- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.001
aaaayyyy bende anneme ne zaman neyi anlatsam iyi bi git bakalım diyor bende kızıyorum.. tabi canı yanıcak olan benim diye.. yaa aslında bu konuyla ilgili kim ne yaparsa yapsın zorumuza gidiyor heralde.. inan ben kendi kendimi dışarınında katkısıyla inanılmaz strese sokuyorum.. hatta psıkolağa bile gitmeyi düşünüyorum tüm testleri tamamladıktan sonra.. ayy bi de çoğunluğu gerçi psıkolojik olduğunu söyluyorlar da doktorlar daha testleri tamamla diyor bi doktor genetikle ilgili sıkıntı olabilir diyor bi doktor rahimle ilgili olabilir diyor ama aileler benim rahat olmadığım için düşükleri yaptığımı belirtiyorlar iyi de 3 kaybım var.. ohooo çok süpperr deyip oynamam falan mı gerekli.. görümcem sağolsun dün bana dedi ki, bu ay rahim filmini çektiririz bende gelirim elini tutarım senin dedi.. çok duygulandım.. bide sana bişey daha annem sağolsun Allah razı olsun çok dua eder ama (hani senin ki için umursamaz diyorsun ya..) ben dış gebelik geçirdim 4 gün hastanede yattım ben gelmeyin gerek yok dedim.. ameliyat etmediler çünkü sadece kan kontrolü yapıyorlardı.. ve gelmediler biliyor musun hastaneye.. ben gelmeyin dedim diye.. o sırada gelmesinler diyordum.. ama ben desemde bana neden soruyorsun ki sen çık gel.. haksız mıyım? o yüzden ben kendi ailemi olduğu gibi kabullendim.. eleştirmiyorum bile..
ya kızlar geçen annemlere bi arkadaşları gelmiş ama hiç bi samimiyetim yok beni de tanıyormuş işte benimle görüşmek istemiş falan neyse parka çıkmıştık o kadında oradaydı selam verdik daha belki oturmamıştım bile çocuğun var mı idye sordu yok dedim hemen olmuyor mu dedi ya o anda ağlasam ağlayamam neye uğradığımı şaşırdım sonucunda annemle görüşmüş muhtemelen orada sormuştur annem de söylemiştir sanki hususi canımızı acıtmak için yapıyorlar ya da biz mi çok hassasız ama biz hassas olsak bile insnların bunu anlaması lazım şimdi bayram geliyor yine bunun derdine düştüm bide hep akrabaların içine gideceğim off off
hiçbirinizi alıntı yapmadım çünkü hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz hepimiz aynı şeyleri yazıyoruz Allah ım sabır versin
yok rahim filmi değil..rahim filmi Histerosalpingografi (HSG), budurum operasyonel olarak yapılıyo rahimin içine bakiyolar tüplere değil...rahim ağzını açıp kamerayla içini inceliyolar yapışıklılık felan yada ultrasında görünmeyen bişey var mı diye.. 2000 tl felan fiyat verdiler..
hadıya delı para ıstıyolar ya yokmu daha uygun bıyer tatlım özelmı bu devletmı
bende sigara içiyorum.. eşimde içiyor.. ve 1 ay bırakmıştık gebe kaldım.. ama o da düşünce demek ki sigaradan değil gibi saçma bir düşünceye girdim.. sigarayı hemm içiyorum hemm neffffrett ediyorum.. ve içmeyen insanları hayranlıkla izliyorum
biz eşimin köyüne gittik halası bana dediki bir dahaki geldiginde ya karnında olsun ya kucagında dedi ahaaa şaştım kaldım dedimki benim evimdeki çocugun sana ne faydası olcak napcan dedim hala susmuyorda olurmu öyle sey olacak bizde sevecez diyor la havle dedimmmKızlar şu milletin laflarından nekadar rahatsız olduğunu yazmış herkes, bende aynen öyleyim, dün hatta durduk yere eşime çıkıştım, bu bayram herkesi bozucam yeter yaa, şimdi kilo aldım diye herkes bana bunu bahane edip hamilemisin diye soracaklar yine sinir oluyorum yaa dedim. eşim diyoki daha dur kimse bişey demeden kızmaya başlıyorsun sen diyor, dur daha bayram bile gelmedi diyor gülüyor.
- yahu kardeşim sanane sen benim şeyimin kahyasımısın diycem diyorum,
- sanamı sorucam nezaman çocuk yapacağımı diycem diyorum,
- sizi neden ilgilendiriyor benim hamileliğim diyecem diyorum,
- canım nezaman isterse ozaman yapıcam diyecem diyorum,
- siz meraktan çatlayın diye yapmıycam diyecem diyorum,
aaay beni bi dinleseydiniz saydım da saydım, eşim içinden demiştir ki" vaaahh kafayı yedi bizim hatun" :)
yahu bi gönül rahatlığı ile kilo almayada korkuyorum artık, herşeyi hamileliğe bağlıyor küçük beyinli insanlar,
- kilo almışsın, hamilemisin?
- pileli giymişsin yoksa bebek mi var?
- bayramda haliyle insanın midesi allak bullak olur, miden bulanır, hamilemisin?
- göbek mi bebek mi soruları?
- yetti artık gezdiğiniz şu zavallı annenlere bi torun ver muhabbeti...
- yaşın geçiyor kızım, sonradan kafan kaldırmaz yap artık bitane...
hepimiz bunlara hazırlıklı olalım canlarım, neyazıkki bu bayramda böyle geçecek
Sen beni ağlattın yaaBian o yaşadıklarınızı gözümün önüne getirdim ve hislendim, bizde çok uzun süre beklemedik 1. senemizde nasip etti Rabbim ama bana evliliğimin ilk senesini zehir etti çevremdeki düşüncesizce konuşan insanlar
Hele birtanesi yokmu, aklıma geldikçe söyledikleri çok kızıyorum. Uzaktan bir akraba, bana yalnızmısın diye sordu.
Bende hayır annemlerle geldim dedim.
Onu sormuyorum, bebek varmı dedi,
Bende yok dedim.
Haa iyi o zaman bende annen benden önce anneanne olacak diye üzülüyodum dediÜstelik bir oda dolusu misafirin yanına söyledi bunları bana O kendince espri yapmıştı, bense hiçbişey diyemedim...
dayına gelince hiç kolay deil canım evlatlık düşünmedilermi hiç minik bi bebek alsalar keşke
biz eşimin köyüne gittik halası bana dediki bir dahaki geldiginde ya karnında olsun ya kucagında dedi ahaaa şaştım kaldım dedimki benim evimdeki çocugun sana ne faydası olcak napcan dedim hala susmuyorda olurmu öyle sey olacak bizde sevecez diyor la havle dedimmm
günaydın canlarım, herkes akşam derdini anlatmış valla okurken gözlerim doldu kendimi zor tuttum iş yerindeyim çünkü. biz gurbeytteyiz akrabalarla yılda 1, en fazla 2 kez görüşüyoruz ama yinede çok rahatsız oluyorum kayınvaldeme soruyorlarmış oda henüz düşünmüyorlar diyormuş sağolsun anlayışlıdır beni teselli eder üzme kendini olur inşallah kafana çok takarsan sürekli düşünürsen olmaz bak der. yine annem de öyledir sağolsun, ben de memlekette olsam başıma aynı şeyler gelir biliyorum yazın amcamın karısı direkt konuya girdi daha isteyip istemediğimi bilmiyor, ne diye korunuyorsun şimdide olmaz tabi ben çok kişiyi tedavi ettim senide ederim ne doktorların çocuğu oldu sayemde dedi. kendisi biraz fazla atar, her konuda her şeyi bildiğini iddia eder, bende dedim sağol yenge şu an düşünmüyoruz dedim bazen yalan söylüyorum ama napim özelimin içine burunlarını sokuyorlar. komşular kapıda görseler soruyorlar olmuyormu senmi düşünmüyorsun. bak yap bitane biz bile bakarız. işyerinde farklı bürodan arkadaşlar görüyor niye düşünmüyorsun nekadar tembelsin çıldırıyorum ama bir şey diyemiyorum. Allah hepimize sabırlar versin...
dün akşam adet oldum..sabaha doğru ağrıdan uyandım..daha sonra işe gidecekkende öyle bir karın ağrısı yaşadımki bunca yıldır adet olan ben hiç böyle bişey görmemiştim..karnımın içi dışı ağırıyodu..resmen iki büklüm yürüdüm...karnımmı ağırıyo bağırsaklarım mı ağırıyo kasıklarım mı ağırıyo anlamadım..ağrısı bacaklarıma vurdu taaa..bişeyler yiyip majezik içtim geçmedi..şua yine büküyo..bugün çk işim var..öğleden sonra aranıza katılacam..tesbihlerde de geç kaldım..yerine getirecem..hoşçakalın..
geliiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaa konuşucaaaazzzzzzzzzzzzzzz
Ben geliciğim ama 11 de bekle benii kütüphaneye indim burdaki bey izinli ben burdayım zaten normalde ama yukarıda biri doğum izninne çıkınca müdür yardımcılığındayım arada boşsa buraya da bakıyorum öğrenciler tenefüse çıkacak kitap almaya ve iade etmeye gelirler 10 dk yoğun olur sonna gelicem..
ya hiç mi hiç iş yapasım yok.. hep sizlerle yazışalım istiyorum.. hiç çalışmayalım..
bazen yurtdışında olmak en iyisi diyorum sürekli görüşme derdi yok en azından. Ama istemiyruz düşünmüyoruz diyemiyorum artık ben sonuçta 6. seneye girdik bunca senede istemez mi insan. Yalan olduğu zaten anlaşılıro yüzden kısmet diyorum geçiyorum kendi teyzem bile gelininin hamilelik haberini verirken hadi sıra sende geç kaldın dedi ya ki canlı örneği var yengem yanii benimde olmayabilir nedir bu baskı gelini doğum yaptı o da başladı her doğuran bir laf deme hakkı buluyor kendinde şimdi bayramda gidicez aman gör bak kucağımda gören Allah sana da nasip etsin hadi sende yap bir tane başlar hele patavatsz büyük yengeme gidince ve onlar teyzeme gelince gör neler der kendi çocukları erken yaşta evlendi hemen çocuk yapıverdiler çocuksuz olan yok kızı kaçtı kocaya hemen yapıverdi bir tane şimdide de mutsuz ama sürekli ana evinde. Hemen yap bir çocuk diyen de anası. Arkamızdan neler diyordur kimbilir nefret ederim kendisinden neyse ki memlekette de görmüyorum bayramda gidersem işte ama bbeği olmayan küçük yengem anlayışlıdır derdmi de dinler destkte olur ama arkadamdan o da birşey diyor mudur bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?