- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.741
CANIM bizde de seyrek oluyordu ama bu ay gaza geldik ne hikmetse maşallaheşime hergün sabah akşam "keçi boynuzu özü" içiriyorum, ben sabahları aç karnına hayıt suyu içiyorum, belki o etki etmiştir, hayıt suyu ve keçi boynuzu birleşince böyle bir fırtına oluyor demekki
Allah senden de razı olsun canım arkadaşım, inşallah en kısa zamanda yumoşların bebeğe dönüşür.
Sedacım hoşgeldin canım, ekledim seni listeye dün akşam, ayyy okuyamadın demek tüh yaa bizimde hiç aklımız çalışmadı ki sana diyelim bugünlükte okuyalım sen yorgunsuzndur filan demek gelmedi valla aklıma
Bende geçen ay Meryem suresine başlamıştım ama birkaç gün okudum sonra ne olduysa bıraktım, bide çok uzun, 1-2 sayfa olsa insan bişekilde ne yapar ne eder okur ama biraz uzun olması zorluyor Allah affetsin.
Ben bu akşam eve gidince şu tesbih duasnı yapıcam inşallah, kaç gündür yapamadım hala yaa hayırdır inşallah unutup duruyorum, alarımımı kurayım hemen bari.
NAZAN SANIRIM BU GÜN SIRA SENDE..
İSMİNİN KARŞISINA MELEK YAZMIŞ AMA YASEMİN..olabilir
tesibihini çektim. allah yerine ulaştırsın..inşallah bu ay senden güzel haberler alırız..
Kızlar hepiniz sağolun ama fazla ümitlenmeyin..
Bu sabah prodictör almıştım onu yaptım..hiç bi halt çıkmadı..hiç bi ümidimde yok..daha kan vermedim öğlene doğru giderim bi aksi.lik olmazsa..bakalım allahtan hayırısı((( 2::2:
NAZAN SANIRIM BU GÜN SIRA SENDE..
İSMİNİN KARŞISINA MELEK YAZMIŞ AMA YASEMİN..olabilir
tesibihini çektim. allah yerine ulaştırsın..inşallah bu ay senden güzel haberler alırız..
Bu sabah prodictör almıştım onu yaptım..hiç bi halt çıkmadı..hiç bi ümidimde yok..daha kan vermedim öğlene doğru giderim bi aksi.lik olmazsa..bakalım allahtan hayırısı((( 2::2:
tatlım aklımdan geçiyor aslında ama bikaç gün bekliycem gelmezse gidicem çünkü geçen ay da aynısı oldu sonra sonuç 0.34sonucu unutmuyorum düşün nasıl hissettiğimi...
canımm benimde silik çıkmıştı ertesi günü tekrar yapmışsım oda aynıydı..bence bi kan testi yaptır adetin 2 gün geçmiş ben 2-3 gün kala yapmıştım..değerin yüksek çıkarsa hemen dr a git bence...evet adetim 2 gün geçmişti o zaman şimdi de tam günümdeyim beklesem iyi olacak çünkü 2gün önce de silik çıktı bekledim ama koyulaşmıyor o hevesimi kırıyor açıkcası...
kızlar tesbihlerinizi çektim ve BÜTÜN liste bitti RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
AMİN canım İNŞALLAH..amin canım sağol. Allah senide yavruna kavuştursun inşallah.
canımm benimde silik çıkmıştı ertesi günü tekrar yapmışsım oda aynıydı..bence bi kan testi yaptır adetin 2 gün geçmiş ben 2-3 gün kala yapmıştım..değerin yüksek çıkarsa hemen dr a git bence...
yok tatlım 2 gün geçmedi bugün adet günüm geçen ay 2 gün geçtiğinde silik çıkmıştı kan testi negatif çıktı ondan cesaretim yok henüz biraz daha bekleyeceğim inşallah dediğin gibi olur ben de 2 gün önce de yaptım yine çok silik çıktı biraz araştırdım da bu silikler pek hayrı alamet değilmiş dış gebelik veya düşük riskinde olabiliyormuş açıkcası kafam çok karışık ve mutsuzum
bende o yüzden diyorum tatlımm ben 2-3 gün önce idrarda silik çıktı sonra kana baktırdım 113 küsürlü çıktı hemen dr a gittim düşük riski varsa ilaç veriolar zaten benim 3 gün lekelenmem sürdü adet günü az bi kan geldi hemen dr a gittim ilaç verdi..düşük riski oluyor tabi ama önleniyor çok şükür..he benimde hamilelikten bi önceki ay öyle oldu adet günü gitti ama kan değeri düşüktü 5 küsürdü ama kan değerin yüksek cıkarsa keesin hamilelik diolar ve ilaç kullanıyosun..yinede senin kararın canım..yok tatlım 2 gün geçmedi bugün adet günüm geçen ay 2 gün geçtiğinde silik çıkmıştı kan testi negatif çıktı ondan cesaretim yok henüz biraz daha bekleyeceğim inşallah dediğin gibi olur ben de 2 gün önce de yaptım yine çok silik çıktı biraz araştırdım da bu silikler pek hayrı alamet değilmiş dış gebelik veya düşük riskinde olabiliyormuş açıkcası kafam çok karışık ve mutsuzum
canım ben beş gebelik geçirdim beşindede silik çıktı doktor bana idrar testi pozitifte fazla yanıltmıyorda negatifte çok yanıltıyor demişti
bende o yüzden diyorum tatlımm ben 2-3 gün önce idrarda silik çıktı sonra kana baktırdım 113 küsürlü çıktı hemen dr a gittim düşük riski varsa ilaç veriolar zaten benim 3 gün lekelenmem sürdü adet günü az bi kan geldi hemen dr a gittim ilaç verdi..düşük riski oluyor tabi ama önleniyor çok şükür..he benimde hamilelikten bi önceki ay öyle oldu adet günü gitti ama kan değeri düşüktü 5 küsürdü ama kan değerin yüksek cıkarsa keesin hamilelik diolar ve ilaç kullanıyosun..yinede senin kararın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?