- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.021
bazen yurtdışında olmak en iyisi diyorum sürekli görüşme derdi yok en azından. Ama istemiyruz düşünmüyoruz diyemiyorum artık ben sonuçta 6. seneye girdik bunca senede istemez mi insan. Yalan olduğu zaten anlaşılıro yüzden kısmet diyorum geçiyorum kendi teyzem bile gelininin hamilelik haberini verirken hadi sıra sende geç kaldın dedi ya ki canlı örneği var yengem yanii benimde olmayabilir nedir bu baskı gelini doğum yaptı o da başladı her doğuran bir laf deme hakkı buluyor kendinde şimdi bayramda gidicez aman gör bak kucağımda gören Allah sana da nasip etsin hadi sende yap bir tane başlar hele patavatsz büyük yengeme gidince ve onlar teyzeme gelince gör neler der kendi çocukları erken yaşta evlendi hemen çocuk yapıverdiler çocuksuz olan yok kızı kaçtı kocaya hemen yapıverdi bir tane şimdide de mutsuz ama sürekli ana evinde. Hemen yap bir çocuk diyen de anası. Arkamızdan neler diyordur kimbilir nefret ederim kendisinden neyse ki memlekette de görmüyorum bayramda gidersem işte ama bbeği olmayan küçük yengem anlayışlıdır derdmi de dinler destkte olur ama arkadamdan o da birşey diyor mudur bilmem.
Yok ben yurt dışında değilim ama memlekete uzak olduğu için ancak 1-2 defa gidebiliyoruz, arkamızdan elbette bir şeyler diyorlardır ama verende Allah alanda Allah. yani kimseyi çocuğu olmuyor diye kınamamak lazım. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin, isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın
kimseyi kınamadım çocuğu yok diye.. ama bi arkadaşımın yoktu ona üzülürdüm şimdi o arıyor aralarda inanır mısınız onunla dahi görüşmüyorum.. hep yine bahanelerimi sıralıyorum.. ve bana sorarken sesindeki merağı hissediyorum.. o kadar bilgilendim ki gidip anlatmak istiyorum tek tüp bebek denemesi yaptı ve negatif çıktı sonuç ama ona dahi gitmeye gücüm yok..
bu arada cuma günü eve temizliğe bi abla gelicek. samimiyimde işyerini temizliyor bizim.. ayy şu işi yapar mısın falan diye hiç bişey söyleyemedim.. 110 tl ye anlaştık.. sanırım üstten bi temizlik yapıcak oysa bir tane 3 kişilik koltuk vardı onu silmesini rica edecektim.. bide tülleri yıkar mısın dicektimm.. ama diyemedim kıyamadım.. bakalım inşAllah yapar bişeyler.. bide ben evde olmayacağım işte olucam o kafasına göre takılıcak.. bana sadece dedi ki ütülerinide bırak yaparım dedi
günaydın canlargünaydın için geç oldu accık sanırım ama ben yeni uyandım
işte samimi olduğun birini çağırınca şu işi de yap diyemiyor insan insafına kalmış desene bence deseydin abla şunu yapsan sevinirim gibisindne yanii sonuçta bedava yapmyor ya. Benimde oturma odamda tek koltuk var o silinecek gözümde büyüyor, yalıtım var apartmanda balkon camları boya olmuşi mutfağım da öyle onlar çıkarılacak silinecek salon boyanırken tülleri çıkardım yalıtım bitene kadar silemediğim için camları yıkayıp takamadım öyle duruyor haftasonu iş çok bana birde bayrama Balıkesire gidicez hazırlık var. Bne artık hamile olunca camlar kapılar için kadın çağırıcam şimdilik yetişiyorum bir şekilde.
günaydın canlargünaydın için geç oldu accık sanırım ama ben yeni uyandım
bende hiç almadım temizliğe kadın ama bu sefer cidden canım yapmak istemiyor ve ctesi gününe görümcemler kayınvalidemler falan kalmaya gelicekler hafta sonu.. ctesi de çalışıyorum ben ee ne zaman gidip temizlik yapayım geçen hafta sonuda evde değildik kaynımın nişanı vardı vs.. ama benim yaptığım temizliğin alasını yapması lazım bencetülleri yıkasa bari.. zaten koltuğu silmezse yada tülleri yıkamazsa ne yapıcak o zaman..camları silicek etrafı silicek mutfak dolaplarını silicek biticek işi ama sabah 8 gibi geliyor akşam 5 e kadar falan çalışıyor.. o kadar saatde o hayli hayli bitirir bunları.. çok merak ediyorum ne yapıcağını.. rica edemedim ya.. sen bilirsin dedim sadece.. bakalım.. gerçi gelmeme durumuda var. haberdar edicek beni.. ev pis değil ama dağınık.. çamaşırlar hepsi bi yerde..ama camlar pis.
offf çok kötüsün ben zatı muhterem sabah 7.15 te sürünerekten kalktım yaa eşim sesleniyor kalkıyorum yine yatıyorum çok komiktim kıskandım bak şimdi senii
Yok ben yurt dışında değilim ama memlekete uzak olduğu için ancak 1-2 defa gidebiliyoruz, arkamızdan elbette bir şeyler diyorlardır ama verende Allah alanda Allah. yani kimseyi çocuğu olmuyor diye kınamamak lazım. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin, isteyen herkese de bu duyguyu tattırsın
Kızlar selammmm, bugün benim dua günüm unutmayın beni,
geçmişi okuyamadım bugün yoğunum hemen girip cee diyip kaçıyorum
herkese sevgiler, akşama topluca okuycam
tatlım ya kanamam ve sancım çok 24 saat uyur uyanığım gidemedim işe falan kocacııma bıraktım işleri artık napiim kıskanma tatlım yarın daha iyi olursam başlıycam ben de sabah sürünmeye
aaa neden ya bu işi yapıyo yapar gocunmaz bence ben 80 tl bütün evin duvarlarını cam kapı evin altı üstü toz alımı bununla birlikte 2 koltuk takımı birde 15 m2 halı sildirdim sen yaptırmazsan yazıkk okadar paraya bence söyle[/QUOTE]kimseyi kınamadım çocuğu yok diye.. ama bi arkadaşımın yoktu ona üzülürdüm şimdi o arıyor aralarda inanır mısınız onunla dahi görüşmüyorum.. hep yine bahanelerimi sıralıyorum.. ve bana sorarken sesindeki merağı hissediyorum.. o kadar bilgilendim ki gidip anlatmak istiyorum tek tüp bebek denemesi yaptı ve negatif çıktı sonuç ama ona dahi gitmeye gücüm yok..
bu arada cuma günü eve temizliğe bi abla gelicek. samimiyimde işyerini temizliyor bizim.. ayy şu işi yapar mısın falan diye hiç bişey söyleyemedim.. 110 tl ye anlaştık.. sanırım üstten bi temizlik yapıcak oysa bir tane 3 kişilik koltuk vardı onu silmesini rica edecektim.. bide tülleri yıkar mısın dicektimm.. ama diyemedim kıyamadım.. bakalım inşAllah yapar bişeyler.. bide ben evde olmayacağım işte olucam o kafasına göre takılıcak.. bana sadece dedi ki ütülerinide bırak yaparım dedi
Kızlar selammmm, bugün benim dua günüm unutmayın beni,
geçmişi okuyamadım bugün yoğunum hemen girip cee diyip kaçıyorum
herkese sevgiler, akşama topluca okuycam
Milliyet - 7 aylık bebeği annesi ve sevgilisi mi öldürdü
bizler bulamıyoruz bulanlar kıymet bilmiyor yarabbi sen bu insanlara hidayet ver
ne yemek yapıcağım bile meçhul.. balık yapsaaam eşim evde balık pişirttirmiyor.. nefret ediyor balık kokusundan bana göre de semtin pazarı olduğu gün o ev balık kokmalı kardeşim deyip yumruğumu masaya vurucam da bu sefer diyor ki o zaman mutfağı boyamak lazım takıntılı yaa
Milliyet - 7 aylık bebeği annesi ve sevgilisi mi öldürdü
bizler bulamıyoruz bulanlar kıymet bilmiyor yarabbi sen bu insanlara hidayet ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?