- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.041
bende hiç almadım temizliğe kadın ama bu sefer cidden canım yapmak istemiyor ve ctesi gününe görümcemler kayınvalidemler falan kalmaya gelicekler hafta sonu.. ctesi de çalışıyorum ben ee ne zaman gidip temizlik yapayım geçen hafta sonuda evde değildik kaynımın nişanı vardı vs.. ama benim yaptığım temizliğin alasını yapması lazım bencetülleri yıkasa bari.. zaten koltuğu silmezse yada tülleri yıkamazsa ne yapıcak o zaman..camları silicek etrafı silicek mutfak dolaplarını silicek biticek işi ama sabah 8 gibi geliyor akşam 5 e kadar falan çalışıyor.. o kadar saatde o hayli hayli bitirir bunları.. çok merak ediyorum ne yapıcağını.. rica edemedim ya.. sen bilirsin dedim sadece.. bakalım.. gerçi gelmeme durumuda var. haberdar edicek beni.. ev pis değil ama dağınık.. çamaşırlar hepsi bi yerde..ama camlar pis.
ya balık sevmeyen eş kötğ oluyor be benim eşimde sevmez kokusunu yeni yeni balık yedirmeye başladım kendisine geçen senden beri o da hamsi al kılçığına kadar ayıkla öyle kızart ya da buğulama ilk defa geçen gün palamut yedi beğendi. Kokusuna dayanamıyor biz annemle çok severiz haftada iki kere yapılırdı bizde ayıklamayı kızartmayı çok severiz o kadar takıntılı değil ama sevmiyor işte. Boyamak falan noluyoruz yaa dimi amaa.
SEN de maşaAllah çok hamaratsın yaa.. evi nasıl ööle anlatmışsın ya temizlik, ütü inan okurken yoruldum
ay kızlar benimde camlarımı silmem gerekiyor gerçi kimse gelmeyecek ama içim rahat etmez benim, ben de eve temizlik için kadın alamıyorum ya zaten dayanamam o iş yaparken duramam ozaman da verdiğim paraya yazık olur. hamile kalırsam alırım kesin, bu aralar çok tembelleştim sepette askıda bekleyen katlanacak çamaşırlarım var, eşim dün diyorki bir haftadır askıdan giyiniyorum bende dedim birkaç gün daha giyineceksinnapim ama ama hafta sonu domates konservesi yaptım temizlikti falan anca oldu, hafta içi desen yemekti bulaşıktı başka bir şey yapasım gelmiyor. ne yapalım hem iş hem ev ancak bukadar idare ediyorum.
yasemincim, tatlım hiç seni unuturmuyuz, dün yatsı namazından sonra çekmiştim senin tesbihini Rabbim kabul etsin. Balığı ben de eşimde çok severiz ama hakkaten 2 gün kokusu gitmiyor bende balkona çıkarıyorum fırını prizde var siz de üçlü uzatabilirsiniz veya kızartma yapıyorsanız piknik tüpünü balkona alabilirsiniz evin içi hiç kokmuyor gerçi kışın erzurumda bu münkün değil ozamanda mutfağın kapısını örtüp camı açıyorum. özellikle hamilelerin bol bol yemesi lazım omega3 için.
bebeği öldürenlerle ilgili haberi okurken iğrendim mantığım almıyor pislikler caniler... ne diye kıyıyorsunuz camiye bırakın, başka bir yere bırakın. İnsan diyemiyorum bunlara.... Tam hatırlamıyorum ama sanırım Rusyaydı. bebek kutuları yapmışlar bazı yerlere bebeğine bakmak istemeyenler o kutulara bırakıyor 30 sn yada 60 sn. içinde geri aldın aldın almazsan otomotikman kilitleniyor ve sistem çalışmaya başlıyor, işte gerekli oksijen falan sağlanıyor bebeğe. bide yetkili birime çağrı gidiyor. harika bir sistem
bu gun duramıyorumm.. sürekli yemek yeme halindeyim.. inanır mısınız büfeye ısmarladım yine bişeyler ve nerdeyse ağlıyacak durumdayım.. o kadar canım istiyor..
Kızlar şimdi hastaneden aradılar raporum onaylanmış sisteme girmişler ilaçlarımı alabileceğim aşılama için ay çok sevindim oradaki bey red gelebiliyor bazen çok araştırıyorlar sıra size gelmedi dedi bende ya kabul etmezlerse demiştim ama sorun çıkmamış zate yaşım da uygun çok genç değilim yani neyse alalım ilaçları ama işte regl olma durumuma göre kasımda başlayıp başlamayacağımız belli olacak eşim kasım sonu şehir dışına gideceği için. Erken regl olursam başlıcaz inşallah hayırlısı..
ya bu nasıl ilaçki ben bu ay sadece klomen kullandım vazgeçmeseydim doktorum aşılama yapacaktı anlamdımki benimki çokmu basit oldu yani şimdi
mrb kızlar cumadan beri giremiyodum bu arada ben c.tesi regl oldum ve doktora gttim tedaviye başladım ve doktorum bu ay aşılama yapalım dedi.c.tesi günü çok kötüydüm sürekli ağladım felan.ama şimdi alıştırdım kendimi.bgn yumoşlArımı kontrole gttim doktor gayet güzel dedi 11 mm olmuşlar 18 mm olunca çatlatma iğnesi yapcak ve 36 saat sonra aşılama yapılacak muhtemele bayramın 1. günü yada arifeye denk gelicekmişşş bakalım hayırlısı benden havadisler bu kadar.geçmişi okuyamadımmm eeeeee sizler de ne var ne yok bakemmm
canım mutlaka doktora git, beta hcg falan yaptır, eğer öyleyse rahimin içi tamemen temzlensin parça kalmasın diye belki ilaç verirler ya da ultrasonla kontrol ettir, çok geçmiş olsun canım belki de öyle değildir üşüttüğün için falan çok sancı çekmişsindir, kendine dikkat et canımyok tatlım geçen ay 2 gün gecikti sadece adetim kanamam falan normaldi bu ay tuhaftı zaten öncesinde de çok sancım oldu ilk defa yaşıyorum bunu... biraz araştırdım %60 bu şekilde sonlanıyormuş gebeliklerin zaten doktorlar biraz da ondan adet gecikmesinden önce öğrenmeyin diyorlar gebelikleri...
Sağol sedacım allah razı olsunGünaydın kızlar. Dün akşam aylin,nazan, ayşe, burcu ve tüm topik için tesbihlerimi çektim Allah kabul eder inşallah... Biraz da dualar okudum dua okumak çok iyi geliyor insana ferahlıyor. Siz nasılsınız bakalım dünden beri.
çok geçmiş olsun tatlım,sıcak şeyler iç, kendini sıçak tut allaha emanet oldün akşam adet oldum..sabaha doğru ağrıdan uyandım..daha sonra işe gidecekkende öyle bir karın ağrısı yaşadımki bunca yıldır adet olan ben hiç böyle bişey görmemiştim..karnımın içi dışı ağırıyodu..resmen iki büklüm yürüdüm...karnımmı ağırıyo bağırsaklarım mı ağırıyo kasıklarım mı ağırıyo anlamadım..ağrısı bacaklarıma vurdu taaa..bişeyler yiyip majezik içtim geçmedi..şua yine büküyo..bugün çk işim var..öğleden sonra aranıza katılacam..tesbihlerde de geç kaldım..yerine getirecem..hoşçakalın..
çok şükür canım, Rabbim inşallah nasip ederKızlar şimdi hastaneden aradılar raporum onaylanmış sisteme girmişler ilaçlarımı alabileceğim aşılama için ay çok sevindim oradaki bey red gelebiliyor bazen çok araştırıyorlar sıra size gelmedi dedi bende ya kabul etmezlerse demiştim ama sorun çıkmamış zate yaşım da uygun çok genç değilim yani neyse alalım ilaçları ama işte regl olma durumuma göre kasımda başlayıp başlamayacağımız belli olacak eşim kasım sonu şehir dışına gideceği için. Erken regl olursam başlıcaz inşallah hayırlısı..
mrb kızlar cumadan beri giremiyodum bu arada ben c.tesi regl oldum ve doktora gttim tedaviye başladım ve doktorum bu ay aşılama yapalım dedi.c.tesi günü çok kötüydüm sürekli ağladım felan.ama şimdi alıştırdım kendimi.bgn yumoşlArımı kontrole gttim doktor gayet güzel dedi 11 mm olmuşlar 18 mm olunca çatlatma iğnesi yapcak ve 36 saat sonra aşılama yapılacak muhtemele bayramın 1. günü yada arifeye denk gelicekmişşş bakalım hayırlısı benden havadisler bu kadar.geçmişi okuyamadımmm eeeeee sizler de ne var ne yok bakemmm
Ben geldimmm..
Deminden beri gecmisi okuyordum.
Öncelikle tesbihimi ceken, dualarimi cani yurekten eden tum arkadaşlarimdan Allah razi olsun. Hepinize cok cok teşekkür ediyorum, insallah dualariniz tez zamanda kabul olur ve hamis olurum.adetime daha birkac gun var ama yarin sabah bi test yapacagim canim istedi nedense
Onun disinda bugun anlatacak birsey bulamiyorum, yorgunum galiba, evdeki saatlerim hic bitmesin istiyorum, zaman dursun yani, sabah cok erken kalkip evde daha uzun vakit gecirim istiyorum. Nedense son zamanlarda evde durasim var hep, onceden olsa cok canim sıkılırdi, ama yaşlandim galiba artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?