Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay benimkini hemşireler izlemişti kuzenimde vardı yanımda sonra heşireler gitti doktorla sohbet etmiştik kuzenim ben hoca :)))))

yasemincim bu aralar fazla yoğunum arada girip geçmişi okudum bide dualarınızı çok yazamadım anlayacağınız:)))

Bukeeetttt ayy kızlar bugün Buketin test sonuçları belli olacak ALlahın izniyle ayy çok heyecanlıyım, inşallah bugün topikte şenlik olacak kızlar, hazırlıklı olun, zilleri takın hazır bekleyin göbek atmak için. nefeslerimizi tuttuk bekliyoruz, hadi Buketim belli olur olmaz bizi haberdar et, atalım göbüşleri şıkıdım şıkıdım, sonrada minişlere isim düşünmeye başlayalım

bak gene binmiş adamın tepesine ohh iyi etmişsin bizde seyrektir ilişki

allah razı olsun gönül muradını versin inş.

allah bin kere razı olsun senden inş. yasemin inş. tutunmuştur yavrucuklarrr

buket buraya buket buraya buket buraya buket burayaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gerçi kan vermiştir. ögleden sonra alcaktır sonucu bence hadi hayırlısı heyecan dooruktaaaaaa

günaydın güzel anne aday adayları nasılsınız bakem????????????yasemin iyi çalış bu ay bırakma adamın yakasını hadi aylin sende bi kan testi yaptır ben senden daha çok merak ettim :18::18::18:seda ne güzel kurtulmuşsun çok geçmiş olsun:13::13::13:bedriyecim darısı senin başına korkma canım yapta kurtul
BUKET HADİ BİZE GÜZEL HABERLER VER İNŞALLAH

gecmış olsun cnm

Sağol canım..

dememişimdir canım bir ara giremedim ya hiç o zaman oluşturulmuştur liste de ondan ben kasıtlı birşey aramadm tabii ki ama bakarken ne göreyim adım yok. Küsmem küsmem bak barıştık bile. Ben dün akşam meryemi de tesbihide çekemedim acayiptim sürekli gözlerim kapandı baş ağrısı kafamı koyduğum gibi gittim hep tüm gün saat 5 e kadar ne birşey yedim ne içti anestezi alacağım için bide müşade altında tuttular öyleyken bile yarın lahmacun yedim akşam o kadar.

canım benim işler karıştı yaa valaa ne şans diyorum artık. Şimdi bana dr ilaçları yazdı raporu da yazdı gerçi daha siste tarafından onaylanmadı adam arayacaktı raor işlerine bakan alamadık ama ben geçen ay 40 gün oldum reglimi şimdide öyle olursa aşılama kalacak gibi kasımda çnkü kasım sonu eşim iş için Kıbrıs'a gidecek kongre var ve gitmesi lazım benim iğneleri olmam çatlatma iğnesi falan ucu ucuna denk gelir bir gün bile kayarsa eşim gidiyor yarıda kalır. O yüzden ilaçları alıcam ama erken regl olursam başlıcaz yok geç olursam aralıka kalacak mecburen. O duayı da okucam canım sağol..

canım silik çıktıysa vardır bence ben hç silik bile göremedim acaba bir çizgi görebiirmiyim diye bir amuda kalkmadığım kaldı yani kolay kolay çıkmaz o çizgi İnşallah vardır ama bekle bakalım.

bence de öylr yaptır nasıl uyudun uyandın asla anlamıyorsun son kaldığın yerden devam ediyor gibisin hiç uyumamış gibi uyandığında. Hastanede gözlem odasın 1-1.5 saat yatırdıar beni 20 dk aralarla tansiynum ölçüldü kalp atışlarıma bakıldı herşey normaldi hastanede hatta çok iyiydim dr odasına çıktım falan hiçbirşeyim yoktu. Arabaya bindim fena oldum midem bulandı uykum geldi evde hep kafam düştü hep uykuluydum uyudum uyandım başım ağrıdı ağrı kesici aldım ama ben minyon olduğum için ve zaten migrenim olduğu için etkilemiş olabilir. Ama akşam uyursun o da eçer bak ben işe geldim hiçbirşeyim yok anestezi de duyduğun tek acı damar yolu açılırken o da sanileyelik birşey. Histereskopi hemen yapılmaz o farklı birşey lokal anestezi gerekebilir karından giriyorlar onda bakıyorlar. Eğer birşey çıkarsa dr bilgilendirir ve daha sonra yapılır ama birşey çıkmaz inşallah sende de.

ay anamm iyi ki yapmışsın bak vardır bunda da bir hayır. İnşallah tutar o kadar çalışmışsınız. Dinlenir artık kocanda.

tatlım aklımdan geçiyor aslında ama bikaç gün bekliycem gelmezse gidicem çünkü geçen ay da aynısı oldu sonra sonuç 0.34 sonucu unutmuyorum düşün nasıl hissettiğimi...

ay benimkini hemşireler izlemişti kuzenimde vardı yanımda sonra heşireler gitti doktorla sohbet etmiştik kuzenim ben hoca :)))))

Bende kız vardı yardımcı sonra baika bir şef geldi damar yolu açtırdı asistana salak kız damarı bulamadı yanlış girdi sonra da damarınız inceymiş dedi çıkardı sağ ele girdi ama hafifti eli Allah için. Sonra doktorum geldi anestezi uzmanı olduğunu tahmin ettiğim bir bey geldi birşey demedi direk açılan damar yolundan iğneyi yaptı orda acı yok zaten açık üzeri ordan gönderiyor ilacı o kadar kişi vardı işte ayaklarım yukarı kaldırılıp bağlandı alt taraf az meydana çıktı önlükten ben önlüğü kapıyordum sanki göryecek dr ama işte o anki güdüylü kapıyorsun ve o arada gittim demekki uyandığımda yardımcı kız vardı yanımda okaaa

Buket kaçta test yaptıracaktı ya birşey dedi mi çok meraktayımm belirtileri de var ama inşallah güzel sonuçlarla gelir :18::18::18:

tatlım aklımdan geçiyor aslında ama bikaç gün bekliycem gelmezse gidicem çünkü geçen ay da aynısı oldu sonra sonuç 0.34 sonucu unutmuyorum düşün nasıl hissettiğimi...

anlıyorum ama şimdide acaba acaba diyeceksin için içini yiyecek iki testte yanılmış olamaz ya geçen ay birkezmi yaptın bu testten???

bak gene binmiş adamın tepesine ohh iyi etmişsin bizde seyrektir ilişki

allah bin kere razı olsun senden inş. yasemin inş. tutunmuştur yavrucuklarrr

CANIM bizde de seyrek oluyordu ama bu ay gaza geldik ne hikmetse maşallah eşime hergün sabah akşam "keçi boynuzu özü" içiriyorum, ben sabahları aç karnına hayıt suyu içiyorum, belki o etki etmiştir, hayıt suyu ve keçi boynuzu birleşince böyle bir fırtına oluyor demekki
Allah senden de razı olsun canım arkadaşım, inşallah en kısa zamanda yumoşların bebeğe dönüşür.

Sedacım hoşgeldin canım, ekledim seni listeye dün akşam, ayyy okuyamadın demek tüh yaa bizimde hiç aklımız çalışmadı ki sana diyelim bugünlükte okuyalım sen yorgunsuzndur filan demek gelmedi valla aklıma
Bende geçen ay Meryem suresine başlamıştım ama birkaç gün okudum sonra ne olduysa bıraktım, bide çok uzun, 1-2 sayfa olsa insan bişekilde ne yapar ne eder okur ama biraz uzun olması zorluyor Allah affetsin.
Ben bu akşam eve gidince şu tesbih duasnı yapıcam inşallah, kaç gündür yapamadım hala yaa hayırdır inşallah unutup duruyorum, alarımımı kurayım hemen bari.

Ben ne talihsiz garıyam arkidiş yaaa.. Dr dan çıktık dr ne güzel ilaçları da yazdı erken alalım son dk bulunmaz belki ilça dedi çıktık raporları yazanbey dedi sistem de sorun var açılınca ararım alırsınız eczaneden. Tamam dedik eve geldik. Eşiminde kasım sonu Kıbrıs'a gitmesi lazım iş için birkaç gün. Bende hesapladım sözde kasım başı aşılama diyorum denk gelmiyor eşimin gişine dedim ama o regl tarihi ne salaklık ama daha bir 14 gün iğneler vurulacak çatlatma iğnesi işlemin yapılması 15-16 gün o da yumurta zamanında çatlarsa iğnelerle yanii. Saydım baktım ee 40 günde olursam birde iyice sarkacak eşim giderse iğneler heba olcak o yüzden iğneleri alıcam erken regl olursam başlıcaz geç olursam riske atmıcaz aralıka kalacak işte böyle.

anlıyorum ama şimdide acaba acaba diyeceksin için içini yiyecek iki testte yanılmış olamaz ya geçen ay birkezmi yaptın bu testten???

evet adetim 2 gün geçmişti o zaman şimdi de tam günümdeyim beklesem iyi olacak çünkü 2gün önce de silik çıktı bekledim ama koyulaşmıyor o hevesimi kırıyor açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…