Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Olmadı....sonucum negatif....

canım ne olur üzülme seni birazda biz ümitlendirdik şuan kendimi çok kötü hissediyorum ama rabbimin vardır bir bildiği sabır de rabbim sabır versin dayanma gücü versin kadınlığın olduğu rahmin olduğu sürece herzaman bir ümit vardır rabbim yarve yadrdımcın olsun

yaseminciğim annen kendi gelinine kendisi nasıl davranıyorsa senin kayınvalideninde sana aynı şekilde davranmasını istemiş seni düşünmüş belkide biraz kıskanmış, ama her insan bir değildir kimisi sevdiğini değer verdiğini belli eder kimi sever ama belli edemez,belki annenle kayınvalidenin yıldızları hiç barışmamıştır o yüzden onun her söylediğini annen yanlış algılıyor olabilir ne yapsın kadıncağız sana soramamış annene sormuş belki üzmek istemedi baskı yapıyor gibi olmak istemedi
canım benim annem sağolsun gelir sorar ne yaptınız doktor ne dedi diye ama bazen bende olan biteni anlatmak istemiyorum sanki yeteri kadar ilgilenilmiyor gibi geliyor belkide biz iyice hassas davranıyoruz bu konuda benim ablam beni sinirlendiriyor bugün aradım anlatıyorum benim sonucum çıktı falan amaaan boşver olur bebeğin böyle konuşuyor çok boşvermiş onun için önemli olmayablir çünkü onun bir kızı var ama anlayamıyorlar benim yok ve olmasını istiyorum her ne anlatsam amaaan olur herseferinde beni sinir ediyor anlayacağın hepimizin ailesinde var böyle durumlar

Son düzenleme:
canım benim ne olur üzülme rabbim her zaman herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin vardır bundada bir hayır canım öyle düşün belkide senin için en hayırlısı böyledir,arkadaşlarında dediği gibi belki bu sefer hiç tedavi gerekmeden gelir bebeğin üzme yıpratma kendini,senin için çok zor biliyorum ama ne olur güçlü ol, Allah sana sağlık sıhhat versin canım öncelikle, sonuçta senin bebek yapmaya bir engelin yok bak rabbim seni fazla üzmeden en başındayken böyle oldu bunu düşün canım bizde çok ümitliydik senide ümitlendirdik ama gerçekten herşeyde bir hayır vardır canım.seni çok seviyoruz biz sen üzülürsen bizde üzülürüz

buketçim sırf senin için girdim şimdi sonucunu öğrenmek için yaseminin de dediği gibi senin kadar değil belki ama inan çok çok üzüldüm herşeyde vardır hayır Rabbim nasip etmedikçe bi tırnağını yaratmaya hükmümüz yok bende 2,5 senedir uğraşıyorum bende problem eşimde problem ama Allah tan umut kesilmez deyip her ay yeni bi umutla bekliyorum...ama hep şunuda diyorum vereceekse Rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli versin inşallah üzme emi o tatlı canını sen sağsın eşin sağ çok şükür inşallah bigün bu günleri sadece tebessümle hatırlarsın kucağında meleğinle inşallahhhhhhhhhh

buket canim benim canim. cok üzgünüm insallah bu günü unutacak mucizevi bir olay yasarsın. rabbim sabır versin inan ki üzüntününü paylasiyorum . sebebi vardir şüphesiz ki....

nazancığım duanı okudum tesbihini çektim canım, rabbim hayırlı, sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Buket, Allahım üzüntünü hafifletsin inşallah, bizler ne söylesek boş... Kalbine ferahlık versin yüce Rabbim..

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur... (Hz. Mevlana)

Nazan ve Ayşe tespihlerinzi çektim rabbim hayırlı zamnada hayırlı evlatlar nesip etsin

canım kendini özletme gel arasıra..nasılsın bu arada ?

canım bu planlar boş , sakın yalnış anlama, Rabbim öyle bir nasip eder ki sen de şaşırırsın , şuan yapacağın tek şey ilaçlarını ve iğneni al ve başla ve Allah'tan iste, tabiki sen daha iyisini bilirsin ama ben ne zaman böyle senin gibi plan yapsam hep işler farklı gelişir, hep daha hayırlı olur....

evet adetim 2 gün geçmişti o zaman şimdi de tam günümdeyim beklesem iyi olacak çünkü 2gün önce de silik çıktı bekledim ama koyulaşmıyor o hevesimi kırıyor açıkcası...

canım rabbim hayırlı sonuçlar versin..

canım o batma bende de oluyor doktoro gittim birşey yok dedi, belki yumurtlama batmasıdır

ya kızlar sizden birşey rica edeceğim görümcem bana tefriciye verdi 3000 tane perşembeye kadar ben yetiştiremeyeceğim acaba bana birazcık yardım eder misiniz??fazla değil 300 tane bile okunsa yeter bana

canım ben de okurum 100 tane perşembeye kadar bitirmiş olurum inşallah yazarım sana "fatma için" diyeceğiz???

canım benim, seni anlıyorum ama şuphesiz bir sebebi var, kabul etmek zor, insan öfkeleniyor, hayalleri yıkılıyor ama inan ki geçecek ve sen yine YA bismillah deyip yola koyulacaksın...kendine biraz zaman tanı demesi kolay bilirim, anlarım yüreğinin kırgınlığını...senin yaşadığını, acını birçok kişi yaşadı burda, ama zaman ilaç gibi gelecek...Rabbim sabrını versin eminim ki verecektir de...Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, Rabbim güç versin.....

canım daha başlayamıyorum reglim başlayınca tedavi de başlayacak 9. günüm bugün daha regl biteli. O ilaçlarda ucuz birşey değil ki raporlu hali bile pahalı yani. Bem regliyi geç olursam ve bile bile başlarsam bu sefer tam aşılama olacakken eşim giderse şehir dışına ki gitmek zorunda o zaman o kadar oldupum iğne herşey boşa gider. Erken regl oldum diyelim bu seferde yumurtanın geç gelişme ihtimali var mecburen plan yapmak günü saymak zorundayım iyi ki de bakmışım hiç aklıma gelmedi benim boşuna gidecekti iğneler yoksa elbette oluruna bırakmak en iyisi eşim tüm ay burada olacak olsaydı öyle yapardım ama sıkışık bir anımıza geldi zaten iğneleri alıp vurup sonra işlem olmazsa da yazık. Hayırlısı bakalım beklemedeyim. İlaçları yşen alıcaz ama yapılamazsa dolapta bekleyecek aralıka kadar.

canım çok ama çok üzüldüm.şimdi ne söylesem boş gelecek.okuyup geçeceksin.belki buraya bile girmeyeceksin biliyorum ama ben gene de yazayım.ilk zamanlar çok zor oluyor.kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorsun.olsaydı şimdi 4 aylıktı,olsaydı doğuma 1 ay kalmıştı... sürekli hesap yapacaksın.bidaha toparlanamazmışsın sanki aynı şeyleri bidaha yaşayamaz.hatta doktora bile gidemezmişsin gibi gelecek ama hepsi zamanla yavaş yavaş geçecek.acın dinecek yüreğinin yangını sönecek.sadece kendine vakit tanı.ağla inle at içindeki zehiri ve rahatla.Allah a emanet ol.Allah sabır versin .En kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsinki senin yarana merhem olsun inşallah.

seninkilerde nabza göre serbet veriyolarmış farklı farklı aile versiyonları :))))))

günaydın canlar..
tum topik icin 15.10.2012 p.tesi Rabbim tum topigimizin dualarini kabul etsin diyerek cekeriz
graphicdesigner / YASEMİN 16.10.2012 salı sağlıklı hamişlik
kader1982 / KADER 17.10.2012 çarş. sağlıklı hamişlik
sekerkiz67 / TUĞBA 18.10.2012 perş. sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / TUBA 19.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik + ist'a taşınmak
gul1982 / GÜL 20.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik + kolay doğum
bdroner / BEDRİYE 21.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik
tesbiherinizi çektim allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…