Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm tartışma konusunu daha önce okumadım bilmiyorum yüzeysel ve klişe olacak ama benimde sorunlarım var ne olursa olsun eşimin annesi diorum sende öyle yap hiç bişi olmamış gibi davranıversen

iyi akşamlar canım hogeldin, canım sanırım konuyu açmaman iyi olur nede olsa büyüğün ve eşinin annesi kendisi konuyu açarsa da, konuşur anlaşırsınız birbirinizi kırmadan

bende sizler gibi düşünüyorum ama kızlar annemi aramış bugüne kadar benim ona iyi niyetle söylediğim herşeyi yanlış anlamış herşeyde bi art niyet aramış şimdi yine aynı şey olursa ben hiç bişey olmamış gibi davranırsam bak suçluydu ondan böyle yapıyo falan derse o kadar zor bi insaki hiç bişey beğenmez iyide söylesen altında kötü bişey arar eşimle şakalaşmamı bile kendi üstüne alır iştende çıktım onun yüzünden evde patlıyorum mesai çok oluyordu ben ne yapıyormuşum okadar saat dışarda işte olduğuma inanmıyor annemde altından kötü bişey çıkmasın çık işten dedi

Son düzenleme:
ayyy bayılırım öyle kafadar arkadaş sohbetlerine yaa ne güel maşallah
kızzzz bu tansiyon düşmesi hamşlikten filan olmasın?????? varmı öyle bir şüphen??

yasemincim evet gerçekten çok keyifliydi kız ben artık hamilelikten şüphelenmiyorum hiç olmamasına alıştım da zaten gebelik belirtisi olmaz daha 9 gün falan var reglime ama normalde hep tansiyonum çıkardı neden oldu bilemedimm:26:

kızlar bu aradaaylinin durumdan haber varmı idrar testi silik çıkıyodu kan testi yaptıraaktı sanırım ama geçmişte görmedim böle bişi atladımmı acaba yarı hemşom sayılırda

benim kayınvalidemde annemi arayıp konuşmuştu hatta öyleki anneme hakarete kadar vardı sustum ben hiç bişi olmamış gibi davrandım onlara göre herşey düzeldi tabi ben Allah a havale ettim sende sus suçlu olmazsın en azından Rabbim bilsin

öyle yapıcam canım bakalım inşallah rabbimde yardım ederde daha sabırlı ve dayanıklı olurum

canım benim yaa hakkaten çok zor bir insan, sanırım çok cahil bir kafa yapısına sahip bukadın, eski kafalı derler ya öyle yani, öylesini sen iyilikte yapsan ktülükte yapsan yola getiremezsin, onun için otur sen sakn kafayla düşün, ona tavırlımı davransan senin moralin güzel olacak, yoksa bişey olmamış gibi onu kaale almadan duymazdan gelerek he he diyip geçerek yaşasanmı daha mutlu olursun ona karar ver canım. senin ruh halin önemli olan, onunki belli zaten hep negatif. madem onla yaşamak zorundasın, sen kendi mutluluğunu ön planda tutarak ortalığı dengede tutmaya çalışarak, ama onun dediklerini duymayarak yaşamaya alışman laım. tabki çok zor ama yapacak başkada bişey yok tümayım...
benim oruçluyken hep düşer aç olunca acaba muhabetten aç mı kaldın
kızlar bu aradaaylinin durumdan haber varmı idrar testi silik çıkıyodu kan testi yaptıraaktı sanırım ama geçmişte görmedim böle bişi atladımmı acaba yarı hemşom sayılırda

ayyy evet yaa aylin nerde yaaa merak ettim bende

yasemincim acıkmaya vaktim kalmıyo ki tıkıştırmaktan aman nie düştü ise düşsün düzeldi sıkıntı yokk:)))çok yemekten olmaz dimii

heheheheh olmaz olmaz. belkide uykusuzluktan olmuştur canım neyseki geçmiş salla gitsin ozaman
ayy bu saatte 1 tabak ulgur pilavı yedim ardından canım tatlı çekti bide çikolata yedim, hala ne yesem diye düşünüyorum mesela bir dilim ekmeğe bolca nutella sürüp yiyesim var kızlar ne oluyor bana kafayı yiycem yarın bende mi oruç tutsam acaba, ramazanda tutamadığım günleri tutayım bari bayrama kadar belki hemde midem küçülür bayrama obez gibi şişman olursam herkes hamilemisin diye sorar gene sinir olurum

ye ye bacım can boğazdan gelir ben zaten obezim ama hiç kısasım yok boğazımı bana diolar hep hamilemisin die :))) hiç kimseyi takmıyorum çok mu umarsamazım nee

..Rabbi lâ tezerniy ferden ve ente hayrul varisiyn." (21.Enbiyâ: 89)
Anlamı:
"Rabbim... Beni hayatta tek başıma bırakma (bir vâris ihsan et)! Sen vârislerin en hayırlısısın."
Bilgi:
Zekeriya (a.s.) ihtiyarlamış ve buna rağmen hâlâ bir çocuğu olmamıştı...
Bunun üzerine yukarıda naklettiğimiz şekilde dua etti Rabbine...
Ve duası kabul edilerek Yahya ismini koyduğu bir oğula kavuştu...
Bu, İsa (a.s.)'ın gelişini müjdeleyen Yahya (a.s.) idi...
Çocuğu olmayıp da ısrarla çocuk isteyenlerin, bu duaya devamları çok faydalı olur... Gece yarısından sonra birkaç gece, "Hâcet namazı" kılınır, ardından da bin defa bu duaya devam edilirse,Allâhû Teâlâ bir kolaylık ihsan eder...

günaydın kızlar toğimiz için dumı ettim rabbim hepimizin gönül muradını versin geçmişi okumaya üşedim ya ne çok kaynatmışsınız
valla hafta sonu çok yorucu geçti benim için en belirgin adet habercisi tatlı yeme hissi dün vardı o sinirle cam kapı giriştim eve halılarıda yıkamaya verdim dahada toparlamış degilim koltuk falan taşıdım odadan odaya belimide agrıtmışıp zorlamaktan karın kaslarım agrıyo işte böyle canlar öptüm hepinizi

canım sorma bu iştah olayını dün bende de bir hayli vardı. akşam yemeğinden sonra başladım benim canım bir şeyler istiyor demeye aradan 3 saat geçti hala diyorum. yiğenim de bizdeydi bu sefer onlarda başladılar dayanamadım kalktm 11de çiğköfte yaptım fazlada yiyemedim ama pisboğazlığım gece gece üşenmedim işte

vala ben seviyorum kale etekleri hem bol kesimli olanlar bende güzel durmuyor başka bir etek vardı ama bana yakışmazdı. Bunu da daraltmaya verdim o zaman birşeye benzeyecek üzerimde kırmızı olanda sade ama hoş birşey kırmızısı çok tatlı ceket bende istedim ama etek ceket takım bulamadım ereğe uyacak renkte cekette bulamadım ton olarak kaldı öyle bende siyah hırka aldım hem c.tesi günü eşim için gittiğimizde ceketvari bir hırka almıştım ama ceket aslında onu da giyebilirim üzerine. Uçtum dün çok yaa ama napıyım ya of çalışıyorum arada uçabilirim dimi. Ya evet dar gelir ama zaten herşey dar gelecek bir süre sonra hiç almasam olmazdı bol alsam olmaz hiç sevmem üzerimde emanet gibi duran şeyleri hamişlik olursa kalsın kilo verince giyerim yine gebelikten sonra.

Buketçğimm nasılsınn canımm..

İYİ DİYELİM iyi olalım..kendimi iyi hissetmiyorum tabiki..bu arada bana ümit verdiğini söyleyip üzülen arkadaşlar olmuş..kimse üzülmesin bunun için..ümit hep vardı..ümitsiz bu işler olmuyor tabi...ümitli olmak olumlu düşünmek gerek elbette..ama ümitler boşa çıkıncada üzülüyor insan..bazıları vardırki çok gerçekçidir..kendini hazırlar olumsuz durumlara ben hiç o insanlardan olamadım..son ana kadar ümidimi kesmedim Allah tan..belkide bu sebepten yıkımda büyük oluyor..hiç bir sebep olmadığını söylüyor doktor..sizden ümitliydik diyor..bazın herşey yolunda olsa bile sonuç olumsuz oluyor..bu durumlara yapacak bişey yok..aslında genel olarak yapacak bişey yok..rabbim OL dememiş..verdiğinede vermediğine de şükürler olsun ama kuluz neticede üzülüyoruz ki ben hiç bu kadar yaklaşmamıştım yıkımım büyük oldu..ailemden de kimsenin beni anladığını sanmıyorun..Allahın gücüne gitmesin ama hayırlısı olsun diyenler bile artık beni sinir ediyolar..elbetteki hayırlısını istiyorum Allah vermediyse boynumuz kıldan ince ama insanların teselli etmeye çalışması bile artık beni sinirlendiriyo..tahammülüm yok şu aşamada hiç kimseden bişey duymak istemiyorum..en kötüsüde annemi kırdım bu konuda ..bikaç bişey söyleyecek oldu söylettirmedim..tahammülüm yok kimseden bişey duymaya..geçecek biliyorum..ama yanlızım bide eşim de yok yanımda..oda bana teselli vermeye çalışıyo ama onunda anladığını sanmıyorum..kendi aleminde..

bu arada ayşe burcu ve tüm topik için okunması gereken duaları henüz okuyamadım..hakkınızı helal edin..

canım ne kadar anlıyorum desem de anlayamam biliyorum o aşamaya gelmedim ama gelmel üzereyim o yoldayım bende ve şu anda bile beni kimsenin anlayacağını düşünmüyorum hiçbirşey anlatmıyorum kimseye aileme bile. Eşim yanımda biliyor doğal olarak o da ne kadar anlayabilirse olacak diyor olacak ama diyorum ya olmazsa sen anlayamazsın ki tutamazsın ki içimdeki ateşi o yüzden anlıyorum demesin kimse olmaz anlayamazlar. Bende oluruna bırakıyorum ama öyle olmuyor işte tedaviye başlayıp olumsuz olması korkutuyor içimi ama herşey Yaradandan olmadıysa vardır bir nedeni. İyi olacaksın yine umudun olacak sadece şimdi çok hassassın seni sen anlarsın sadece ama geçecek inan bana bak kaç kere deneyenler var sabredenler kucağına alanlar tek lazım olan sabır ve tevekkül Allah'a dua etmekten vazgeçme isyan etme. Kendi kendini iyileştirecek olan sensin yine. Hiçbirşey bitmiş değil böyle düşünme imkansız değil ki durumun ne imkansızlar var hayatta. Ben aşılamada da gerekirse tüp bebekte de hiç kimseye bişey demicem evet yalnız olmak zor olacak ama dediğin gibi anlayamaz kimse beni kendi başımızın çaresine bakıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…