- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.881
cnm tartışma konusunu daha önce okumadım bilmiyorum yüzeysel ve klişe olacak ama benimde sorunlarım var ne olursa olsun eşimin annesi diorum sende öyle yap hiç bişi olmamış gibi davranıversen
iyi akşamlar canım hogeldin, canım sanırım konuyu açmaman iyi olur nede olsa büyüğün ve eşinin annesi kendisi konuyu açarsa da, konuşur anlaşırsınız birbirinizi kırmadan
bende sizler gibi düşünüyorum ama kızlar annemi aramış bugüne kadar benim ona iyi niyetle söylediğim herşeyi yanlış anlamış herşeyde bi art niyet aramış şimdi yine aynı şey olursa ben hiç bişey olmamış gibi davranırsam bak suçluydu ondan böyle yapıyo falan derse o kadar zor bi insaki hiç bişey beğenmez iyide söylesen altında kötü bişey arar eşimle şakalaşmamı bile kendi üstüne alır iştende çıktım onun yüzünden evde patlıyorum mesai çok oluyordu ben ne yapıyormuşum okadar saat dışarda işte olduğuma inanmıyor annemde altından kötü bişey çıkmasın çık işten dediTümaycım hoşgelsin canım benim, benim tavsiyem şu olur ; kayınvalidene elinden geldiğince iyi davran çünkü sende ona tavır alırsan o da sana alır yine laf ssokmalar rahatsız etmeler devm eder, bu da seni yıpratır, yani ona iyilik yapmak için değil, kendi iyiliğini düşündüğün için iyi davran kuşum. biliyorum çünkü evdeki huzursuzluk hayattaki en kötü şey, her an içinden negatif şeyler geçirmek çok yıpratıcı olur, sen hep pozitif olmaya çalış, biliyorum yaşananlardan sonra zor ama, inan evde huzursuluk yaşamaktana böyle yapmak sana daha iyi gelecek
ooo yaşasınn hakkate yakaladın bizi yaaa hoşgeldin canım benim sen naptın haftaonu anlat bakalım
ayyy ğzındn bal dmlıyor inşalah canım yaaabu ay çok uğraştık inşallah öyledir tümayım, canım benim
aaaa kız pişti bile, ben şimdi onu yoğurda bulayıp tatlı kaşığı ile ballndıra ballandıra yiycem eşiminde canı çekecek, sonra ikimiz birden ayı yogi gibi olucaz napalım ..
ayy doğru dedin nişan vardı inşalah orda kafayı dağıtıp kurtlarını döküyordur
ayyy bayılırım öyle kafadar arkadaş sohbetlerine yaa ne güel maşallah
kızzzz bu tansiyon düşmesi hamşlikten filan olmasın?????? varmı öyle bir şüphen??
bende sizler gibi düşünüyorum ama kızlar annemi aramış bugüne kadar benim ona iyi niyetle söylediğim herşeyi yanlış anlamış herşeyde bi art niyet aramış şimdi yine aynı şey olursa ben hiç bişey olmamış gibi davranırsam bak suçluydu ondan böyle yapıyo falan derse o kadar zor bi insaki hiç bişey beğenmez iyide söylesen altında kötü bişey arar eşimle şakalaşmamı bile kendi üstüne alır iştende çıktım onun yüzünden evde patlıyorum mesai çok oluyordu ben ne yapıyormuşum okadar saat dışarda işte olduğuma inanmıyor annemde altından kötü bişey çıkmasın çık işten dedi
benim kayınvalidemde annemi arayıp konuşmuştu hatta öyleki anneme hakarete kadar vardı sustum ben hiç bişi olmamış gibi davrandım onlara göre herşey düzeldi tabi ben Allah a havale ettim sende sus suçlu olmazsın en azından Rabbim bilsin
öyle yapıcam canım bakalım inşallah rabbimde yardım ederde daha sabırlı ve dayanıklı olurum
canım benim yaa hakkaten çok zor bir insan, sanırım çok cahil bir kafa yapısına sahip bukadın, eski kafalı derler ya öyle yani, öylesini sen iyilikte yapsan ktülükte yapsan yola getiremezsin, onun için otur sen sakn kafayla düşün, ona tavırlımı davransan senin moralin güzel olacak, yoksa bişey olmamış gibi onu kaale almadan duymazdan gelerek he he diyip geçerek yaşasanmı daha mutlu olursun ona karar ver canım. senin ruh halin önemli olan, onunki belli zaten hep negatif. madem onla yaşamak zorundasın, sen kendi mutluluğunu ön planda tutarak ortalığı dengede tutmaya çalışarak, ama onun dediklerini duymayarak yaşamaya alışman laım. tabki çok zor ama yapacak başkada bişey yok tümayım...bende sizler gibi düşünüyorum ama kızlar annemi aramış bugüne kadar benim ona iyi niyetle söylediğim herşeyi yanlış anlamış herşeyde bi art niyet aramış şimdi yine aynı şey olursa ben hiç bişey olmamış gibi davranırsam bak suçluydu ondan böyle yapıyo falan derse o kadar zor bi insaki hiç bişey beğenmez iyide söylesen altında kötü bişey arar eşimle şakalaşmamı bile kendi üstüne alır iştende çıktım onun yüzünden evde patlıyorum mesai çok oluyordu ben ne yapıyormuşum okadar saat dışarda işte olduğuma inanmıyor annemde altından kötü bişey çıkmasın çık işten dedi
benim oruçluyken hep düşer aç olunca acaba muhabetten aç mı kaldınyasemincim evet gerçekten çok keyifliydi kız ben artık hamilelikten şüphelenmiyorum hiç olmamasına alıştım da zaten gebelik belirtisi olmaz daha 9 gün falan var reglime ama normalde hep tansiyonum çıkardı neden oldu bilemedimm:26:
kızlar bu aradaaylinin durumdan haber varmı idrar testi silik çıkıyodu kan testi yaptıraaktı sanırım ama geçmişte görmedim böle bişi atladımmı acaba yarı hemşom sayılırda
yasemincim acıkmaya vaktim kalmıyo ki tıkıştırmaktan aman nie düştü ise düşsün düzeldi sıkıntı yokk:)))çok yemekten olmaz dimii
heheheheholmaz olmaz. belkide uykusuzluktan olmuştur canım neyseki geçmiş salla gitsin ozaman
ayy bu saatte 1 tabak ulgur pilavı yedim ardından canım tatlı çekti bide çikolata yedim, hala ne yesem diye düşünüyorum mesela bir dilim ekmeğe bolca nutella sürüp yiyesim varkızlar ne oluyor bana kafayı yiycem yarın bende mi oruç tutsam acaba, ramazanda tutamadığım günleri tutayım bari bayrama kadar belki hemde midem küçülür bayrama obez gibi şişman olursam herkes hamilemisin diye sorar gene sinir olurum
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinizeeeee
zlemcim hoşbulduk çok sağol iyiyim canım yarım saat evvel geldik eve, çamaşırları attım geldim topiğe bakıyorum bende yaa nekdar iştahım açık bi bilsem sanki bir öküz koysalar önüme yiyiyp bitiricem, doymak bilmiyorum, yememk yiyorum o an doyuyorum aradan max. 15dk geçince sanki hiçbişey yememiş gibi acıkıyorum. acaba bu içtiğim düzenleyicinin mi yan etkisi hemen okuyim...
sen nasılsın tatlım ne yaptın bugün? alışerişe çıktınmı sende herkes gibi
sedaaa ayy kalem etekleri çok beğeniyorum, heleki siyah etek üerine kırmızı süper bir seçim yaaa tebrik ediyorum seni. bende etek ceket takım gibi bişey almak istiyorum hemde işyerinde giymek içinde lazım ççünkü bana, ama böyle rahat bir kumaş istiyorum yaa, ceket giyince omuzlarım filan tutuluyor ne biçin şeysem, daralmaya gelemiyorum, likralı bir kumaş bulsam ne güzel olur, geçenlerde bi mağzada bayıldım süper bir ceket vardı, adama gıcık oldum onun yüzünden almadan çıktım, her rengini alasım gelmişti yaa, şimdide gidemiyorum adama haa yaptım o gün, bu seferde o bana satmaz kavga çıkar ordahayırlı olsun aldıkların tatlım iyi güzel günlerde giy, inşallah hamiş olursunda ikinci sefere giyemezsin hepsi dar gelir
ayy canım sorma ev hanımı olduk topikçe bu hafta galiba, temizlikler, alışverişler, misafirler filan maşallah hepimizeohh ritmine geri dnönmene çok sevindim özlemiştim seni
Buketçğimm nasılsınn canımm..
İYİ DİYELİM iyi olalım..kendimi iyi hissetmiyorum tabiki..bu arada bana ümit verdiğini söyleyip üzülen arkadaşlar olmuş..kimse üzülmesin bunun için..ümit hep vardı..ümitsiz bu işler olmuyor tabi...ümitli olmak olumlu düşünmek gerek elbette..ama ümitler boşa çıkıncada üzülüyor insan..bazıları vardırki çok gerçekçidir..kendini hazırlar olumsuz durumlara ben hiç o insanlardan olamadım..son ana kadar ümidimi kesmedim Allah tan..belkide bu sebepten yıkımda büyük oluyor..hiç bir sebep olmadığını söylüyor doktor..sizden ümitliydik diyor..bazın herşey yolunda olsa bile sonuç olumsuz oluyor..bu durumlara yapacak bişey yok..aslında genel olarak yapacak bişey yok..rabbim OL dememiş..verdiğinede vermediğine de şükürler olsun ama kuluz neticede üzülüyoruz ki ben hiç bu kadar yaklaşmamıştım yıkımım büyük oldu..ailemden de kimsenin beni anladığını sanmıyorun..Allahın gücüne gitmesin ama hayırlısı olsun diyenler bile artık beni sinir ediyolar..elbetteki hayırlısını istiyorum Allah vermediyse boynumuz kıldan ince ama insanların teselli etmeye çalışması bile artık beni sinirlendiriyo..tahammülüm yok şu aşamada hiç kimseden bişey duymak istemiyorum..en kötüsüde annemi kırdım bu konuda ..bikaç bişey söyleyecek oldu söylettirmedim..tahammülüm yok kimseden bişey duymaya..geçecek biliyorum..ama yanlızım bide eşim de yok yanımda..oda bana teselli vermeye çalışıyo ama onunda anladığını sanmıyorum..kendi aleminde..
bu arada ayşe burcu ve tüm topik için okunması gereken duaları henüz okuyamadım..hakkınızı helal edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?