- Konu Sahibi graphicdesigner
-
slm kızlar nasılsınız ben geldim ve hepinizi çokkk özledim öncelikle geçmişi okumakla uğraşmak istenmedim direk soruyorum yaseminnn bebiş varmı ayy çatlayacağım çok yoğundum giremedimm ama çatlamak üzereyimmm
canım benim hoşgeldin, müşteri ile görüşüyordum bakamadım kuasura bakma.slm kızlar nasılsınız ben geldim ve hepinizi çokkk özledim öncelikle geçmişi okumakla uğraşmak istenmedim direk soruyorum yaseminnn bebiş varmı ayy çatlayacağım çok yoğundum giremedimm ama çatlamak üzereyimmm
evet kuşum beklemedeyiz, ayy sen gerçekten hamiş olsan ne eğlenceli olur yaa, belirtilerini anlatırsın, müştak bu duruma ne der acaba onuda masaya yatırır sohbetin dibine vururuz valla, Allahım tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla o günleri de göstersin inşalah.hoşgeldin...yasemin sanırım yok..biz topikçe beklemedeyiz..
İpek'cim özlem'cim gül'cüm Tevhidlerinizi okudum Allah kabul etsin insallahh...Bu arada reglim geldi kesildi falan derken dün artık tamamen geldiisaglik olsun Ümitlerim bidahaki aylara artik ((
canım benim hoşgeldin, müşteri ile görüşüyordum bakamadım kuasura bakma.
ben hala beklemedeyim, yani lekelenme tarzı bişey oldum ama hala hayali hamileliğim sürüyor kendimce, testler inatla tek çizgi çıksada
evet kuşum beklemedeyiz, ayy sen gerçekten hamiş olsan ne eğlenceli olur yaa, belirtilerini anlatırsın, müştak bu duruma ne der acaba onuda masaya yatırır sohbetin dibine vururuz valla, Allahım tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla o günleri de göstersin inşalah.
Hoşgeldin zelihacım, ALlah kabul etsin tatlım, özlem ile ben de sürünüyoruz, damla damla leke gibi bişeylerle uğraşıp duruyoruz, ne olabildik ne olmuyoruz diyebildik valla. havalardan mı nedir ben forumu geziyorum, herkes bu adet değişikliklerinden şikayet eder durumda valla. açıkça eğer ben bu ay hamiş değilsem hayıt suyu içmeye başlayacağım, o da çok iyi bir bitkisel destek düzenli adet olmak için
Rabiacım sen napıyosun bu arada görümcene sen ne için kefil olmuştun ya bak o günden beri aklımda he, çatlıycam birazdan
yasemincim, hayıt mayıt nedir ya..ya nasıl içebiliyosunuz şunları..bi anlatın..annem bana yalvarıyo soğan suyu iç diye yapamıyorum..midem almıyooooooo..
ambiyaaaaaaaaaaaaaanssssssssssssssss ambiyaaaaaaaaaaansssssssssssssssss:117::125:
canım bildiğim kadarıyla aramızda onları kullanan yok? hoşgeldin bu arada
bak bizim çok bilmiş buket kullanmış pardon
slm..klomeni ayrıca kullandım..pregnly miydi tam emin değilim ama kalemle yapılan bi iğne vardı onu ve menagonu da ayrıca kullandım..farklı zamanlarda yani.
ya ben hap bile içemem kokusundan...burnumu tutsam ağzımda kalır kokusu..öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğhhh..
ben doktora diyorumki şu ilaçların iğnesi yokmu..doktor dediki bak ilerde belki bebeğin için içeceksin o ilaçları..o günden sonra biraz rahat içiyorum..ama şu soğan suyu iğrennnnnnnnççççççççççççççç
hoş buldukkk canım bende ilk kez kullandımm
a.selam normal iğne bu 36 saat sonra ilişki önerdi dr um bugün 9 da ama daha sonra devam edip yada o zamana kadar ilişki olup almayacağını söylemedii bende kullanan varsa diye şeyyeettirmiştimm
hayıt suyu içtiğim dönemlerde düzenli olarak 28 günde bir adet oluyordum, hemde 1 gün bile şaşmıyordu, sabah ve akşam açkarnına içiyordum galiba unuttumyasemincim, hayıt mayıt nedir ya..ya nasıl içebiliyosunuz şunları..bi anlatın..annem bana yalvarıyo soğan suyu iç diye yapamıyorum..midem almıyooooooo..
ya soğan suyu resmen bir mucize, ben ne tedaviler ne ilaçlar içtim ısrarla düzelmedi adet düzensiliğim, soğan suyunu içtiğim günden beri maşallahya kızlar şu ot böcek olaylarını bana bi anlatın.. cehdettin incir suyuna başlayacam ama midem almıyooooo..napacam yahuuuu..
imdaaaaaaaaaatt..müştaaaaaaaaaaaaakk(kafiyeli oldu bak..müştak benim kurtarıcım)
ben içiyorum canım soğan suyu 15 gün olacak nerdeyse alıştıım çok kötü tadı yok burnunu tut iç
canlarım ben hazırlnayım yavaş yavaş çıkıyorum.
hepinizi öptüm, bu müştak bizim topiğin maskotu oldu yaa, ne tatlı bişey
Allaha emanet olun... akşam annemlere gideceğim giremeyebilirim, geç vakitte eve döndüğümde açar bakarım neler kaynattığınıza, ona göre fena dedikodumu yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?