Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

heheheh Allah iyiliğini versin edepsizim ben diyor yaaa ne alemsin nazancım
evet ama genelde anne babalar seninkiler gibi davranır, benimkiler bi değişik benim iyi niyetimi biliyorlar ya heralde ezilmiyim üzülmiyim diye düşünüyorlar bilmiyorumki anlamadım bende zaten, anlasam anlam vericem
AMİNN İNŞALLAH canım mide bulantılarımda çok yok uslu olcak heralde teyzesi..:)maşallah benim kuzumaa

maşallah supanallah Allah nazarlardan korusun sizi inşallah darısı benimde başıma yahuu canım çekti şimdi bak

bende doktordan geldim az önce tahliller temiz çok şükür herşey yolunda sadece folbiole devam edicem artık 1 ay sonra kontrol var okadar...

maşallah canım sağlıklı sıhhatli devam eder inşallah. Foliole dediğin folik asit mi. bol bol brokoli, marul, yeşil fasulye tüket folik asit bunlarda çok varmış

nihat dogan gibi sen insansan ben neyim ben insansam sen nesin melekmisin acep recep :))))))))))))

maşallah canım sağlıklı sıhhatli devam eder inşallah. Foliole dediğin folik asit mi. bol bol brokoli, marul, yeşil fasulye tüket folik asit bunlarda çok varmış
sağol canım benim AMİN evet folbiol folik asit ben hamile kalmadan önce başlamıştım dr devam et dedi..evt tatlım yiyorum yeşillikleri seviyorum zaten

Kaynanan art niyetli olsa inan hissederdin bunu canım ama anlattıklarından bende sanmıyorum art niyetle söylediğini çok knuşabilir falan ama önemli olan eilevi ilişkilerinize karışmaması, eşini sana karşı doldurmaması. Annen bnce alıngan davranıyor ya da belki kıskanıyor aradaki ilişkinizi ama ben rahatım huzurluyum kaynanamla sorunum yok de gitsin. Bana annem hep aman iyi geçin birşey derse de cevap verme der yaşlı insanlar der bende öyle yapıyorum zaten bizde iyi anlaşıyoruz. Bir sorun olursa eşime diyorum o söylüyor alınmış diye mesela ikili tartışmaya girilince eskisi gibi olmaz benim derdim annemle mesela bana karşı ilgisiz olduğunu düşünüyorum tamam bir gün aramasam merak eder bende hergün ararım farlı şehirdeyiz tedavide görüyor ama ben hormon yaptıdım dedim sonucu ne sormadı bile aşılama düşünüyoruz dedim ne acelesi var böyle hep. Yardımda ediyoru rahatsızşığı ndeniyle işten ayrıldı babamla ayrılar kardeşim tek maaşla yetişemiyor ama yine de ilgisiz görüyorum ne bleyim hep kendi derdi sıkıntısı bana soran yok bak rahim filmi çektirdim demedim bile aşılamayı da demicem.

bende doktordan geldim az önce tahliller temiz çok şükür herşey yolunda sadece folbiole devam edicem artık 1 ay sonra kontrol var okadar...

Gözün aydın canım devam et tabii daha ona bende aylardır içiyordum ne oluyorsa bir halt yok ortada 15 gündür falan içmiyorum.

nihat dogan gibi sen insansan ben neyim ben insansam sen nesin melekmisin acep recep :))))))))))))
kız bugün çok güldürdün beni, Allahım şı çiş testini yapınca senide çift çizgi gösterip güldürsün inşallah
AMİN İNŞALLAH canım hazır istanbulada döndünüz sana söylediğim tesbihi unutma
ayyy evet evet Allah nasibederse bu akşam alarımımı kurdum yapıcam canım, Allah razı olsun hatırlatman için, ben çok inandım o tesbih duasına biliyomusun, inşallah bebiş içinde kabul olacak öyle düşünüyorum.

sedacım benim annemde öyle bana çok ilgili gelmiyor, yani sevgisinden zerre şüphem yok, ama ne bileyim birşey paylaştığım zaman bakıyorum onun aklı başka yerlerde, öncelikli değilim belkide onun için, abim var benim bitane, o hep birinci plandadır, hayatını hep ona göre ayarlar, bende aynen senin gibiyim, ne doktora gittiğimi, ne rahim filmimi, ne başka dertlerimi paylaşamıyorum o yüzden annemle. sadece size söylüyorum, birde 1 tane evli arkadaşım var taa orta okuldan, telefonda konuştuğumuzda onla paylaşabiliyorum çünkü ben anladığına inanıyorum. bekar arkadaşlarım da başka tellerden çalıyor yani paylaşamıyorlar senle o duyguları tabi yaşamadıkları için haklılar. onun için burası benim için çok çok önemli çok çok değerli. ben burda kendimi ifade edip konuşabiliyorum ve hepinizde beni anlayabiliyorsunuz, Allah hepinizden razı olsun çok seviyorum ben sizi yaaaaaa

yap tabi canım inanarak yapman gerekiyor zaten İNŞALLAH RABBİM kabul etsin..

kızlar bişey söylicem hepimizin aile ayrı bir hoş.. bizimkilerde mesela kayınvalideyle aram iyi olsun.. aynı yasemin senin ki gibi beni ve kaynanamı eleştirir.. aram kötü olunca da onlar senin büyüğün deyip beni azarlar :44: alıngan galiba bizim analarımız..

heh aynen öle işte. sevgisinden eminim tabii ki ama ben hep arıyorum anne yemek yedin mi ilaçlarını içtin mi iğne oluyor haftda bir ne yaptın iyi misin ama o yok hani film çekilcektin aşılama diyordun naptınız yok anlattığım zamanda böyle umursamaz görüyorum hissediyorum yanii bir destek olmak falan yok duymak istediklerimi duyamıyorum. Acaba bebeğim olmasını istemiyor mu diyr bile düşündüm arada diyor torun istiyorum diye ama destek yok benim bu uzak şehirde ne yaşadığımdan nelerle mücadele ettiğimden habersiz dün filme girerken ağladım yanımda akrabam annem kmsem yok böyle acayip oldum. Söyleyemiyorum ki yine umursamaz davranır canımı sıkacak birşey der diye birde aman üzülmesin bana kafayı takmasın. Ara kanamalar oluyor demiştim ee ne derdin var ki muhakakk birşer vardır diyor anne tetkikler temiz diyorum anlamıyor psikolojik diyorum neye takuıyorsun ne var diyor herkes kendi derdini bilir, kendi rahatsızlığ ıvar diye de taktım bilmiyor sanki. O zamandan beri de yemin ettim demicem birşey diye ama bebek olunca da diyeceklerimi iyi biliyorum.

Son düzenleme:
Ya bu buket çatlattı beni ne yaptı kan verdi mi o bir ara buradaydı ne yaptı ne etti birşey yazmadı ki yaa vaz mı geçti yoksa.

Olmadı....sonucum negatif....

tatlım üzüntünün tarifi yok belki anlıyorum, kolay değil okadar emek uğraş, sonuda hüsran.. ama lütfen pes etme eşimin arkadaşının hanımı 3 yıldır uğraşıyordu kaç defa yaptırmış bilmiyorum ama kimisi düşmüş, kimisi tutmamış şuan yeni tüp bebek yaptırdı tutmuş. yani diyeceğim Allah hayırlısını versin, elbette isteriz hemen yüzümüzün gülmesini ama Rabbimin bir bildiği vardır, İnşallah bundan sonraki denemende yüzün güler

şu an sen kadar değildir mutlaka ama senin kadar üzgünüm.. ve bugun olan her iyi şeyi sana yordum güzel habergeliyor diye.. Rabbim bizi bu sınava tabi tutmuş.. Allah tan gelene boynumuz kıldan ince.. ama inşAllah bu son sınavındır.. ve sen hayırlısıyla bunun üstesinden gelmişsindir. mevlam inşAllah Yarabbim tüplerle aşılamalarla olan süreci tamamlatıp kendiliğinden verir bebeğini.. gerçekten Allah beterinden korusunda zor günler yaa.. çok sıkıldım.. sabr duası okuyacağım sana.. çok çok sarılıyorum..

Yaa canım ne desem boş anlamsız gelecek sana farkındayım ama herzaman Rabbimden hayırlısı hayırlı zamanda olsun istemişimdir öyle dua etmişimdir. Elbet zamanı gelecek dua ettiren Allah kabulde edecektir. Bu da bizim sınavımız alnımızın akıyla isyan etmeden vereceğiz bu sınavı. Yeniden yeni ümitlerler başlayacaksın ümit hiç bitmez bitmemeli. İmkansız diye birşey yok hayatımızda Allah istediği zaman olacak. Etrafımda gebe kalması imkansız olan çok insan var rahim anomalisi falan o zaman işte şükrediyorum Rabbime bir ümit dalım hala var diye sen de öyle olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…