Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ne güzel demişsin insanız inş. rabbim gönül muratlarımızı versin ozaman bugunleri çabucak unuturuz.

bayılırım çiğköfteyeeee topikçe gelelim çiğköfte yiyeylim sende

buketcim seni kimse senin kadar anlayamaz çünkü bire bir yaşayan, ümitlenen, bekleyen sensin, elbette üzülürler teselli etmeye çalışırlar ama hepsi sana anlamsız gelir... yinede her şeyin Allahtan geldiğini bilen birisi olarak şanslısın bunu idrak edemeyen insanlar da var çünkü.. cumartesi günü üniversite kültür merkezine Cemalnur SARGUT gelmişti. Belkide tanıyorsundur, Usta Bir Tasavvufcu. Konferansta aklıma sen geldin keşke sana söyleseydim gitmeni tavsiye etseydim. ama sanırım ogünde nişanınız vardı gidemezdin herhalde. Cemalnur hocayı dinledikten sonra kendime geldim. Kendinden de bir şeyler anlattı ve dediki evladımı kaybettiğimde içim öyle yanıyorduki annem geldi ve kalk Cemalnur şükür namazı kıl dedi. kalktım kıldım ve dua ettim Allahım acımı hafiflet dedim dedi. ve 15 gün sonra içimdeki acı hafifledi dedi. Aslında kendi açımdan konuşuyorum okadar dünya işlerine dalıyorum ki her şeyin Allahtan geldiğini unutuyorum. Elbette hep hayırlısını istiyoruz ve inaıyorumki hayırlı zamanda hayırlı evladı Rabbim gönderecektir. Ümidinizi asla yitirmeyin...

Son düzenleme:

canım eşinin annesi evet ama birde allah katında ki durumunu düşün sabrın ödülü mutlaka iyi olcaktır, kendini nsaıl mutlu hissedersen öyle davran tabiki Allah yardımcan olsun

tatlım inşaalh hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bide lütfen reklam yapmayalım bunu sarellesi var chokellası var :)))))

bende kötü haberi aldıktan sonra iki rekat şükür namazı kıldım..en azından bu aşamaya kadar geldim diye..verdiğinede vermediğinede şükürler olsun ama kulum üzülüyorum gücüne gitmesin rabbim dedim..acım hafifler belki zamanla..ağlayacak bahane arıyorum..akşam evdede ağlama krizine girdim..otobüste ağlamamak için kendimi zor tuttuum..işyerinde ağlamamak için kendime iş çıkartıyorum..yapacak bişeyim yok ağlıyorum..azalmasını bekliyorum...

arkadaşlar hepinize iyi haftalar diliyorum

işlerimin yoğunluğu nedeniyle topiğe bir kaç gün uğrayamadım

aylin ,melek2828 ,ayşe , burcu ,kelam-melek tesbihlerinizi çektim ALLAH kabuletsin umarım tez zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız..

bu arada buketdemet arkadaşımızın transfer sonucu negatifmiş sanırım çok üzüldüm ama ümüdimizi kesmememiz gerekli hakkmızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

bende kötü haberi aldıktan sonra iki rekat şükür namazı kıldım..en azından bu aşamaya kadar geldim diye..verdiğinede vermediğinede şükürler olsun ama kulum üzülüyorum gücüne gitmesin rabbim dedim..acım hafifler belki zamanla..ağlayacak bahane arıyorum..akşam evdede ağlama krizine girdim..otobüste ağlamamak için kendimi zor tuttuum..işyerinde ağlamamak için kendime iş çıkartıyorum..yapacak bişeyim yok ağlıyorum..azalmasını bekliyorum...

canım eşinin annesi evet ama birde allah katında ki durumunu düşün sabrın ödülü mutlaka iyi olcaktır, kendini nsaıl mutlu hissedersen öyle davran tabiki Allah yardımcan olsun

tatlım inşaalh hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bide lütfen reklam yapmayalım bunu sarellesi var chokellası var :)))))

anlıyorum canım seni kimseden bişey duymak istemiyorsun, ama konuşmasalarda benimle ilgilenmiyorlar teselli etmeye çalışmıyorlar diye düşünürsün emin ol, ama acıyı yaşayan sensin, ne eşin bunu anlar ne annen nede başkası çünkü yaşamamışlar anlayamazlar o yüzden kimseye tahammülün yok ama geçecek emin ol

allah sabrını artırsın buketim inş. birdahakine gerek kalmadan rabbim evladını sana verir, her serde bir hayır vardır derlerya vardır bundada bir hayır bugunlerde geçecek feraha ericez

bismillahi bir ALLAH
ismin ya RESUL ALLAH
bunaldım darda kaldım
yetiş ya RESUL ALLAH

Buketim hoşgeldin, allah kalbine su serpsin seni feraha çıkartsın en tez zamanda inşallah canım arkadaşım.
Sana bir yorum yapamıyorum çünkü ne desem anlamsız, sadece allaha dua ediyorum senin iç huzuruna biran evvel kavuşman icin canım

ya kızlar bu adam beni deli edecek günde neredeyse 2 paket sigara içiyor dün gece sinirden uyuyamadım bi sigara bide bilgisayar kafayı yemek üzereyim daha geçen gün sinirden onun bilgisayarını kırdımşimdi benimkini bırakmıyor elinden

ne yapacağım ya off her taraf o kadar kötü kokuyor ki sinirden çatlıyorum şimdi

hiç bişey içimi ferahlatmıyo şu aşamada..sizlerede ne diyeceğimi bilmiyorum..hakkınızı helal edin..
Allahtan sabır istiyorum..nazan yazdım duanı bi kenara..:))

buket.. yüreğini o kadar çok hissediyorum ki.. aklımdan hiç mi hiç çıkmadın.. Allah ım inşAllah tez hayırlı vakitlerde güldürür yüzünü.. elbetde tesellisi yok.. zamanla geçicek zamanla yeniden umutlanacak yürekler.. anneciğinede söylenmişsin sanırım.. ben son düşüğümü yaptığımda kastım kendimi kastım.. bir anda gülerken bişeye ağlamaya başladım.. ama ne ağlama.. annem de diyor ki Ağlama Allah ın gücüne gidicek.. inanır mısın nasıl bağırdım ağlamamda mı yasak diye.. çok kırdım.. bi ara boşluklarda kaldım.. aralarda.. sonra bu dua topiği çıktı karşıma Rabbim beni affetsin.. ya çok şey varda yutkunmaktan bişeyler yazamıyor insan.. seni çok seviyorum.. ve inan Rabbimden Senin için o kadar çok diliyorum ki.. inşAllah en yakın vakitde tüm sıkıntını unutturacak olan yüreğindekine kavuştursun mevlam..

sağol canım benim..hepimizin hakkında hayırlısı olsun.inan bana..ağlama diyenlere bile kızar oldum..ben kendimi böyle kötü bilmezdim..demin görümcem aramış israr ediyoki illa bize gel..ben gelmek istemiyorum eve gidip yatacam diyorum yook illa geleceksin ben ablayım geleceksin..yaa insanları kırmak istemiyorum ondan uzaklaşıyorum onu bile anlamıyo insanlar..yani bende ağlayarak atıyorum bazı şeyleri napabilirim..anlamıyolar..bide niye ağlıyosun demiyomular..keyfimden ağlıyorum anasını satayım....dünyanın sonu değil diyenlerde var..sanki ben dedimki hayat bitti benim için ölecem ben..yada intihara meyilli mi gözüküyorum bilmiyorumki..ben bunların hepsini biliyorum zaten söylenenler havada kalıyo..kimseyi görmek istemiyorum..deminde eşim diyoki yalnız kalmak istiyorsan bende gelmiyeyim o zaman bayrama diyo:))..sen bilirsin dedim..kim naapıyosa yapsın artık hiç takatim yok..

ya birde insanların bizi tesellisi yok mu.. aslında çevremiz normal gibi davransa belki bizde normalce üzülüp ağlayıp rahatlıyacağız.. herkesin bi özel davranma hissi yok mu o da çok eritiyor insanı.. bişey söyliyim mi şimdi diceksin ki ne fenasın sen.. benim eşimin sülalesinde yeni evlenen bir çift ve evlenicek olan bir çift daha var.. yakınımız.. ayy nasıl yüreğim telaşlı Allah ım boynumu bükük bırakma diye nasıl yalvarıyorum.. çünkü iki çiftde hemen çocuk istiyor.. diyorum ki onların olunca bana hepten acırlar.. sonra dönüyorum Allah a diyorum ki ne olur bu bu fesatlıkları al yüreğimden hepsine ver bizede ver.. okadar kendimle boğuşuyorum ki herkesden habersiz. ne yapalım be buket be.. mesela kayınvalidemlerin evlerinde minik bebek ayakkabısı var senin bebeğine derler hemen nasıl yaralıyorlar beni.. artık bende diyorum ki ilk gebe olanın olsun.. yok diyorlar sana.. nasıl bir baskıdır anlamam.. bazen iyi niyetle yapılan çoğu şey eziyor insanı kimse farkında olmuyor.. annem benden çok takip ediyor adet günlerimi.. adet oldum diyorum ben senden umutluydum bu ay diyor.. yüreğim acıyor.. ve ben teselli eder gibi bir hal alıyorum.. eziliyorum ben.. Allah ın gücüne gitmesin ama böyle.. oysa Allah derdi bana onun yarattığı kula eziliyim diye vermedi ki.. ama diyorum ya iyi niyet için yapılan şeyler daha bi yoruyor insanı.. ve ben kendimi hem Allah a kulluk adına, hem çevreme hem aileme evlatlık adına kötü hissediyorum.. ki bazen bu bir kuyu ise Allah çıkarsın bizi diye diliyorum.. canım benim yaşananlar hissedilenler hep aynı yani.. ama şunu mu yapamıyoruz üzülsekde üzülmesekde herşey olucağına varıyor.. herkes iyi düşün diyor iyisini yaşamayınca düşünmek zor oluyor.. Allah doğru yoldan şaşırtmasın..

ya birde insanların bizi tesellisi yok mu.. aslında çevremiz normal gibi davransa belki bizde normalce üzülüp ağlayıp rahatlıyacağız.. herkesin bi özel davranma hissi yok mu o da çok eritiyor insanı.. bişey söyliyim mi şimdi diceksin ki ne fenasın sen.. benim eşimin sülalesinde yeni evlenen bir çift ve evlenicek olan bir çift daha var.. yakınımız.. ayy nasıl yüreğim telaşlı Allah ım boynumu bükük bırakma diye nasıl yalvarıyorum.. çünkü iki çiftde hemen çocuk istiyor.. diyorum ki onların olunca bana hepten acırlar.. sonra dönüyorum Allah a diyorum ki ne olur bu bu fesatlıkları al yüreğimden hepsine ver bizede ver.. okadar kendimle boğuşuyorum ki herkesden habersiz. ne yapalım be buket be.. mesela kayınvalidemlerin evlerinde minik bebek ayakkabısı var senin bebeğine derler hemen nasıl yaralıyorlar beni.. artık bende diyorum ki ilk gebe olanın olsun.. yok diyorlar sana.. nasıl bir baskıdır anlamam.. bazen iyi niyetle yapılan çoğu şey eziyor insanı kimse farkında olmuyor.. annem benden çok takip ediyor adet günlerimi.. adet oldum diyorum ben senden umutluydum bu ay diyor.. yüreğim acıyor.. ve ben teselli eder gibi bir hal alıyorum.. eziliyorum ben.. Allah ın gücüne gitmesin ama böyle.. oysa Allah derdi bana onun yarattığı kula eziliyim diye vermedi ki.. ama diyorum ya iyi niyet için yapılan şeyler daha bi yoruyor insanı.. ve ben kendimi hem Allah a kulluk adına, hem çevreme hem aileme evlatlık adına kötü hissediyorum.. ki bazen bu bir kuyu ise Allah çıkarsın bizi diye diliyorum.. canım benim yaşananlar hissedilenler hep aynı yani.. ama şunu mu yapamıyoruz üzülsekde üzülmesekde herşey olucağına varıyor.. herkes iyi düşün diyor iyisini yaşamayınca düşünmek zor oluyor.. Allah doğru yoldan şaşırtmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…