- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.921
ya kızlar bu adam beni deli edecek günde neredeyse 2 paket sigara içiyor dün gece sinirden uyuyamadım bi sigara bide bilgisayar kafayı yemek üzereyim daha geçen gün sinirden onun bilgisayarını kırdımşimdi benimkini bırakmıyor elinden
ne yapacağım ya off her taraf o kadar kötü kokuyor ki sinirden çatlıyorum şimdi
hiç bişey içimi ferahlatmıyo şu aşamada..sizlerede ne diyeceğimi bilmiyorum..hakkınızı helal edin..
Allahtan sabır istiyorum..nazan yazdım duanı bi kenara..:))
ya birde insanların bizi tesellisi yok mu.. aslında çevremiz normal gibi davransa belki bizde normalce üzülüp ağlayıp rahatlıyacağız.. herkesin bi özel davranma hissi yok mu o da çok eritiyor insanı.. bişey söyliyim mi şimdi diceksin ki ne fenasın sen.. benim eşimin sülalesinde yeni evlenen bir çift ve evlenicek olan bir çift daha var.. yakınımız.. ayy nasıl yüreğim telaşlı Allah ım boynumu bükük bırakma diye nasıl yalvarıyorum.. çünkü iki çiftde hemen çocuk istiyor.. diyorum ki onların olunca bana hepten acırlar.. sonra dönüyorum Allah a diyorum ki ne olur bu bu fesatlıkları al yüreğimden hepsine ver bizede ver.. okadar kendimle boğuşuyorum ki herkesden habersiz. ne yapalım be buket be.. mesela kayınvalidemlerin evlerinde minik bebek ayakkabısı var senin bebeğine derler hemen nasıl yaralıyorlar beni.. artık bende diyorum ki ilk gebe olanın olsun.. yok diyorlar sana.. nasıl bir baskıdır anlamam.. bazen iyi niyetle yapılan çoğu şey eziyor insanı kimse farkında olmuyor.. annem benden çok takip ediyor adet günlerimi.. adet oldum diyorum ben senden umutluydum bu ay diyor.. yüreğim acıyor.. ve ben teselli eder gibi bir hal alıyorum.. eziliyorum ben.. Allah ın gücüne gitmesin ama böyle.. oysa Allah derdi bana onun yarattığı kula eziliyim diye vermedi ki.. ama diyorum ya iyi niyet için yapılan şeyler daha bi yoruyor insanı.. ve ben kendimi hem Allah a kulluk adına, hem çevreme hem aileme evlatlık adına kötü hissediyorum.. ki bazen bu bir kuyu ise Allah çıkarsın bizi diye diliyorum.. canım benim yaşananlar hissedilenler hep aynı yani.. ama şunu mu yapamıyoruz üzülsekde üzülmesekde herşey olucağına varıyor.. herkes iyi düşün diyor iyisini yaşamayınca düşünmek zor oluyor.. Allah doğru yoldan şaşırtmasın..
bende kötü haberi aldıktan sonra iki rekat şükür namazı kıldım..en azından bu aşamaya kadar geldim diye..verdiğinede vermediğinede şükürler olsun ama kulum üzülüyorum gücüne gitmesin rabbim dedim..acım hafifler belki zamanla..ağlayacak bahane arıyorum..akşam evdede ağlama krizine girdim..otobüste ağlamamak için kendimi zor tuttuum..işyerinde ağlamamak için kendime iş çıkartıyorum..yapacak bişeyim yok ağlıyorum..azalmasını bekliyorum...
ya birde insanların bizi tesellisi yok mu.. aslında çevremiz normal gibi davransa belki bizde normalce üzülüp ağlayıp rahatlıyacağız.. herkesin bi özel davranma hissi yok mu o da çok eritiyor insanı.. bişey söyliyim mi şimdi diceksin ki ne fenasın sen.. benim eşimin sülalesinde yeni evlenen bir çift ve evlenicek olan bir çift daha var.. yakınımız.. ayy nasıl yüreğim telaşlı Allah ım boynumu bükük bırakma diye nasıl yalvarıyorum.. çünkü iki çiftde hemen çocuk istiyor.. diyorum ki onların olunca bana hepten acırlar.. sonra dönüyorum Allah a diyorum ki ne olur bu bu fesatlıkları al yüreğimden hepsine ver bizede ver.. okadar kendimle boğuşuyorum ki herkesden habersiz. ne yapalım be buket be.. mesela kayınvalidemlerin evlerinde minik bebek ayakkabısı var senin bebeğine derler hemen nasıl yaralıyorlar beni.. artık bende diyorum ki ilk gebe olanın olsun.. yok diyorlar sana.. nasıl bir baskıdır anlamam.. bazen iyi niyetle yapılan çoğu şey eziyor insanı kimse farkında olmuyor.. annem benden çok takip ediyor adet günlerimi.. adet oldum diyorum ben senden umutluydum bu ay diyor.. yüreğim acıyor.. ve ben teselli eder gibi bir hal alıyorum.. eziliyorum ben.. Allah ın gücüne gitmesin ama böyle.. oysa Allah derdi bana onun yarattığı kula eziliyim diye vermedi ki.. ama diyorum ya iyi niyet için yapılan şeyler daha bi yoruyor insanı.. ve ben kendimi hem Allah a kulluk adına, hem çevreme hem aileme evlatlık adına kötü hissediyorum.. ki bazen bu bir kuyu ise Allah çıkarsın bizi diye diliyorum.. canım benim yaşananlar hissedilenler hep aynı yani.. ama şunu mu yapamıyoruz üzülsekde üzülmesekde herşey olucağına varıyor.. herkes iyi düşün diyor iyisini yaşamayınca düşünmek zor oluyor.. Allah doğru yoldan şaşırtmasın..
bedriyecim ne güzel anlatmışsın canım benim, ben evliliğimin 5. senesindeyim, kiminle tanışsam bebeğin var mı diye soruyor, yok diyorum, olur olur üzülme, merak etme olur, aa öylemi hayırlısı.. ve bunun gibi içten içe acıma duygusu beslenen cevaplar alıyorum ve bana sorunluymuşum gibi bakan o gözler...ya arkadaş belki benim canım çocuk istemiyor, belki yaram derin belki bir acım var tamam sordun niye böyle karşılık veriyorsun içinde yaşa bas git..geçen arkadaşımın biri niye bebeğiniz olmuyor sorun sen de mi diye sordu ve hiç samimi olmadığım biri, hem kızıyorum hem üzülüyorum ama gayet normal birşey miş gibi cevap veriyorum...bu yüzden seni çok iyi anlıyorum aile içindeki konuşma ve tavırları hiç yazmıyorum bile.artık sen tahmin edersin
CANIM benimm.. annem ne zaman onlara gitsem ayy sana ne dicem şununda bebeği oldu biliyor musun ( yeni evlenmiş birinin), yada şu seni sordu der.. en sonunda ablama dedim ki özüm böyle yapıyorsa el ne yapmaz.. kayınvalidem biraz daha ağır o konularda.. benim aklımdan çıkarmadığım için olmadığını söyler.. bi kahve falı bakar olur olur der geçer.. üzerinde durmaz.. ama beklentiyi bilmek..
canım sigara spermleri olumsuz etkiliyor eşine söyle belki söylüyorsundur ama ah bu erkekler.. benim eşimde günde 2-3 tane içiyor belki az ama ben de sinir oluyorum
ohoooo evliliğimin 5 yılı bitti 6 girdik ve benim üstüme kaç kişi evlendi 2. çocugunu bile yapan varr.içimde fırtınalar kopuyo ama kimseye diyemiyorum kendime acıyorum bazen kocama üzülüyorum kardeşleri geldiginde çocukları tepelerinde oynarken benim kocam gülerek izler ama gözlerinin taaaaaaa içindeki hüznü birtek ben görürümya birde insanların bizi tesellisi yok mu.. aslında çevremiz normal gibi davransa belki bizde normalce üzülüp ağlayıp rahatlıyacağız.. herkesin bi özel davranma hissi yok mu o da çok eritiyor insanı.. bişey söyliyim mi şimdi diceksin ki ne fenasın sen.. benim eşimin sülalesinde yeni evlenen bir çift ve evlenicek olan bir çift daha var.. yakınımız.. ayy nasıl yüreğim telaşlı Allah ım boynumu bükük bırakma diye nasıl yalvarıyorum.. çünkü iki çiftde hemen çocuk istiyor.. diyorum ki onların olunca bana hepten acırlar.. sonra dönüyorum Allah a diyorum ki ne olur bu bu fesatlıkları al yüreğimden hepsine ver bizede ver.. okadar kendimle boğuşuyorum ki herkesden habersiz. ne yapalım be buket be.. mesela kayınvalidemlerin evlerinde minik bebek ayakkabısı var senin bebeğine derler hemen nasıl yaralıyorlar beni.. artık bende diyorum ki ilk gebe olanın olsun.. yok diyorlar sana.. nasıl bir baskıdır anlamam.. bazen iyi niyetle yapılan çoğu şey eziyor insanı kimse farkında olmuyor.. annem benden çok takip ediyor adet günlerimi.. adet oldum diyorum ben senden umutluydum bu ay diyor.. yüreğim acıyor.. ve ben teselli eder gibi bir hal alıyorum.. eziliyorum ben.. Allah ın gücüne gitmesin ama böyle.. oysa Allah derdi bana onun yarattığı kula eziliyim diye vermedi ki.. ama diyorum ya iyi niyet için yapılan şeyler daha bi yoruyor insanı.. ve ben kendimi hem Allah a kulluk adına, hem çevreme hem aileme evlatlık adına kötü hissediyorum.. ki bazen bu bir kuyu ise Allah çıkarsın bizi diye diliyorum.. canım benim yaşananlar hissedilenler hep aynı yani.. ama şunu mu yapamıyoruz üzülsekde üzülmesekde herşey olucağına varıyor.. herkes iyi düşün diyor iyisini yaşamayınca düşünmek zor oluyor.. Allah doğru yoldan şaşırtmasın..
bende sigara içiyorum.. eşimde içiyor.. ve 1 ay bırakmıştık gebe kaldım.. ama o da düşünce demek ki sigaradan değil gibi saçma bir düşünceye girdim.. sigarayı hemm içiyorum hemm neffffrett ediyorum.. ve içmeyen insanları hayranlıkla izliyorum
ohoooo evliliğimin 5 yılı bitti 6 girdik ve benim üstüme kaç kişi evlendi 2. çocugunu bile yapan varr.içimde fırtınalar kopuyo ama kimseye diyemiyorum kendime acıyorum bazen kocama üzülüyorum kardeşleri geldiginde çocukları tepelerinde oynarken benim kocam gülerek izler ama gözlerinin taaaaaaa içindeki hüznü birtek ben görürüm
yalnız deilmişim geçen bas bas bagırdım benden başka sigara içen varmı diye niye ses etmedinde beni yalnısss bıraktın burda tek başıma çarpıştım herkesle:)))))))))) daha dogrusu çarpışamadım bi sagdan bi soldan geldiler
ohoooo evliliğimin 5 yılı bitti 6 girdik ve benim üstüme kaç kişi evlendi 2. çocugunu bile yapan varr.içimde fırtınalar kopuyo ama kimseye diyemiyorum kendime acıyorum bazen kocama üzülüyorum kardeşleri geldiginde çocukları tepelerinde oynarken benim kocam gülerek izler ama gözlerinin taaaaaaa içindeki hüznü birtek ben görürüm
ya kızlar geçen annemlere bi arkadaşları gelmiş ama hiç bi samimiyetim yok beni de tanıyormuş işte benimle görüşmek istemiş falan neyse parka çıkmıştık o kadında oradaydı selam verdik daha belki oturmamıştım bile çocuğun var mı idye sordu yok dedim hemen olmuyor mu dedi ya o anda ağlasam ağlayamam neye uğradığımı şaşırdım sonucunda annemle görüşmüş muhtemelen orada sormuştur annem de söylemiştir sanki hususi canımızı acıtmak için yapıyorlar ya da biz mi çok hassasız ama biz hassas olsak bile insnların bunu anlaması lazım şimdi bayram geliyor yine bunun derdine düştüm bide hep akrabaların içine gideceğim off off
hiçbirinizi alıntı yapmadım çünkü hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz hepimiz aynı şeyleri yazıyoruz Allah ım sabır versin
DOKTORLAR benden de kromozom analizi ile histereskopi istediler..buradan kromozom analizi yaptıranlar var biliyorum..devlet hastaneleri yapıyor mu? kaça yaptırdınız ? yaptıranlar yazabilirmi?
banada özelde 260 tl dediler..eşlerin ikisinede..devllette niye öyle uzun sürüyo bilmem..özelde genetikçi felan görmüyo heralde..bilmiyorum bakalım..eşim diyoki baştan niye yapmadılar o zaman..benim bildiğim düşük felan olunca (senin durumundaki gibi) yada üst üste tutmayınca yapıyolar bunu..öyle hemen gel yapalım kimse demiyo..hayırlısı..buketimm kromozom analizini ben yeni yaptırıyorum biliyorsundur belki sonuçları kısmetse 9 kasımda alıcağız.. ben ssk araştırma üniversitesinde yaptırıyorum.. bizim ist da yoğun bir hastane olduğu için ağustos ayında randevuyu aldım ekim 9 a randevu vermişlerdi.. eşimden bende kan aldılar.. herhangi bir şey ödemiyorsun canım devletde olduğu için. ama sonuç bir ay sonra çıkıyor.. dışarıda yaptrınca enteresan rakamlar konuşuyorlar 2000 tl diyende var eşinle sana 300 diyende var ayrıca özelde yaptırırsan genelde sonuçlar 15 günde çıkıyormuş.. bide devletde yaptırınca genetik doktoruyla bi görüştüyorlar bu arada.. dosya açtırıyorlar ve dosyada işte senin eşinin tüm sülalevi bilgilerinizi alıyorlar..
DOKTORLAR benden de kromozom analizi ile histereskopi istediler..buradan kromozom analizi yaptıranlar var biliyorum..devlet hastaneleri yapıyor mu? kaça yaptırdınız ? yaptıranlar yazabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?