- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.781
AMİNN İNŞALLAH canım mide bulantılarımda çok yok uslu olcak heralde teyzesi..:)ohh maşallah canım yaa, sorunsuz şekilde geçsin inşallah bütün kontrolllerin, senn minişin uslu olacak Allahın izni ile
hehehehbenim annemde tam tersi ben bişe dedikçe öyle deme söyle deme diye kızar babamda aynı sekilde ve eşimide savunurlar bitek beni savunmazlar katılmazlar evet haklısın demezler ama ben biliyorum amacın ne oldugunu ben kötü niyetliyim hep kötü düşünürüm yani edepsiz bennnnnnnnnnn
AMİNN İNŞALLAH canım mide bulantılarımda çok yok uslu olcak heralde teyzesi..:)maşallah benim kuzumaa
bende doktordan geldim az önce tahliller temiz çok şükür herşey yolunda sadece folbiole devam edicem artık 1 ay sonra kontrol var okadar...
hehehehAllah iyiliğini versin edepsizim ben diyor yaaa ne alemsin nazancım
evet ama genelde anne babalar seninkiler gibi davranır, benimkiler bi değişikbenim iyi niyetimi biliyorlar ya heralde ezilmiyim üzülmiyim diye düşünüyorlar bilmiyorumki anlamadım bende zaten, anlasam anlam vericem
maşallah supanallahAllah nazarlardan korusun sizi inşallah darısı benimde başıma yahuu canım çekti şimdi bak
AMİN İNŞALLAH canım hazır istanbulada döndünüz sana söylediğim tesbihi unutmamaşallah supanallahAllah nazarlardan korusun sizi inşallah darısı benimde başıma yahuu canım çekti şimdi bak
sağol canım benim AMİN evet folbiol folik asit ben hamile kalmadan önce başlamıştım dr devam et dedi..evt tatlım yiyorum yeşillikleri seviyorum zatenmaşallah canım sağlıklı sıhhatli devam eder inşallah. Foliole dediğin folik asit mi. bol bol brokoli, marul, yeşil fasulye tüket folik asit bunlarda çok varmış
Üfff kızlar canım sıkılıyor yaa, durun anlatayım, demin kaynanamla sonrada annemle konuştum hayırlı cumalr diye.
anneme bakıyorum kaynanam ile ilgili hep şu tarz konuşuyor, gitmek zorunda değilsin, çağırmak zorunda değilsin, kendini sıkma, vs tarzı gibi. anneme dedimki anne dedim senin gelinin sana öyle yapsa sen depresyona düşersin üzülürsün ama bna niye böyle söylüyorsun dedim. diyor ki ben gelinime kızım gibi davranıyorum, canımı veriyorum filan, senin kaynanan sna normal biri gibi davranıyor diyor. ee dedim ben kaynanama çok samimi olmazsam senin dediğin gibi, o da bana normal biri gibi davranır yani bu çok normal dedim. hem kadının bi kötülüğü yok dedim, sonra efendim işte çok konuşuyor hep konuşuyor filan dedi, ne var bunda konuşsun muhabbet oluyor işte dedim. geçen hafta konuşmuşlar, kaynanam anneme demişki, acaba hala birbirlerini tanımaya mı çalışıyorlar, yoksa olmuyormu cocukları filan demiş normal olarak, bence haklı sormakta, çünkü bana hiç sormuyor, hiç ısrar etmiyor, yaptınızmı filan deyipte beni utandırmıyor, annemi yakın hissetmiş, e bide yaşıtı tabi muhabbet olsun diye, hemde belki bir bildiği vardır diye ona söylemiş, bence bunda da bir kötülük yok. çünkü ben biliyorum kötü düşünecek bir insan değil ruhu fesat değil yani. annem işte ona bozulmuş ne demek istiyor kaynanan filan diye. anne ne var bunda seni yakın hissetmiş sormuş dertleşmiş senle dedim. çocuğu olmuyormu derken, senin kızının çocuğu olmuyormu yoksa dememiş ki, kendi oğlunuda katmış yani dedim.
yani kızlar anlayamadım ben bu durumu, ben karşımdakinin konuşmalarını kötüye yormam genellikle, iyi tarafından bakarım ve iyi de olur. ama bakıyorum annem hep kötü tarafından bakıyor bende üzüldüm buna, annemi çok yakın hissetmiyorum bazen kendime bana hep kötü düşünüyor gibi geliyor, çok evhamlı çok negatif ve stresli bakıyor benim kendi ailem bütün olaylara. ama kayınvalidem ve kayınpederim daha serbest, daha anlayışlı, hoşgörülü, o yüzden onların yanında daha rahat hissediyorum kendimi. belki annem bunu hissedip biraz kızıyor ve kıskanıyor olabilirmi diye düşünüyorum...
kusura bakmayın uzun yazdım ama dertleşecek bana vakit ayırıp beni anlayacak tarzda bir arkadaşım yok normal hayatta o yüzden sizle paylaştım.
bende doktordan geldim az önce tahliller temiz çok şükür herşey yolunda sadece folbiole devam edicem artık 1 ay sonra kontrol var okadar...
devam et canım hiç bırakma ben 11 ay içtim hala içiyorumGözün aydın canım devam et tabii daha ona bende aylardır içiyordum ne oluyorsa bir halt yok ortada 15 gündür falan içmiyorum.
nihat dogan gibi sen insansan ben neyim ben insansam sen nesin melekmisin acep recep :))))))))))))
ayyy evet evet Allah nasibederse bu akşam alarımımı kurdum yapıcam canım, Allah razı olsun hatırlatman için, ben çok inandım o tesbih duasına biliyomusun, inşallah bebiş içinde kabul olacak öyle düşünüyorum.AMİN İNŞALLAH canım hazır istanbulada döndünüz sana söylediğim tesbihi unutma
Kaynanan art niyetli olsa inan hissederdin bunu canım ama anlattıklarından bende sanmıyorum art niyetle söylediğini çok knuşabilir falan ama önemli olan eilevi ilişkilerinize karışmaması, eşini sana karşı doldurmaması. Annen bnce alıngan davranıyor ya da belki kıskanıyor aradaki ilişkinizi ama ben rahatım huzurluyum kaynanamla sorunum yok de gitsin. Bana annem hep aman iyi geçin birşey derse de cevap verme der yaşlı insanlar der bende öyle yapıyorum zaten bizde iyi anlaşıyoruz. Bir sorun olursa eşime diyorum o söylüyor alınmış diye mesela ikili tartışmaya girilince eskisi gibi olmaz benim derdim annemle mesela bana karşı ilgisiz olduğunu düşünüyorum tamam bir gün aramasam merak eder bende hergün ararım farlı şehirdeyiz tedavide görüyor ama ben hormon yaptıdım dedim sonucu ne sormadı bile aşılama düşünüyoruz dedim ne acelesi var böyle hep. Yardımda ediyoru rahatsızşığı ndeniyle işten ayrıldı babamla ayrılar kardeşim tek maaşla yetişemiyor ama yine de ilgisiz görüyorum ne bleyim hep kendi derdi sıkıntısı bana soran yok bak rahim filmi çektirdim demedim bile aşılamayı da demicem.
yap tabi canım inanarak yapman gerekiyor zaten İNŞALLAH RABBİM kabul etsin..ayyy evet evet Allah nasibederse bu akşam alarımımı kurdum yapıcam canım, Allah razı olsun hatırlatman için, ben çok inandım o tesbih duasına biliyomusun, inşallah bebiş içinde kabul olacak öyle düşünüyorum.
kız bugün çok güldürdün beni, Allahım şı çiş testini yapınca senide çift çizgi gösterip güldürsün inşallah
ayyy evet evet Allah nasibederse bu akşam alarımımı kurdum yapıcam canım, Allah razı olsun hatırlatman için, ben çok inandım o tesbih duasına biliyomusun, inşallah bebiş içinde kabul olacak öyle düşünüyorum.
sedacım benim annemde öyle bana çok ilgili gelmiyor, yani sevgisinden zerre şüphem yok, ama ne bileyim birşey paylaştığım zaman bakıyorum onun aklı başka yerlerde, öncelikli değilim belkide onun için, abim var benim bitane, o hep birinci plandadır, hayatını hep ona göre ayarlar, bende aynen senin gibiyim, ne doktora gittiğimi, ne rahim filmimi, ne başka dertlerimi paylaşamıyorum o yüzden annemle. sadece size söylüyorum, birde 1 tane evli arkadaşım var taa orta okuldan, telefonda konuştuğumuzda onla paylaşabiliyorum çünkü ben anladığına inanıyorum. bekar arkadaşlarım da başka tellerden çalıyor yani paylaşamıyorlar senle o duyguları tabi yaşamadıkları için haklılar. onun için burası benim için çok çok önemli çok çok değerli. ben burda kendimi ifade edip konuşabiliyorum ve hepinizde beni anlayabiliyorsunuz, Allah hepinizden razı olsun çok seviyorum ben sizi yaaaaaa
Olmadı....sonucum negatif....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?