- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.081
Sedacim,
Daha iyi olacam inşallah.bugün biraz daha iyiyim.Allah sabrini veriyo.
günaydın kızlar ne var ne yok. Ben bugün bir tuhafım hem üzgünüm hem mutluyum, üzgünüm çünkü sabah lavaboya gittiğimde bir baktım regl olmuşum çok ümitliydim ovulasyonda çift çizgi çıkmıştı. neyse hayırlısı artık bekleyeceğiz. tam günümde regl olmama çok sevindim eğer gecikseydi rahim filmini çektiremeyecektim bayrama denk gelebilirdi çünkü. Pazartesi çektireceğim inşallah. Rabbim bu ay ümidi olanların ümidini kırmasın...
günaydın kızlar ne var ne yok. Ben bugün bir tuhafım hem üzgünüm hem mutluyum, üzgünüm çünkü sabah lavaboya gittiğimde bir baktım regl olmuşum çok ümitliydim ovulasyonda çift çizgi çıkmıştı. neyse hayırlısı artık bekleyeceğiz. tam günümde regl olmama çok sevindim eğer gecikseydi rahim filmini çektiremeyecektim bayrama denk gelebilirdi çünkü. Pazartesi çektireceğim inşallah. Rabbim bu ay ümidi olanların ümidini kırmasın...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bakalımmmm
yeni döngün hayırlıs olsun şekerim hayırlısı ile hsgni çektir ve rahatla benim bat 20 ekim karnım agrımaya gögüslerim acımaya başladırlar geliyolar yani kısmetten öte yol gidilmezmiş
Sedacim,
Daha iyi olacam inşallah.bugün biraz daha iyiyim.Allah sabrini veriyo.
gunaydın cnm bundada vardır bır hayır cnm hem rahım fılmı cektırdıkten hemen sonra hamıle kalanları duydum tatlım ben bellı mı olur hadı ınsallah .sıkma canını sen
verecek canım elbet derdi veren Allah derman da veriyor yoksa insanlar nasıl katlanırlar acılara. İnsana taşıyamacağından fazla yük vermezmiş Rabbim yine ona sığınacağız ondan isteyeceğiz hayat bu işte.
üzülme canım bak herşeyin bir hayrı vardır hiç olmazsa gecikme olmuyor. Çektir rahim filmini de için rahat etsn ondan sonra birkaç ay daha normal denemeye devam et filmden sonra gebe kalan çok var.
ah kuşummm bende ovulasyonda çift çizgiyi görmüştüm ama bu sabah hamişlik testinde tek çizgiyi yedim alnımın ortasınagünaydın kızlar ne var ne yok. Ben bugün bir tuhafım hem üzgünüm hem mutluyum, üzgünüm çünkü sabah lavaboya gittiğimde bir baktım regl olmuşum çok ümitliydim ovulasyonda çift çizgi çıkmıştı. neyse hayırlısı artık bekleyeceğiz. tam günümde regl olmama çok sevindim eğer gecikseydi rahim filmini çektiremeyecektim bayrama denk gelebilirdi çünkü. Pazartesi çektireceğim inşallah. Rabbim bu ay ümidi olanların ümidini kırmasın...
oyyy benim buketime bak hee maşallah kuşum valla yazında bir pozitiflik geçti senden bana, muzipliğine dönmeye başlıyorsun ben sana diyim süpersin süppperherkese günaydın..keyifler nasıl bakalım..
bugün sabah bizim dairenin çaycısı bana diyoki nasılsın ne var ne yok seni biraz üzgün görüyorum bu aralar..dedim hayattt..olabiliyor böyle şeyler..artık nasıl meymenetsiz geziyorsam çaycı bile anlamış..:))
herneyse inşallah sonu güzel olur..buraya kadar gelemiyenlerde var..herkes iyidir umarım..
bugün kader için okuyacaz..zikirmatiğim bozulmuş..tesbihimide unuttum almayı..artık elimle bişeler yapacam..herkese hayırlı sabahlar hayırlı işler, hayırlı regliler, hayırlı yumurtlamalar,hayırlı rahim filmleri aşılamalar, ovulaşyon testleri ve özellikle yasemin için söylüyorum hayırlı yemeler diliyorum:))(çok kilo alıpda yuvarlak bişey olma bak..bide kilo vermek için uğraşmayalım)))
ah canım yaa hepimiz varya psikologluğuz aslında, relax olucaz takmıycaz bak nasıl gelecek erşey kendiliğinden, gamlı baykuş gibiyiz anacım bu ne yaa, ben hemen çayımı yapıp geliyorum.Bende yine işe geldim gündüz o kadar uykum vardı gece uykum kaçtı sabahta kalkmamıza 1 saat falan var araba alarmıyla uyandık bir arabanın korna sesi gibi alarmı çalmaya başladı susmuyor sahibi kimbilir nerede oturuyor off gitti uyku tekrar dalmaya çalıştım zaten telefonun alarmı çaldı. Raporumu aldım yanıma akşam alıcaz iğneleri hayırlısı artık bakalım.. anneme film çektirdğimi söyledim akşam sen panik olma diye sana demedim dedim rahat geçti srun da yok dedim. İyi dedi ne diyecek o da tv de görmüş bir dr konuşuyormuş stres en büyük etkenmiş olmamasında oldu olmadı diye takılırsa asla çocuk olmaz demiş sende takma diyor elde sanki neyse aşılamayı falan demedim zaten demicem de.
gunaydın tatlım ıyı olmaya calışıyoruz ıste sen naılsın
Canım görmemizin yazını.iki tane majezigi yutunca gecti.parça parça döküldüm resmen.ama simdi daha iyiyimsen.evdeyim yalnızım kafamı dinliyorum sen nasılsın?
canım mutlaka bir doktoro git bak çok ciddi bişey bucanım üşütmedim ya 2 hafta önce midemi üşütmüştüm çok fena ondan çok dikkat ettim kendimi korudum hatta diyordum bu ay hiç sancım olmaz adet olursam diye sancıdan öte kanamam hiç bu kadar çok olmazdı gece heryeri mahvettim bi de parça parça geliyor ondan şüphelendim açıkcası.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınız bakalımmmm
Bende yine işe geldim gündüz o kadar uykum vardı gece uykum kaçtı sabahta kalkmamıza 1 saat falan var araba alarmıyla uyandık bir arabanın korna sesi gibi alarmı çalmaya başladı susmuyor sahibi kimbilir nerede oturuyor off gitti uyku tekrar dalmaya çalıştım zaten telefonun alarmı çaldı. Raporumu aldım yanıma akşam alıcaz iğneleri hayırlısı artık bakalım.. anneme film çektirdğimi söyledim akşam sen panik olma diye sana demedim dedim rahat geçti srun da yok dedim. İyi dedi ne diyecek o da tv de görmüş bir dr konuşuyormuş stres en büyük etkenmiş olmamasında oldu olmadı diye takılırsa asla çocuk olmaz demiş sende takma diyor elde sanki neyse aşılamayı falan demedim zaten demicem de.
bende kimselere demiyorumda kırk takla atıyorum kimseler anlamasınlar diye biz aynı sehirde yaşıyoruz ailemle hemen hergün ararlar beni onu geç bizimkisi aile şirketi ne çok yalan söylüyorum ben ama napım biliyorum bilseler bütün sülaleye yayılacak ve beni daha çok strese sokacaklar her gören soracak pöffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?