Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok yok anacım bizi bizden başkası anlamaz. Annem hayatta bırakmaz rahim filmi çekilcme anestezili desem soluğu burada alırdı heralde söylemedim hiç gelirdi ama daha erken değil mi aceleniz ne bir deneyin daha der durur sinir ederdi beni. Ya bebeğim olmasını istemiyor gibi geliyor bazen şimdi çalışmıyor ayrılar babamla zaten ben krasını gönderiyorum kardeşim eve bakıyor ne bileyim yani ben onun için çalışıyorum daha emekli olmadı pirimi işsizlik sigortasından karşılanıyor ama şubata kadar sonra biz ödicez ne bilem çocuk yaparda işten ayrılırsam diye düşünüyor sanırım ama ben çalışıcam bakıcıya bırakıcam küçükücük bebeimi onun için çalışıcam emekli olana dek. Ama bana ne dedi bilsen. İşte sen çalışırsın ben bebeğine bakarım dedi. Ya bir sor bakalım bebeğim olunca çalışmak istiyor muyum eşim istiyor mu hem sen sigara içiyorsun nasıl baktırayım bebeğimi sana ağlasa etse bırakamazsın içmeden duramazsın hemen planı yapmış çok gücendim ama napyıım annem. Eşime de dedi hiçbir tedaviden bahsetme herşeyle tek başıma başa çkarım pozitifi görür öyle herşeyi anlatırım dedim belki olmayacak.İnan perşembe günü rahim filmine giricem takıları falan çıkarttırdılar kapıda ay kurbanlık koyun gibiydim ağladım böyle eşime farkettirmeden eşimden başka kimse yoktu içeride önlüğü giydirdiler maskyi taktılar damar yolu falan öyle kötü hissettim ki annemin gerçekten beni anlayacağnıı bilsem söylerdim ama anlamz ki.

aynen bende 6 ya girdim hep erteledik okulumdu, araba aldık bilmem ne derken ne oldu aşılamaya kaldık bilsem taa 2010 da ilk istediğimde sirek aşılama yapardım şimd belki kucağımdaydı. Öyle oluyor işte eşimde çok seviyor ama olmazsa olmaz napalm gezer tozarız bizde diyor olmazsa olmaz değil ama her erkek ister yanii yaşlılığı var bunun yani. Dayımın mesela olmadı yengemde sorun imkansız olması tüp bebek falan hiçbiri olamıyor. Dayım onlara bebek geldii zaman ya da akrabaya gittiğimizde gözleri dolar çok fena olur resimlerde bile farkederim onun o halini çok çok zor. Önceleri onlara da Allah size de nasip etsin derlerdi demiyorlar artk herkes biliyor olmadığını dayım bir ara boşanmak istediini söylemiş anneme tepki vermeseniz boşarım demiş ama annem asla dedi. Gidecek yeri yok köyüne dönecek ne ana var ne baba sever dayım eşini ama çok çocuklu ailede büyüyünce zor geliyor bende bebeğim olsun hep götürücem diyorum 3 saatlik yol zaten.[/QUOTE]
evet canım 3 kaybının olması kötü ama birde su açıdan bak demekki sağlıklı deillermiş ondan yaşamamışlar ve birde senin yumurtanla eşinin spremleri bir yerde karsılaşıyorlar ve dölleniyorlar benim açıdam bu hiç mümkün olmadı bilmiyorum yani karşılaşıyolarmı acaba anladımmı bu açıdan sevinmelisin zatendearaştırmaların yapılcak sıkıntı neyse çözülecek allahın izni ile ve bebeklerine kavuşacaksın canım

dayına gelince hiç kolay deil canım evlatlık düşünmedilermi hiç minik bi bebek alsalar keşke

canım yaa bazılarının hoşuna bile gidiyo olabilir ben böyle düşünüyorum yaramız tam orta yerine bıçak saplıyolar allah yardımcımız olsun babanneme istemiyoruz dedim biliyorumki sürekli bana sorular soracak hafta sonu tvde su beşiz bebekler var ya bana diyoki sen kaygısızca otur bak beşis dogurmuş diyo sadece güldüm elimden bişe gelmiyo bazen haykırmak istiyorum herkes çenesini kapsın diye ama olmuyo hayırlısı ne diyelim tevekkül....

yapışıklık olabiliyomu canım ya ben sadece dogum yapanlarda oluyo sanıyodum

canım şöyle düşün sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için sağlıklı bir vücüda sahip olman gerekir bence eşinle beraber bırakmaya gerçekten karar verip bırakırsanız tekrar başlamazsınız. iş sende bitiyor birazda erkekler bu konuda daha rahat çünkü

biz eşimin köyüne gittik halası bana dediki bir dahaki geldiginde ya karnında olsun ya kucagında dedi ahaaa şaştım kaldım dedimki benim evimdeki çocugun sana ne faydası olcak napcan dedim hala susmuyorda olurmu öyle sey olacak bizde sevecez diyor la havle dedimmm

neyseki kavuştun sen evladına inş. darısı bizlere olsunda bizde unutalım bu acı hatıralarıııı

günaydın canlarım, herkes akşam derdini anlatmış valla okurken gözlerim doldu kendimi zor tuttum iş yerindeyim çünkü. biz gurbeytteyiz akrabalarla yılda 1, en fazla 2 kez görüşüyoruz ama yinede çok rahatsız oluyorum kayınvaldeme soruyorlarmış oda henüz düşünmüyorlar diyormuş sağolsun anlayışlıdır beni teselli eder üzme kendini olur inşallah kafana çok takarsan sürekli düşünürsen olmaz bak der. yine annem de öyledir sağolsun, ben de memlekette olsam başıma aynı şeyler gelir biliyorum yazın amcamın karısı direkt konuya girdi daha isteyip istemediğimi bilmiyor, ne diye korunuyorsun şimdide olmaz tabi ben çok kişiyi tedavi ettim senide ederim ne doktorların çocuğu oldu sayemde dedi. kendisi biraz fazla atar, her konuda her şeyi bildiğini iddia eder, bende dedim sağol yenge şu an düşünmüyoruz dedim bazen yalan söylüyorum ama napim özelimin içine burunlarını sokuyorlar. komşular kapıda görseler soruyorlar olmuyormu senmi düşünmüyorsun. bak yap bitane biz bile bakarız. işyerinde farklı bürodan arkadaşlar görüyor niye düşünmüyorsun nekadar tembelsin çıldırıyorum ama bir şey diyemiyorum. Allah hepimize sabırlar versin...

yasemincim tesbihini çektim tatlım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin, tez zamanda yüzün gülsün inşallah.

Günaydın kızlar. Dün akşam aylin,nazan, ayşe, burcu ve tüm topik için tesbihlerimi çektim Allah kabul eder inşallah... Biraz da dualar okudum dua okumak çok iyi geliyor insana ferahlıyor. Siz nasılsınız bakalım dünden beri.

dayına gelince hiç kolay deil canım evlatlık düşünmedilermi hiç minik bi bebek alsalar keşke

düşündüler aslında dayımım çalıştığı yerde varmış babası bırakmış annesi de gitmiş alın demiş patronu dayıma ama yengem istemiş yarın bir gün annesi gelir alışırız zor olur demiş. Sonra dayım rüyasında o bebeği aldıklarını sonrada kendi bebekleri olduğunu görmüş bak demiş alsaydık belki kendi bebeğimiz olacaktı demiş aöa yengem alışmış görünüyor ne kadar alışırsa artık daha ne düşünüyorlar bilmiyorum evlatlık için sormuyoruz da annemde bende deşmeyiz o konuları hiç sormadık benim ara kanamalarım falan olunca kendi demiş anneme ihmal etmesin falan benim durumum bu diye meğer doktorlara ne paralar dökmüşler amelayat etmişler yok yok artık doktora da gitmek istemiyor bıkmış ameliyat edilecek bir sorunda değil.

Hayret valla insanlar ne meraklı herkesin özeline ya olamayabileceği akıllarına gelmiyor mu herkesin şıp diye bebeği olmak zorunda mı onlar alışmış doğurmaya herkesin olur zannediyorlar hiç karşısındaki insan üzülür mü krılır mı umurlarında değil ya. sende olunca inadına sevdirme al elinden.

bazen yurtdışında olmak en iyisi diyorum sürekli görüşme derdi yok en azından. Ama istemiyruz düşünmüyoruz diyemiyorum artık ben sonuçta 6. seneye girdik bunca senede istemez mi insan. Yalan olduğu zaten anlaşılıro yüzden kısmet diyorum geçiyorum kendi teyzem bile gelininin hamilelik haberini verirken hadi sıra sende geç kaldın dedi ya ki canlı örneği var yengem yanii benimde olmayabilir nedir bu baskı gelini doğum yaptı o da başladı her doğuran bir laf deme hakkı buluyor kendinde şimdi bayramda gidicez aman gör bak kucağımda gören Allah sana da nasip etsin hadi sende yap bir tane başlar hele patavatsz büyük yengeme gidince ve onlar teyzeme gelince gör neler der kendi çocukları erken yaşta evlendi hemen çocuk yapıverdiler çocuksuz olan yok kızı kaçtı kocaya hemen yapıverdi bir tane şimdide de mutsuz ama sürekli ana evinde. Hemen yap bir çocuk diyen de anası. Arkamızdan neler diyordur kimbilir nefret ederim kendisinden neyse ki memlekette de görmüyorum bayramda gidersem işte ama bbeği olmayan küçük yengem anlayışlıdır derdmi de dinler destkte olur ama arkadamdan o da birşey diyor mudur bilmem.

mrb bat 29 ekim 1ekimde gecen ay kirmizilar gelmisti 10/15 ekim arasi calismalarimizi yaptik bakalim hayirlisi temmuz anneleri ne dusunuyorsunuz eger hamile kalirsam esimin izin donemine denk gelmis olacak ve tatil yapamicaz acaba bu ayda kirmizilar gelmezse arami versem ama sonrada diyorum ki sanki olduda twmmuzu mayisi kaldi eltimde benden kucuk oda calismalarda benden once hamile kalirsa hayirlisi olsunda kayinvalide laf eder hizli cikti gec kaldiniz gibilerden sinir olurum uffff ne karisik

dün akşam adet oldum..sabaha doğru ağrıdan uyandım..daha sonra işe gidecekkende öyle bir karın ağrısı yaşadımki bunca yıldır adet olan ben hiç böyle bişey görmemiştim..karnımın içi dışı ağırıyodu..resmen iki büklüm yürüdüm...karnımmı ağırıyo bağırsaklarım mı ağırıyo kasıklarım mı ağırıyo anlamadım..ağrısı bacaklarıma vurdu taaa..bişeyler yiyip majezik içtim geçmedi..şua yine büküyo..bugün çk işim var..öğleden sonra aranıza katılacam..tesbihlerde de geç kaldım..yerine getirecem..hoşçakalın..

yaa canım izin alaydın keşke yaa kolay değil tabi normal bir regl gibi değil ki. Sıcak tut kendini daha geçmezse izin al eve git sar sarmalan bir güzel yat sıcak bir çorba iç ağrı kesicini iç yat güzelim geçecek bunlarda geçecek.

canlar günaydın.. Allah ımm inşAllah hepimizin gönlüne göre versin herşeyi.. güzel bir gün olsun.. inşAllah..
Buketimm adetin ağrılı geçiyormuş, acaba daha kuvvetli bir ağrı kesici mi içseydin?
ayy fesadım kötüyüm diye kendimden nefret ediyordum meğer millete karşı bir savunma mekanızması bir yoğun üzüntü belirtisiymiş hiçbirinize kıyamam.. inşAllah bir sonraki bayramda hepimizzziiinn kucağında olur bebişleri.. ben dün akşam ilişki olsun istediydim içimden geçti ki sanki ilişki olursa gebelik oluşucak gibi.. ama çok uykum geldi yattık sabahta kendimi çok suçlu hissettim.. zaten artık adetime 1 hafta falan kaldı heralde ama inanır mısınız bi gebeyim hissi vardı o his gitti bi anda.. bu arada ben dualarla ilgili ne yaptım;dilber,merve,aylin,nazan,ayşe,burcu,tüüümmm topikk dualarımızı okudum.. Allah enn yakın zamanda inşAllah bize sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı nasip etsin. (tümaya bir tur daha okudum) nedense okumalıyım gibi geçti içimden.. ilk okuduğumdan emin mi olamadım neyse okudum.. Allah ım kabul buyurur inşAllah.

geliiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaa konuşucaaaazzzzzzzzzzzzzzz

Ben geliciğim ama 11 de bekle benii kütüphaneye indim burdaki bey izinli ben burdayım zaten normalde ama yukarıda biri doğum izninne çıkınca müdür yardımcılığındayım arada boşsa buraya da bakıyorum öğrenciler tenefüse çıkacak kitap almaya ve iade etmeye gelirler 10 dk yoğun olur sonna gelicem..

Son düzenleme:

ya hiç mi hiç iş yapasım yok.. hep sizlerle yazışalım istiyorum.. hiç çalışmayalım..

bazen yurtdışında olmak en iyisi diyorum sürekli görüşme derdi yok en azından. Ama istemiyruz düşünmüyoruz diyemiyorum artık ben sonuçta 6. seneye girdik bunca senede istemez mi insan. Yalan olduğu zaten anlaşılıro yüzden kısmet diyorum geçiyorum kendi teyzem bile gelininin hamilelik haberini verirken hadi sıra sende geç kaldın dedi ya ki canlı örneği var yengem yanii benimde olmayabilir nedir bu baskı gelini doğum yaptı o da başladı her doğuran bir laf deme hakkı buluyor kendinde şimdi bayramda gidicez aman gör bak kucağımda gören Allah sana da nasip etsin hadi sende yap bir tane başlar hele patavatsz büyük yengeme gidince ve onlar teyzeme gelince gör neler der kendi çocukları erken yaşta evlendi hemen çocuk yapıverdiler çocuksuz olan yok kızı kaçtı kocaya hemen yapıverdi bir tane şimdide de mutsuz ama sürekli ana evinde. Hemen yap bir çocuk diyen de anası. Arkamızdan neler diyordur kimbilir nefret ederim kendisinden neyse ki memlekette de görmüyorum bayramda gidersem işte ama bbeği olmayan küçük yengem anlayışlıdır derdmi de dinler destkte olur ama arkadamdan o da birşey diyor mudur bilmem.[/QUOTE]

Yok ben yurt dışında değilim ama memlekete uzak olduğu için ancak 1-2 defa gidebiliyoruz, arkamızdan elbette bir şeyler diyorlardır ama verende Allah alanda Allah. yani kimseyi çocuğu olmuyor diye kınamamak lazım. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin, isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın

ya hiç mi hiç iş yapasım yok.. hep sizlerle yazışalım istiyorum.. hiç çalışmayalım..

ne dakikim ama ya seviyorum kendimii

Yok ben yurt dışında değilim ama memlekete uzak olduğu için ancak 1-2 defa gidebiliyoruz, arkamızdan elbette bir şeyler diyorlardır ama verende Allah alanda Allah. yani kimseyi çocuğu olmuyor diye kınamamak lazım. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin, isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın[/QUOTE]

anladım canım ben Eskişehirdeyim arabayla 3 saat otobüsle 5 saat 2-3 ayda bir gitmeye çalşıyorum bu ara işler yoğun izin almak zor tek haftasou git gel zor oluyor ramazan bayramından beri annemi görmüyorum teyzemlerde toplanıcaz bu bayram annei göreyim hem de teyzemin oğlunun bebeğini göreyim diye gitmesem ayıp olacak hiç istemiyorum aslında ama. Yanii art niyetle söyleni de iyilikle söyleyeni de Allah görüyor nasılsa ona sığınmaktan başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…