Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ben küstüm sizee yasemin duysun sesimi benim dua listesinde nedne adım yok aşkolsun ama yaaa

benimkide aynen öyle oldu...biz korkuyoruz ama onlar için kolay bi işlem..ben bide gittim..olmadı geri geldim..bir gün öncesinden ilişki olmayacakmış..haberiniz olsun..:))

kızlar dua listesindeki herkesin tesbihini çektim bitirdim çünkü 22ekimden sonra annemlerin yanına gidicem giremem hatta dajvu one senin içinde okudum Allah dualarımızı kabul etsin teyze ve anne olmak istiyorum duyrulur

benimkide aynen öyle oldu...biz korkuyoruz ama onlar için kolay bi işlem..ben bide gittim..olmadı geri geldim..bir gün öncesinden ilişki olmayacakmış..haberiniz olsun..:))

evet kolay tabii ama bilmediğimiz için korkuyoruz şimdi hiç korkmam çünkü yaşayacaklarımı biliyorum sırf merak yani. Ay öylemiymiş iyi ki yapmamışız demek ki ama bana sormadılar hiç ilişki oldu mu diye sadece işlemden sonra 2 gün ilişki olmayacak diye biliyorum.

kızlar dua listesindeki herkesin tesbihini çektim bitirdim çünkü 22ekimden sonra annemlerin yanına gidicem giremem hatta dajvu one senin içinde okudum Allah dualarımızı kabul etsin teyze ve anne olmak istiyorum duyrulur

canımm sağol bitanemm valla listede adım yok bu sefer çok alındım ama. İnşallah canım Allah nasip eder.

gecmış olsun cnm

Ben küstüm sizee yasemin duysun sesimi benim dua listesinde nedne adım yok aşkolsun ama yaaa

Sedacim canim benim ohh cok sukur cok gecmis olsun, bunuda atlattin hadi gozun aydin, iyice acilmistir kanallarin cok iyi .

Senin adin niye dua listesinde neden yok acaba, hatirlayamadim ama sanirim galiba ben listeyi olusturdugum gunlerde sen topige giripte bende varim demedinmi acaba tatlim belki ondan yoksundur.Ondami acaba tatlim. Ekliyorum hemen seni sakın küsme valla bilerek yaparmiyim hic canim benim

aylinciğim tesbihini çektim duanı ettim canım rabbim hayırlısı ile tez vakitte sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım önümüzdeki regl döneminde yine okurum sen sadece haber ver yeter, hiç önmeli değil rabbim kabul eder inşallah

bURCU YA Allah razı olsun.. sen bana ışık tutuyorsun.. mevlam da seni hiçdarda bırakmasın inşAllah..

Canım Allah yol göstermek için herşeyi vesile edebilir, inşallah benim söylediklerim de seni rahatlatmak için vesile olur, lütfen içini rahat tut, sevgiler öpücükler Rabbim çok güzel hayırlı gelişmeler nasip etsin inşallah

günaydınnnnnnnn dularınızı okudum RABBİM kabul etsin şekerler...

sağol canım Allah bin kere razı olsun

kıyamam buketcim, hamişsin inşallah :)))))

Canım inan ki bünyeden bünyeye değişiyor, ben de 2 kez smear verdim hiç acımadı

Aylincim tespihini çektim canım allah kabul etsin inşallah

Sedacım sonuca çok çok sevindim çok şükür, aşılama ne zaman olacak tam tarih ve saati yaz da o zaman sana toplu dua edelim

bu arada kızlar az önce beni bir arkadaşım aradı bebek sahibi olmak için kuranda bir sure varmış, Hz. İbrahim'in çocuk sahibi olmasıyla alakalı saffat suresi 100. ayet her gün okumak lazımmış, sayısı önemli değil, ben başlayacağım inşallah çok kısa bir dua zaten " rabbi heb li mines salihin"

geçmişin son sayfalarını okuyamadım, hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun inşallah inşallah inşallah bu ay çok çok hamile haberleri alırız canlar

günaydın canlar okuyan okuyamayan herkesden allah razı olsun benim bugün bat günüm 6 da uyanıp test yaptım ama yine çok silik çıktı 2. çizgi artık bekleyip kırmızıyı görmemeyi umut etmekten başka çarem kalmadı

geçmiş olsun sedacım, darısı benle bediyeye inşallah ve çektirecek arkadaşlara. bende anestezi alacağım bu anlattıklarından sonra kesin kararımı da verdim. maşallah tüplerin açıkmış inşallah aşılaman da tutar. bu arada kist falan varsa histereskobiyi hemen yani uyanmadan mı yapıyorlar yoksa daha sonramı. geçen ay klomen kullanmıştım kist yapmıştı inşallah adetimle giderde her şey temiz çıkar ya. 17 ekim bat tarihim adetim geçikirse rahim filmi bayrama denk gelecek gecen ay da şehir dışına çıkacağımdan ertelemek zorunda kalmıştım, of off yaseminin dediği gibi her şeyi boşvermek gerekiyor ama nerde bende o beceri

Hepimize Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Dün burdaki son yorumumu hatırlarsınız, herşeyi boşverin, artık hamişlik muhabbeti filan yapmıycam dedim. eve gittim hiç durduk yere tam tuvaletimi yapacakken hadi dedim bi ovulasyon testi yapim öylesine bakim ne çıkıcak dedim, anammmm birde ne çıksın yumurtlamışım tamda çift çizgi çıktı resmen hiç şüphesiz yani kesinlikle carrrttt diye kıpkırmızı. anammmmm dedim kaç gündür çalışma ypıyoruz boşa mı gitmiş ki onlar, ayy birde bugün de mi yapmak zorunda kalıcam yahu dedim. eşim eve geldi testi gösterdim "olamaaaazz" diyor adam zaten cırcır, kaç gündür canı çıktı, dedim valla bunu göre görede bir çalışma yapmazsak vizdanım sızlar dedim, zor zar mecburen bir deneme yapmaya çalıştık bakalaım Allahtan hayırlısı kızlar.
evlendiğimden beri 2,5 senedir ilk defa bukadar sık çalışma yaptık, inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz.

ayyy canım benim inşallah koyulaşır hayırlısı ile, ben hayatımda 1 defa silik çizgi görmüştüm, sonradanda zaten adım hayali hamileye çıktı sen inşallah gerçekten hamile olursun aylincim.

kızlar günaydın........
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
tmyomr / TÜMAY 05.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
mervsh / MERVE 06.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 07.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 08.10.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / dilber 09.10.2012 salı sağlıklı hamişlik
mavera49/ MERVE 10.10.2012 çarşb. sağlıklı hamişlik + bacağı için şifa
kevok08 / aylin 11.10.2012 perş. sağlıklı hamişlik
melek2828 / MELEK 12.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik

kızlar hepinizin tespihlerini daha önceden çektim ama gün gün yazmadım Allah kabul etsin inşallah bu arada buketin bugün test günü yanlış hatırlamıyosam çok heycanlıyım inşallah iyi haberlerle döner,aylin bu arada inşallah adet değilde net çizgi görürsün cnm testinde

benimde bu gidişle adım silik çizgili hamileye çıkıcak ya da zırtçı pırtçı hamiş de olabilir valla tuhaf hallerdeyim biri dalga geöiyormuş gibi geliyor benimle eşime gösterdim o da gördü silik çizgiyi ben uyduruyorum heralde diye düşünmeye başlamıştım ama deilmiş neyse ki...

:))))) ilahi yasemin bende gamsızmış gibi davranıyorumda felek yemiyo

ahaa... yarı hemşom gelmiş sonunda tatlım hoşgeldin nerelerdeydin?

Kadercim günaydın hoşgeldin tatlım nasılsın?

Melekcim tesbihini çektim duamı ettim Allah kabul eder inşallah bu ay senin için önemli yumoşların olduğundan eminsin çünkü. inşallah göbüşüne tutunmuşlardır.

Sibelcim Allah kabul etsin nerelerdesin kuşum göremedim seni kaç gündür???

Aylincim valla insan artık kendinden şüphe etmeye başlıyor bu çizgi meselelerinde varya, bende geçen ay ovulasyon testi yaptım hergün, hergün çizgi çıktı, acaba silikmi gerçekmi filan derken 1 ay öyle geçti bişeyde anlamamıştım

geçmişler olsunnn tatlımmm şükür temiz çıkmışşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…