Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yok ben yurt dışında değilim ama memlekete uzak olduğu için ancak 1-2 defa gidebiliyoruz, arkamızdan elbette bir şeyler diyorlardır ama verende Allah alanda Allah. yani kimseyi çocuğu olmuyor diye kınamamak lazım. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin, isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın[/QUOTE]

kimseyi kınamadım çocuğu yok diye.. ama bi arkadaşımın yoktu ona üzülürdüm şimdi o arıyor aralarda inanır mısınız onunla dahi görüşmüyorum.. hep yine bahanelerimi sıralıyorum.. ve bana sorarken sesindeki merağı hissediyorum.. o kadar bilgilendim ki gidip anlatmak istiyorum tek tüp bebek denemesi yaptı ve negatif çıktı sonuç ama ona dahi gitmeye gücüm yok..
bu arada cuma günü eve temizliğe bi abla gelicek. samimiyimde işyerini temizliyor bizim.. ayy şu işi yapar mısın falan diye hiç bişey söyleyemedim.. 110 tl ye anlaştık.. sanırım üstten bi temizlik yapıcak oysa bir tane 3 kişilik koltuk vardı onu silmesini rica edecektim.. bide tülleri yıkar mısın dicektimm.. ama diyemedim kıyamadım.. bakalım inşAllah yapar bişeyler.. bide ben evde olmayacağım işte olucam o kafasına göre takılıcak.. bana sadece dedi ki ütülerinide bırak yaparım dedi

kimseyi kınamadım çocuğu yok diye.. ama bi arkadaşımın yoktu ona üzülürdüm şimdi o arıyor aralarda inanır mısınız onunla dahi görüşmüyorum.. hep yine bahanelerimi sıralıyorum.. ve bana sorarken sesindeki merağı hissediyorum.. o kadar bilgilendim ki gidip anlatmak istiyorum tek tüp bebek denemesi yaptı ve negatif çıktı sonuç ama ona dahi gitmeye gücüm yok..
bu arada cuma günü eve temizliğe bi abla gelicek. samimiyimde işyerini temizliyor bizim.. ayy şu işi yapar mısın falan diye hiç bişey söyleyemedim.. 110 tl ye anlaştık.. sanırım üstten bi temizlik yapıcak oysa bir tane 3 kişilik koltuk vardı onu silmesini rica edecektim.. bide tülleri yıkar mısın dicektimm.. ama diyemedim kıyamadım.. bakalım inşAllah yapar bişeyler.. bide ben evde olmayacağım işte olucam o kafasına göre takılıcak.. bana sadece dedi ki ütülerinide bırak yaparım dedi[/QUOTE]

işte samimi olduğun birini çağırınca şu işi de yap diyemiyor insan insafına kalmış desene bence deseydin abla şunu yapsan sevinirim gibisindne yanii sonuçta bedava yapmyor ya. Benimde oturma odamda tek koltuk var o silinecek gözümde büyüyor, yalıtım var apartmanda balkon camları boya olmuşi mutfağım da öyle onlar çıkarılacak silinecek salon boyanırken tülleri çıkardım yalıtım bitene kadar silemediğim için camları yıkayıp takamadım öyle duruyor haftasonu iş çok bana birde bayrama Balıkesire gidicez hazırlık var. Bne artık hamile olunca camlar kapılar için kadın çağırıcam şimdilik yetişiyorum bir şekilde.

işte samimi olduğun birini çağırınca şu işi de yap diyemiyor insan insafına kalmış desene bence deseydin abla şunu yapsan sevinirim gibisindne yanii sonuçta bedava yapmyor ya. Benimde oturma odamda tek koltuk var o silinecek gözümde büyüyor, yalıtım var apartmanda balkon camları boya olmuşi mutfağım da öyle onlar çıkarılacak silinecek salon boyanırken tülleri çıkardım yalıtım bitene kadar silemediğim için camları yıkayıp takamadım öyle duruyor haftasonu iş çok bana birde bayrama Balıkesire gidicez hazırlık var. Bne artık hamile olunca camlar kapılar için kadın çağırıcam şimdilik yetişiyorum bir şekilde.[/QUOTE]

bende hiç almadım temizliğe kadın ama bu sefer cidden canım yapmak istemiyor ve ctesi gününe görümcemler kayınvalidemler falan kalmaya gelicekler hafta sonu.. ctesi de çalışıyorum ben ee ne zaman gidip temizlik yapayım geçen hafta sonuda evde değildik kaynımın nişanı vardı vs.. ama benim yaptığım temizliğin alasını yapması lazım bence tülleri yıkasa bari.. zaten koltuğu silmezse yada tülleri yıkamazsa ne yapıcak o zaman..camları silicek etrafı silicek mutfak dolaplarını silicek biticek işi ama sabah 8 gibi geliyor akşam 5 e kadar falan çalışıyor.. o kadar saatde o hayli hayli bitirir bunları.. çok merak ediyorum ne yapıcağını.. rica edemedim ya.. sen bilirsin dedim sadece.. bakalım.. gerçi gelmeme durumuda var. haberdar edicek beni.. ev pis değil ama dağınık.. çamaşırlar hepsi bi yerde..ama camlar pis.

bende hiç almadım temizliğe kadın ama bu sefer cidden canım yapmak istemiyor ve ctesi gününe görümcemler kayınvalidemler falan kalmaya gelicekler hafta sonu.. ctesi de çalışıyorum ben ee ne zaman gidip temizlik yapayım geçen hafta sonuda evde değildik kaynımın nişanı vardı vs.. ama benim yaptığım temizliğin alasını yapması lazım bence tülleri yıkasa bari.. zaten koltuğu silmezse yada tülleri yıkamazsa ne yapıcak o zaman..camları silicek etrafı silicek mutfak dolaplarını silicek biticek işi ama sabah 8 gibi geliyor akşam 5 e kadar falan çalışıyor.. o kadar saatde o hayli hayli bitirir bunları.. çok merak ediyorum ne yapıcağını.. rica edemedim ya.. sen bilirsin dedim sadece.. bakalım.. gerçi gelmeme durumuda var. haberdar edicek beni.. ev pis değil ama dağınık.. çamaşırlar hepsi bi yerde..ama camlar pis.[/QUOTE]

aladım canım bence de günlük 110 tl az değil baya iş yaması lazım banyoyu falan da ovsun dimi. Ay bende ramazan bayramında öyle oldum izne çıktım eşim işi nedeniyle çıkamıyorsu annemle tatile gittim geldim 1 hafta vardı bayrama ve dayımlar gelecekti annem kardeşim arife günü bana iftarı bende açmak istemiş bayramı da geçirelim diye. Çalışmaya da başladım aman elim ayağım birbirine girdi izinde bitince. Akşam gel neyse yaz hava geç kararıyor her gün bir camı sil tülleri at, mutfak dolapları, banyo, salon alışveriş derken bitmiştim cuma günü izin aldım da yetiştirdm silme süpürme işini de dolma falan sarmıştım bir de. Cumartesi de trafiğe kalınca akşamüzeri geldiler çorbaydı, soğuk yemeklerdi slu yemek halletmiştim onlar gelene kadar ama zorluydu. İnşallah istediğin gibi temizler.

günaydın canlar günaydın için geç oldu accık sanırım ama ben yeni uyandım

offf çok kötüsün ben zatı muhterem sabah 7.15 te sürünerekten kalktım yaa eşim sesleniyor kalkıyorum yine yatıyorum çok komiktim kıskandım bak şimdi senii

aladım canım bence de günlük 110 tl az değil baya iş yaması lazım banyoyu falan da ovsun dimi. Ay bende ramazan bayramında öyle oldum izne çıktım eşim işi nedeniyle çıkamıyorsu annemle tatile gittim geldim 1 hafta vardı bayrama ve dayımlar gelecekti annem kardeşim arife günü bana iftarı bende açmak istemiş bayramı da geçirelim diye. Çalışmaya da başladım aman elim ayağım birbirine girdi izinde bitince. Akşam gel neyse yaz hava geç kararıyor her gün bir camı sil tülleri at, mutfak dolapları, banyo, salon alışveriş derken bitmiştim cuma günü izin aldım da yetiştirdm silme süpürme işini de dolma falan sarmıştım bir de. Cumartesi de trafiğe kalınca akşamüzeri geldiler çorbaydı, soğuk yemeklerdi slu yemek halletmiştim onlar gelene kadar ama zorluydu. İnşallah istediğin gibi temizler.[/QUOTE]

ne yemek yapıcağım bile meçhul.. balık yapsaaam eşim evde balık pişirttirmiyor.. nefret ediyor balık kokusundan bana göre de semtin pazarı olduğu gün o ev balık kokmalı kardeşim deyip yumruğumu masaya vurucam da bu sefer diyor ki o zaman mutfağı boyamak lazım takıntılı yaa

offf çok kötüsün ben zatı muhterem sabah 7.15 te sürünerekten kalktım yaa eşim sesleniyor kalkıyorum yine yatıyorum çok komiktim kıskandım bak şimdi senii

tatlım ya kanamam ve sancım çok 24 saat uyur uyanığım gidemedim işe falan kocacııma bıraktım işleri artık napiim kıskanma tatlım yarın daha iyi olursam başlıycam ben de sabah sürünmeye

bu arada cuma günü eve temizliğe bi abla gelicek. samimiyimde işyerini temizliyor bizim.. ayy şu işi yapar mısın falan diye hiç bişey söyleyemedim.. 110 tl ye anlaştık.. sanırım üstten bi temizlik yapıcak oysa bir tane 3 kişilik koltuk vardı onu silmesini rica edecektim.. bide tülleri yıkar mısın dicektimm.. ama diyemedim kıyamadım.. bakalım inşAllah yapar bişeyler.. bide ben evde olmayacağım işte olucam o kafasına göre takılıcak.. bana sadece dedi ki ütülerinide bırak yaparım dedi[/QUOTE]
aaa neden ya bu işi yapıyo yapar gocunmaz bence ben 80 tl bütün evin duvarlarını cam kapı evin altı üstü toz alımı bununla birlikte 2 koltuk takımı birde 15 m2 halı sildirdim sen yaptırmazsan yazıkk okadar paraya bence söyle

aaa neden ya bu işi yapıyo yapar gocunmaz bence ben 80 tl bütün evin duvarlarını cam kapı evin altı üstü toz alımı bununla birlikte 2 koltuk takımı birde 15 m2 halı sildirdim sen yaptırmazsan yazıkk okadar paraya bence söyle[/QUOTE]

ya sende maşaAllah çok hoşsun ya.. duvarları nasıl sildirdin kız..bravo ya ben asla söyliyemem.. ama var ya aslında evin girişindeki duvarlar çok pis onları da silerse mutlu olurum.. inan.. ya bencede 110 tl iyi bir para.. bakalım merak ediyorum benim yaptıklarım dışında ne yapıcak.. keşke sen arayım ben gibi konuşsan.. bedriye utanıyor anlatamıyor desen bu arada ablayıda arıyım bi bakayım gelebilecek mi sorucam

Kızlar selammmm, bugün benim dua günüm unutmayın beni,
geçmişi okuyamadım bugün yoğunum hemen girip cee diyip kaçıyorum
herkese sevgiler, akşama topluca okuycam

mervsh / MERVE 06.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
7VerenGul / GÜL 07.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik ve bebek + kolay doğum
binbirgece / GAMZE 08.10.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
delyam / dilber 09.10.2012 salı sağlıklı hamişlik
mavera49/ MERVE 10.10.2012 çarşb. sağlıklı hamişlik + bacağı için şifa
kevok08 / aylin 11.10.2012 perş. sağlıklı hamişlik
melek2828 / NAZAN 12.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
nartanesiii / AYŞE 13.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
burju82 / BURCU 14.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik
tum topik icin 15.10.2012 p.tesi Rabbim tum topigimizin dualarini kabul etsin diyerek cekeriz
graphicdesigner / YASEMİN 16.10.2012 salı sağlıklı hamişlik

ne yemek yapıcağım bile meçhul.. balık yapsaaam eşim evde balık pişirttirmiyor.. nefret ediyor balık kokusundan bana göre de semtin pazarı olduğu gün o ev balık kokmalı kardeşim deyip yumruğumu masaya vurucam da bu sefer diyor ki o zaman mutfağı boyamak lazım takıntılı yaa[/QUOTE]

ya balık sevmeyen eş kötğ oluyor be benim eşimde sevmez kokusunu yeni yeni balık yedirmeye başladım kendisine geçen senden beri o da hamsi al kılçığına kadar ayıkla öyle kızart ya da buğulama ilk defa geçen gün palamut yedi beğendi. Kokusuna dayanamıyor biz annemle çok severiz haftada iki kere yapılırdı bizde ayıklamayı kızartmayı çok severiz o kadar takıntılı değil ama sevmiyor işte. Boyamak falan noluyoruz yaa dimi amaa.

tatlım ya kanamam ve sancım çok 24 saat uyur uyanığım gidemedim işe falan kocacııma bıraktım işleri artık napiim kıskanma tatlım yarın daha iyi olursam başlıycam ben de sabah sürünmeye

ay canım kıyamamm şaka yapıyorum tatlım uyu tabi bende evde olsam valla bende kalkmazdım fena oluyor kanamada sancı falan ben sancılı olmam ama tatile gittiimde regliydim tampon koyup denize girdim su da soğuktu marmara taraflarında bir yere gittiğim için öbür reglim sancılı geçmişti. İyice dinlen sen.

aaa neden ya bu işi yapıyo yapar gocunmaz bence ben 80 tl bütün evin duvarlarını cam kapı evin altı üstü toz alımı bununla birlikte 2 koltuk takımı birde 15 m2 halı sildirdim sen yaptırmazsan yazıkk okadar paraya bence söyle[/QUOTE]

ohhh valla 80 tl ye bunca iş süper yaa ben boşuna paralıyormuşum kendimi aylık temizlik demek senin bu dediklerin zaten ayda 80 versen o temizik sana yeter kotuk duvar temizliği aylarca gider kardeşim.. Bne haftasonu cam silcem boya çıkarcam naylon geremedin başlamışlardı mutfak hep boya olmış birde balkon camları hemen oturma, yatak odası salona naylon geriverdik. Ama silinecek bitecek haftasonuna kadar yalıtım zaten. Bayrama evde yokum ama yine de girşirim temizliğe ben. Çarşamba yolculuk var ütü yapmak lazım falan bir sürü iş yaa..

Kızlar selammmm, bugün benim dua günüm unutmayın beni,
geçmişi okuyamadım bugün yoğunum hemen girip cee diyip kaçıyorum
herkese sevgiler, akşama topluca okuycam

unutur muyuz canım akşam eve gidip yemeğimi yiiyince ilş işim tesbihin çekmek olacak birikmişti dün bitirdim bugün senden devam ederim.

ya balık sevmeyen eş kötğ oluyor be benim eşimde sevmez kokusunu yeni yeni balık yedirmeye başladım kendisine geçen senden beri o da hamsi al kılçığına kadar ayıkla öyle kızart ya da buğulama ilk defa geçen gün palamut yedi beğendi. Kokusuna dayanamıyor biz annemle çok severiz haftada iki kere yapılırdı bizde ayıklamayı kızartmayı çok severiz o kadar takıntılı değil ama sevmiyor işte. Boyamak falan noluyoruz yaa dimi amaa.

SEN de maşaAllah çok hamaratsın yaa.. evi nasıl ööle anlatmışsın ya temizlik, ütü inan okurken yoruldum

valla ben duvar yok diye kendim sildim kollarım ve bacaklarım hamlamışlar agrıyolar halende bitmedi temizlik işi üşenmeden yapsam barı mutfak dolaplarından nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…