- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
Aynurcum seni merak ediyordum yaa hoşgeldin canım ne yaptın son durum nasıl? yine test yaptınmı?
hepinizin agzina saglik Allah hepinizden razi olsun kizlar tekrar topluca bi tesekkur edeyim dedim sizee
Allahim tez zamanda size de yasatsin bu guzel duyguyu insaallah gonlunuzdeki hacetinzi gidermeden sizi kapisindan salmasin...
minis minis bebislerinz olsun
hep beraber krese cevirelim burayi insaallah
yasemininim huzunlusun bgun sanirim biraz canim benim seni bole bulmaya alisik diililmm
uzulme nolur ALLAH IN IZNIYLE anneannen bi an once sagligina kauvusur ins kizimla ozel olarak dua etcez bgun senin icin
buketcimm sen nasilsin gorusmeyeli bakalim psikolojin nasil
ozlem de lekelenme yasamis sanirim bunlar zaten henuz isinma turlari kizlar hic moralinizi bozmayin tmm mi
yasemincim adet sancilarinin ne kadar yogun ve agrili olmasi yumurtalarinin kalitesiyle dogru orantiliymis
bi proftan duymustum bunu
kiyamam cok sancin varmis ama sole dusun ne kadar sanci o kadar kaliteli yumoss demek anladin sen
hoş bulduk bitanem bırakdığım yerden okuyodum,bir şeyleri kaçırmamak için,bitirdim şükür.iyiyim meleyim,testi tekrarlamadım,yarın ya da öbür gün yaparım,adet günüm bugün,ki inşallah olmam,ya testlerim gösteriyor,her şey yolunda ama şöyle rahatca sevinemiyorum bile,inşallah tetsim daha bir belirginleşsin göbek atarız burda....senin de üzgün gördüm,sanırım ananaecin hastaymış,Allah şifasını versin güzelimmmmmm,senin de Allah yardımcın olsun,eyer adet olmazsan bence git de kan testi yaptır,ne de olsa sizin orda böyle güzel bir şansınız var...şu yeni duayı ben hiç bilmiyorum,duymadım,önce yapmaya çalışayım,sonra ben de sayı yazdırırm....
özlemcim sen de galiba meraklı bekleyişdesin,Allah yardımcın olsun kuzum benim....
buket,kız nerdesin,muştak nasıl?
bedriyecimdurumuna sevindim kardeşim,bence kızlar haklı,onu da yaptır için rahatlasın...
yeni arkadaşismini unuttum hoş geldin kuzum sende topiyimizn uğuru sana da çarpsın kızzzz...
gülcümduanı okudum,zikrimi ettim,Allah kabul etsin tatlım....
Gül'cüm ALlah senden de razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallah. Allah annanemede şifa verir inşallah sizlerin duaları ile. akşam iş çıkışı gidicem hastaneye bakalım, onu görünce biliyorum kendimi hüngür hüngür ağlarım ama görmeden de duramam
hepinizin agzina saglik Allah hepinizden razi olsun kizlar tekrar topluca bi tesekkur edeyim dedim sizee
Allahim tez zamanda size de yasatsin bu guzel duyguyu insaallah gonlunuzdeki hacetinzi gidermeden sizi kapisindan salmasin...
minis minis bebislerinz olsun
hep beraber krese cevirelim burayi insaallah
yasemininim huzunlusun bgun sanirim biraz canim benim seni bole bulmaya alisik diililmm
uzulme nolur ALLAH IN IZNIYLE anneannen bi an once sagligina kauvusur ins kizimla ozel olarak dua etcez bgun senin icin
buketcimm sen nasilsin gorusmeyeli bakalim psikolojin nasil
ozlem de lekelenme yasamis sanirim bunlar zaten henuz isinma turlari kizlar hic moralinizi bozmayin tmm mi
yasemincim adet sancilarinin ne kadar yogun ve agrili olmasi yumurtalarinin kalitesiyle dogru orantiliymis
bi proftan duymustum bunu
kiyamam cok sancin varmis ama sole dusun ne kadar sanci o kadar kaliteli yumoss demek anladin sen
Allah kolaylık versin tatlım, inşallah hemen bitirirsin işlerini.işim var bu gün biraz ama takip ediyorum sizi...müştak da iyidir..işimin bitmesini bekliyo..sorduğun için sağol..
bedriyecim, aslında bak seninde dediğin gibi kafana takılmış bu rahim filmi işi, onu kafandan atardın biterdi ne güzel yaa, ama şimdi eşin öyle diyorsa ne yapacaksın bekle bakalım, bu arada ama kaynananaın dediği yakı yapıştırma işini yap bence, bu arada onu denemiş olursun tatlım.ya çok başınızı ağrıtıyorum ama inanın o kadar aklım karışıyor ki eşim dedi ki, 2 ay deneyelim olmazsa rahim filmini çektiririz zaten sonrasında aşılamaya geçilecek, bir doktor demişti ki bana sen bir kez daha gebe kal tekrarlarsa öyle yaptır tüm testleri rahmin iyi görünüyor bunlar sakat bebekler (Allah korusun) demişti.. işte eşim stresten bıktım 2 ay dinlenelim diyor.. kayınvalidem lutfenn bu adetin geçince yakı yapıştıralım 2 ay dene diyor.. bana bıraksalar bu kadar cesaretsiz olduğum halde gidip çektirme taraftarıyım çünkü içimden bir his çektir mutlaka diyor belkide sıkıntı bu filmde çıkıcak ama kimse rahat bırakmadığı için kızlar ben bekliyeceğim mecburen.. sadece insanları kırmama adına ki bende kabul ediyorum ki saçma bir bekleyiş ama ne yapayım.. ki kendimi bu kadarda cesaretli yakalamışken..amaaaann amaaaannn diyorum..
Aynurum inşallah hamişlik değerlerin yükseliyordur bu arada, peki belirtiler olarak bişeyler varmı sende, ne bilim akıntı, göğüslerde şişme, bulantı, baş dönmesi, kirpik karışması, rahimde tuhaf hisler filan varmı anlatsana bakim???hoş bulduk bitanem bırakdığım yerden okuyodum,bir şeyleri kaçırmamak için,bitirdim şükür.iyiyim meleyim,testi tekrarlamadım,yarın ya da öbür gün yaparım,adet günüm bugün,ki inşallah olmam,ya testlerim gösteriyor,her şey yolunda ama şöyle rahatca sevinemiyorum bile,inşallah tetsim daha bir belirginleşsin göbek atarız burda....senin de üzgün gördüm,sanırım ananaecin hastaymış,Allah şifasını versin güzelimmmmmm,senin de Allah yardımcın olsun,eyer adet olmazsan bence git de kan testi yaptır,ne de olsa sizin orda böyle güzel bir şansınız var...şu yeni duayı ben hiç bilmiyorum,duymadım,önce yapmaya çalışayım,sonra ben de sayı yazdırırm....
selam kızlar klomen ve pregnyl iğne kullanan var mıı
slm..klomeni ayrıca kullandım..pregnly miydi tam emin değilim ama kalemle yapılan bi iğne vardı onu ve menagonu da ayrıca kullandım..farklı zamanlarda yani.selam kızlar klomen ve pregnyl iğne kullanan var mıı
ilahi kız,gönderirim,sende müştakla birlikte testimi yaptırırsın dimi?kız,biz onu böyle çok soruyoruz bakkk,müştak kızmasın sonra?adımı ağızlarına laf yapmışlar diye...aynur ben iyiyim baksana ne diyecem..git kanını aldır doldur bi şişeye. gönder bana..ben erzurumdayım yakınız.. ben burda test yaptırayım sana..
evet tatlım,ben de bir az önce düşünüyordum,kızlara belirtilerimden bir az bahsedeyim diye,sen kalbimi okumuşsun iyi kalpli kardeşim benim.evet başlayayım.Aynurum inşallah hamişlik değerlerin yükseliyordur bu arada, peki belirtiler olarak bişeyler varmı sende, ne bilim akıntı, göğüslerde şişme, bulantı, baş dönmesi, kirpik karışması, rahimde tuhaf hisler filan varmı anlatsana bakim???
evet tatlım,ben de bir az önce düşünüyordum,kızlara belirtilerimden bir az bahsedeyim diye,sen kalbimi okumuşsun iyi kalpli kardeşim benim.evet başlayayım.
1.göğüslerde aşırı hassasiyet dokunamıyorum bile,zaten adet zamanı da olurdu ama bu defa bir garip,sanki koltuk altlarım,kemikleri ağrıyor.damarlar belirginleşmiş,ama onlar adet zamanı da oluyordu,yanıltmayım sizleri...
2.halsizlik.arada çok halsiz oluyorum,öylenleri daha çok.böyle uyumak istiyorum,ve uyuyorum tabiki...
3.üşümek.annemler klimayı yakıyorlar,ben çok üşüyorum,bir baktaniyeye sarılıp oturmuşum yani....
4.akızntım fazla ve farklı,adet zamanı böyle günlerde kremsi bir akıntım oluoyrdu,şimdi beyaz,şöyle uzanan bir akıntı
5.karnımın içinde acaip şeyler oluyor bazen,arada çok kısa süreli batmalar,kasılmalar oluyor...
6.miyde bulantım yok henüz,ilk günler oldu ama sanırırm piskolijikdi,zaten annemler de daha erken olduğunu söylüyor...
7.ipriklerim karışıt evet,bazıları bitişmiş,bazıları karışmış,karman çorman yani...
unuttuğum bir şey olursa hatırladığımda ya da gün-gün yenisini keşf ettiyimde hemen yazıcam canlarım benim,merak etmeyin.ya,ben sizin de hamiş olmanızı çok istiyom.keşke gülün dediyi gibi şurayı kreş yapa bilsek ya....
sessizliği bozalım lütfennnn....
ilahi kız,gönderirim,sende müştakla birlikte testimi yaptırırsın dimi?kız,biz onu böyle çok soruyoruz bakkk,müştak kızmasın sonra?adımı ağızlarına laf yapmışlar diye...
evet tatlım,ben de bir az önce düşünüyordum,kızlara belirtilerimden bir az bahsedeyim diye,sen kalbimi okumuşsun iyi kalpli kardeşim benim.evet başlayayım.
1.göğüslerde aşırı hassasiyet dokunamıyorum bile,zaten adet zamanı da olurdu ama bu defa bir garip,sanki koltuk altlarım,kemikleri ağrıyor.damarlar belirginleşmiş,ama onlar adet zamanı da oluyordu,yanıltmayım sizleri...
2.halsizlik.arada çok halsiz oluyorum,öylenleri daha çok.böyle uyumak istiyorum,ve uyuyorum tabiki...
3.üşümek.annemler klimayı yakıyorlar,ben çok üşüyorum,bir baktaniyeye sarılıp oturmuşum yani....
4.akızntım fazla ve farklı,adet zamanı böyle günlerde kremsi bir akıntım oluoyrdu,şimdi beyaz,şöyle uzanan bir akıntı
5.karnımın içinde acaip şeyler oluyor bazen,arada çok kısa süreli batmalar,kasılmalar oluyor...
6.miyde bulantım yok henüz,ilk günler oldu ama sanırırm piskolijikdi,zaten annemler de daha erken olduğunu söylüyor...
7.ipriklerim karışıt evet,bazıları bitişmiş,bazıları karışmış,karman çorman yani...
unuttuğum bir şey olursa hatırladığımda ya da gün-gün yenisini keşf ettiyimde hemen yazıcam canlarım benim,merak etmeyin.ya,ben sizin de hamiş olmanızı çok istiyom.keşke gülün dediyi gibi şurayı kreş yapa bilsek ya....
gül bende okudum duanı hayırlısı ile bebeğini dünyaya getirirsin inşallah.
gelin bu topikde her arkadışımızın bir nicki daha olsun,topik içi yani...yani mesela topiyimizin anası,hepimizi bir araya toparlayan,kardeşliyimizi sağlayan diye yasemini ilan ediyorum ben...ve bir de topiyimizin komiği,bizim neşemiz buketi ilan ediyorum...yani aklıma geldikce,tayin etdikce yazlcam buraya,tabi sizde onaylarsanız...sizlerde bir şeyle söyleyin bence,yani sizce kimler kim ola bilir kuzularım???
çok sağol canım benim, belirtilerin süper, ama şu kirpik karışma olayı bend eyok, hergün bakıyorum, sanki itina ile ayrılmışlar birbirlerinden. bence o şu sebeple oluyor, hani hamiş olunca çok uyuyoprsun ya, ondan karışıyordur gözlerini yumuyorsundur iyice ondan
birde şu grup için nick olayı zaten aşağı yukarı başladı sayılır
buket: psikolojik hamile
ben: hayali hamile (testte hayali bir çizgi çıkmıştı ya, ondan sonra lakabım bu oldu :)
ve diğer arkadaşlar da yavaş yavaş oluşucak inşallah.
sana ne desek acaba yaa??? sana en uygun "uğurlu ayak" diyebiliriz, biliyosun ilk sen gelmiştin sonra doldu taştı eski topik, ayrıca ilk en hamişim dedin, ardından özlem ile ben de belirtiler vermeye başladık.. yani uğurlu ayak tam senlik olur eğer kabul edersen
valla doğru dedin yaa 2 dk kayboldun solduk çiçekler gibi olmaz böyle şey, bugün bende enerji eksikliği var, onun için sen mesai yapman lazım daha çok aktflik bekliyoruz senden tontişim.iki dakka şurda işimiz vardı hemen sessizliğe büründünüz..bekleyin anacım azsonraaaaaaaa ortalığı katıp karıştırmaya geliyorum..
nura sen merak etme müştak kızmaz..çok mülayim biridir..bak aynen şöyledir..
ya şu hamilelik belirtilerinin hepsine yapacağım tıbbi bir açıklama varda,şu kirpik olayını anlamış değilim...ne alaka yaa..niye kirpik karışır...
yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin demeyi unuttum sanırım..affımı dilerim..bendeniz psikolojik hamile..
ayyyy ben normal niklerin normal isimlerini karıştırıyorum zaten,, birde mahlas takın bakalım ne olacak..iyica çorba olacam ben..
olur tatlım,ben nickimi beyendim,ve kabul ediyorum,ama bence bukete daha çok topiyin neşesi adı yakışıyor,ya çok komik ve tatlı kız,hele bi de şu müştak yok mu,bayılıyorum ya...ok senin de hamişliyin kesinleşene kadar hyali hamile kal,ama sonra buluruz sana güel bir şey...
olur tatlım,ben nickimi beyendim,ve kabul ediyorum,ama bence bukete daha çok topiyin neşesi adı yakışıyor,ya çok komik ve tatlı kız,hele bi de şu müştak yok mu,bayılıyorum ya...ok senin de hamişliyin kesinleşene kadar hyali hamile kal,ama sonra buluruz sana güel bir şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?