- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.841
canım benim dün girdim yazamadım okudum çıktım, benimde eşim şehir dışına çıkıyor arada bir, bazen tam o önemli günlere geliyor küplere biniyorum boşa geçiyor diye ama napıcaksın işte, Allah "ol" demiyorsa böyle engeller çıkartıyor. akışına bırakıcaz kuşum napalım sen dediğin gibi al ilaçlarını hazır beklet, en doğrusu bu.Yaseminn napıyosunnn
canım benim beklenen adet tarihinden 14 gün evel hangi güne denk geliyorsa oymuş galiba, yani bende bu ay ilaç kullanıyorum o yüzden o ilaca göre hesapladım ilcın btmesine 14-15 gün kala birkaç gün üst üste çalışma yaptık, yani bu ay tam günlerine denk getirdik ama Allah bilir tabki. senin adetlerin düzenli ise eğer say canım . 28 günde bir oluyorsun 14. günü yumurtlama oluyormuş.yasemın cnm sana bısey soracam senle bn bat aynı ya sen ayın kacında basladın calısmalarabenım 25 gun dustu ya 2den 7sıne kadar oldu sonra bı kere ve ayın 20sınde adet baslangıcı ınsallah olmaz:)benım herıf bu kadar dedı sıkıldı acaba busefer dogrumu yaptık gun asırı dıyolar adam bu kadar ıkna oldu yumurtlama dıye napım uyusuk adam kusura bakma cnm ama anlamıyom byle seylerden kızımda evlendım 5 ay hamıle kaldım.buda bu kadar uzayınca artık ınsan herseyı arastırp ogrenmek ıstıyo HAKKINI HELAL ET CNM
Tubacım görümcen için 101 adet tefriciyeni çektim Allah kabul eder inşallah. neden 101 dersen dalmışım 1 tane fazla çekmşim, onuda hesaba kat tatlım.
Özlemcim hoşgeldin, ayyy bende namaz kıldım sonrasında tesbih duamı yaptım 45 dk sürüyor ha az değil yani. sonra siyahlar bitmişti onları balkona astım, ardından renklilleri attım makinaya, ardından yemek yedim azıcık dinlenim diye oturdum masama şimdi topiğe bakim dedim, birazdan pazara çıkıcam
sen naptın bugün canım ne var ne yok, çalışıyormusun sen cumartesileri?
canım benim dün girdim yazamadım okudum çıktım, benimde eşim şehir dışına çıkıyor arada bir, bazen tam o önemli günlere geliyor küplere biniyorum boşa geçiyor diye ama napıcaksın işte, Allah "ol" demiyorsa böyle engeller çıkartıyor. akışına bırakıcaz kuşum napalım sen dediğin gibi al ilaçlarını hazır beklet, en doğrusu bu.
ALLAH razı olsun tatlım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..dün benim dua günümmüs bugün fark ettim. bende benim dua günümde sizlerin tesbihlerinizi cektim
en son yaseminin tesbihini cekmistim persembe günü dünde listede geri kalan arkadaslarimin isimlerine tek tek tesbihleri cektim böylece listeyi tamamlamis oldum
artik rahat rahat izine cikabilirim.
ayşecim Allah kabul etsin ohh atmışsın üzerinden yükleri ne güzel, canım çekti vallaha bende mi toptan okusam yaadün benim dua günümmüs bugün fark ettim. bende benim dua günümde sizlerin tesbihlerinizi cektim
en son yaseminin tesbihini cekmistim persembe günü dünde listede geri kalan arkadaslarimin isimlerine tek tek tesbihleri cektim böylece listeyi tamamlamis oldum
artik rahat rahat izine cikabilirim.
ohhh bu haftasonu herkesler alışveriş yapmış yaa ne güzel, bende çıktım gezdim ama aldığm şeyi sorarsanız çok gülersinizçok sağol Allah razı olsun ben de bi gazla çekiyorum
biz de dün alışverişe çıktık bayramda memlekete gideceğiz inş ama hep ev kıyafetleri aldım neyse zaten yeni elbiseler almıştım yarın kaza oruçlarımı tutmaya başlayacağım klomenim bitti inş bu ay olur artık ya umut olmasaydı nasıl yaşayacaktık her adet oluşumuzda herşey bitmiş gibi oluyor ama adet bitince sanki dünyası yıkılan biz değilmişiz gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz bu da Rabb imin büyüklüğü işte
özlemcim ayy evet sorma denk gelememişiz tatlım anladım zaten, yoksa sen bana sırtını dönüp gitmedinAllah kabul etsin canım, dün herhalde ben çıkmışım sen gelmişsin,zaten öyle çok kısıtlı bir zamanda girmiştim annemler yemeğe bekliyordu hemen bakıverdim ne var ne yok çıktım sonra,cumartesi günleri çalışıyorum canım ama saat 1'e kadar,dün ablamlar annemlere gelmişti bi pazara gittik geldik ondan sonra hep ordaydım abimin kızı omzunu çatlatmış büyük halasını çağırmış bize gelsin diyebende onlarla birlikteydim,bugünde geç kalkdım sabah 1 makina çamaşır yıkadım ama hala asılmak için beni bekliyorlar 2.makina yıkanıyor nerdeyse bitecek ben hala oyalanıyorum neyse gideyimde onları asayım bari.
ayy sibelcim hakkate yaa bi denk gelemedik özledim canım benim, dur bakalım hafta içi denk geliriz inşallahsizi yakalayamıyorum kızlar ya sonrada nerdesin diosunuzişte geldim gidiorum dualara devam ediyorum kızlar ama tek tek yazmıyorummm canımmmmm sıkılıyorrrrrr
sedaaa ayy kalem etekleri çok beğeniyorum, heleki siyah etek üerine kırmızı süper bir seçim yaaa tebrik ediyorum seni. bende etek ceket takım gibi bişey almak istiyorum hemde işyerinde giymek içinde lazım ççünkü bana, ama böyle rahat bir kumaş istiyorum yaa, ceket giyince omuzlarım filan tutuluyor ne biçin şeysem, daralmaya gelemiyorum, likralı bir kumaş bulsam ne güzel olur, geçenlerde bi mağzada bayıldım süper bir ceket vardı, adama gıcık oldum onun yüzünden almadan çıktım, her rengini alasım gelmişti yaa, şimdide gidemiyorum adama haa yaptım o gün, bu seferde o bana satmaz kavga çıkar ordaKızlarr gelemedim bugün hiç yerimde de pek oturmadım. Sabah bizm yalıtımın sesiyle uyandım kaynanamlar yazkığa gittiler bir haftalığına anahtarıda bırakmışlardı gidin sessiz yer uyuyun da demişler eşime ama benim hiç aklıma gelmedi oraya gitmek orası biraz şehr dşı gibi ama yakın ses yok ne güzel eşimde gidelim demedi sabah aklıma geldi keşke gitseydik uyusaydık diye. Neyse kahvaltı ettik, camlarıa yapıştırdığımız naylonları dökmüşler sıva yaparken ustalar yie yapıştırdılk boya var daha boya olursa camlar çok uğraşırım. Sonra toz al topla falan yemek yaptım yedik dışarı çıktık dün kendime birşey almamıştım alışveriş merkezinde gezdik. Dar kalem etek aldm siyah, kırmzı bluz aldım, bir triko kazak bir tişört aldım bir de siyah hırka aldım battım valla battım aman napıyım yaa bayramam memlekete gitcem eşe dosta karşı güzel olmak lazım dimi eve geldim pestilim çıktı valla. Uykum da var yarın mesai ar ne çabuk geçiyor şu haftasonu yaa..
canlar bide bu haftasonu teyzemler vardı yatılı, nete şimdi giriyorum, geçmşin tamamını okuyamadım ama gördüm kadarıyla herkes kendini ev işine vermiş :) inşallah buketimde iyidir, özledim hepinizi ,artık eski takip ritmime geri döndüm :)
hayırlı gunler saol yasemın cvb verdın ıcın cnm benımde ıkı gundur gorumcemler vardı kv.kaldılar bende ordaydım zaten evlerı yakın hafta bır yada ıkı kere kalıp yatıyolar cubur cemat 20 kışı oluyoz bılmıyom valla ılk bunlarda goruyorum evlerı uzak olsa anlıcamda bırınınkı 5 dakka suruyo dıgerı 15 dakka ama cumadan gelıp pazara kadar burdalar kızlar sızdede var mı boyle ben cevremde gormedımde bende gorumceyım gelınımıze 3 ayda bır gderdım neyse gttıler bende evıme ındım etrafı topladım namazı kılıp pazara cıkacam sonra yemek faslı,dunle bugun tesbıhını cekemedım ama namazdan sonra cekıcem ALLAHım kabul etsın. benden bu kadar ALLAHA emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?