Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım sigara spermleri olumsuz etkiliyor eşine söyle belki söylüyorsundur ama ah bu erkekler.. benim eşimde günde 2-3 tane içiyor belki az ama ben de sinir oluyorum

hiç bişey içimi ferahlatmıyo şu aşamada..sizlerede ne diyeceğimi bilmiyorum..hakkınızı helal edin..
Allahtan sabır istiyorum..nazan yazdım duanı bi kenara..:))

CAnım hoşgeldin....ben bağıra bağıra ağlamıştım bebeğim karnımda ölüyken, kimseyle görüşmek istemedim, işe gitmek dışarı çıkmak istemedim evde tek başıma kalıp tekrar tekrar o anlar hatırladım, doktorun her dediği ayrıntıyı aklımdan geçirdim...hayal kurmaya devam ettim ..ağlaya ağlaya sanki bebeğim hala benimleymiş gibi onun için plan yaptım..ve ben tam olarak olmasa da seni anlıyorum ..canın nasıl istiyorsa öyle davran , inan ki çevremdekileri kırıyorum diye üzülme..ister anlasınlar ister anlamasınlar..kendinle kal..öfkenle, acınla,gözyaşınla başbaşa kal....ve sonra zaman herşeyin ilacı oluyor (tecrübe konuşuyor )

bedriyecim ne güzel anlatmışsın canım benim, ben evliliğimin 5. senesindeyim, kiminle tanışsam bebeğin var mı diye soruyor, yok diyorum, olur olur üzülme, merak etme olur, aa öylemi hayırlısı.. ve bunun gibi içten içe acıma duygusu beslenen cevaplar alıyorum ve bana sorunluymuşum gibi bakan o gözler...ya arkadaş belki benim canım çocuk istemiyor, belki yaram derin belki bir acım var tamam sordun niye böyle karşılık veriyorsun içinde yaşa bas git..geçen arkadaşımın biri niye bebeğiniz olmuyor sorun sen de mi diye sordu ve hiç samimi olmadığım biri, hem kızıyorum hem üzülüyorum ama gayet normal birşey miş gibi cevap veriyorum...bu yüzden seni çok iyi anlıyorum aile içindeki konuşma ve tavırları hiç yazmıyorum bile.artık sen tahmin edersin

geceçecek canım sadece zaman şimdi daha yaran çok yeni ağla açıl ağlıyorsun diye kendini güçsüz zannetme en iyi toparlanma şeklidir ağlamak. Allah sabrı insanoğluna vermiş yoksa anne babasını evladını kaybedenler nasıl dayanırlardı bu acıya. Sana bunları unutturacak güzel bir evlat nasip etsin Allahım... Ağlayacaksın üzüleceksin ama yine dimdik ayağa kalkacaksın yine Rabbimden dileyeceksin o zorlukllar çıkarır ki her koşulda kulum bana dua ediyor mu sabrediyor mu der sınar, bu da bizim sınavımız be gülüm hayatta acı da var tatlı da keşke insanlar biraz kendi haline bırakmayı bilse zaman gerektiğini anlasalar zaten böyle sürmez hayat boyu insanlar saygı göstersin azıcık.

canım onu Allah bilir bazısınahemen nasip eder bazısını sınar böyle Allah herkese versinb bunu yaşayan biir o yüzden ben isteyen herkese versin Rabbim diyorum sadece imreniyorum ama seni de anlıyorum çünkü acıyorlar zannediyorsun konuşurlar laf ederler falan ama öyle malesef kolay ulaşanların seni anlamasını asla bekleme hadi sende yap birtane ne bekliyorsunuz ay canıımm Allah sana da nasp eder inşallah sözlerine alış. Küçücük bir söz bile yeter alınman için. Bana geçen gün kaynanam dedi ki işte bizim eski temizliğe gelen bayan sordu daha bebek yok mu diye dedi kadın emekli oldu da memleketine gitti neyse bende dedim onlar bilir sormuyorum dedim dedi bendfe kısmet anne dedim.Ama şimdi bu sormamak mı oluyor merak etmeyen ya da incitmek istemeyen insan kadının o dediğini demez yanii bana söylemesine ne gerek var ağzımızı aramak maksat ama çok içerledim eşime dedim bak sormalar başladı diye eşimde uyarırım ben dedi asla dedim hem söylemese ne olacak kafasından geçenleri bileceğim ya o da yeter dedim yani insanlar birşey demese de o an aklından geçenleri zaten biliyıorsun. İnsanlar oluyor mu olmuyor mu düşünmüor hemen ee sende yap diyor belki benim de hemen olsa bende millete öyle derdim anlamazdım ki. Annem sormuyor etmiyor diye üzülüyorm sorsa da üzülücem belki ama anlatacak paylaşacak birini arıyor insan annem bile anlamıyor normal deneyin olur neden olmayacakmış birşeyin yokmuş diyor olmuyor işte kendi annen bile anlamıyor ki el nasıl anlasın. Teyzeme gidicez gelini doğum yaptı ağustosta altolı üstlü oturuyorlar bana laflar başlayacak sizde yapın bilmem ne diye hiç gitmek istmiyorum ama napıyı annemlerde orda olacak onu göreyim diye gidiyorum.

canım onu Allah bilir bazısınahemen nasip eder bazısını sınar böyle Allah herkese versinb bunu yaşayan biir o yüzden ben isteyen herkese versin Rabbim diyorum sadece imreniyorum ama seni de anlıyorum çünkü acıyorlar zannediyorsun konuşurlar laf ederler falan ama öyle malesef kolay ulaşanların seni anlamasını asla bekleme hadi sende yap birtane ne bekliyorsunuz ay canıımm Allah sana da nasp eder inşallah sözlerine alış. Küçücük bir söz bile yeter alınman için. Bana geçen gün kaynanam dedi ki işte bizim eski temizliğe gelen bayan sordu daha bebek yok mu diye dedi kadın emekli oldu da memleketine gitti neyse bende dedim onlar bilir sormuyorum dedim dedi bendfe kısmet anne dedim.Ama şimdi bu sormamak mı oluyor merak etmeyen ya da incitmek istemeyen insan kadının o dediğini demez yanii bana söylemesine ne gerek var ağzımızı aramak maksat ama çok içerledim eşime dedim bak sormalar başladı diye eşimde uyarırım ben dedi asla dedim hem söylemese ne olacak kafasından geçenleri bileceğim ya o da yeter dedim yani insanlar birşey demese de o an aklından geçenleri zaten biliyıorsun. İnsanlar oluyor mu olmuyor mu düşünmüor hemen ee sende yap diyor belki benim de hemen olsa bende millete öyle derdim anlamazdım ki. Annem sormuyor etmiyor diye üzülüyorm sorsa da üzülücem belki ama anlatacak paylaşacak birini arıyor insan annem bile anlamıyor normal deneyin olur neden olmayacakmış birşeyin yokmuş diyor olmuyor işte kendi annen bile anlamıyor ki el nasıl anlasın. Teyzeme gidicez gelini doğum yaptı ağustosta altolı üstlü oturuyorlar bana laflar başlayacak sizde yapın bilmem ne diye hiç gitmek istmiyorum ama napıyı annemlerde orda olacak onu göreyim diye gidiyorum.[/QUOTE]

CANIM benimm.. annem ne zaman onlara gitsem ayy sana ne dicem şununda bebeği oldu biliyor musun ( yeni evlenmiş birinin), yada şu seni sordu der.. en sonunda ablama dedim ki özüm böyle yapıyorsa el ne yapmaz.. kayınvalidem biraz daha ağır o konularda.. benim aklımdan çıkarmadığım için olmadığını söyler.. bi kahve falı bakar olur olur der geçer.. üzerinde durmaz.. ama beklentiyi bilmek..

CANIM benimm.. annem ne zaman onlara gitsem ayy sana ne dicem şununda bebeği oldu biliyor musun ( yeni evlenmiş birinin), yada şu seni sordu der.. en sonunda ablama dedim ki özüm böyle yapıyorsa el ne yapmaz.. kayınvalidem biraz daha ağır o konularda.. benim aklımdan çıkarmadığım için olmadığını söyler.. bi kahve falı bakar olur olur der geçer.. üzerinde durmaz.. ama beklentiyi bilmek..[/QUOTE]

canımm biz çok takıyoruz işte herşeyi biraz rahat olsak zaten olacak hep rahat insanların daha kolay olur uğraş içinde olanların bende çalışıyorum ama bilgisayar başında ve beyin hep orada işte. Annem pek sormuyor ilgisiz ama anlattığım zaman mesela ara kanamalarım vardı ne varmış birşey olması lazım psikolojikmiş diyorum ne derdin var diyor bana aşılama yaptırcam desem ne gerek var ya belki başka özel bir sorunumuz var ki evet var aşılama yapılması lazım ama herşeyi anneme anlatamam ki vardır bir bildikleri de geç o yüzden hiç ne rahim filmi ne aşılama ne tüp hiçbirinden haberi olmayacak ne zaman pozitifi görürüm o zaman anlatırım böyle böyle diye.

amaaann amaaannnn diyorum.. Allah akıl, fikir sabır versin inşAllah bizlere.. bi de bebek..

canımm biz çok takıyoruz işte herşeyi biraz rahat olsak zaten olacak hep rahat insanların daha kolay olur uğraş içinde olanların bende çalışıyorum ama bilgisayar başında ve beyin hep orada işte. Annem pek sormuyor ilgisiz ama anlattığım zaman mesela ara kanamalarım vardı ne varmış birşey olması lazım psikolojikmiş diyorum ne derdin var diyor bana aşılama yaptırcam desem ne gerek var ya belki başka özel bir sorunumuz var ki evet var aşılama yapılması lazım ama herşeyi anneme anlatamam ki vardır bir bildikleri de geç o yüzden hiç ne rahim filmi ne aşılama ne tüp hiçbirinden haberi olmayacak ne zaman pozitifi görürüm o zaman anlatırım böyle böyle diye.[/QUOTE]

aaaayyyy bende anneme ne zaman neyi anlatsam iyi bi git bakalım diyor bende kızıyorum.. tabi canı yanıcak olan benim diye.. yaa aslında bu konuyla ilgili kim ne yaparsa yapsın zorumuza gidiyor heralde.. inan ben kendi kendimi dışarınında katkısıyla inanılmaz strese sokuyorum.. hatta psıkolağa bile gitmeyi düşünüyorum tüm testleri tamamladıktan sonra.. ayy bi de çoğunluğu gerçi psıkolojik olduğunu söyluyorlar da doktorlar daha testleri tamamla diyor bi doktor genetikle ilgili sıkıntı olabilir diyor bi doktor rahimle ilgili olabilir diyor ama aileler benim rahat olmadığım için düşükleri yaptığımı belirtiyorlar iyi de 3 kaybım var.. ohooo çok süpperr deyip oynamam falan mı gerekli.. görümcem sağolsun dün bana dedi ki, bu ay rahim filmini çektiririz bende gelirim elini tutarım senin dedi.. çok duygulandım.. bide sana bişey daha annem sağolsun Allah razı olsun çok dua eder ama (hani senin ki için umursamaz diyorsun ya..) ben dış gebelik geçirdim 4 gün hastanede yattım ben gelmeyin gerek yok dedim.. ameliyat etmediler çünkü sadece kan kontrolü yapıyorlardı.. ve gelmediler biliyor musun hastaneye.. ben gelmeyin dedim diye.. o sırada gelmesinler diyordum.. ama ben desemde bana neden soruyorsun ki sen çık gel.. haksız mıyım? o yüzden ben kendi ailemi olduğu gibi kabullendim.. eleştirmiyorum bile..

canım sigara spermleri olumsuz etkiliyor eşine söyle belki söylüyorsundur ama ah bu erkekler.. benim eşimde günde 2-3 tane içiyor belki az ama ben de sinir oluyorum

bende sigara içiyorum.. eşimde içiyor.. ve 1 ay bırakmıştık gebe kaldım.. ama o da düşünce demek ki sigaradan değil gibi saçma bir düşünceye girdim.. sigarayı hemm içiyorum hemm neffffrett ediyorum.. ve içmeyen insanları hayranlıkla izliyorum

ohoooo evliliğimin 5 yılı bitti 6 girdik ve benim üstüme kaç kişi evlendi 2. çocugunu bile yapan varr.içimde fırtınalar kopuyo ama kimseye diyemiyorum kendime acıyorum bazen kocama üzülüyorum kardeşleri geldiginde çocukları tepelerinde oynarken benim kocam gülerek izler ama gözlerinin taaaaaaa içindeki hüznü birtek ben görürüm

Son düzenleme:

yalnız deilmişim geçen bas bas bagırdım benden başka sigara içen varmı diye niye ses etmedinde beni yalnısss bıraktın burda tek başıma çarpıştım herkesle:)))))))))) daha dogrusu çarpışamadım bi sagdan bi soldan geldiler

ayy çok çok ağlayasım geldi.. Rabbim inşAllah en yakın zamanda nasip eder sizede sen bu seferde eşinin gözlerindeki parıltıyada şahit olursun inşAllah.

ayyy görmemişiiiimmmm.. görsemm gelirdimm kuzumm maalesef ben varım diye. ne yapmalı melek ya.. bide yazdım okudun mu canım ben bi merkeze gitmiştim bırakmayla ilgili o ay hemmen gebe kaldım.. ayyyy şimdide öküz gibi içiyorum senin koca içiyor mu peki

aaaayyyy bende anneme ne zaman neyi anlatsam iyi bi git bakalım diyor bende kızıyorum.. tabi canı yanıcak olan benim diye.. yaa aslında bu konuyla ilgili kim ne yaparsa yapsın zorumuza gidiyor heralde.. inan ben kendi kendimi dışarınında katkısıyla inanılmaz strese sokuyorum.. hatta psıkolağa bile gitmeyi düşünüyorum tüm testleri tamamladıktan sonra.. ayy bi de çoğunluğu gerçi psıkolojik olduğunu söyluyorlar da doktorlar daha testleri tamamla diyor bi doktor genetikle ilgili sıkıntı olabilir diyor bi doktor rahimle ilgili olabilir diyor ama aileler benim rahat olmadığım için düşükleri yaptığımı belirtiyorlar iyi de 3 kaybım var.. ohooo çok süpperr deyip oynamam falan mı gerekli.. görümcem sağolsun dün bana dedi ki, bu ay rahim filmini çektiririz bende gelirim elini tutarım senin dedi.. çok duygulandım.. bide sana bişey daha annem sağolsun Allah razı olsun çok dua eder ama (hani senin ki için umursamaz diyorsun ya..) ben dış gebelik geçirdim 4 gün hastanede yattım ben gelmeyin gerek yok dedim.. ameliyat etmediler çünkü sadece kan kontrolü yapıyorlardı.. ve gelmediler biliyor musun hastaneye.. ben gelmeyin dedim diye.. o sırada gelmesinler diyordum.. ama ben desemde bana neden soruyorsun ki sen çık gel.. haksız mıyım? o yüzden ben kendi ailemi olduğu gibi kabullendim.. eleştirmiyorum bile..[/QUOTE]

yok yok anacım bizi bizden başkası anlamaz. Annem hayatta bırakmaz rahim filmi çekilcme anestezili desem soluğu burada alırdı heralde söylemedim hiç gelirdi ama daha erken değil mi aceleniz ne bir deneyin daha der durur sinir ederdi beni. Ya bebeğim olmasını istemiyor gibi geliyor bazen şimdi çalışmıyor ayrılar babamla zaten ben krasını gönderiyorum kardeşim eve bakıyor ne bileyim yani ben onun için çalışıyorum daha emekli olmadı pirimi işsizlik sigortasından karşılanıyor ama şubata kadar sonra biz ödicez ne bilem çocuk yaparda işten ayrılırsam diye düşünüyor sanırım ama ben çalışıcam bakıcıya bırakıcam küçükücük bebeimi onun için çalışıcam emekli olana dek. Ama bana ne dedi bilsen. İşte sen çalışırsın ben bebeğine bakarım dedi. Ya bir sor bakalım bebeğim olunca çalışmak istiyor muyum eşim istiyor mu hem sen sigara içiyorsun nasıl baktırayım bebeğimi sana ağlasa etse bırakamazsın içmeden duramazsın hemen planı yapmış çok gücendim ama napyıım annem. Eşime de dedi hiçbir tedaviden bahsetme herşeyle tek başıma başa çkarım pozitifi görür öyle herşeyi anlatırım dedim belki olmayacak.İnan perşembe günü rahim filmine giricem takıları falan çıkarttırdılar kapıda ay kurbanlık koyun gibiydim ağladım böyle eşime farkettirmeden eşimden başka kimse yoktu içeride önlüğü giydirdiler maskyi taktılar damar yolu falan öyle kötü hissettim ki annemin gerçekten beni anlayacağnıı bilsem söylerdim ama anlamz ki.

aynen bende 6 ya girdim hep erteledik okulumdu, araba aldık bilmem ne derken ne oldu aşılamaya kaldık bilsem taa 2010 da ilk istediğimde sirek aşılama yapardım şimd belki kucağımdaydı. Öyle oluyor işte eşimde çok seviyor ama olmazsa olmaz napalm gezer tozarız bizde diyor olmazsa olmaz değil ama her erkek ister yanii yaşlılığı var bunun yani. Dayımın mesela olmadı yengemde sorun imkansız olması tüp bebek falan hiçbiri olamıyor. Dayım onlara bebek geldii zaman ya da akrabaya gittiğimizde gözleri dolar çok fena olur resimlerde bile farkederim onun o halini çok çok zor. Önceleri onlara da Allah size de nasip etsin derlerdi demiyorlar artk herkes biliyor olmadığını dayım bir ara boşanmak istediini söylemiş anneme tepki vermeseniz boşarım demiş ama annem asla dedi. Gidecek yeri yok köyüne dönecek ne ana var ne baba sever dayım eşini ama çok çocuklu ailede büyüyünce zor geliyor bende bebeğim olsun hep götürücem diyorum 3 saatlik yol zaten.

ya kızlar geçen annemlere bi arkadaşları gelmiş ama hiç bi samimiyetim yok beni de tanıyormuş işte benimle görüşmek istemiş falan neyse parka çıkmıştık o kadında oradaydı selam verdik daha belki oturmamıştım bile çocuğun var mı idye sordu yok dedim hemen olmuyor mu dedi ya o anda ağlasam ağlayamam neye uğradığımı şaşırdım sonucunda annemle görüşmüş muhtemelen orada sormuştur annem de söylemiştir sanki hususi canımızı acıtmak için yapıyorlar ya da biz mi çok hassasız ama biz hassas olsak bile insnların bunu anlaması lazım şimdi bayram geliyor yine bunun derdine düştüm bide hep akrabaların içine gideceğim off off

hiçbirinizi alıntı yapmadım çünkü hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz hepimiz aynı şeyleri yazıyoruz Allah ım sabır versin

BEN zaten artık akrabaların yanlarına gidemiyorum.. sorarlarsa tutamam kendimi ağlarım diye.. aylardııırr dayımlara vs uğramıyorum hep bir bahanem var.. Allah boynumuzu bükük kucağımızı boş bırakmasın..

DOKTORLAR benden de kromozom analizi ile histereskopi istediler..buradan kromozom analizi yaptıranlar var biliyorum..devlet hastaneleri yapıyor mu? kaça yaptırdınız ? yaptıranlar yazabilirmi?

DOKTORLAR benden de kromozom analizi ile histereskopi istediler..buradan kromozom analizi yaptıranlar var biliyorum..devlet hastaneleri yapıyor mu? kaça yaptırdınız ? yaptıranlar yazabilirmi?

buketimm kromozom analizini ben yeni yaptırıyorum biliyorsundur belki sonuçları kısmetse 9 kasımda alıcağız.. ben ssk araştırma üniversitesinde yaptırıyorum.. bizim ist da yoğun bir hastane olduğu için ağustos ayında randevuyu aldım ekim 9 a randevu vermişlerdi.. eşimden bende kan aldılar.. herhangi bir şey ödemiyorsun canım devletde olduğu için. ama sonuç bir ay sonra çıkıyor.. dışarıda yaptrınca enteresan rakamlar konuşuyorlar 2000 tl diyende var eşinle sana 300 diyende var ayrıca özelde yaptırırsan genelde sonuçlar 15 günde çıkıyormuş.. bide devletde yaptırınca genetik doktoruyla bi görüştüyorlar bu arada.. dosya açtırıyorlar ve dosyada işte senin eşinin tüm sülalevi bilgilerinizi alıyorlar..

banada özelde 260 tl dediler..eşlerin ikisinede..devllette niye öyle uzun sürüyo bilmem..özelde genetikçi felan görmüyo heralde..bilmiyorum bakalım..eşim diyoki baştan niye yapmadılar o zaman..benim bildiğim düşük felan olunca (senin durumundaki gibi) yada üst üste tutmayınca yapıyolar bunu..öyle hemen gel yapalım kimse demiyo..hayırlısı..

ama histereskopi dediğin sanırım rahim filmiydi ee onu çekmeden nasıl tüp yaptılar.. çok şaşırdım.. ama heralde ssen bi kez çektirdin 2.kez çektiriyorsun di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…