyoruz burda ne güzel. sabahtan için karanlıktı buraya geldim canlandım yine maşallah
Bu arada Aylinciğim tesbihini çektim Allah kabul etsin inşallah canım arkadaşım
bence olabilir tatlım yapabildiğim kadar yaparım benkızlar bundan sonraki dua listemizi nazar duaları yapalım mı, hergün 1 arkadaşımız için nazar duaları okuyalım bence süper olur. Ne dersiniz?
bence olabilir tatlım yapabildiğim kadar yaparım ben
AFİYET OLSUN CANIM BENİM YERİMEDE İÇ KAFEİNLİ ŞEYLER YASAK bi açık çay içiorum tadını cıkar meleğin gelince içmessinHoşgeldin canım benim, valla benim hoşuma gitti bu fikir, şimdiki liste bitince yine bi sorgulama yaparım ona göre uygularım.
Şuanda cappicuno yaptım kendime, ayy ismi de çok havalı, alamnyadan gelmişti, çokta bayılmıyorum ama havam olsun diye içiyorum iştebuyrun birlikte içelim
kızlar ya benim evdede agırlık var kim gelse uykusu geliyo eli yagı dökülüyo biz her daim yorgun hissediyoruz nazarmıdır. ama öle nazar degecek kadarda imrenilesi bi yaşantımız yok ama yani
CANIM BENim şimdi git.. neden geç olsun.. bak çok yıpratıcı.. çok üzüntü verici durumlar aslında.. test sonucu beklemek zaten hepimiz biliyoruz ki içten içe yiyor insanı Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın inşAllah. ama en azından içimizde kalıcağına yaptırmak daha iyi değil mi? bence sen genetik doktoruna gidiceksin ya danışma içni o zaten orada eşinle senin tüm bilgilerini alıyor.. ailelerinizin falanda.. hatta psikolojiriniz üzerinede oldukça muhabbet ediyor ki sanırım nerde yoğunlaşılacağını anlasın diye.. gerek duyarsa zaten genetikçi isticektir.
kızlar dün drdaydım bi sürü test verdi özele gidiorum ben 338tl dedi neyse devlete gittim bazılarını yaptırdım tansiyonum düştü aç aç 5 tüp kan aldılar şükür atlattım..3 testi devlette yapmıyolar ya özele gidicen ya eğitim araştırmaya dediler hadi bakalım özle geri geldim 146 verdim onada şükür meleğim iyi olsunda yapacak bişi yok..ama ayakta durmaya falan dayanamıyorum hele hastane beni mahvedio dr bana normal doğum demez heralde en ufak şeyde tansiyonum düşüo dün nefes bile alamadım ya bunada şükür diorumda napcam bilmem..
ya evet hiç söz dinlemiorum ben tatlım ya görümcem okadar geliym dedi ay ne bilim ben böle olcanı neyse hastanede kötü olunca aradım geldi sağolsun..çok yaramazım ben çokAyyy maddi manevi yormuşlar seni yaa, ALlah yardımcın olsun canım, evet özelde testler çok pahalı tutuyor, ama sen bu işleri yaparken yanına birini alıpta git, tek başına gidilirmi hiç:18: bak birdaha yalnız görmiycem seni, ALlah korusun başın döner dengen bozulur dikkat et canım.
Canımmmm Allah razı olsun, işte insan karşısındakini de kendisi gibi görürmüş Gül'cüm, sende öylesin, bak ALlah bu muhteşem kulumu üzmiyim bekletmyim daha fazla dedi ve senin bebişini sana bir armağan olarak verdi buda kanıtı, bizleride seviyor Rabbim ama bizim daha vaktimiz var demekki azıcık bekleyin bakim diyor bize, bizde kuzu kuzu bekliyoruz. o arada da güler yüz tatlı dil hoş sohbet ile vakit geçiriyoruz burda ne güzel. sabahtan için karanlıktı buraya geldim canlandım yine maşallah
Bu arada Aylinciğim tesbihini çektim Allah kabul etsin inşallah canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?