- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.721
Çok sağol bitanem. Valla aynen öyle ben sanıyordum ki hani yavaş yavaş uyucam ya da uyanmam zor olacak ama hiiç anlamıyorsun nasıl uyudun, ne zaman uyudun hiçbirşey yok hatta uyanınca hiç uyumadın hala bekliyorsun sanıyorsun. Ben çok komiktim hala kendime gülüyorum. Yardımcı kız iyimisn dedi iyiyim dedim ama dedim ya daha bekliyorum işlem olmdı sanıyorum uyuyamadan önce de kız iyimisin diye soruyordu çünkü yine öyle soruyor sandım bitti dedi nasıl yani yok canım bekliyordum ben daha yaa dedim ohoo uyudun işlem bitti dedi zaten uyumanla uyanman arasında 5-10 dk var işlem bittiği gibi uyanıyormuşsun ama kimse yoktu odda hepsi gitmiş kız kalmış.
Kadercim günaydın hoşgeldin tatlım nasılsın?
Melekcim tesbihini çektim duamı ettim Allah kabul eder inşallah bu ay senin için önemli yumoşların olduğundan eminsin çünkü. inşallah göbüşüne tutunmuşlardır.
Sibelcim Allah kabul etsin nerelerdesin kuşum göremedim seni kaç gündür???
Aylincim valla insan artık kendinden şüphe etmeye başlıyor bu çizgi meselelerinde varya, bende geçen ay ovulasyon testi yaptım hergün, hergün çizgi çıktı, acaba silikmi gerçekmi filan derken 1 ay öyle geçti bişeyde anlamamıştım
herkese hayırlı cumalar melek ve ayse tesbıhlerınızı cektım ALLAH kabul etsın
bak gene binmiş adamın tepesineHepimize Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Dün burdaki son yorumumu hatırlarsınız, herşeyi boşverin, artık hamişlik muhabbeti filan yapmıycam dedim. eve gittim hiç durduk yere tam tuvaletimi yapacakken hadi dedim bi ovulasyon testi yapim öylesine bakim ne çıkıcak dedim, anammmm birde ne çıksın yumurtlamışım tamda çift çizgi çıktı resmen hiç şüphesiz yani kesinlikle carrrttt diye kıpkırmızı. anammmmm dedim kaç gündür çalışma ypıyoruz boşa mı gitmiş ki onlar, ayy birde bugün de mi yapmak zorunda kalıcam yahu dedim. eşim eve geldi testi gösterdim "olamaaaazz" diyoradam zaten cırcır, kaç gündür canı çıktı, dedim valla bunu göre görede bir çalışma yapmazsak vizdanım sızlar dedim, zor zar mecburen bir deneme yapmaya çalıştık bakalaım Allahtan hayırlısı kızlar.
evlendiğimden beri 2,5 senedir ilk defa bukadar sık çalışma yaptık, inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz.
ayyy canım benim inşallah koyulaşır hayırlısı ile, ben hayatımda 1 defa silik çizgi görmüştüm, sonradanda zaten adım hayali hamileye çıktısen inşallah gerçekten hamile olursun aylincim.
allah razı olsun gönül muradını versin inş.kızlar günaydın........
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
tmyomr / TÜMAY 05.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
mervsh / MERVE 06.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 07.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 08.10.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / dilber 09.10.2012 salı sağlıklı hamişlik
mavera49/ MERVE 10.10.2012 çarşb. sağlıklı hamişlik + bacağı için şifa
kevok08 / aylin 11.10.2012 perş. sağlıklı hamişlik
melek2828 / MELEK 12.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
kızlar hepinizin tespihlerini daha önceden çektim ama gün gün yazmadım Allah kabul etsin inşallah bu arada buketin bugün test günü yanlış hatırlamıyosam çok heycanlıyım inşallah iyi haberlerle döner,aylin bu arada inşallah adet değilde net çizgi görürsün cnm testinde
allah razı olsun gönül muradını versin inş.
Kadercim günaydın hoşgeldin tatlım nasılsın?
Melekcim tesbihini çektim duamı ettim Allah kabul eder inşallah bu ay senin için önemli yumoşların olduğundan eminsin çünkü. inşallah göbüşüne tutunmuşlardır.
Sibelcim Allah kabul etsin nerelerdesin kuşum göremedim seni kaç gündür???
Aylincim valla insan artık kendinden şüphe etmeye başlıyor bu çizgi meselelerinde varya, bende geçen ay ovulasyon testi yaptım hergün, hergün çizgi çıktı, acaba silikmi gerçekmi filan derken 1 ay öyle geçti bişeyde anlamamıştım
gecmış olsun cnm
Sedacim canim benim ohh cok sukur cok gecmis olsun, bunuda atlattin hadi gozun aydin, iyice acilmistir kanallarin cok iyi .
Senin adin niye dua listesinde neden yok acaba, hatirlayamadim ama sanirim galiba ben listeyi olusturdugum gunlerde sen topige giripte bende varim demedinmi acaba tatlim belki ondan yoksundur.Ondami acaba tatlim. Ekliyorum hemen seni sakın küsme valla bilerek yaparmiyim hic canim benim
Aylincim tespihini çektim canım allah kabul etsin inşallah
Sedacım sonuca çok çok sevindim çok şükür, aşılama ne zaman olacak tam tarih ve saati yaz da o zaman sana toplu dua edelim
bu arada kızlar az önce beni bir arkadaşım aradı bebek sahibi olmak için kuranda bir sure varmış, Hz. İbrahim'in çocuk sahibi olmasıyla alakalı saffat suresi 100. ayet her gün okumak lazımmış, sayısı önemli değil, ben başlayacağım inşallah çok kısa bir dua zaten " rabbi heb li mines salihin"
geçmişin son sayfalarını okuyamadım, hepinizi çok seviyorum Allah'a emanet olun inşallah inşallah inşallah bu ay çok çok hamile haberleri alırız canlar
günaydın canlar okuyan okuyamayan herkesden allah razı olsun benim bugün bat günüm 6 da uyanıp test yaptım ama yine çok silik çıktı 2. çizgi artık bekleyip kırmızıyı görmemeyi umut etmekten başka çarem kalmadı
geçmiş olsun sedacım, darısı benle bediyeye inşallah ve çektirecek arkadaşlara. bende anestezi alacağım bu anlattıklarından sonra kesin kararımı da verdim. maşallah tüplerin açıkmış inşallah aşılaman da tutar. bu arada kist falan varsa histereskobiyi hemen yani uyanmadan mı yapıyorlar yoksa daha sonramı. geçen ay klomen kullanmıştım kist yapmıştı inşallah adetimle giderde her şey temiz çıkar ya. 17 ekim bat tarihim adetim geçikirse rahim filmi bayrama denk gelecek gecen ay da şehir dışına çıkacağımdan ertelemek zorunda kalmıştım, of off yaseminin dediği gibi her şeyi boşvermek gerekiyor ama nerde bende o beceri
Hepimize Hayırlı Cumalar Arkadaşlar
Dün burdaki son yorumumu hatırlarsınız, herşeyi boşverin, artık hamişlik muhabbeti filan yapmıycam dedim. eve gittim hiç durduk yere tam tuvaletimi yapacakken hadi dedim bi ovulasyon testi yapim öylesine bakim ne çıkıcak dedim, anammmm birde ne çıksın yumurtlamışım tamda çift çizgi çıktı resmen hiç şüphesiz yani kesinlikle carrrttt diye kıpkırmızı. anammmmm dedim kaç gündür çalışma ypıyoruz boşa mı gitmiş ki onlar, ayy birde bugün de mi yapmak zorunda kalıcam yahu dedim. eşim eve geldi testi gösterdim "olamaaaazz" diyoradam zaten cırcır, kaç gündür canı çıktı, dedim valla bunu göre görede bir çalışma yapmazsak vizdanım sızlar dedim, zor zar mecburen bir deneme yapmaya çalıştık bakalaım Allahtan hayırlısı kızlar.
evlendiğimden beri 2,5 senedir ilk defa bukadar sık çalışma yaptık, inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkartmaz.
ayyy canım benim inşallah koyulaşır hayırlısı ile, ben hayatımda 1 defa silik çizgi görmüştüm, sonradanda zaten adım hayali hamileye çıktısen inşallah gerçekten hamile olursun aylincim.
günaydın güzel anne aday adayları nasılsınız bakem????????????yasemin iyi çalış bu ay bırakma adamın yakasınıhadi aylin sende bi kan testi yaptır ben senden daha çok merak ettim :18::18::18:seda ne güzel kurtulmuşsun çok geçmiş olsun:13::13::13:bedriyecim darısı senin başına korkma canım yapta kurtul
BUKET HADİ BİZE GÜZEL HABERLER VER İNŞALLAH
ay benimkini hemşireler izlemişti kuzenimde vardı yanımda sonra heşireler gitti doktorla sohbet etmiştik kuzenim ben hoca :)))))
tatlım aklımdan geçiyor aslında ama bikaç gün bekliycem gelmezse gidicem çünkü geçen ay da aynısı oldu sonra sonuç 0.34sonucu unutmuyorum düşün nasıl hissettiğimi...
bak gene binmiş adamın tepesineohh iyi etmişsin bizde seyrektir ilişki
allah bin kere razı olsun senden inş. yasemin inş. tutunmuştur yavrucuklarrr
anlıyorum ama şimdide acaba acaba diyeceksin için içini yiyecek iki testte yanılmış olamaz ya geçen ay birkezmi yaptın bu testten???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?