Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razi olsun burcum, evet ismi fatma idi. Bende 30 merdiven dayadim 7 ay sonra 30 olucam, yaşlandik canim

103 kere selatı tefriciyeyi okudum (fatma için) Allah kabul etsin, niye 103 derseniz yasemini kıskandım , 101 okumuş yasemin, altında kalmayayım dedim ( valla dalmışım 103 çektim kısmeti buymuş)

Canım inşallah 30'a bebişle girersin inşaalh, Rabbim hayırlı zamnada hayırlı versin 3 tane versin

103 kere selatı tefriciyeyi okudum (fatma için) Allah kabul etsin, niye 103 derseniz yasemini kıskandım , 101 okumuş yasemin, altında kalmayayım dedim ( valla dalmışım 103 çektim kısmeti buymuş)

Ayy tovbeee yok kiz 1 tane olsun
Allah iyiliğini versin emi demek kiskandin suoersin iyi geceler yaa guldurdun beni yaa

Canım görmemizin yazını.iki tane majezigi yutunca gecti.parça parça döküldüm resmen.ama simdi daha iyiyimsen.evdeyim yalnızım kafamı dinliyorum sen nasılsın?

Oh coksukur canim benim ya, tabi vucuttaki artık ilaçlar cikiyordur, temizleniyor vucudun kuşum.
Benim yalnizlar kraliçem annenler yok dimi dogru gitmislerdi taa ne zaman, sen bayrama gidersin belki onlarin yanina, yada esin gelir zaten bayrama dimi, oturun diz dize aslinda daha iyi olur belki.
Ben bildigin gibiyim ayni kuşum, sabah bi test yapim diyorum ne akla hizmet ediyorsam artik daha adete 4-5 gun var halbuki. Hani silik cizgi filan gorurum diye umit ediyorum salak gibi

Canlarim tum tesbihlerinizi cektim topige sık giremiyorum o yuzden hepsini birden cektim Allah kabul etsin ins.

hayırlı olsun tedavi canım kız neden ağlıyorsun bbakıyım birşey yok ki aşılamada bak bende başlıcma kasım ya da aralıkta ilaçları alıcam yarın. Bir adım daha yaklaştın ya buna sebin valla benim gözümde hiçbirşey büyümüyor artık tüp bile yaptırabilirim yeter ki bebiş gelsin dimi.

canım bende çektim Allah kabul etsin İnşallah. Ah bizim bu erkendne test yapma huyumuz ne olacak ya regl günü gelmeden yapma bari ama engel olamıyor insan işte. Bende hep evde olmak istiyorum sabah zor kalkıyorum gündüzleri hep uykum var bugün acayip sersem gibiydim ama akiam açıldım yoksa o halde olsam eve gelir gelmez uyurdum haftasonları zaten hiç yetmiyor evişi falan anlamıyor insan hele bu haftasonu çok işim var neyse Allah sağlık versin çalışalım yaa.. okudun mu ilaçlarıma onay çıktı yarın alıyorum Allah'ın izniyle.

Canım görmemizin yazını.iki tane majezigi yutunca gecti.parça parça döküldüm resmen.ama simdi daha iyiyimsen.evdeyim yalnızım kafamı dinliyorum sen nasılsın?

aman iyi canım sevindim ağrılarının geçmesine daha da iyi olacaksın canım benim..

Bende de uyku var kızlar kaçtım ben sabah zor uyanıyorum sonra yarın görüşürüz öptüm sizi iyi geceler.

Salaklik değil,umitlilik.:))

canım üşütmedim ya 2 hafta önce midemi üşütmüştüm çok fena ondan çok dikkat ettim kendimi korudum hatta diyordum bu ay hiç sancım olmaz adet olursam diye sancıdan öte kanamam hiç bu kadar çok olmazdı gece heryeri mahvettim bi de parça parça geliyor ondan şüphelendim açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…