- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.961
DOKTORLAR benden de kromozom analizi ile histereskopi istediler..buradan kromozom analizi yaptıranlar var biliyorum..devlet hastaneleri yapıyor mu? kaça yaptırdınız ? yaptıranlar yazabilirmi?
banada özelde 260 tl dediler..eşlerin ikisinede..devllette niye öyle uzun sürüyo bilmem..özelde genetikçi felan görmüyo heralde..bilmiyorum bakalım..eşim diyoki baştan niye yapmadılar o zaman..benim bildiğim düşük felan olunca (senin durumundaki gibi) yada üst üste tutmayınca yapıyolar bunu..öyle hemen gel yapalım kimse demiyo..hayırlısı..
offfffffff offfffffffff bayram gelmeden herkesi aynı sıkıntı sarmış bende aynıyım banada düşüklerim olduğu için kimisi şu kadar bekle kimisi bekleme kimisi sen dha çok küçüksün ne yapıcan çocuğu kimiside niye olmuyor eşindemi sorun sendemi anlatıcam oda ne eskiden öyle bişeymi varmış falan filan ben iki senedir bu yüzden amcamlara halama gitmiyorum ama bu bayram mecburum malesef(
İnanın neden bu kadar üzüldüm bilmiyorum ama, her birinizin yazdığını resmen öğürerek okuyorum
Bayram gelmiş neyime der gibi oldu aynı, hiçbirinizde sevinç yok, akrabalarla görüşücez edicez mutluluğu yok, bunlarda hep bikaç tane dengesiz insan yüzünden oluyo
İnşallah sorgusuz sualsiz bir bayram geçirirsiniz canlarım, soranlarıda (ard niyetli soranları) Allaha havale ediyorum.
yok rahim filmi değil..rahim filmi Histerosalpingografi (HSG), budurum operasyonel olarak yapılıyo rahimin içine bakiyolar tüplere değil...rahim ağzını açıp kamerayla içini inceliyolar yapışıklılık felan yada ultrasında görünmeyen bişey var mı diye.. 2000 tl felan fiyat verdiler..
İnanın neden bu kadar üzüldüm bilmiyorum ama, her birinizin yazdığını resmen öğürerek okuyorum
Bayram gelmiş neyime der gibi oldu aynı, hiçbirinizde sevinç yok, akrabalarla görüşücez edicez mutluluğu yok, bunlarda hep bikaç tane dengesiz insan yüzünden oluyo
İnşallah sorgusuz sualsiz bir bayram geçirirsiniz canlarım, soranlarıda (ard niyetli soranları) Allaha havale ediyorum.
Canim benim yaaa bende deminden beri yorumları okuyorum, ama bende senin bu yazina duygulandim, cunku suanda hamilesin ve en hassas donemindesin, bizleri cani yurekten hissettigine eminim, hakkaten hicbirimizde bayram sevinci yok, aksine hepimizde bir korku bir stres, yine ayni sorularin ayni Bakislarla ve arkamizdan edilecek dedikolurain bilincinde olacagiz.. napalim kuşum, insallah bizlerde birgun alnimizin akiyla ve koca koca gobuslerle cikacagiz bayramlara...
yalnız duayı tam edelim o koca koca göbişler yağda değil bebişten olsun inşallah.zira strestenmidir bilmem bende bu ara paso yiyorum ve göbişim baya koca oldu :)
Canim benim yaaa bende deminden beri yorumları okuyorum, ama bende senin bu yazina duygulandim, cunku suanda hamilesin ve en hassas donemindesin, bizleri cani yurekten hissettigine eminim, hakkaten hicbirimizde bayram sevinci yok, aksine hepimizde bir korku bir stres, yine ayni sorularin ayni Bakislarla ve arkamizdan edilecek dedikolurain bilincinde olacagiz.. napalim kuşum, insallah bizlerde birgun alnimizin akiyla ve koca koca gobuslerle cikacagiz bayramlara...
ayyy varya aynen demin oturdugum yerde gozum gobegime takildi ben bile kendimi hamileye benzettim, bide millete kiziyorum dedim, şu haline bak dombili gibisin dedim kendime acayip bir iştah artışı yasiyorum, bugun oruc tuttum resmen kendimi frenledim bu sayede biliyomusun o derece yani
yalnız duayı tam edelim o koca koca göbişler yağda değil bebişten olsun inşallah.zira strestenmidir bilmem bende bu ara paso yiyorum ve göbişim baya koca oldu :)
ayyy varya aynen demin oturdugum yerde gozum gobegime takildi ben bile kendimi hamileye benzettim, bide millete kiziyorum dedim, şu haline bak dombili gibisin dedim kendime acayip bir iştah artışı yasiyorum, bugun oruc tuttum resmen kendimi frenledim bu sayede biliyomusun o derece yani
ha buarada ben dikkat etmemişim 7veren sen hamileymişsin.canım böyle abuk subuk şeyler için sen canını sıkıp üzülme.biz nasılsa yeterince ağlıyoruz.Derdini, veren Allah dermanını da verir inşallah.dağına göre kar verirmiş.bize güvenmese bu yükü yüklemezdi sırtımıza.çekeriz Allahın izniyle.sen sadece dua et bizim için.bebişinin kıymetini bil ve 1 damla bile akmasın gözünden.doğumdan sonra bebeğini görünce doya doya ağlarsın inşallah
tüm topik için tesbihimi çektim duamıda ettim inşallah hepiniz peşpeşe hamile kalır,sağlıklı bebekler doğurursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?