- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.701
Çok sağol bitanem. Valla aynen öyle ben sanıyordum ki hani yavaş yavaş uyucam ya da uyanmam zor olacak ama hiiç anlamıyorsun nasıl uyudun, ne zaman uyudun hiçbirşey yok hatta uyanınca hiç uyumadın hala bekliyorsun sanıyorsun. Ben çok komiktim hala kendime gülüyorum. Yardımcı kız iyimisn dedi iyiyim dedim ama dedim ya daha bekliyorum işlem olmdı sanıyorum uyuyamadan önce de kız iyimisin diye soruyordu çünkü yine öyle soruyor sandım bitti dedi nasıl yani yok canım bekliyordum ben daha yaa dedim ohoo uyudun işlem bitti dedi zaten uyumanla uyanman arasında 5-10 dk var işlem bittiği gibi uyanıyormuşsun ama kimse yoktu odda hepsi gitmiş kız kalmış.
benimkide aynen öyle oldu...biz korkuyoruz ama onlar için kolay bi işlem..ben bide gittim..olmadı geri geldim..bir gün öncesinden ilişki olmayacakmış..haberiniz olsun..:))
kızlar dua listesindeki herkesin tesbihini çektim bitirdim çünkü 22ekimden sonra annemlerin yanına gidicem giremem hatta dajvu one senin içinde okudum Allah dualarımızı kabul etsin teyze ve anne olmak istiyorum duyrulur
gecmış olsun cnmKızlarr geldim ben. Sersem gibiyim ama. Başım ağrıyor. Hastaneye gittim bekledim. Sonra beni eşimle aşağıya aldılar eşim dışarıda kladı beni odaya aldı kız. Odada soyundum altımı tamamen çıkardım üzerimden de sütyeni çıkardım yüzükler bileklikler tel toka falan hepsi çıktı önlük giydim oturdum ama aletleri görseniz kızın elind aman aman iyi ki anestezi olucam dedim. Neyse başka bir kız damar yolu açmaya geldi soldan açamadı elimin üzerinden neymiş damarım niceymiş patlattı sanırım. Çıkardı sağdan taktı yatırdılar oksijen maskesi takıldı. Bekle bekle b aya bir dr bekledim masada sonra bir ekran vardı başucumda kalp atışıma baktılar parmağıma taktıkları birşey tabii bir sürü imzalar ve sorular. Doktorum geldi anestezi uzmanı iğneyle ilacı verdi damardan. Doktorum iyimisin dedi iyiyim dedim bacaklarmı bağlıyorlardı yukarı kaldırdım o arada gitmişim en son hatırladığım bacaklarımın bağlandığı hiçbirşey hissetmedim direk gitmişim. Uyandım iyimisin dedi kız iyiym dedim sandım ki daha işlem başlamadı bitti dedi ne bitti mi dedim evet bak ayakların aşağıda dedi şaşırdım kaldım. Baya bi 20 dk falan sedye bekledim neyse geldi sedye kıyafetlerim yanıma kondu eşimle gözlem odasına çıktık bu arada yatarken altımdan acayip birşeyler akıyordu sanırım ilaç geri geliyordu kalktım kırmzımsı bişiler vardı. Neyse gözlem odasında 1.5 saat kalcasın dediler saat 3 tü. Eşime cafeye git sen dedim ben öyle bakındım uyumaya çalıltım uyuyamadım. Arada gelip tansiyonuma baktı bir bey herşey gayet iyiydi zaman doldu yavaş kalk diyor ama iiy hissediyorum kendimi önce lavaboya gittim sonra geldim üzerimi giyindim adam soruyor hep iyisin dimi diye. Dr yanına çıktık veee herşey mükemmel çok şükür hiçbir sorun yok. Tüpler açık, rahim yapısı normal. Perde, kist yada başka anomali olsa histeroskopi falan yapmak gerekecekti dedi. Aşılama için ilaçları da hemen yazdı her an bulunmuyor şimdiden alın bulunsun dedi. Reglinin 2. günü gel ilk iğneyle başlayalım dedi. Çok sevindim ama alamadık daha ilaçları sistemde sorun varmış açılınca raporlarla ilgilenen bey arayacak alocaz eczaneden raporlu ne kadar tutacak acaba 3 klutu gonal f 2 yeter ama olsun fazla olsun ne olur ne olmaz dedi bir de çatlatma iğnesi yazdı işte böyle ama eve gelirken arabada kötü oldum sersemledim daha yeni yemek yedim işte böyle.
Ben küstüm sizee yasemin duysun sesimi benim dua listesinde nedne adım yok aşkolsun ama yaaa
Canım önümüzdeki regl döneminde yine okurum sen sadece haber ver yeter, hiç önmeli değil rabbim kabul eder inşallahÇok sağol gerçekten o kadar makbule geçti ki. Ben regl bitince de başlayabilirdim ama yine öbür regliye denk gelecekti 40 tane bitmeden ve aşılamaya geçicem bir daha ki regliyle beraber aşılmaya geçmeden okunsun bitsin istedim ancak yetişecek o yüzden. Bugün okudum meryemi, ayetel kürsi de okudum bunu da okuyayım sağol canımm işleme girmeden okurum. İnşallah olur biter heme bekletmesinlerde hemen alsınlar barii. Gelince yazarım zaten.
bURCU YA Allah razı olsun.. sen bana ışık tutuyorsun.. mevlam da seni hiçdarda bırakmasın inşAllah..
günaydınnnnnnnndularınızı okudum RABBİM kabul etsin şekerler...
iyi diyelim iyi olsun bakalım..hamişlik nasıl gidiyo..bulantı mulantı varmı...umarım yoktur..mide bulantısından nefret ederim..bugün otobüste işe gelirken bi kokudan midem bulandın amcamın biri hacı yaı sürmüş sabah sabah kendimi zor tuttum...
sen çektirdin mi? ayy nasıl pensle tutturuyorlar.. kocaamaann mı açıyorlar.. işte ben rahim filmindeki o ilaçtan faln değil o açma mevzuundan korkuyorum.. çünkü smear alırken demirle bişey yaptılar çok bağırttılar.. bu ondan da kötü heralde di mi..
Kızlarr geldim ben. Sersem gibiyim ama. Başım ağrıyor. Hastaneye gittim bekledim. Sonra beni eşimle aşağıya aldılar eşim dışarıda kladı beni odaya aldı kız. Odada soyundum altımı tamamen çıkardım üzerimden de sütyeni çıkardım yüzükler bileklikler tel toka falan hepsi çıktı önlük giydim oturdum ama aletleri görseniz kızın elind aman aman iyi ki anestezi olucam dedim. Neyse başka bir kız damar yolu açmaya geldi soldan açamadı elimin üzerinden neymiş damarım niceymiş patlattı sanırım. Çıkardı sağdan taktı yatırdılar oksijen maskesi takıldı. Bekle bekle b aya bir dr bekledim masada sonra bir ekran vardı başucumda kalp atışıma baktılar parmağıma taktıkları birşey tabii bir sürü imzalar ve sorular. Doktorum geldi anestezi uzmanı iğneyle ilacı verdi damardan. Doktorum iyimisin dedi iyiyim dedim bacaklarmı bağlıyorlardı yukarı kaldırdım o arada gitmişim en son hatırladığım bacaklarımın bağlandığı hiçbirşey hissetmedim direk gitmişim. Uyandım iyimisin dedi kız iyiym dedim sandım ki daha işlem başlamadı bitti dedi ne bitti mi dedim evet bak ayakların aşağıda dedi şaşırdım kaldım. Baya bi 20 dk falan sedye bekledim neyse geldi sedye kıyafetlerim yanıma kondu eşimle gözlem odasına çıktık bu arada yatarken altımdan acayip birşeyler akıyordu sanırım ilaç geri geliyordu kalktım kırmzımsı bişiler vardı. Neyse gözlem odasında 1.5 saat kalcasın dediler saat 3 tü. Eşime cafeye git sen dedim ben öyle bakındım uyumaya çalıltım uyuyamadım. Arada gelip tansiyonuma baktı bir bey herşey gayet iyiydi zaman doldu yavaş kalk diyor ama iiy hissediyorum kendimi önce lavaboya gittim sonra geldim üzerimi giyindim adam soruyor hep iyisin dimi diye. Dr yanına çıktık veee herşey mükemmel çok şükür hiçbir sorun yok. Tüpler açık, rahim yapısı normal. Perde, kist yada başka anomali olsa histeroskopi falan yapmak gerekecekti dedi. Aşılama için ilaçları da hemen yazdı her an bulunmuyor şimdiden alın bulunsun dedi. Reglinin 2. günü gel ilk iğneyle başlayalım dedi. Çok sevindim ama alamadık daha ilaçları sistemde sorun varmış açılınca raporlarla ilgilenen bey arayacak alocaz eczaneden raporlu ne kadar tutacak acaba 3 klutu gonal f 2 yeter ama olsun fazla olsun ne olur ne olmaz dedi bir de çatlatma iğnesi yazdı işte böyle ama eve gelirken arabada kötü oldum sersemledim daha yeni yemek yedim işte böyle.
günaydın canlar okuyan okuyamayan herkesden allah razı olsun benim bugün bat günüm 6 da uyanıp test yaptım ama yine çok silik çıktı 2. çizgi artık bekleyip kırmızıyı görmemeyi umut etmekten başka çarem kalmadı
Hepimize Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Dün burdaki son yorumumu hatırlarsınız, herşeyi boşverin, artık hamişlik muhabbeti filan yapmıycam dedim. eve gittim hiç durduk yere tam tuvaletimi yapacakken hadi dedim bi ovulasyon testi yapim öylesine bakim ne çıkıcak dedim, anammmm birde ne çıksın yumurtlamışım tamda çift çizgi çıktı resmen hiç şüphesiz yani kesinlikle carrrttt diye kıpkırmızı. anammmmm dedim kaç gündür çalışma ypıyoruz boşa mı gitmiş ki onlar, ayy birde bugün de mi yapmak zorunda kalıcam yahu dedim. eşim eve geldi testi gösterdim "olamaaaazz" diyoradam zaten cırcır, kaç gündür canı çıktı, dedim valla bunu göre görede bir çalışma yapmazsak vizdanım sızlar dedim, zor zar mecburen bir deneme yapmaya çalıştık bakalaım Allahtan hayırlısı kızlar.
evlendiğimden beri 2,5 senedir ilk defa bukadar sık çalışma yaptık, inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz.
ayyy canım benim inşallah koyulaşır hayırlısı ile, ben hayatımda 1 defa silik çizgi görmüştüm, sonradanda zaten adım hayali hamileye çıktısen inşallah gerçekten hamile olursun aylincim.
CANIM ŞİMDİ HERKES SANA yerleşme kanamasıdır belkide diyecekler ama sen ne umutlan nede üzül, yalnızca ALlah bilir, kendimizi oyalıyoruz işte yok yerleşmedir, yok adet değildir, yok üstüne görmüşümdür diyesalla gitsin herşeye "amaaaaaan boşver" demedikten sonra bizim çocuğumuz zor olur arkadaşlar, herşeyi kafayı takıyoruz, ve herşeyin ilk sebebi psikolojik şu hayatta. psikolojimizi rahatlatsak herşey zaten olacak. gamsızlık tribine girdim ben şuandan itibaren.
Alın şimdi düzenleyici ilaç kullanıyorum dr dediki bitince gel dedi, 2 günde 1 yumurtlama kontrolü yapacam dedi, al sana bi baktım takvimearaya kurban giriyor, yani olmayınca olmuyor arkadaş, olacağı varsada bi sebep veriyor rabbim oluyor. amma dert ettik ya, yarından itibaren hamişlikle ilgili konuşmıycam he, yemek tarifi filan yazıcam artık size, temizlik iş güç anlatıcam yedim kafayı, benim lakabım bundan sonra "amaaaannn boşver yasemin" olacak aha buraya yazıyorum
kızlar günaydın........
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
tmyomr / TÜMAY 05.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
mervsh / MERVE 06.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 07.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 08.10.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / dilber 09.10.2012 salı sağlıklı hamişlik
mavera49/ MERVE 10.10.2012 çarşb. sağlıklı hamişlik + bacağı için şifa
kevok08 / aylin 11.10.2012 perş. sağlıklı hamişlik
melek2828 / MELEK 12.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
kızlar hepinizin tespihlerini daha önceden çektim ama gün gün yazmadım Allah kabul etsin inşallah bu arada buketin bugün test günü yanlış hatırlamıyosam çok heycanlıyım inşallah iyi haberlerle döner,aylin bu arada inşallah adet değilde net çizgi görürsün cnm testinde
ahaa... yarı hemşom gelmiş sonunda tatlım hoşgeldin nerelerdeydin?
canım sen rahim filmi mi çektireceksin. Valla ben kıza uyanınca dedim muhabbet ediyorduk sedye gelene kadar da ya aletler bana korkunç geldi dedi ya öyle gözüküyor ama dedi sadece ucu ile işlem yapılıyor sorun olmuyor ama bir komplikasyon ya da hastanın kendini kasması önlensin diye anestezi ile yapıyoruz dedi istisna anestezi istemem dyenler oluyor onlara vermiyoruz dedi. Ya böyle uzun bir masa var bir ucunda röntgen cihazı var yan taraflarda da ayakları koymaya yer var yatıyorsun alt tarafın cihazın hizzasına gelecek şekilde ayaklarını iki yana bağlıyorlar. Bu arada önce bana anestezi ile olduğumdan damar yolu açıldı işte önlğk vardı ameliyat önlüğü. Muayene gibi aslında ama sadece bu düz bir masa uzun. Sırtüstü yatıyorsun ama imkanın varsa korkuyorsan anestezi ile çekil derim mükkemmel birşey bak ben hiç analmadım ayaklarımı bağladılar bekliyordum en son onu hatırlıyorm öyle yavaş yavaş seslerin gitmesi yavaş uyuma gibi birşey yok direk gitmişim. Uyandığımda hala kaldığım yerdeyim sandım işlem daha başlamadı ve ben bekliyorum sandım aynen öyle yani uyanmam da birden oldu. Bitti deyince bittiğini anladım k ayaklarım indirilmişti oksijen maskesi ağzımdan alınmıştı. Ama normalde de korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. İnşallah canımm yaa Allah hepimizin sesini duysun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?