- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.801
Olmadı....sonucum negatif....
Üfff kızlar canım sıkılıyor yaa, durun anlatayım, demin kaynanamla sonrada annemle konuştum hayırlı cumalr diye.
anneme bakıyorum kaynanam ile ilgili hep şu tarz konuşuyor, gitmek zorunda değilsin, çağırmak zorunda değilsin, kendini sıkma, vs tarzı gibi. anneme dedimki anne dedim senin gelinin sana öyle yapsa sen depresyona düşersin üzülürsün ama bna niye böyle söylüyorsun dedim. diyor ki ben gelinime kızım gibi davranıyorum, canımı veriyorum filan, senin kaynanan sna normal biri gibi davranıyor diyor. ee dedim ben kaynanama çok samimi olmazsam senin dediğin gibi, o da bana normal biri gibi davranır yani bu çok normal dedim. hem kadının bi kötülüğü yok dedim, sonra efendim işte çok konuşuyor hep konuşuyor filan dedi, ne var bunda konuşsun muhabbet oluyor işte dedim. geçen hafta konuşmuşlar, kaynanam anneme demişki, acaba hala birbirlerini tanımaya mı çalışıyorlar, yoksa olmuyormu cocukları filan demiş normal olarak, bence haklı sormakta, çünkü bana hiç sormuyor, hiç ısrar etmiyor, yaptınızmı filan deyipte beni utandırmıyor, annemi yakın hissetmiş, e bide yaşıtı tabi muhabbet olsun diye, hemde belki bir bildiği vardır diye ona söylemiş, bence bunda da bir kötülük yok. çünkü ben biliyorum kötü düşünecek bir insan değil ruhu fesat değil yani. annem işte ona bozulmuş ne demek istiyor kaynanan filan diye. anne ne var bunda seni yakın hissetmiş sormuş dertleşmiş senle dedim. çocuğu olmuyormu derken, senin kızının çocuğu olmuyormu yoksa dememiş ki, kendi oğlunuda katmış yani dedim.
yani kızlar anlayamadım ben bu durumu, ben karşımdakinin konuşmalarını kötüye yormam genellikle, iyi tarafından bakarım ve iyi de olur. ama bakıyorum annem hep kötü tarafından bakıyor bende üzüldüm buna, annemi çok yakın hissetmiyorum bazen kendime bana hep kötü düşünüyor gibi geliyor, çok evhamlı çok negatif ve stresli bakıyor benim kendi ailem bütün olaylara. ama kayınvalidem ve kayınpederim daha serbest, daha anlayışlı, hoşgörülü, o yüzden onların yanında daha rahat hissediyorum kendimi. belki annem bunu hissedip biraz kızıyor ve kıskanıyor olabilirmi diye düşünüyorum...
kusura bakmayın uzun yazdım ama dertleşecek bana vakit ayırıp beni anlayacak tarzda bir arkadaşım yok normal hayatta o yüzden sizle paylaştım.
kızlar günaydın........
nick okunacak tarih ne için okuyoruz?
tmyomr / TÜMAY 05.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
mervsh / MERVE 06.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 07.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 08.10.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / dilber 09.10.2012 salı sağlıklı hamişlik
mavera49/ MERVE 10.10.2012 çarşb. sağlıklı hamişlik + bacağı için şifa
kevok08 / aylin 11.10.2012 perş. sağlıklı hamişlik
melek2828 / MELEK 12.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
kızlar hepinizin tespihlerini daha önceden çektim ama gün gün yazmadım Allah kabul etsin inşallah bu arada buketin bugün test günü yanlış hatırlamıyosam çok heycanlıyım inşallah iyi haberlerle döner,aylin bu arada inşallah adet değilde net çizgi görürsün cnm testinde
canım bu planlar boş , sakın yalnış anlama, Rabbim öyle bir nasip eder ki sen de şaşırırsın , şuan yapacağın tek şey ilaçlarını ve iğneni al ve başla ve Allah'tan iste, tabiki sen daha iyisini bilirsin ama ben ne zaman böyle senin gibi plan yapsam hep işler farklı gelişir, hep daha hayırlı olur....Ben ne talihsiz garıyam arkidiş yaaa.. Dr dan çıktık dr ne güzel ilaçları da yazdı erken alalım son dk bulunmaz belki ilça dedi çıktık raporları yazanbey dedi sistem de sorun var açılınca ararım alırsınız eczaneden. Tamam dedik eve geldik. Eşiminde kasım sonu Kıbrıs'a gitmesi lazım iş için birkaç gün. Bende hesapladım sözde kasım başı aşılama diyorum denk gelmiyor eşimin gişine dedim ama o regl tarihi ne salaklık ama daha bir 14 gün iğneler vurulacak çatlatma iğnesi işlemin yapılması 15-16 gün o da yumurta zamanında çatlarsa iğnelerle yanii. Saydım baktım ee 40 günde olursam birde iyice sarkacak eşim giderse iğneler heba olcak o yüzden iğneleri alıcam erken regl olursam başlıcaz geç olursam riske atmıcaz aralıka kalacak işte böyle.
evet adetim 2 gün geçmişti o zaman şimdi de tam günümdeyim beklesem iyi olacak çünkü 2gün önce de silik çıktı bekledim ama koyulaşmıyor o hevesimi kırıyor açıkcası...
yok tatlım 2 gün geçmedi bugün adet günüm geçen ay 2 gün geçtiğinde silik çıkmıştı kan testi negatif çıktı ondan cesaretim yok henüz biraz daha bekleyeceğim inşallah dediğin gibi olur ben de 2 gün önce de yaptım yine çok silik çıktı biraz araştırdım da bu silikler pek hayrı alamet değilmiş dış gebelik veya düşük riskinde olabiliyormuş açıkcası kafam çok karışık ve mutsuzum
ben normalde yumurtlama testi falan yapıyordum.. artık çok sıkıldım kızlar bu ay hiçbirşey yapmadım.. yumurtladığımıda farkedemedim. kendimide hiç ne dinledim ne kontrol ettim.. fkat karnımın alt kısmında tam kasıkların yukarısına doğru batma acıma oluyor. Allah korusun kist varsa onun acısı böyle mi oluyor.. batma hissi mi? yumurtlama testlerini yaptığım her ay çok gerildim.. ve bu kararı almamda buketinde etkisi oldu geçen yazmıştı ya siz hesap kitap yapmaya devam edin tarzı.. dünde yasemin dedi psıkolojik etkiliyoruz kendimizi diye.. genetik doktoruda kadın vücudu doğurmaya programlanmış dedi.. tıbbi bir sıkıntı yoksa zaten gebede kalırsın doğumda yaparsın ve sen ne ilk nede son olursun o yüzden vücudu sıkmaya gerek yok dedi.. haklıda.. artık saldım..
ya kızlar sizden birşey rica edeceğim görümcem bana tefriciye verdi 3000 tane perşembeye kadar ben yetiştiremeyeceğim acaba bana birazcık yardım eder misiniz??fazla değil 300 tane bile okunsa yeter bana
canım kendini özletme gel arasıra..nasılsın bu arada ?
canım bu planlar boş , sakın yalnış anlama, Rabbim öyle bir nasip eder ki sen de şaşırırsın , şuan yapacağın tek şey ilaçlarını ve iğneni al ve başla ve Allah'tan iste, tabiki sen daha iyisini bilirsin ama ben ne zaman böyle senin gibi plan yapsam hep işler farklı gelişir, hep daha hayırlı olur....
canım rabbim hayırlı sonuçlar versin..
seninkilerde nabza göre serbet veriyolarmış farklı farklı aile versiyonları :))))))kızlar bişey söylicem hepimizin aile ayrı bir hoş.. bizimkilerde mesela kayınvalideyle aram iyi olsun.. aynı yasemin senin ki gibi beni ve kaynanamı eleştirir.. aram kötü olunca da onlar senin büyüğün deyip beni azarlar:44: alıngan galiba bizim analarımız..
nazancığım duanı okudum tesbihini çektim canım, rabbim hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
nazancım tesbihini çektim. Rabbim kabul etsin, gönlüne göre versin
Nazan ve Ayşe tespihlerinzi çektim rabbim hayırlı zamnada hayırlı evlatlar nesip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?