Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaseminciğim hoşgeldin nasılsın, ben sıkıntıdan patlıyorum öyle kk da geziniyordum

zlemcim hoşbulduk çok sağol iyiyim canım yarım saat evvel geldik eve, çamaşırları attım geldim topiğe bakıyorum bende yaa nekdar iştahım açık bi bilsem sanki bir öküz koysalar önüme yiyiyp bitiricem, doymak bilmiyorum, yememk yiyorum o an doyuyorum aradan max. 15dk geçince sanki hiçbişey yememiş gibi acıkıyorum. acaba bu içtiğim düzenleyicinin mi yan etkisi hemen okuyim...

sen nasılsın tatlım ne yaptın bugün? alışerişe çıktınmı sende herkes gibi

yok canım yaa alışverişe gitmedim ben alışverişe gidince eve boş dönüyorum bişey alamıyorum eşimde sıkıldı artık benden zaten her gittiğimizde de ufak çaplı tartışma yaşıyoruz çktık biraz yürüyüş yaptık sadece başka bişey yapmadık, sen bol bol geziyorsun sanırım ne güzel ben genelde evde oluyorum hafta sonları çünkü yanlız gezmeyi sevmem eşimde hep çalışıyor oluyor her zaman denk gelemiyoruz, iştahın ilacın etkisinden olabilir belki ilaçlar genelde kilo yapar ya iştah açıyor olabilirler

tesbihlerinizi çektim.Allah hayırlısı ile hepimizin duasını kabul etsin.tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

bende aynen tek gezmeyi hiç sevmem canım aynıyız, sende artık çağımızın getirdiği şekilde otur bilgisayarın başına internetten alışveriş yap bari hem bakıyorum internette fiyatlar çok ucuz yaa, bazen ben aldığım kıyafetlerin daha ucuzlamış halini göryorum nette çok fena oluyorum şimdi okudum ayrıca netten hakkaten iştah artışı yaparmış, sana cevap yazdıktan sonra koşarak mutfağa gittim ve kendime bulgur pilavı pişirdim biliyomusun o arada, yani 15 dk sonra hazır şuanda demleniyorr
Buket ne yapıyor acaba yaa hiç haber aldınmı özlemcim??

iyi akşamlar nasılsınız bayanlar benim canım çok sıkkın kayınvalidemle tartıştığımı söylemiştim kadın evi terk edip banada söylemediğini bırakmamıştı şimdi yarın eve geliyormuş sizce ona nasıl davranmalıyım ??? bi kere soğudum artık nasıl düzelirim bilmiyorum ??

tesbihlerinizi çektim.Allah hayırlısı ile hepimizin duasını kabul etsin.tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Zeynepcim Allah kabul etsin, ohh herkes toptan okumaya başladı bakıyorum valla, demekki hızlandı ağızlarımız kızlar, birdahaki dua tercihim daha dolu dolu olacak nasılsa kademe atladık artık

yasemincim seni ümitlendirmek istemem ama ben hamilelik öncesinde böyle oluyordu eşim hemen anlıyordu sen nasıl yiyosun bu kadar diye yine hamilemisin diyordu bi an aklıma geldi .

maşallah hiç erinmedin gittin bu saatte bulgur pilavı yaptın, ben olsam ekmeğin içine biraz peynir koyar onu yerdim geçiştirirdim yada varsa evde abur cubur yerdim, ben hakkaten baya tembelim yaaa

canım bukett girmedi hiç haberim yok rahatsız etmek istemediğim için mesajda yazmadım,belki biraz kendini dinlemek istiyordur,belkide kardeşinin nişanı için gelememiştir,neyse inşallah kısa zamanda toparlanıp gelir aramıza

cnm tartışma konusunu daha önce okumadım bilmiyorum yüzeysel ve klişe olacak ama benimde sorunlarım var ne olursa olsun eşimin annesi diorum sende öyle yap hiç bişi olmamış gibi davranıversen

iyi akşamlar canım hogeldin, canım sanırım konuyu açmaman iyi olur nede olsa büyüğün ve eşinin annesi kendisi konuyu açarsa da, konuşur anlaşırsınız birbirinizi kırmadan

yasemincim seni ümitlendirmek istemem ama ben hamilelik öncesinde böyle oluyordu eşim hemen anlıyordu sen nasıl yiyosun bu kadar diye yine hamilemisin diyordu bi an aklıma geldi .

tümaycığım yine hamilemisin ne demek yaaa benim koca adet günümü takip ediyordu,hatta 28.gün beni hemen kan testi yaptırmaya götürdü seninki yine hamilemisin diyemi soruyor sanki hiç beklemediği birşeymiş gibi

kızlaar selamlar.. nasılsınız? geçen hafta dualarımı okumadım kızlar ben yarına okuyacağım kısmetse.. yaa buketi çok merak ediyorum kendi adıma çok ümitlendirdim onu ama bende çok ümitlendim onunla.... bi gelse ben iyiyim kızlar derse çok sevineceğim..

canım daha adet günüme bi hafta varken öyle bi iştahlı oluyorumki oda öyle söylüyor adet günümü takip eder hiç süprizle hamilelik haberi veremedim daha hep benden önce anlar

slm cnm aynen bende buket gelse toparlandım dese die bekliyorum bende umutlandırdım ama seninde dediğin gibi ben buketten daha çok umutlanmıştım yaa çok üzgünümm

ay yasemın benden bı tane varmış cnm bende sen gbıyım okuz yesem doymam anlamadım hıc agzım boş kalsın ıstemıyorum nolucak halım bılmıyorum cnm sen ılac kullanıyon ben kullanmıyorum ama masaalah

Tümaycım hoşgelsin canım benim, benim tavsiyem şu olur ; kayınvalidene elinden geldiğince iyi davran çünkü sende ona tavır alırsan o da sana alır yine laf ssokmalar rahatsız etmeler devm eder, bu da seni yıpratır, yani ona iyilik yapmak için değil, kendi iyiliğini düşündüğün için iyi davran kuşum. biliyorum çünkü evdeki huzursuzluk hayattaki en kötü şey, her an içinden negatif şeyler geçirmek çok yıpratıcı olur, sen hep pozitif olmaya çalış, biliyorum yaşananlardan sonra zor ama, inan evde huzursuluk yaşamaktana böyle yapmak sana daha iyi gelecek
ben geldim vallaha da yakaladım kızlar sizi tabiki geçmişi okumuyosanızzz :)) bu arada hepinize iyi akşamlarr
ooo yaşasınn hakkate yakaladın bizi yaaa hoşgeldin canım benim sen naptın haftaonu anlat bakalım
ayyy ğzındn bal dmlıyor inşalah canım yaaabu ay çok uğraştık inşallah öyledir tümayım, canım benim

aaaa kız pişti bile, ben şimdi onu yoğurda bulayıp tatlı kaşığı ile ballndıra ballandıra yiycem eşiminde canı çekecek, sonra ikimiz birden ayı yogi gibi olucaz napalım ..
ayy doğru dedin nişan vardı inşalah orda kafayı dağıtıp kurtlarını döküyordur

ooo yaşasınn hakkate yakaladın bizi yaaa hoşgeldin canım benim sen naptın haftaonu anlat bakalım

cnm yaa hoşbulduk dün eşim arkadaşlarıyla pikniğe gitti bende akşama kadar dünya tatlsı bi arkadaşım var onun eşide nöbetçiydi geceye kadar kaynattık bugünde malum bitmek bilmeyen ev işleri günü ama taniyonum çok düştü durdu bugün yoruldum heralde :))

hayırlı aksamlar bence cnm unut yasanmamış gbı davran bende evlılıgımın 2ayında gorumcemle kavga ettık haksızdı ama ozur dıledım mecbur yuzyuze bakıyoz esımın hatrına oda ama mesafelıgım oturup oyle muhabbet etmem fazla sende esın ıcın sabredecen cnm

ayyy bayılırım öyle kafadar arkadaş sohbetlerine yaa ne güel maşallah
kızzzz bu tansiyon düşmesi hamşlikten filan olmasın?????? varmı öyle bir şüphen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…