Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

DOKTORLAR benden de kromozom analizi ile histereskopi istediler..buradan kromozom analizi yaptıranlar var biliyorum..devlet hastaneleri yapıyor mu? kaça yaptırdınız ? yaptıranlar yazabilirmi?

ama histereskopi dediğin sanırım rahim filmiydi ee onu çekmeden nasıl tüp yaptılar.. çok şaşırdım.. ama heralde ssen bi kez çektirdin 2.kez çektiriyorsun di mi?

topıcıgımızın gusel tatlı annelerı ıcın ve anne adayları ıcın tesbıhımı cektım duamaı ettım kısceler.Rabbım kabul eylesin inşallah.
kısceler aranızda asılama yaptıran varmı nasıl oluyo sanırım bırahakı ay kısmetse asılama yaptırmayı dusunuyoruz esımle cunku bu ayt verımlı gunlerde hıc calışma yapamdık ben ızın almayı dusunuyorum asılama zamnı ne olu ne gıdıyo bılmıyorum bıras aydınlatırmısınız lütfen

ama histereskopi dediğin sanırım rahim filmiydi ee onu çekmeden nasıl tüp yaptılar.. çok şaşırdım.. ama heralde ssen bi kez çektirdin 2.kez çektiriyorsun di mi?

yok rahim filmi değil..rahim filmi Histerosalpingografi (HSG), budurum operasyonel olarak yapılıyo rahimin içine bakiyolar tüplere değil...rahim ağzını açıp kamerayla içini inceliyolar yapışıklılık felan yada ultrasında görünmeyen bişey var mı diye.. 2000 tl felan fiyat verdiler..

hadıya delı para ıstıyolar ya yokmu daha uygun bıyer tatlım özelmı bu devletmı

anladım tatlım pekı asılamayı nekadara yapıyorşlar bılgın varmı?
sen aşılama yaptıracaksın heralde.Allah kolaylık versin.. 800 tl civarı aşılama ücreti..ilaçlar hariç tabi..ilaçlarda senin yada eşinin çalıştığı kurum ödüyormu bilmiyorum ama bi o kadar tutar heralde..benim kurum ödediği için ondan pek haberim yok ama ilaçlar pahalı tabi..fakat tüpdeki kadar ilaç takviyesi yok..

evet tatlım bıdahakı aya nasıpse dusunuyoruz ıkımızde ssklıyız tatlım ılaçları belkı bı kısmı karsılanır heralde oyle olmasada sansımızı denemek ıstıyoruz artık bakalımama evrelerı ne oluyo bılmıyorum işte bıras arastıma yapıyorum

canm benim Allah kolaylık versin, inşallah herşey yolunda gider ilk aşılamada tutar tatlım, bol bol dua et

canm benim Allah kolaylık versin, inşallah herşey yolunda gider ilk aşılamada tutar tatlım, bol bol dua et

amin cnm hayırlısı bakalım bu aydan umudum yok cunku olması gereken gunlerde olmadıgı ıcın gene rabbımden umut kesılmez ama bırdahakı ay nasıpse baslıycaz artık tedavıye

Kızlar şu milletin laflarından nekadar rahatsız olduğunu yazmış herkes, bende aynen öyleyim, dün hatta durduk yere eşime çıkıştım, bu bayram herkesi bozucam yeter yaa, şimdi kilo aldım diye herkes bana bunu bahane edip hamilemisin diye soracaklar yine sinir oluyorum yaa dedim. eşim diyoki daha dur kimse bişey demeden kızmaya başlıyorsun sen diyor, dur daha bayram bile gelmedi diyor gülüyor.
- yahu kardeşim sanane sen benim şeyimin kahyasımısın diycem diyorum,
- sanamı sorucam nezaman çocuk yapacağımı diycem diyorum,
- sizi neden ilgilendiriyor benim hamileliğim diyecem diyorum,
- canım nezaman isterse ozaman yapıcam diyecem diyorum,
- siz meraktan çatlayın diye yapmıycam diyecem diyorum,
aaay beni bi dinleseydiniz saydım da saydım, eşim içinden demiştir ki" vaaahh kafayı yedi bizim hatun" :)
yahu bi gönül rahatlığı ile kilo almayada korkuyorum artık, herşeyi hamileliğe bağlıyor küçük beyinli insanlar,
- kilo almışsın, hamilemisin?
- pileli giymişsin yoksa bebek mi var?
- bayramda haliyle insanın midesi allak bullak olur, miden bulanır, hamilemisin?
- göbek mi bebek mi soruları?
- yetti artık gezdiğiniz şu zavallı annenlere bi torun ver muhabbeti...
- yaşın geçiyor kızım, sonradan kafan kaldırmaz yap artık bitane...

hepimiz bunlara hazırlıklı olalım canlarım, neyazıkki bu bayramda böyle geçecek

evet canım çok haklısın bakalım bende eşimin ailesinin yanına gideceğim inşallah beni çok bunaltmazlar bide eşimin ablası ve abiside olcak onların çocukları var, ya bide onlar büyük diye birşey diyemiyorsun içinde kalıyor, boğazına yapışıyor sözler,sonra eşime çemkiriyorum...ama şunu anladım ki topikte herkesin bu konuda kaderimiz bir

ahh yaseminimmm ben de o güç bile yok eşimin başının etini yiyorum ki ilk gün kurban kesip hemen (kayınvalidemlerin) yazlığına kaçalım.. herkese bahane olur ne olur diyorum.. kimseyi görmeyiz böylelikle diye..

offf hep aynı sorular vbe cevaplar sıkıldım bunaldım artık bayramda hıcbır yere gıtmeyı dusunmuyorum bende ama mecbur gıdılıyo napalım bu bayramda boyle gecıcek

Sen beni ağlattın yaa Bian o yaşadıklarınızı gözümün önüne getirdim ve hislendim, bizde çok uzun süre beklemedik 1. senemizde nasip etti Rabbim ama bana evliliğimin ilk senesini zehir etti çevremdeki düşüncesizce konuşan insanlar
Hele birtanesi yokmu, aklıma geldikçe söyledikleri çok kızıyorum. Uzaktan bir akraba, bana yalnızmısın diye sordu.
Bende hayır annemlerle geldim dedim.
Onu sormuyorum, bebek varmı dedi,
Bende yok dedim.
Haa iyi o zaman bende annen benden önce anneanne olacak diye üzülüyodum dedi Üstelik bir oda dolusu misafirin yanına söyledi bunları bana O kendince espri yapmıştı, bense hiçbişey diyemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…