- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.681
aylincim tesbıhını cekrtım rabbım kabul eylesın ınsallah
düşükten ve götü gözden cinlerden korunmak için 22 besmele 1 fatiha 1 ihlas 1 ayetel kürsi 1 felak 1 nas kelam suresi 51 ve 52 ikinci ayetleri yazılıp üstünde taşınmalı banyoda bile çıkarılmamalı bide ayeti hırz üzerinde taşınmalı ben yzıcım olmadığı için internetten çıkaramadım çıkarsam taşıyıcam üstümde yazan varsa yazdırabilirsinizde
“Euzu bi kelimâtillâhi’t-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh.”
“Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah’a sığınırım.
zormuş ezberlemem zama alacak daha kolayını bilen varsa yazsın yada felak nas mı okusam
allah razı olsun canım yarın da benim bat günüm tam gününe gelmiş şansıma
nasılsıznız kızlar? :)) hemen kaynatmıssınız maşaallah:) smear testi hakknda bıseyler yazmsszn. ben ılk muayene oldgmda hemen smerar testı yapmslardı bana tabi kavga gurultuyleben zannedıydumkı parca alcaklar nasl bagırıyorum ıstemıyorum yapmyn nolur anestezı verın bari diye tabı bunların btn sebebı dısarda doktoru beklerken bı kadın sakın yaptırma parca alıyorlar benden aldılar cok pısmanm cok cnm yandı demesı yuzunden olmustu snradan hıc okadar abrtıllmıck bısey olmadgını anldm cok basıt bır sey yanı.
hosgeldın yasemınn :) tatılın guzel gecmıs yazklarına gore :)) ıns. şifa olur bebegın göbüşüne gelir. Kızlar nazara gelmenız ıcın muhtesem yuzyıl gıbı bır hayat yasamanıza gerek yok komsunun tavugu kaz gıbı gorunurmus ınsanabubu bire bir yasayan benım o yuzden cok ınanaırım. daha araba alalaı 10 gun olmadı oda borcla kaza yaptı eşim. herkes sasırdı kii diceksiniz şaşırcak ne var? evet oyle bncede ama ıste göz haset arabanın gozlerını yamulltu sevgılı kocacıgım:) Allahtan ona bıse olmadı. ben size başıma gelenleri anlatsam agzınız acıkta kalır ama burda anlatmam uygun olmaz o yuzden anlatamıycm. valla nazardan cocukta olmaz evınde esyalarında bozulur hastalıgada yakalanrsın her sey olur yanii her gn okumak lazım
kızlar ya benim evdede agırlık var kim gelse uykusu geliyo eli yagı dökülüyo biz her daim yorgun hissediyoruz nazarmıdır. ama öle nazar degecek kadarda imrenilesi bi yaşantımız yok ama yani
ya bu durumu okudum hemen aklıma yasemin geldi asar belki boynuna dedimAllah ım sen günah yazma yarabbim..
canım bi git bakalım sende kontrolden geçmiş ol bence, belki eşinin haricinde sende de yumurtlama ile ilgili bir sıkıntı varsa bu arada onunda tedavisini olursun (Allah korusun olmsın da yani sen garantiye al bi baksın)az önce topik doluydu geçmişi okuyana kadar herkes kaçmış ya kızlar ben şimdi klomen kullanıyorum ama dr öylesine verdi istersen 14.gününde gel dedi gitmesem ne olur bide esas sorun eşimde tekrar dr a görünsün dedi acaba ilaç falan var mı ileri haraketli hiç yok aylin tesbihini okudum rabb im kabul eder inş
ayy canım ya doğrudur ben inanırım. zaten Peygamber efenmdimiz demiş ki;cnm ben nazardan korkarım benım nazardan bı hafta gozlerım kapalı gezdım ınanmasın belkı ama doktora gttım damla verdı fayda etmedı sonra 7 kışıye okut kendını dedıler okuttum ozaman gozlerım actım nazarlardan korusun RABBIM felak,nas oku yada en etkılı dua 7 kere ayetel kursu oku derım bn cnm
mrb kızlar galiba yine hüsran adetime daha 5-6 gün var ama lekelenmem başladı kahverengi.hep benim öle olur önce kahverengi sonra kanamaya başlarım.ama kasıklarım ağrırdı hep hiç anlamadım bile bgn.annemle konuştuk belki olur sıkma canını dedii sizce varmıdır bi ihtimal yaaa.çok üzgüünüm yinee
CANIM ŞİMDİ HERKES SANA yerleşme kanamasıdır belkide diyecekler ama sen ne umutlan nede üzül, yalnızca ALlah bilir, kendimizi oyalıyoruz işte yok yerleşmedir, yok adet değildir, yok üstüne görmüşümdür diyesalla gitsin herşeye "amaaaaaan boşver" demedikten sonra bizim çocuğumuz zor olur arkadaşlar, herşeyi kafayı takıyoruz, ve herşeyin ilk sebebi psikolojik şu hayatta. psikolojimizi rahatlatsak herşey zaten olacak. gamsızlık tribine girdim ben şuandan itibaren.
Alın şimdi düzenleyici ilaç kullanıyorum dr dediki bitince gel dedi, 2 günde 1 yumurtlama kontrolü yapacam dedi, al sana bi baktım takvimearaya kurban giriyor, yani olmayınca olmuyor arkadaş, olacağı varsada bi sebep veriyor rabbim oluyor. amma dert ettik ya, yarından itibaren hamişlikle ilgili konuşmıycam he, yemek tarifi filan yazıcam artık size, temizlik iş güç anlatıcam yedim kafayı, benim lakabım bundan sonra "amaaaannn boşver yasemin" olacak aha buraya yazıyorum
CANIM ŞİMDİ HERKES SANA yerleşme kanamasıdır belkide diyecekler ama sen ne umutlan nede üzül, yalnızca ALlah bilir, kendimizi oyalıyoruz işte yok yerleşmedir, yok adet değildir, yok üstüne görmüşümdür diyesalla gitsin herşeye "amaaaaaan boşver" demedikten sonra bizim çocuğumuz zor olur arkadaşlar, herşeyi kafayı takıyoruz, ve herşeyin ilk sebebi psikolojik şu hayatta. psikolojimizi rahatlatsak herşey zaten olacak. gamsızlık tribine girdim ben şuandan itibaren.
Alın şimdi düzenleyici ilaç kullanıyorum dr dediki bitince gel dedi, 2 günde 1 yumurtlama kontrolü yapacam dedi, al sana bi baktım takvimearaya kurban giriyor, yani olmayınca olmuyor arkadaş, olacağı varsada bi sebep veriyor rabbim oluyor. amma dert ettik ya, yarından itibaren hamişlikle ilgili konuşmıycam he, yemek tarifi filan yazıcam artık size, temizlik iş güç anlatıcam yedim kafayı, benim lakabım bundan sonra "amaaaannn boşver yasemin" olacak aha buraya yazıyorum
hadi geçmiş olsun gözün aydınKızlarr geldim ben. Sersem gibiyim ama. Başım ağrıyor. Hastaneye gittim bekledim. Sonra beni eşimle aşağıya aldılar eşim dışarıda kladı beni odaya aldı kız. Odada soyundum altımı tamamen çıkardım üzerimden de sütyeni çıkardım yüzükler bileklikler tel toka falan hepsi çıktı önlük giydim oturdum ama aletleri görseniz kızın elind aman aman iyi ki anestezi olucam dedim. Neyse başka bir kız damar yolu açmaya geldi soldan açamadı elimin üzerinden neymiş damarım niceymiş patlattı sanırım. Çıkardı sağdan taktı yatırdılar oksijen maskesi takıldı. Bekle bekle b aya bir dr bekledim masada sonra bir ekran vardı başucumda kalp atışıma baktılar parmağıma taktıkları birşey tabii bir sürü imzalar ve sorular. Doktorum geldi anestezi uzmanı iğneyle ilacı verdi damardan. Doktorum iyimisin dedi iyiyim dedim bacaklarmı bağlıyorlardı yukarı kaldırdım o arada gitmişim en son hatırladığım bacaklarımın bağlandığı hiçbirşey hissetmedim direk gitmişim. Uyandım iyimisin dedi kız iyiym dedim sandım ki daha işlem başlamadı bitti dedi ne bitti mi dedim evet bak ayakların aşağıda dedi şaşırdım kaldım. Baya bi 20 dk falan sedye bekledim neyse geldi sedye kıyafetlerim yanıma kondu eşimle gözlem odasına çıktık bu arada yatarken altımdan acayip birşeyler akıyordu sanırım ilaç geri geliyordu kalktım kırmzımsı bişiler vardı. Neyse gözlem odasında 1.5 saat kalcasın dediler saat 3 tü. Eşime cafeye git sen dedim ben öyle bakındım uyumaya çalıltım uyuyamadım. Arada gelip tansiyonuma baktı bir bey herşey gayet iyiydi zaman doldu yavaş kalk diyor ama iiy hissediyorum kendimi önce lavaboya gittim sonra geldim üzerimi giyindim adam soruyor hep iyisin dimi diye. Dr yanına çıktık veee herşey mükemmel çok şükür hiçbir sorun yok. Tüpler açık, rahim yapısı normal. Perde, kist yada başka anomali olsa histeroskopi falan yapmak gerekecekti dedi. Aşılama için ilaçları da hemen yazdı her an bulunmuyor şimdiden alın bulunsun dedi. Reglinin 2. günü gel ilk iğneyle başlayalım dedi. Çok sevindim ama alamadık daha ilaçları sistemde sorun varmış açılınca raporlarla ilgilenen bey arayacak alocaz eczaneden raporlu ne kadar tutacak acaba 3 klutu gonal f 2 yeter ama olsun fazla olsun ne olur ne olmaz dedi bir de çatlatma iğnesi yazdı işte böyle ama eve gelirken arabada kötü oldum sersemledim daha yeni yemek yedim işte
böyle.
hadi geçmiş olsun gözün aydın
Kızlarr geldim ben. Sersem gibiyim ama. Başım ağrıyor. Hastaneye gittim bekledim. Sonra beni eşimle aşağıya aldılar eşim dışarıda kladı beni odaya aldı kız. Odada soyundum altımı tamamen çıkardım üzerimden de sütyeni çıkardım yüzükler bileklikler tel toka falan hepsi çıktı önlük giydim oturdum ama aletleri görseniz kızın elind aman aman iyi ki anestezi olucam dedim. Neyse başka bir kız damar yolu açmaya geldi soldan açamadı elimin üzerinden neymiş damarım niceymiş patlattı sanırım. Çıkardı sağdan taktı yatırdılar oksijen maskesi takıldı. Bekle bekle b aya bir dr bekledim masada sonra bir ekran vardı başucumda kalp atışıma baktılar parmağıma taktıkları birşey tabii bir sürü imzalar ve sorular. Doktorum geldi anestezi uzmanı iğneyle ilacı verdi damardan. Doktorum iyimisin dedi iyiyim dedim bacaklarmı bağlıyorlardı yukarı kaldırdım o arada gitmişim en son hatırladığım bacaklarımın bağlandığı hiçbirşey hissetmedim direk gitmişim. Uyandım iyimisin dedi kız iyiym dedim sandım ki daha işlem başlamadı bitti dedi ne bitti mi dedim evet bak ayakların aşağıda dedi şaşırdım kaldım. Baya bi 20 dk falan sedye bekledim neyse geldi sedye kıyafetlerim yanıma kondu eşimle gözlem odasına çıktık bu arada yatarken altımdan acayip birşeyler akıyordu sanırım ilaç geri geliyordu kalktım kırmzımsı bişiler vardı. Neyse gözlem odasında 1.5 saat kalcasın dediler saat 3 tü. Eşime cafeye git sen dedim ben öyle bakındım uyumaya çalıltım uyuyamadım. Arada gelip tansiyonuma baktı bir bey herşey gayet iyiydi zaman doldu yavaş kalk diyor ama iiy hissediyorum kendimi önce lavaboya gittim sonra geldim üzerimi giyindim adam soruyor hep iyisin dimi diye. Dr yanına çıktık veee herşey mükemmel çok şükür hiçbir sorun yok. Tüpler açık, rahim yapısı normal. Perde, kist yada başka anomali olsa histeroskopi falan yapmak gerekecekti dedi. Aşılama için ilaçları da hemen yazdı her an bulunmuyor şimdiden alın bulunsun dedi. Reglinin 2. günü gel ilk iğneyle başlayalım dedi. Çok sevindim ama alamadık daha ilaçları sistemde sorun varmış açılınca raporlarla ilgilenen bey arayacak alocaz eczaneden raporlu ne kadar tutacak acaba 3 klutu gonal f 2 yeter ama olsun fazla olsun ne olur ne olmaz dedi bir de çatlatma iğnesi yazdı işte böyle ama eve gelirken arabada kötü oldum sersemledim daha yeni yemek yedim işte böyle.
sağol canım ama hala sersem gibiyim uykusan yeni kalkmış gibi başımda ağrıyor ama olsun herşey iyi çıktı ya geçer bu da.
çok büyük geçmiş olsun.. ööle korkuylaa okudum yazdıklarını.. gözün aydın ya inan çok sevindim tertemizde çıkmış maşaAllah.. Allah inşAllah banada böyle güzel haberler vermeyi nasip eder.. sen aletler çok kötü demişsin çok mu büyüktü nasıl aletler.. AYAKLARInı nereye dikiyorlarmışş ayy anlamadım ben.. o normal muayene koltuğu gibi değil mi. sen anlatırken içim inan bir kötü oldu..anestezide uyuyor musun bildiğin başka bişey yok mu.. ayy ne kadar güzel kurtuldun ya.. gerçektende gözün aydın.. Allah geçmiş etsin. inşAllah sağlıcakla kavuşursun evladına.. bak ezan saatine denk geldi.. Allah gönlüne göre versin.
sedacım hadi geçmiş olsun..temizde çıkmış.oohhh çok sevindim.. okadarda korkacak bişey yokmuş demi..korkanlara bi anlat..uyuyosun uyanıyosun..hiç bişey yok..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?