Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Okurum dedim ben kimseye birşey demedim o yüzden ama uylu bastırdı işte anestezinin etkisi kafamı kaldıramadım uyanmaya çalıtıkça kafam düştü gözümü açamadım unuttum da zaten sabah aklıma geldi napıyım artık Allah görüyor zaruretten okuyamadım bu akşam okurum dün ile bugünün tesbihlerini de çekerim.

Kızlar hepiniz sağolun ama fazla ümitlenmeyin..

Bu sabah prodictör almıştım onu yaptım..hiç bi halt çıkmadı..hiç bi ümidimde yok..daha kan vermedim öğlene doğru giderim bi aksi.lik olmazsa..bakalım allahtan hayırısı(((2::2:

NAZAN SANIRIM BU GÜN SIRA SENDE..
İSMİNİN KARŞISINA MELEK YAZMIŞ AMA YASEMİN..olabilir
tesibihini çektim. allah yerine ulaştırsın..inşallah bu ay senden güzel haberler alırız..

tesibihini çektim. allah yerine ulaştırsın..inşallah bu ay senden güzel haberler alırız..

allah razı olsun canım dua okuyan dillerim dert görmesin hemen ümitsizlige kapılmışsın dur bi bismillah

Buketim dur bakalım, belki senin hormonların şuan çok farklı çalışıyordur sonuçta normal yolla değil tüple oluştu bu minişler, onun için çişine gelmemiştir belki henüz o hormonlar daha, vucudun bile anlamamıştır hamiş olduğunu, neler okuyoruz, bide kana baktır bakalım, sonra dr ne diyecek, kendi kendimizi üzmeyelim şimdi nötr vaziyette beklemeye geçelim

AAA kim demiş melek yazdım diye, bak ilk sayfaya nazan yazıyor (şimdi değiştirdim, hep ağzım alışmış melek demeye pardon özür diliyorum)

buketcim umutsuzluk yok ben inanıyorum çıkıcak dua et sende kötü düşünme lütfen

ya cnm hemen olumsuz düşünme bak bugün herkes senin için nasıl hevesli hepimiz iyi bi sonuç almak için bekiyorum ha ama olmazsa takdiri ilahi yine dualara devam ederiz

Allah tan hayırlısı elbdetde ama bu yola biz hep beraber çıktık resmen.. ümitlenmeyin ne demek.. çoktan ümitlendik biz seninle.. ve inan şu anda o testi hiç kaale almıyorum ben. çünkü 14 gün oldu senin zaten.. 14 gün idrar testi için bence erken.. kanda hayırlısıyla pozitifi görüceğiz seninle.. dualarım seninle.Allah inşAllah bu iş tamadır hayırlısıyla demeyi nasip etsin.

tatlım aklımdan geçiyor aslında ama bikaç gün bekliycem gelmezse gidicem çünkü geçen ay da aynısı oldu sonra sonuç 0.34 sonucu unutmuyorum düşün nasıl hissettiğimi...

evet adetim 2 gün geçmişti o zaman şimdi de tam günümdeyim beklesem iyi olacak çünkü 2gün önce de silik çıktı bekledim ama koyulaşmıyor o hevesimi kırıyor açıkcası...
canımm benimde silik çıkmıştı ertesi günü tekrar yapmışsım oda aynıydı..bence bi kan testi yaptır adetin 2 gün geçmiş ben 2-3 gün kala yapmıştım..değerin yüksek çıkarsa hemen dr a git bence...

canım dur bakalım hemen üzme boşyere idrarda çıkması için çok erken kan testini bekleyelim inşallah hayırlı haberler alacağız

yok tatlım 2 gün geçmedi bugün adet günüm geçen ay 2 gün geçtiğinde silik çıkmıştı kan testi negatif çıktı ondan cesaretim yok henüz biraz daha bekleyeceğim inşallah dediğin gibi olur ben de 2 gün önce de yaptım yine çok silik çıktı biraz araştırdım da bu silikler pek hayrı alamet değilmiş dış gebelik veya düşük riskinde olabiliyormuş açıkcası kafam çok karışık ve mutsuzum

ben normalde yumurtlama testi falan yapıyordum.. artık çok sıkıldım kızlar bu ay hiçbirşey yapmadım.. yumurtladığımıda farkedemedim. kendimide hiç ne dinledim ne kontrol ettim.. fkat karnımın alt kısmında tam kasıkların yukarısına doğru batma acıma oluyor. Allah korusun kist varsa onun acısı böyle mi oluyor.. batma hissi mi? yumurtlama testlerini yaptığım her ay çok gerildim.. ve bu kararı almamda buketinde etkisi oldu geçen yazmıştı ya siz hesap kitap yapmaya devam edin tarzı.. dünde yasemin dedi psıkolojik etkiliyoruz kendimizi diye.. genetik doktoruda kadın vücudu doğurmaya programlanmış dedi.. tıbbi bir sıkıntı yoksa zaten gebede kalırsın doğumda yaparsın ve sen ne ilk nede son olursun o yüzden vücudu sıkmaya gerek yok dedi.. haklıda.. artık saldım..

canım ben beş gebelik geçirdim beşindede silik çıktı doktor bana idrar testi pozitifte fazla yanıltmıyorda negatifte çok yanıltıyor demişti

bende o yüzden diyorum tatlımm ben 2-3 gün önce idrarda silik çıktı sonra kana baktırdım 113 küsürlü çıktı hemen dr a gittim düşük riski varsa ilaç veriolar zaten benim 3 gün lekelenmem sürdü adet günü az bi kan geldi hemen dr a gittim ilaç verdi..düşük riski oluyor tabi ama önleniyor çok şükür..he benimde hamilelikten bi önceki ay öyle oldu adet günü gitti ama kan değeri düşüktü 5 küsürdü ama kan değerin yüksek cıkarsa keesin hamilelik diolar ve ilaç kullanıyosun..yinede senin kararın canım..

anladım canım şu işleri yoluna koyabilirsem gideyim hiç böyle düşünmemişitim çok teşekkürler uyarın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…