Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bu ne güzel bir topic böyle, Allahım razı olsun sizden ve dularınızı kabul etsin, biz de bir buçuk yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor Bana da dua eder misiniz?

Canlarım herkese hayırlı pazarlar, iş yapma hastalığına kapıldım ben galiba. sabah kalktım kahvaltı hazırladım, sonra çamaşırları topladım, sonra birsüürü ütü yaptım, 5 kilo soğan almıştım 2 hafta evvel, onları soydum blendırda vıjjjttt yaptım yemeklik olarak çok suyunu çıkartmadan ufalttım, onları buzdolabı poşetlerine koydum bir yemeklik olacak şekilde. dün halılarımı yıkamacıya verdim metrekaresini 2.5 tl ye yıkıyorlarmış 3 tane halı verdim 25 tl tuttu iyi galiba fiyatı, evlendiğimden beri hiç yıkamamıtım senede bir siliyorum ıyy ne pis kız diyeceksiniz şimdi ama öyle yani zaten akşamdan akşama geliyoruz eve kirlenmiyordu yani. şimdide biraz dinlenip öğlen namazını kılıp çııcaz teyzemin kızı yemeğe çağırmıştı, oraya gidicez, akşamda kaynanama uğrar geç vakit evde olurum. bende durum bu sizde ne var ne yok acaba, her gelen özet yazsın da bizde okuyalım şurda kim nerede ne yapmış öğrenelim

Yaseminn napıyosunnn
canım benim dün girdim yazamadım okudum çıktım, benimde eşim şehir dışına çıkıyor arada bir, bazen tam o önemli günlere geliyor küplere biniyorum boşa geçiyor diye ama napıcaksın işte, Allah "ol" demiyorsa böyle engeller çıkartıyor. akışına bırakıcaz kuşum napalım sen dediğin gibi al ilaçlarını hazır beklet, en doğrusu bu.
canım benim beklenen adet tarihinden 14 gün evel hangi güne denk geliyorsa oymuş galiba, yani bende bu ay ilaç kullanıyorum o yüzden o ilaca göre hesapladım ilcın btmesine 14-15 gün kala birkaç gün üst üste çalışma yaptık, yani bu ay tam günlerine denk getirdik ama Allah bilir tabki. senin adetlerin düzenli ise eğer say canım . 28 günde bir oluyorsun 14. günü yumurtlama oluyormuş.
Burcu canım tesbihini çektim Allah kabul eder inşallah tez zamanda hamişlik müjdeni alırız sağlıkla.

dün benim dua günümmüs bugün fark ettim. bende benim dua günümde sizlerin tesbihlerinizi cektim
en son yaseminin tesbihini cekmistim persembe günü dünde listede geri kalan arkadaslarimin isimlerine tek tek tesbihleri cektim böylece listeyi tamamlamis oldum
artik rahat rahat izine cikabilirim.

Benim icin okuyan okuyamayan arkadaslara tesekkür ederim. Rabbim hayat boyu sizlere mutluluk, saglik, basari nasip etsin Insaallah

Iki cihandada yüzünüzü güldürsün

Insaallah hayirli saglikli hamilelik, hayirli saglikli dogum ve hayirli saglikli evlatlar nasip eder mevlam sizlere

Tubacım görümcen için 101 adet tefriciyeni çektim Allah kabul eder inşallah. neden 101 dersen dalmışım 1 tane fazla çekmşim, onuda hesaba kat tatlım.

çok sağol Allah razı olsun ben de bi gazla çekiyorum

biz de dün alışverişe çıktık bayramda memlekete gideceğiz inş ama hep ev kıyafetleri aldım neyse zaten yeni elbiseler almıştım yarın kaza oruçlarımı tutmaya başlayacağım klomenim bitti inş bu ay olur artık ya umut olmasaydı nasıl yaşayacaktık her adet oluşumuzda herşey bitmiş gibi oluyor ama adet bitince sanki dünyası yıkılan biz değilmişiz gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz bu da Rabb imin büyüklüğü işte

ayşe ve burcu tesbihlerinizi çektim canlarım rabbim sizlere sağlıklı ,sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah

Son düzenleme:
burcucum tesbıhını cektgım rabbım kabul eylesın.

kısceelr ben buaralar yımırtladım sanırım ama cxalışama yapamadık ya bu ayda umudum kalmadı anlıycagınız cok yogun calışıyporuz ıs yerlerımızde bırbırımızı goremıyoruz zaten

Allah kabul etsin canım, dün herhalde ben çıkmışım sen gelmişsin,zaten öyle çok kısıtlı bir zamanda girmiştim annemler yemeğe bekliyordu hemen bakıverdim ne var ne yok çıktım sonra,cumartesi günleri çalışıyorum canım ama saat 1'e kadar,dün ablamlar annemlere gelmişti bi pazara gittik geldik ondan sonra hep ordaydım abimin kızı omzunu çatlatmış büyük halasını çağırmış bize gelsin diye bende onlarla birlikteydim,bugünde geç kalkdım sabah 1 makina çamaşır yıkadım ama hala asılmak için beni bekliyorlar 2.makina yıkanıyor nerdeyse bitecek ben hala oyalanıyorum neyse gideyimde onları asayım bari.

hayırlı gunler saol yasemın cvb verdın ıcın cnm benımde ıkı gundur gorumcemler vardı kv.kaldılar bende ordaydım zaten evlerı yakın hafta bır yada ıkı kere kalıp yatıyolar cubur cemat 20 kışı oluyoz bılmıyom valla ılk bunlarda goruyorum evlerı uzak olsa anlıcamda bırınınkı 5 dakka suruyo dıgerı 15 dakka ama cumadan gelıp pazara kadar burdalar kızlar sızdede var mı boyle ben cevremde gormedımde bende gorumceyım gelınımıze 3 ayda bır gderdım neyse gttıler bende evıme ındım etrafı topladım namazı kılıp pazara cıkacam sonra yemek faslı,dunle bugun tesbıhını cekemedım ama namazdan sonra cekıcem ALLAHım kabul etsın. benden bu kadar ALLAHA emanet olun

sizi yakalayamıyorum kızlar ya sonrada nerdesin diosunuz işte geldim gidiorum dualara devam ediyorum kızlar ama tek tek yazmıyorummm canımmmmm sıkılıyorrrrrr

valla canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun artık o kadar zamandır bekliyorum 1 ay daha beklerim bakalım kasımda reglimi en zaman olucam. Evet dr hazır olsun son anda bulunabilen ilaçlar dedi yazdı hemen sağolsun raporda yazdı ama alamadım ki sistemde sorun varmış adam arayacaktı szde daha olmadı heralde rapor olacak ki alayım ilaçları bu ay için geçerli raporda öyle işte.

Kızlarr gelemedim bugün hiç yerimde de pek oturmadım. Sabah bizm yalıtımın sesiyle uyandım kaynanamlar yazkığa gittiler bir haftalığına anahtarıda bırakmışlardı gidin sessiz yer uyuyun da demişler eşime ama benim hiç aklıma gelmedi oraya gitmek orası biraz şehr dşı gibi ama yakın ses yok ne güzel eşimde gidelim demedi sabah aklıma geldi keşke gitseydik uyusaydık diye. Neyse kahvaltı ettik, camlarıa yapıştırdığımız naylonları dökmüşler sıva yaparken ustalar yie yapıştırdılk boya var daha boya olursa camlar çok uğraşırım. Sonra toz al topla falan yemek yaptım yedik dışarı çıktık dün kendime birşey almamıştım alışveriş merkezinde gezdik. Dar kalem etek aldm siyah, kırmzı bluz aldım, bir triko kazak bir tişört aldım bir de siyah hırka aldım battım valla battım aman napıyım yaa bayramam memlekete gitcem eşe dosta karşı güzel olmak lazım dimi eve geldim pestilim çıktı valla. Uykum da var yarın mesai ar ne çabuk geçiyor şu haftasonu yaa..

Son düzenleme:
tubacım 50 adet tefriciyeni okudum Allah kabul etsin. ayrıca ayşe, burcu ve tüm topik için tesbihimizi çektim. Rabbim kabul etsin herkesin gönlüne göre versin

ALLAH razı olsun tatlım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Canlarım benim tespihimi çeken herkese çok teşekkür ederim, hepsinin notunu okudum Rabbim (tespihimi çeken çekmeyen herkese) hayırlı zamnlarda hayırlı sağlıklı velatlar nasip etsin inşallah

canlar bide bu haftasonu teyzemler vardı yatılı, nete şimdi giriyorum, geçmşin tamamını okuyamadım ama gördüm kadarıyla herkes kendini ev işine vermiş :) inşallah buketimde iyidir, özledim hepinizi ,artık eski takip ritmime geri döndüm :)

ayşecim Allah kabul etsin ohh atmışsın üzerinden yükleri ne güzel, canım çekti vallaha bende mi toptan okusam yaa
Allah yolunu açık etsin inşallah sağlıklı huzurlu olarak git geri gel biran evvel aramıza canım özliycez seni
ohhh bu haftasonu herkesler alışveriş yapmış yaa ne güzel, bende çıktım gezdim ama aldığm şeyi sorarsanız çok gülersiniz 6 tane kilot aldm kendime, 3 tanesi 5 liraydı, önce bi 3 tane aldım sonra döndüm dolaştım ayyy ne güzel donlar bunlar dedim bi 3 tane daha aldım
özlemcim ayy evet sorma denk gelememişiz tatlım anladım zaten, yoksa sen bana sırtını dönüp gitmedin ayy bende bu haftasonu pek bi hamarattım ve hala saat bu saat olmuş şimdi eve geldim beyazları attım makinaya ön yıkamalı olarak 2.5 saat sonra çıkıcak heralde gece 12 de ben çamaşır asıyor olacağım.
sizi yakalayamıyorum kızlar ya sonrada nerdesin diosunuz işte geldim gidiorum dualara devam ediyorum kızlar ama tek tek yazmıyorummm canımmmmm sıkılıyorrrrrr
ayy sibelcim hakkate yaa bi denk gelemedik özledim canım benim, dur bakalım hafta içi denk geliriz inşallah
sedaaa ayy kalem etekleri çok beğeniyorum, heleki siyah etek üerine kırmızı süper bir seçim yaaa tebrik ediyorum seni. bende etek ceket takım gibi bişey almak istiyorum hemde işyerinde giymek içinde lazım ççünkü bana, ama böyle rahat bir kumaş istiyorum yaa, ceket giyince omuzlarım filan tutuluyor ne biçin şeysem, daralmaya gelemiyorum, likralı bir kumaş bulsam ne güzel olur, geçenlerde bi mağzada bayıldım süper bir ceket vardı, adama gıcık oldum onun yüzünden almadan çıktım, her rengini alasım gelmişti yaa, şimdide gidemiyorum adama haa yaptım o gün, bu seferde o bana satmaz kavga çıkar orda hayırlı olsun aldıkların tatlım iyi güzel günlerde giy, inşallah hamiş olursunda ikinci sefere giyemezsin hepsi dar gelir

ayy canım sorma ev hanımı olduk topikçe bu hafta galiba, temizlikler, alışverişler, misafirler filan maşallah hepimize ohh ritmine geri dnönmene çok sevindim özlemiştim seni

aaa hakkaten bu ne biçim bir davranıştır arkadaş yaa, evin şurası yani kalmak ne oluyor heleki haftasonu, insanlar dinlenecek, belki çocuk yapacak hani şey olur, senin yaşıtın, kafadar birileri olur, muhabete doyamazsınız muhabbete dalıp saat çok geç lmuştur filan kalırlar onu anlarım ama evi bukadar yakın olan birinin kalmasını yinede anlayamam yani, Allah yardımcın olsun canım, değişik bir aile yapısı ohh bu akşam kocana bir kahve yap oturup karşılıklı höpürdetin kafa dinleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…