- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #5.981
kızlar boşverin takmayın kimseyi soranada anlatın amaaaan Allahın bildiğini kuldanmı saklayacaksınız, benim düşük yaptığımı zaten bütün sülale biliyor kimse sormaz bende geçen bayram hamileydim ama kimseye söylemiyordum soracaklar yalan söylemek zorunda kalıcam diye ödüm patladıama kimse sormadı şimdiden bunu düşünüp kasmayın kendinizi boşverin gitsin, baktınız olmuyor bu bayram kimseciklere gitmeyin
bugün doğum izninde olan bir arkadaş vardı o geldi bebeği ile birlikte uyuyordu mışıl mışıl gürültüde bile uyanmadı maşallah çok tatlıydı,ama o bebeği her gördüğümde hüzünleneceğim çünkü benim ilk bebeğim doğsaydı onunla aynı zamanlarda doğacaktı temmuz sonu, hatta annesi izne ayrılırken kendimi tutamamış ağlamıştım rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyleri
İnanın neden bu kadar üzüldüm bilmiyorum ama, her birinizin yazdığını resmen öğürerek okuyorum
Bayram gelmiş neyime der gibi oldu aynı, hiçbirinizde sevinç yok, akrabalarla görüşücez edicez mutluluğu yok, bunlarda hep bikaç tane dengesiz insan yüzünden oluyo
İnşallah sorgusuz sualsiz bir bayram geçirirsiniz canlarım, soranlarıda (ard niyetli soranları) Allaha havale ediyorum.
Her ne kadar kızlar takmayın boşverin desende (ilk mesajındaki gibi) seninde bir yerlerde sızın var değilmi özlem
Unutulmuyo değilmi, akıldan çıkmıyo, belki umursamayım diyosunuz bu seferde peşpeşe birşeyler oluyo, ne yapalım en çok sevdiklerimizle imtihan ediliyoruz.
İnşallah bu karanlık tünelin sonundaki aydınlığa kavuşursunuz.
kızlar ben çıkıyorum.benimki homurdanıyo.ya biliyomusunuz ne oldu?anlatmasm çatlarım.ben böyle kasım kasım kasılıyorum bayram geliyo,memlekete gitcez vs..bide tabi hesap kitap meseleri var yok su gün yumurtlucam yok su gün çatlıcam.çok çalışmamız gerek çok modundayım falan işte.benimki anasını aradı bugün.babası rahatsızmış.ne dedi biliyonuzmu?pazartesi salı izin alsanda hafta sonundan gitsek olmazmı?
pazrtesi babasının kontrolü varmış orda olmak istiyomuş.tamam babamı bende severim.Allah sağlık sıhat uzun ömür versin tamamda sen orda olsan ne olmasan ne?koyun can derdinde kasap et derdinde resmen.ben neler hesaplıyom o ne diyo.acayip bozuldum.tabi oda bana.sanki babasının hastalığını önemsemiyormusum gibi algıladı.halbuki benim derdim bambaşka.kaç sene geçti hala anlatamadım derdimi şu adama var ya.ne diim ne yapim ben şimdi?
ınsallah cnm benım ınsallah yasamayan cekmeyen bılmıyo ıste bu sıkıntıları
kızlar ben çıkıyorum.benimki homurdanıyo.ya biliyomusunuz ne oldu?anlatmasm çatlarım.ben böyle kasım kasım kasılıyorum bayram geliyo,memlekete gitcez vs..bide tabi hesap kitap meseleri var yok su gün yumurtlucam yok su gün çatlıcam.çok çalışmamız gerek çok modundayım falan işte.benimki anasını aradı bugün.babası rahatsızmış.ne dedi biliyonuzmu?pazartesi salı izin alsanda hafta sonundan gitsek olmazmı?
pazrtesi babasının kontrolü varmış orda olmak istiyomuş.tamam babamı bende severim.Allah sağlık sıhat uzun ömür versin tamamda sen orda olsan ne olmasan ne?koyun can derdinde kasap et derdinde resmen.ben neler hesaplıyom o ne diyo.acayip bozuldum.tabi oda bana.sanki babasının hastalığını önemsemiyormusum gibi algıladı.halbuki benim derdim bambaşka.kaç sene geçti hala anlatamadım derdimi şu adama var ya.ne diim ne yapim ben şimdi?
canım elbet üzülüyorsun,içinde biryerlerde o sızı var geçmiyor ama o insanları bu kadar dikkate almayın en azından şu bayramı kendinize zehir etmeyin, olmuyorsa rabbim vermiyordur bunun bizimle bir ilgisi yok,insanlar bizlerin henüz çocuk yapmak istemediğimizi düşündükleri için soruyorlar çoğu zaman,ama bilseler istediğimizi beklediğimizi çok üstümüze gelmezler anlatın yaa utanacak çekinecek bişey yok, bizim bi komşu var sürekli bana derdi özlem yapsana niye yapmıyorsun ben onun isteği ile mi yapıcam ne zaman benim için uygunsa rabbim ne zaman nasip ederse o zaman yapıcam,müsade etmeyin konuşmalarına ama o şöyle dedi bu böyle dedi diye üzmeyin kendinizi
canım babasıdır yanında bulunmak isteyebilir bir ay da babası için erteleyin, belkide bu bahanedir rabbim bu aya nasip etmemiştir,bir engeldir,belki bir seferle bile olur hiç belli olmaz
Canım sende aşılama düşünüyormuşsun, inşallah Rabbim nasip eder, yüzünüz güler inşallah. Gönlünüzden ne geçiyosa versin Allahım
Canım stres yapma, eğer sen gitmek istemiyorsan o günleri değerlendirmek için, izin vermiyorlar dersin. Ama şöylede birşey var ya geç yumurtlarsan? Yada erken? Biz ne hesap yaparsak yapalım, ıı olmuyo, babasının durumu ne kontrolü ne bilmiyorum ama yanında olmak istemesi normal geldi bana :26:
Ben nedense senin kadar iyi niyetli değilim canım.. Çünkü bazen gerçekten abartan insanlar oluyo olmuyo değil. Hem bu bebek konusu çok özel bir konu. Evlendikten sonra ilişkiye giremeyen insanlar oluyo aylarca ve hatta belki yıllarca.. Birde o insanlara sorulduğunu düşünün? Bence kimseyi ilgilendirmez kimin çocuk düşündüğü, ne zaman düşündüğü, kaç tane düşündüğü............................
Üzülmeyin dediğine katılıyorum bencede bayramı zehir etmeyin kendinize, tadını çıkarmaya çalışın :)
kısceler hepınıze ıyı geceler ben cıkıyorum bırasdan mesaı bıtcek eve gıdıcem evden gırmem aRTIK yatarım rabbım hepımız ıcın en hayırlısı ne ıse onu nasıp etsın ı9nsallah
yasemin tümay siz orda ne yapıyorsunuz niye yazmıyorsunuz hiç bişey, kız yasemin yoksa canın bişeyler istedi de mutfağa onu pişirmeyemi gittin?
hepinizi öpüyorum iyi geceler kızlar namazımı kıldım rahat rahat uyuyayım :))
canım ben daha geçen hafta küçük b, kaza geçirdim.evde yattım 1 hafta raporluydum.bayram dönüşüde 1 gün izin almam gerekiyor.ben hangi yüzle gidip izin istiyeyim şimdi?o da biliyo bunu.sorun şimdi böyle bişey diyince tadımız kaçtı.o şimdi babasını taktı artık bi kere kafaya.bu ay gitsekte gitmesekte bizden bi cacık olmaz artık zaten.benim kızdığm nokta ben bebek konusunda ne kadar takıntılıysam onunda babası konusunda o kadar takıntılı olması.sonsuza kadar yaşasın istiyor,onunda bizim gibi fani olduğunu kabullenemiyor.her rahatsızlaışında dünyanın sonu geliyor sanki.ben tüp bebek evresinde,doktor ameliyat dediğinde,hasta yatarken vs vs ,içim kan ağlarken bile babası üzülmesin diye gülümseyip muhabbet etmek zyorunda kalıyorum.YoksA babasıdır.tabi ki endişelenir.kaldıki bende çok severim ve ciddi bişey olduğunda ben koşuyorum ondan önce.ama böyle bi zamanda önceliğimiz bebek olmalı diye düşünüyorum.salı akşamı gidicez zaten Allah izin verirse.bu kontrolündede olmayıversin.beni böyle arada koyup vicdan yaptırmasına kızıyorum
iyi geceler kızlar hafta sonu yatılı misafirim vardı giremedim nete hiç geçmişi de okuyamadım inşallah herkes iyidir... ben iyi değilim dün akşam adetim başladı bugün de kötüydüm kanamam çok fazla sancım da çok oldu işe gidemedim yattım uyudum bütün gün parçalar da geliyor sanırım döllenme oldu fakat bebeğim tutunamadı... artık bu ay bunun nedenlerini araştırıp önlemeye çalışacağım bi yandan
aylinciğim hoş geldin bi doktora gitsen ihmal etmesen, geçen ayda öyle olmuştu galiba değilmi yanlışmı hatırlıyorum
ayyy görmemişiiiimmmm.. görsemm gelirdimm kuzumm maalesef ben varım diye.ne yapmalı melek ya.. bide yazdım okudun mu canım ben bi merkeze gitmiştim bırakmayla ilgili o ay hemmen gebe kaldım.. ayyyy şimdide öküz gibi içiyorum senin koca içiyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?