- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.821
canımm benimm nekadar kendini üzme desemde faydası yok biliyorum ama sakın ümidini yitirme RABBİM nasib edecek İNŞALLAH dualrımız seninle tatlım benimm..Olmadı....sonucum negatif....
Buketim canım arkadaşım, Allah sana sabır ve bu yaşadığın üzüntüye dayanma kuvvet versin inşallah , ben bir arkadaş bir kardeş olarak seni çok seviyorum, tesellisi yok, Allah "ol" demiyor bize kuşum, boynumuz kıldan ince elimizden birşey gelmiyor. yorum bile yapamıyorum yaşadığın ruh halini ancak sen bilirsin ancak Rabbim seni çkartır bu üzüntüden. dua ediyorum biran evvel çine ferahlık versin neşeli günlerine dönüp psikolojinin çok çok iyi olmasını nasibetsin inşallah...Olmadı....sonucum negatif....
özlemcim evet aynen ablan gibi işte böyle umursamaz tavırlar, hafife almalar filan olunca insanın kimseye bişey anlatası gelmiyor. Allahtan topiğimiz varda içimize ata ata şişmiyoruz burda ferahlıyoruz canım arkadaşım. bizi en iyi yine biz anlarız. iyiki burası var diyorum ben hep. eşime bile diyorum çoğu zaman, iyiki topik var çok güzel vakit geçiriyorum, kafadar arkadaşlar var, sohbet muhabet, üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşıp içimizi döküyoruz diyorum. başlarda pek hoşun gitmiyordu, tanımadığın kişilerle ne konuşuyosun kapat filan diyodu, baktı ki benim ruh halime burası çok iyi geliyor artık o da alıştı oh ne güzel iyi bari diyoryaseminciğim annen kendi gelinine kendisi nasıl davranıyorsa senin kayınvalideninde sana aynı şekilde davranmasını istemiş seni düşünmüş belkide biraz kıskanmış, ama her insan bir değildir kimisi sevdiğini değer verdiğini belli eder kimi sever ama belli edemez,belki annenle kayınvalidenin yıldızları hiç barışmamıştır o yüzden onun her söylediğini annen yanlış algılıyor olabilir ne yapsın kadıncağız sana soramamış annene sormuş belki üzmek istemedi baskı yapıyor gibi olmak istemedi
canım benim annem sağolsun gelir sorar ne yaptınız doktor ne dedi diye ama bazen bende olan biteni anlatmak istemiyorum sanki yeteri kadar ilgilenilmiyor gibi geliyor belkide biz iyice hassas davranıyoruz bu konuda benim ablam beni sinirlendiriyor bugün aradım anlatıyorum benim sonucum çıktı falan amaaan boşver olur bebeğin böyle konuşuyor çok boşvermiş onun için önemli olmayablir çünkü onun bir kızı var ama anlayamıyorlar benim yok ve olmasını istiyorum her ne anlatsam amaaan olur herseferinde beni sinir ediyor anlayacağın hepimizin ailesinde var böyle durumlar
Kızlar merhabalar. Klaktım kahvaltı ettik eşim arabanın lastiğini onartmaya gitti inip duruyor bir lastik bende evi toplucam silip süpürcem hemen sonra pazara gidicez gelicez ordan da alışverişe çıkıcaz gezicez mağaza mağaza bayramlık alıcaz. Teyzemlerde toplanıcaz tüm aile memlekette anneanne dede yok orada toplanıyoruz annem dayımlarla İstanbul'dan bizde buradan gidicez Balıkesir'e.Teyzemin bir de torunu oldu ona da kıyafet bakıcam, altın alıcam, teyzem bana da salça yapmış kavanoz kavanoz çiftliklerindeki domateslerden annemler yardıma gitmişti bana da yapmış ona da havlu takımı beğendim alıcam baya alacağımız şey var onları halledelim dedik. Bugün dışarıdayım yani gezicem hem de rahim filminin stresini atıcam üzerinden çok iyiyim şükür sersemliğim geçti. Güzel ciciler alayım kendme de keyfim yerine iyice bir gelsin dimi. Şimdi kaçıyorum hemen evi toplayayım benim koca gelmeden hava da çok güzel yeni umutlarla yeni bir güne başayalım kızlarr sonbaharımız bizim ilkbaharımız, kışımız yazımız olsun inşallahhh....
YASEMİNCİMM tatlımm hoşgeldin...evet çalışmalara başladıysan dikkat etmen lazım canım benim iş yap ama ağır iş yapma kaldır indir..biz markete giderdik eşim taşıtmazdı bişi..gerÇİ ALLAHın takdiri ama dikkat etmekte bize düşüo şeker..bu arada gece yaptınmı duayı..
evet canım aynen bende tezcanlıyım birisine sunu yaparmısın demeyi sevmem ben yapardım..artık korkudan yapamıyorum o ayrı uzanmak fln herşey yasakk..Tamam tatlım RABBİM kabul etsin şimdidenCanım arkadaşım benim hoşbulduk, evet ama okadar tez canlıyım ki masaları koltukları itiyoru çekiyorum ah benim akılsız kafam yaa, ancak ben yemi edersem kendime engel olabilirim yoksa arya hiperaktiflik var bende tutamıyorum kendimieşim zaten çok kızıyor, o da taşıtmıyor ağır bişey yaptırmıyor ama ben kaşla göz arasında hadi onu çağırana kadar kendim yaparım diyerekten hallediveriyorum. ama hamiş olsam Allaha söz veririm yapmıycam diye ozaman yapmam
kuşum şimdi tubanın tesbihini bitirdim, öğlen namzamı kılıp hemen oturuyorum seccademe. dün gece yapamadım çok yorgundum bugüne kısmetmiş. hemen kalkıyorum o yüzden araya bişey girmeden. yoksa hergün erteliyorum sen hatırlatmışken yapim hemen . gene gelirim canım yazarım son durumu öpüyorum seni ve minik kuşumuzu, Allah sana sağlık sıhhat kolay hamilelik nasibetsin çok iyi bir insansın inşallah bebeğinde senin gibi olur canım.
Kızlar sabah kahvaltısında toplam 12 kişiydik, dün akşamdan beri canım çıktı, aslında ne yaptın deseniz bi kıymalı börek yaptım. ama evi temizle derle topla, ide akvaryum işlerimiz vardı gene, suyunu boşalt doldur, balıkları aktar, sonra yerleri sil süpür canım çıktı. bide belimi ağrıtmışım, ulan diyorum kaç gündür çlışma yapıyoruz şimdi bu yorgunlukla hareketle bide zarar vermiyim inşallah diyorum ama Allaha emanet ne bilim. Allah eğer onu var etmek isterse ne yaparsan yap onu korur diye düşündüm sonra. misafirlerim saat 12 itibari ile gitti. mutfağı topla, yerleri süpür, çmaşırları makinaya at, bulaşıkları makinaya at, şimdi oturdum azıcık dinlenim topiğe bakim dedim. Tubanın tefriciyesini çekiyorum, öğlen okundu kılıcam, ardından tesbih duasını yapıcam, rdından pazara çıkıcam, Allah bana güç kuvvet versin...
Buketim canım arkadaşım, Allah sana sabır ve bu yaşadığın üzüntüye dayanma kuvvet versin inşallah , ben bir arkadaş bir kardeş olarak seni çok seviyorum, tesellisi yok, Allah "ol" demiyor bize kuşum, boynumuz kıldan ince elimizden birşey gelmiyor. yorum bile yapamıyorum yaşadığın ruh halini ancak sen bilirsin ancak Rabbim seni çkartır bu üzüntüden. dua ediyorum biran evvel çine ferahlık versin neşeli günlerine dönüp psikolojinin çok çok iyi olmasını nasibetsin inşallah...
özlemcim evet aynen ablan gibi işte böyle umursamaz tavırlar, hafife almalar filan olunca insanın kimseye bişey anlatası gelmiyor. Allahtan topiğimiz varda içimize ata ata şişmiyoruz burda ferahlıyoruz canım arkadaşım. bizi en iyi yine biz anlarız. iyiki burası var diyorum ben hep. eşime bile diyorum çoğu zaman, iyiki topik var çok güzel vakit geçiriyorum, kafadar arkadaşlar var, sohbet muhabet, üzüntülerimizi sevinçlerimizi paylaşıp içimizi döküyoruz diyorum. başlarda pek hoşun gitmiyordu, tanımadığın kişilerle ne konuşuyosun kapat filan diyodu, baktı ki benim ruh halime burası çok iyi geliyor artık o da alıştı oh ne güzel iyi bari diyor
sedacım öyle bir güzel anlatmışsın ki hemen giyinip dışarı çıkıp birsürü bişeyler alasım geldi, ayyy harika anlatmışsın canım, nekadar içtenlikle herşeyi olduğu gibi yazmışsın yerim ben seni yaa. tabi kuşum çık üzerindeki rahim filmi steresini at gitsin ohh sefan olsun...
evet canım aynen bende tezcanlıyım birisine sunu yaparmısın demeyi sevmem ben yapardım..artık korkudan yapamıyorum o ayrı uzanmak fln herşey yasakk..Tamam tatlım RABBİM kabul etsin şimdidenhehe kız olur bana çekerse göz diktin zaten gelin alcan dimiiii sen az diilsinn sennn ALLAH razı olsun tatlımmm güzel düşüncelerin için sende öylesin öpüyorum duanı edince gel bekliom
evet canım 40-45dk sürüyo ALLAH kabul etsinÖzlemcim hoşgeldin, ayyy bende namaz kıldım sonrasında tesbih duamı yaptım 45 dk sürüyor ha az değil yani. sonra siyahlar bitmişti onları balkona astım, ardından renklilleri attım makinaya, ardından yemek yedim azıcık dinlenim diye oturdum masama şimdi topiğe bakim dedim, birazdan pazara çıkıcam
sen naptın bugün canım ne var ne yok, çalışıyormusun sen cumartesileri?
EEVet tabi yaa senin kızına beşik kertmesi yapıcam ben hele bir oğlan yapablirsemaradak ay farkı önemli değil, kız büyük olursa zengin olunur derler. onun için o da güzel bişey hem bak seninkide benimkide tesbihlerle geliyor inşallah, daha şimdiden birbirleri ile ortak yanları olmaya başladı bile
Sedaa gecmis olsun rahim filmini cektirmissin simdi gezme zamani diyorsun. Ne guzel tam bayram havasi esiyor senin orda. Guzel bir gun gecirmen dilegi ile iyi eglenceler
sedacım öyle bir güzel anlatmışsın ki hemen giyinip dışarı çıkıp birsürü bişeyler alasım geldi, ayyy harika anlatmışsın canım, nekadar içtenlikle herşeyi olduğu gibi yazmışsın yerim ben seni yaa. tabi kuşum çık üzerindeki rahim filmi steresini at gitsin ohh sefan olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?