Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya bu durumu okudum hemen aklıma yasemin geldi asar belki boynuna dedim Allah ım sen günah yazma yarabbim..

bence herkes için 3er kez nas felak okuyalım derim..

az önce topik doluydu geçmişi okuyana kadar herkes kaçmış ya kızlar ben şimdi klomen kullanıyorum ama dr öylesine verdi istersen 14.gününde gel dedi gitmesem ne olur bide esas sorun eşimde tekrar dr a görünsün dedi acaba ilaç falan var mı ileri haraketli hiç yok aylin tesbihini okudum rabb im kabul eder inş

cnm bende smear testı yaptırtım korkucu deıl hatta ben ıkı kere yaptırdım doktor yuzunden bende yara vardı oyuzden gttım ama temız cıktı hıc bısey cıkmadı

kızlar ya benim evdede agırlık var kim gelse uykusu geliyo eli yagı dökülüyo biz her daim yorgun hissediyoruz nazarmıdır. ama öle nazar degecek kadarda imrenilesi bi yaşantımız yok ama yani

cnm ben nazardan korkarım benım nazardan bı hafta gozlerım kapalı gezdım ınanmasın belkı ama doktora gttım damla verdı fayda etmedı sonra 7 kışıye okut kendını dedıler okuttum ozaman gozlerım actım nazarlardan korusun RABBIM felak,nas oku yada en etkılı dua 7 kere ayetel kursu oku derım bn cnm

ya bu durumu okudum hemen aklıma yasemin geldi asar belki boynuna dedim Allah ım sen günah yazma yarabbim..
hahahahahah kız Allah iyiliğini versin yaparmı yaparım yani, ayeti hırz neymiş ki dikkatimi çekti konu ile ilgili bilgisi olan varsa aydınlatsın beni canlarım.
canım bi git bakalım sende kontrolden geçmiş ol bence, belki eşinin haricinde sende de yumurtlama ile ilgili bir sıkıntı varsa bu arada onunda tedavisini olursun (Allah korusun olmsın da yani sen garantiye al bi baksın)
ayy canım ya doğrudur ben inanırım. zaten Peygamber efenmdimiz demiş ki;
"Nazar; deveyi tencereye, insanı mezara sokar" yani koskoca deveyi eritip bitirir tencereye girecek kadar erir biter nazardan, insanı ise öldürecek kadar byük etkisi olur demek istemiş s.a.v.

kesin birdahaki dua listemiz nazarla ilgili olsun bence

mrb kızlar galiba yine hüsran adetime daha 5-6 gün var ama lekelenmem başladı kahverengi.hep benim öle olur önce kahverengi sonra kanamaya başlarım.ama kasıklarım ağrırdı hep hiç anlamadım bile bgn.annemle konuştuk belki olur sıkma canını dedii sizce varmıdır bi ihtimal yaaa.çok üzgüünüm yinee

CANIM ŞİMDİ HERKES SANA yerleşme kanamasıdır belkide diyecekler ama sen ne umutlan nede üzül, yalnızca ALlah bilir, kendimizi oyalıyoruz işte yok yerleşmedir, yok adet değildir, yok üstüne görmüşümdür diye salla gitsin herşeye "amaaaaaan boşver" demedikten sonra bizim çocuğumuz zor olur arkadaşlar, herşeyi kafayı takıyoruz, ve herşeyin ilk sebebi psikolojik şu hayatta. psikolojimizi rahatlatsak herşey zaten olacak. gamsızlık tribine girdim ben şuandan itibaren.
Alın şimdi düzenleyici ilaç kullanıyorum dr dediki bitince gel dedi, 2 günde 1 yumurtlama kontrolü yapacam dedi, al sana bi baktım takvime araya kurban giriyor, yani olmayınca olmuyor arkadaş, olacağı varsada bi sebep veriyor rabbim oluyor. amma dert ettik ya, yarından itibaren hamişlikle ilgili konuşmıycam he, yemek tarifi filan yazıcam artık size, temizlik iş güç anlatıcam yedim kafayı, benim lakabım bundan sonra "amaaaannn boşver yasemin" olacak aha buraya yazıyorum

yasemincim hislerime tercüman oldun..
mervecim amaaaaaaan boşver yasemin doğru söylüyooooooooooooooo.

ewettt annem de onu demeye çalıştı galibaa.bu ilk gün diyemiyorum iştee her ay bugün kendime söz geçiremiyorum işteee.diğer günlerimde ama ben de salla gitsin modunda oluyorum.ama niçin 24. gün de oldum anlayamadım bu 2. defa oluyo böle ne bileyim yaaaaa

Kızlarr geldim ben. Sersem gibiyim ama. Başım ağrıyor. Hastaneye gittim bekledim. Sonra beni eşimle aşağıya aldılar eşim dışarıda kladı beni odaya aldı kız. Odada soyundum altımı tamamen çıkardım üzerimden de sütyeni çıkardım yüzükler bileklikler tel toka falan hepsi çıktı önlük giydim oturdum ama aletleri görseniz kızın elind aman aman iyi ki anestezi olucam dedim. Neyse başka bir kız damar yolu açmaya geldi soldan açamadı elimin üzerinden neymiş damarım niceymiş patlattı sanırım. Çıkardı sağdan taktı yatırdılar oksijen maskesi takıldı. Bekle bekle b aya bir dr bekledim masada sonra bir ekran vardı başucumda kalp atışıma baktılar parmağıma taktıkları birşey tabii bir sürü imzalar ve sorular. Doktorum geldi anestezi uzmanı iğneyle ilacı verdi damardan. Doktorum iyimisin dedi iyiyim dedim bacaklarmı bağlıyorlardı yukarı kaldırdım o arada gitmişim en son hatırladığım bacaklarımın bağlandığı hiçbirşey hissetmedim direk gitmişim. Uyandım iyimisin dedi kız iyiym dedim sandım ki daha işlem başlamadı bitti dedi ne bitti mi dedim evet bak ayakların aşağıda dedi şaşırdım kaldım. Baya bi 20 dk falan sedye bekledim neyse geldi sedye kıyafetlerim yanıma kondu eşimle gözlem odasına çıktık bu arada yatarken altımdan acayip birşeyler akıyordu sanırım ilaç geri geliyordu kalktım kırmzımsı bişiler vardı. Neyse gözlem odasında 1.5 saat kalcasın dediler saat 3 tü. Eşime cafeye git sen dedim ben öyle bakındım uyumaya çalıltım uyuyamadım. Arada gelip tansiyonuma baktı bir bey herşey gayet iyiydi zaman doldu yavaş kalk diyor ama iiy hissediyorum kendimi önce lavaboya gittim sonra geldim üzerimi giyindim adam soruyor hep iyisin dimi diye. Dr yanına çıktık veee herşey mükemmel çok şükür hiçbir sorun yok. Tüpler açık, rahim yapısı normal. Perde, kist yada başka anomali olsa histeroskopi falan yapmak gerekecekti dedi. Aşılama için ilaçları da hemen yazdı her an bulunmuyor şimdiden alın bulunsun dedi. Reglinin 2. günü gel ilk iğneyle başlayalım dedi. Çok sevindim ama alamadık daha ilaçları sistemde sorun varmış açılınca raporlarla ilgilenen bey arayacak alocaz eczaneden raporlu ne kadar tutacak acaba 3 klutu gonal f 2 yeter ama olsun fazla olsun ne olur ne olmaz dedi bir de çatlatma iğnesi yazdı işte böyle ama eve gelirken arabada kötü oldum sersemledim daha yeni yemek yedim işte böyle.

hadi geçmiş olsun gözün aydın

çok büyük geçmiş olsun.. ööle korkuylaa okudum yazdıklarını.. gözün aydın ya inan çok sevindim tertemizde çıkmış maşaAllah.. Allah inşAllah banada böyle güzel haberler vermeyi nasip eder.. sen aletler çok kötü demişsin çok mu büyüktü nasıl aletler.. AYAKLARInı nereye dikiyorlarmışş ayy anlamadım ben.. o normal muayene koltuğu gibi değil mi. sen anlatırken içim inan bir kötü oldu..anestezide uyuyor musun bildiğin başka bişey yok mu.. ayy ne kadar güzel kurtuldun ya.. gerçektende gözün aydın.. Allah geçmiş etsin. inşAllah sağlıcakla kavuşursun evladına.. bak ezan saatine denk geldi.. Allah gönlüne göre versin.

canım sen rahim filmi mi çektireceksin. Valla ben kıza uyanınca dedim muhabbet ediyorduk sedye gelene kadar da ya aletler bana korkunç geldi dedi ya öyle gözüküyor ama dedi sadece ucu ile işlem yapılıyor sorun olmuyor ama bir komplikasyon ya da hastanın kendini kasması önlensin diye anestezi ile yapıyoruz dedi istisna anestezi istemem dyenler oluyor onlara vermiyoruz dedi. Ya böyle uzun bir masa var bir ucunda röntgen cihazı var yan taraflarda da ayakları koymaya yer var yatıyorsun alt tarafın cihazın hizzasına gelecek şekilde ayaklarını iki yana bağlıyorlar. Bu arada önce bana anestezi ile olduğumdan damar yolu açıldı işte önlğk vardı ameliyat önlüğü. Muayene gibi aslında ama sadece bu düz bir masa uzun. Sırtüstü yatıyorsun ama imkanın varsa korkuyorsan anestezi ile çekil derim mükkemmel birşey bak ben hiç analmadım ayaklarımı bağladılar bekliyordum en son onu hatırlıyorm öyle yavaş yavaş seslerin gitmesi yavaş uyuma gibi birşey yok direk gitmişim. Uyandığımda hala kaldığım yerdeyim sandım işlem daha başlamadı ve ben bekliyorum sandım aynen öyle yani uyanmam da birden oldu. Bitti deyince bittiğini anladım k ayaklarım indirilmişti oksijen maskesi ağzımdan alınmıştı. Ama normalde de korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. İnşallah canımm yaa Allah hepimizin sesini duysun..

sedacım hadi geçmiş olsun..temizde çıkmış.oohhh çok sevindim.. okadarda korkacak bişey yokmuş demi..korkanlara bi anlat..uyuyosun uyanıyosun..hiç bişey yok..:))

sedacım hadi geçmiş olsun..temizde çıkmış.oohhh çok sevindim.. okadarda korkacak bişey yokmuş demi..korkanlara bi anlat..uyuyosun uyanıyosun..hiç bişey yok..:))

Çok sağol bitanem. Valla aynen öyle ben sanıyordum ki hani yavaş yavaş uyucam ya da uyanmam zor olacak ama hiiç anlamıyorsun nasıl uyudun, ne zaman uyudun hiçbirşey yok hatta uyanınca hiç uyumadın hala bekliyorsun sanıyorsun. Ben çok komiktim hala kendime gülüyorum. Yardımcı kız iyimisn dedi iyiyim dedim ama dedim ya daha bekliyorum işlem olmdı sanıyorum uyuyamadan önce de kız iyimisin diye soruyordu çünkü yine öyle soruyor sandım bitti dedi nasıl yani yok canım bekliyordum ben daha yaa dedim ohoo uyudun işlem bitti dedi zaten uyumanla uyanman arasında 5-10 dk var işlem bittiği gibi uyanıyormuşsun ama kimse yoktu odda hepsi gitmiş kız kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…