Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

şimdi yazdıklarımı tekrar istesemde yazamam.özet geçicem.yazdıklarınızı ağlayarak okudum.demekki herkes aynı şeyleri yaşıyor.ben 6 yıllık evliyim.4 yıldır bebek istiyorum.1 tüp bebek denemesi oldu ama nasip değilmiş.
gerisi aynı işte.siz etraftan ne duymuşsanız bende duydum.ne denli kızmışsanız bende kızdım.neyleyelim ki elden bişey gelmiyor.bizde dualarımızı eksik etmeden sıranın bize gelmesini bekleyeceğiz.Allah verdiğininde vereceğininde hayırlısını versin

offfffffff offfffffffff bayram gelmeden herkesi aynı sıkıntı sarmış bende aynıyım banada düşüklerim olduğu için kimisi şu kadar bekle kimisi bekleme kimisi sen dha çok küçüksün ne yapıcan çocuğu kimiside niye olmuyor eşindemi sorun sendemi anlatıcam oda ne eskiden öyle bişeymi varmış falan filan ben iki senedir bu yüzden amcamlara halama gitmiyorum ama bu bayram mecburum malesef (

DOKTORLAR benden de kromozom analizi ile histereskopi istediler..buradan kromozom analizi yaptıranlar var biliyorum..devlet hastaneleri yapıyor mu? kaça yaptırdınız ? yaptıranlar yazabilirmi?

ben yaptırmadım ama devlet hastaneleri yapıyor parasız,bana randevu vermişlerdi yaptrmadım eğer bi ücret olsaydı bildirirlerdi.

İnanın neden bu kadar üzüldüm bilmiyorum ama, her birinizin yazdığını resmen öğürerek okuyorum
Bayram gelmiş neyime der gibi oldu aynı, hiçbirinizde sevinç yok, akrabalarla görüşücez edicez mutluluğu yok, bunlarda hep bikaç tane dengesiz insan yüzünden oluyo
İnşallah sorgusuz sualsiz bir bayram geçirirsiniz canlarım, soranlarıda (ard niyetli soranları) Allaha havale ediyorum.

Son düzenleme:

canım doktorun tedbirli davranmak için istemiştir, hem senden ümitliydim demiş ya, sonuçta senin bi engelin yoktu bebek için ,tutmayınca tedbir amaçlı istemiştir bence,ben ankarada zekai tahirden randevu almıştım randevuyu 2 ay sonrasına vermişlerdi sonuçta 4 ayda çıkar demişlerdi

herşey herkes bi yanada bana bayramda en çok ne koyuyor biliyormusun?annaesiyle bayramlaşan çocuklar...Allah ım ne güzel bi duygudur kim bilir.kendimi yapayalnız kimsesiz hissediyorum işte o zaman.bayram zehir oluyor yıllardır.Allah boynumuzu daha fazla büktürmesin,dostlarımızı üzüp düşmanlarımızı sevindirmesin inşallah

olmuyor işte.yarası olan gocunur misali ne deseler ne yapsalar da darılsak gücensek ağlasak diye bakıyoruz resmen.

canım buna devlet hastanesinde bakıyorlar,iş yerinde bi arkadaş var tüp bebek yaptıracaklar geçen hafta o baktırdı

Canim benim yaaa bende deminden beri yorumları okuyorum, ama bende senin bu yazina duygulandim, cunku suanda hamilesin ve en hassas donemindesin, bizleri cani yurekten hissettigine eminim, hakkaten hicbirimizde bayram sevinci yok, aksine hepimizde bir korku bir stres, yine ayni sorularin ayni Bakislarla ve arkamizdan edilecek dedikolurain bilincinde olacagiz.. napalim kuşum, insallah bizlerde birgun alnimizin akiyla ve koca koca gobuslerle cikacagiz bayramlara...

yalnız duayı tam edelim o koca koca göbişler yağda değil bebişten olsun inşallah.zira strestenmidir bilmem bende bu ara paso yiyorum ve göbişim baya koca oldu :)

kızlar boşverin takmayın kimseyi soranada anlatın amaaaan Allahın bildiğini kuldanmı saklayacaksınız, benim düşük yaptığımı zaten bütün sülale biliyor kimse sormaz bende geçen bayram hamileydim ama kimseye söylemiyordum soracaklar yalan söylemek zorunda kalıcam diye ödüm patladı ama kimse sormadı şimdiden bunu düşünüp kasmayın kendinizi boşverin gitsin, baktınız olmuyor bu bayram kimseciklere gitmeyin

yalnız duayı tam edelim o koca koca göbişler yağda değil bebişten olsun inşallah.zira strestenmidir bilmem bende bu ara paso yiyorum ve göbişim baya koca oldu :)

ayyy varya aynen demin oturdugum yerde gozum gobegime takildi ben bile kendimi hamileye benzettim, bide millete kiziyorum dedim, şu haline bak dombili gibisin dedim kendime acayip bir iştah artışı yasiyorum, bugun oruc tuttum resmen kendimi frenledim bu sayede biliyomusun o derece yani

ha buarada ben dikkat etmemişim 7veren sen hamileymişsin.canım böyle abuk subuk şeyler için sen canını sıkıp üzülme.biz nasılsa yeterince ağlıyoruz.Derdini, veren Allah dermanını da verir inşallah.dağına göre kar verirmiş.bize güvenmese bu yükü yüklemezdi sırtımıza.çekeriz Allahın izniyle.sen sadece dua et bizim için.bebişinin kıymetini bil ve 1 damla bile akmasın gözünden.doğumdan sonra bebeğini görünce doya doya ağlarsın inşallah

tüm topik için tesbihimi çektim duamıda ettim inşallah hepiniz peşpeşe hamile kalır,sağlıklı bebekler doğurursunuz

İnşallah Yaseminim inşallah, Rabbim o günleri en kısa zamanda göstersin

orucunda iftarı var işte :) ben stres konusunda ciddiyim.bayram yaklaştıkca yiyorum.gece gündüz tatlı tuzlu farketmiyo.2 kilo aldım.böyle kalsa sorun yokta devam edersem kötü valla.millet bayramlık alıyor bak.benim içimden kilot bile almak gelmiyor :) sen onu almışın hiç değilse

kızlar yaa bende bi göbek var sanırsınız 3-4 aylık hamile belki daha fazla çok rahatsızım hamile olmayıp hamile gibi görünmekten,dün eşimle parkta yürüyorduk kadının biri karnıma doğru baktı eşime dedimki kadın beni hamile zannetti herhalde karnıma baktı nasıl zannetmesinki göbeğimin maşallahı var öncedende büyüktü ama şimdi daha bi büyüdü bu bebeklerden sonra, doğum yapan kadınların karnı olur yaa benimkide o hesap doğuramadık ama karın kaldı malesef

Dikkat edin kızlar formunuzu koruyun, hatta kilonuz varsa vermeye çalışın ki hamile kaldığınızda zorluk çekmeyesiniz

Ne biliyim canım öyle bi duygu patlaması oldu bende, reklamlara bile ağlar oldum ben, bu yaşananlaramı ağlamayım? Üstelik bunu geçmişte bende çektim, biliyorum, aklıma geldi işte...
Size akan gözyaşlarım feda olsun. Sizlerde hep iyi olun, bayramda et kavurmalarını falan çok kaçırmayın, dikkatli yiyin ha salmayın kendinizi :)

tüm topik için tesbihimi çektim duamıda ettim inşallah hepiniz peşpeşe hamile kalır,sağlıklı bebekler doğurursunuz

Allah kabul etsin canım

bugün doğum izninde olan bir arkadaş vardı o geldi bebeği ile birlikte uyuyordu mışıl mışıl gürültüde bile uyanmadı maşallah çok tatlıydı,ama o bebeği her gördüğümde hüzünleneceğim çünkü benim ilk bebeğim doğsaydı onunla aynı zamanlarda doğacaktı temmuz sonu, hatta annesi izne ayrılırken kendimi tutamamış ağlamıştım rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…