- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.761
ne demek rica ederim tatlım...yardımcı olabildiysem ne mutlu..anladım canım şu işleri yoluna koyabilirsem gideyim hiç böyle düşünmemişitim çok teşekkürler uyarın için
Kızlar hepiniz sağolun ama fazla ümitlenmeyin..
Bu sabah prodictör almıştım onu yaptım..hiç bi halt çıkmadı..hiç bi ümidimde yok..daha kan vermedim öğlene doğru giderim bi aksi.lik olmazsa..bakalım allahtan hayırısı((( 2::2:
canımm ümidini kırma bildiğim kadarıyla tüp bebek yada aşılamalar hemen sonuc vermiyor idrarda çıkmaması normaldir kanda kesin sonuc veriyor die biliyorum..sen moralini yüksek tut biliosun o en önmeli şey..Kızlar hepiniz sağolun ama fazla ümitlenmeyin..
Bu sabah prodictör almıştım onu yaptım..hiç bi halt çıkmadı..hiç bi ümidimde yok..daha kan vermedim öğlene doğru giderim bi aksi.lik olmazsa..bakalım allahtan hayırısı((( 2::2:
Allah razı olsun dillerindert görmesin duaların kabul olsun inş hayırlı cumalarkızlar tesbihlerinizi çektim ve BÜTÜN liste bitti RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
canım vall salmak lazım, salıcam diyorum eve gidip test yapıyorum bende bir alemim Allah yardımcımız olsun, amannnn boşver kelimesini ağzıma sakız yapmaya çalışıyorum, stressiz bir yaşam çok önemli bence bu iş için.ben normalde yumurtlama testi falan yapıyordum.. artık çok sıkıldım kızlar bu ay hiçbirşey yapmadım.. yumurtladığımıda farkedemedim. kendimide hiç ne dinledim ne kontrol ettim.. fkat karnımın alt kısmında tam kasıkların yukarısına doğru batma acıma oluyor. Allah korusun kist varsa onun acısı böyle mi oluyor.. batma hissi mi? yumurtlama testlerini yaptığım her ay çok gerildim.. ve bu kararı almamda buketinde etkisi oldu geçen yazmıştı ya siz hesap kitap yapmaya devam edin tarzı.. dünde yasemin dedi psıkolojik etkiliyoruz kendimizi diye.. genetik doktoruda kadın vücudu doğurmaya programlanmış dedi.. tıbbi bir sıkıntı yoksa zaten gebede kalırsın doğumda yaparsın ve sen ne ilk nede son olursun o yüzden vücudu sıkmaya gerek yok dedi.. haklıda.. artık saldım..
Aylin, canım inşallah bu seferki silik çizgi seni yanıltmaz ve pozitif olarak sonuçlanır canım, beklemekte iyi edersin, bencede hemen kan testine gitme. En azından 2 gün bekle canım.....
Yasemin ovulasyonda çift çizgiyi görmene sevindim, günü değerlendirmenize ayrı bir sevindimHadi hayırlısı bakalım inşallah tutunur meleğin sana
Buket merakla kan sonucunu bekliyoruz.. Güzel sonuçlarla gel bize inşallah
Üfff kızlar canım sıkılıyor yaa, durun anlatayım, demin kaynanamla sonrada annemle konuştum hayırlı cumalr diye.
anneme bakıyorum kaynanam ile ilgili hep şu tarz konuşuyor, gitmek zorunda değilsin, çağırmak zorunda değilsin, kendini sıkma, vs tarzı gibi. anneme dedimki anne dedim senin gelinin sana öyle yapsa sen depresyona düşersin üzülürsün ama bna niye böyle söylüyorsun dedim. diyor ki ben gelinime kızım gibi davranıyorum, canımı veriyorum filan, senin kaynanan sna normal biri gibi davranıyor diyor. ee dedim ben kaynanama çok samimi olmazsam senin dediğin gibi, o da bana normal biri gibi davranır yani bu çok normal dedim. hem kadının bi kötülüğü yok dedim, sonra efendim işte çok konuşuyor hep konuşuyor filan dedi, ne var bunda konuşsun muhabbet oluyor işte dedim. geçen hafta konuşmuşlar, kaynanam anneme demişki, acaba hala birbirlerini tanımaya mı çalışıyorlar, yoksa olmuyormu cocukları filan demiş normal olarak, bence haklı sormakta, çünkü bana hiç sormuyor, hiç ısrar etmiyor, yaptınızmı filan deyipte beni utandırmıyor, annemi yakın hissetmiş, e bide yaşıtı tabi muhabbet olsun diye, hemde belki bir bildiği vardır diye ona söylemiş, bence bunda da bir kötülük yok. çünkü ben biliyorum kötü düşünecek bir insan değil ruhu fesat değil yani. annem işte ona bozulmuş ne demek istiyor kaynanan filan diye. anne ne var bunda seni yakın hissetmiş sormuş dertleşmiş senle dedim. çocuğu olmuyormu derken, senin kızının çocuğu olmuyormu yoksa dememiş ki, kendi oğlunuda katmış yani dedim.
yani kızlar anlayamadım ben bu durumu, ben karşımdakinin konuşmalarını kötüye yormam genellikle, iyi tarafından bakarım ve iyi de olur. ama bakıyorum annem hep kötü tarafından bakıyor bende üzüldüm buna, annemi çok yakın hissetmiyorum bazen kendime bana hep kötü düşünüyor gibi geliyor, çok evhamlı çok negatif ve stresli bakıyor benim kendi ailem bütün olaylara. ama kayınvalidem ve kayınpederim daha serbest, daha anlayışlı, hoşgörülü, o yüzden onların yanında daha rahat hissediyorum kendimi. belki annem bunu hissedip biraz kızıyor ve kıskanıyor olabilirmi diye düşünüyorum...
kusura bakmayın uzun yazdım ama dertleşecek bana vakit ayırıp beni anlayacak tarzda bir arkadaşım yok normal hayatta o yüzden sizle paylaştım.
Üfff kızlar canım sıkılıyor yaa, durun anlatayım, demin kaynanamla sonrada annemle konuştum hayırlı cumalr diye.
anneme bakıyorum kaynanam ile ilgili hep şu tarz konuşuyor, gitmek zorunda değilsin, çağırmak zorunda değilsin, kendini sıkma, vs tarzı gibi. anneme dedimki anne dedim senin gelinin sana öyle yapsa sen depresyona düşersin üzülürsün ama bna niye böyle söylüyorsun dedim. diyor ki ben gelinime kızım gibi davranıyorum, canımı veriyorum filan, senin kaynanan sna normal biri gibi davranıyor diyor. ee dedim ben kaynanama çok samimi olmazsam senin dediğin gibi, o da bana normal biri gibi davranır yani bu çok normal dedim. hem kadının bi kötülüğü yok dedim, sonra efendim işte çok konuşuyor hep konuşuyor filan dedi, ne var bunda konuşsun muhabbet oluyor işte dedim. geçen hafta konuşmuşlar, kaynanam anneme demişki, acaba hala birbirlerini tanımaya mı çalışıyorlar, yoksa olmuyormu cocukları filan demiş normal olarak, bence haklı sormakta, çünkü bana hiç sormuyor, hiç ısrar etmiyor, yaptınızmı filan deyipte beni utandırmıyor, annemi yakın hissetmiş, e bide yaşıtı tabi muhabbet olsun diye, hemde belki bir bildiği vardır diye ona söylemiş, bence bunda da bir kötülük yok. çünkü ben biliyorum kötü düşünecek bir insan değil ruhu fesat değil yani. annem işte ona bozulmuş ne demek istiyor kaynanan filan diye. anne ne var bunda seni yakın hissetmiş sormuş dertleşmiş senle dedim. çocuğu olmuyormu derken, senin kızının çocuğu olmuyormu yoksa dememiş ki, kendi oğlunuda katmış yani dedim.
yani kızlar anlayamadım ben bu durumu, ben karşımdakinin konuşmalarını kötüye yormam genellikle, iyi tarafından bakarım ve iyi de olur. ama bakıyorum annem hep kötü tarafından bakıyor bende üzüldüm buna, annemi çok yakın hissetmiyorum bazen kendime bana hep kötü düşünüyor gibi geliyor, çok evhamlı çok negatif ve stresli bakıyor benim kendi ailem bütün olaylara. ama kayınvalidem ve kayınpederim daha serbest, daha anlayışlı, hoşgörülü, o yüzden onların yanında daha rahat hissediyorum kendimi. belki annem bunu hissedip biraz kızıyor ve kıskanıyor olabilirmi diye düşünüyorum...
kusura bakmayın uzun yazdım ama dertleşecek bana vakit ayırıp beni anlayacak tarzda bir arkadaşım yok normal hayatta o yüzden sizle paylaştım.
canımmm valla kaynanaın bi kötülüğünü görmediysen bence annenin söylediklerini fazla düşünme..aileler karışınca huzursuzluk cıkar yuva senin yuvan kime nasıl davranıcanıda biliosun..annenin söylediklerini pek doğru bulmadım açıkcası sen nasıl davranman gerektiğini bilirsin sonuctaÜfff kızlar canım sıkılıyor yaa, durun anlatayım, demin kaynanamla sonrada annemle konuştum hayırlı cumalr diye.
ya kızlar sizden birşey rica edeceğim görümcem bana tefriciye verdi 3000 tane perşembeye kadar ben yetiştiremeyeceğim acaba bana birazcık yardım eder misiniz??fazla değil 300 tane bile okunsa yeter bana
ya kızlar sizden birşey rica edeceğim görümcem bana tefriciye verdi 3000 tane perşembeye kadar ben yetiştiremeyeceğim acaba bana birazcık yardım eder misiniz??fazla değil 300 tane bile okunsa yeter bana
Tubacım canım benim ALlah razı olsun , iyi düşününce hakkaten iyilikler seni buluyor ona inanıyorum, karşındaki insan kötü bile olsa iyiye dönüşüyor bir mucize gibi yani.senin kalbin çok temiz kimsenin hakkında kötü niyetli düşünmediğin için kimsenin de senin hakkında kötü düşünmediğini düşünüyorsun
ne güzel inş herzaman hakkında hayırlısı olur Rabb im seni hiç darda bırakmaz kalbinin temizliğinden dolayı
valla canım benim senin gibi gelin bulmak zor bu devirde nasılda savunmuşsun kaynananı hakkaten kıymetini billsin senintoplumumuzda yanlış da olsa çocuk olmayınca kadın faktörü düşünürlür ya annen de belkide bunun hassaslığını yaşıyordur bu nedenle kayınvaldenin sözlerini yanlış anlamış olabilir, annenin kıskandığını zannetmem canım ne kadar kayınvaldenlerle sıcak olursun ol annenle olduğun kadar olamazsın yani kayınvaldenle arandaki bağ annenle olan bağ gibi değildir sen kafanı takma aranız iyiyse problem yok maşallah diyeyim bu arada
canım bende 100 tane okurum Allah ne muradı varsa hayırlısı ile verir inşallah canım. yaz benden 100ya kızlar sizden birşey rica edeceğim görümcem bana tefriciye verdi 3000 tane perşembeye kadar ben yetiştiremeyeceğim acaba bana birazcık yardım eder misiniz??fazla değil 300 tane bile okunsa yeter bana
canımmm valla kaynanaın bi kötülüğünü görmediysen bence annenin söylediklerini fazla düşünme..aileler karışınca huzursuzluk cıkar yuva senin yuvan kime nasıl davranıcanıda biliosun..annenin söylediklerini pek doğru bulmadım açıkcası sen nasıl davranman gerektiğini bilirsin sonucta
ben okurum canım 50 tane. ne için ve kim için okuyacağımızı yaz okuyayım
canım bende 100 tane okurum Allah ne muradı varsa hayırlısı ile verir inşallah canım. yaz benden 100
evet tatlım bende senin dediğin gibi yapıyorum, gerekmedikçe onları bir araya getirmiyorum zaten, her karşılaşmalrında benim ailem takacak bir kulp buluyor çünkü üzülüyorum bu sefer napim.
bende doktordan geldim az önce tahliller temiz çok şükür herşey yolunda sadece folbiole devam edicem artık 1 ay sonra kontrol var okadar...
bende doktordan geldim az önce tahliller temiz çok şükür herşey yolunda sadece folbiole devam edicem artık 1 ay sonra kontrol var okadar...
benim annemde tam tersi ben bişe dedikçe öyle deme söyle deme diye kızar babamda aynı sekilde ve eşimide savunurlar bitek beni savunmazlar katılmazlar evet haklısın demezler ama ben biliyorum amacın ne oldugunu ben kötü niyetliyim hep kötü düşünürüm yani edepsiz bennnnnnnnnnnÜfff kızlar canım sıkılıyor yaa, durun anlatayım, demin kaynanamla sonrada annemle konuştum hayırlı cumalr diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?