- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.101
Kızlar ben bu aşlama iğnelerini kendşm vurmaya korkuyorum acısından değil, hani dozunu ayarlayamam, düzgün vuramam diye hastaneye de taşınmak istemiyorum gerçi dr buraya vurdurmaya gelenler var dedi. Şimdi bizim tanıdık eczaneci var grip aşılarımızı vuruyr koldan ondan rica etsem vursa olurmu ki aslında eczanelerin iğne yapma yetkisi yok artık ama bu iğne zaten evde kendimizin vurduğu birşey eczaneci gibi değil bir tanıdık olarak bana vursun diyorum iş çkışlarında ne dersiniz öyle yapayım mı. Tabii hemşire gösteereckmiş ilkini zaten hastanede bana kolay gelirse kendimde vururum.
VALLA HAKLI OLABİLİRSİN YASEMİN..YENİ YÜZÜM GÜLDÜ..GEÇEN TÜP BEBEK TOPİĞİNDE Bİ KIZ VARDI TÜP YAPTI TUTTU AMA 1 HAFTADIR DÜŞÜK YAPIYO..HEMDE İKİZ..AZAR AZAR KANAYA KANAYA DÖKÜLÜYO YAVRUCAKLAR...DEDİM..İNSAN BUNA NASIL KATLANIR..DEDİM ÖZLEMİN ÇEKTİĞİ NEDİR İKİ KEZ KARNINDA HİSSETTİ SONRA ALDIRMAK ZORUNDA KALDI..KİMSE ACISINI KENDİNE BÜYÜK GÖRÜP HAYATLA YARIŞMASIN..ÇÜNKÜ HAYAT ÖYLE YADA BÖYLE ÇATLASAKTA PATLASAKTA, AĞLASAKDA ZIRLASAKDA DEVAM EDİYOR..BİZ BU HALİMİZLEDE MUTLUMUYUZ ONA BAKALIM..BENCE MUTLUYUZ..ALLAH VERMESİN ŞİMDİ KOCALARIMIZ HASTA OLSA HASTANEYE DÜŞSE BİZ ÇOCUK ÇOCUK DİYEMİ AĞLAYACAZ..ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..aLLAH VERMESİN Bİ GÜN Bİ İŞ SEYEHATİNE GİTSELERDE SONRA HABER ALAMASAK ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..DÜNYA BİR GÜNDÜR O DA BU GÜNDÜR..KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ..TOPLANIN SİLKELENİN..Günaydın canım arkadaşlarım, bugün depresif polyanna gibiyim, öyle bir şarkı vardı yaama işte salaklık bende arkadaş daha 5 gün kala sen ne test yapıyorsun, yok yok salaklık demiyim, buketimin dediği gibi "ümitlilik" var işte, yedim sabahın 7'sinde tek çizgiyi aldım dersimi, ne moral kaldı ne surat bende. hitler gibi düştü yüzüm tabi. şimdi kendime melisa çayı yapıcam bari relax olayım, nasılsa benim elimde değil bu hayatta hiçbişey, üzülsem ne değişecek sevinsem ne olacak. içeyim melisamı lay lay lom şeker kız candy gibi dolaşayım piyasada diyorum
ah kuşummm bende ovulasyonda çift çizgiyi görmüştüm ama bu sabah hamişlik testinde tek çizgiyi yedim alnımın ortasınayok anam bizden bir cacık olmayack he sende iç melisayı sallan gez.
oyyy benim buketime bak hee maşallah kuşum valla yazında bir pozitiflik geçti senden bana, muzipliğine dönmeye başlıyorsun ben sana diyim süpersin süppper
anasını satim yiyende ölüyor yemeyende ölüyor, bakıyorum hep şişman insanlar mutlu pozitif, bende yiyiyp mutlu olucam kuşum nedir bu ya, 2 günlük dünyada yok zayıf olucaz, yok hamile olucaz, yok anne olucaz, nedir bu ya, olmuyorum arkadaş, hiçbişey olmuyorum, sap gibi yaşıyorum, bu halimle mutlu olacam banae yaa, ben psikoloğamı gitsem acaba, konuşsun bana gaz versin gez toz eğlen kızım desin, takma kimseyi desin, yarın ölmeyeceğin ne malum desin, yada siz bana diyin, boşuna para verdirtmeyin bana yahu
bu arada sizin çaycıda sizin oranın psikoloğu galiba baksana çözüvermiş seni, demek bugün sende biraz pozitiflik sezdi ki konuşma cesaretinde bulunnmuş baksana, kaç günüdür bişey diyememiş sana demek
ah canım yaa hepimiz varya psikologluğuz aslında, relax olucaz takmıycaz bak nasıl gelecek erşey kendiliğinden, gamlı baykuş gibiyiz anacım bu ne yaa, ben hemen çayımı yapıp geliyorum.
ayy nazancım bizimkide aile şirketi, dr yumurtlama takibine alıcam 2 günde bir geliceksin dedi ya, 1 aydır onu düşünüyorum ne desem burdakilere diye, bilgisayar kursuna yazıldım diyecem, pazartesi çarşamba cuma günleri, 1 saat erken çıkıcam yetişmek için diyecem galiba, o geldi aklıma ALlah affetsin, yahu bide hepsi erkek, doğruyu söylememin imkanı yok yani
seda dert etme..hemşire bi gün vursun..bir iki seferde eczacından rica et..yapamayacağın bişey değil..korkma sakın..bak ben tüp de günde üç tane vuruyordum kendime..göbeğim mosmor delik deşik olmuşytu..bu daha mı güzel..yaparsın..cesaretini topla..
Valla haklı olabilirsin yasemin..yeni yüzüm güldü..geçen tüp bebek topiğinde bi kız vardı tüp yaptı tuttu ama 1 haftadır düşük yapıyo..hemde ikiz..azar azar kanaya kanaya dökülüyo yavrucaklar...dedim..insan buna nasıl katlanır..dedim özlemin çektiği nedir iki kez karnında hissetti sonra aldırmak zorunda kaldı..kimse acısını kendine büyük görüp hayatla yarışmasın..çünkü hayat öyle yada böyle çatlasakta patlasakta, ağlasakda zırlasakda devam ediyor..biz bu halimizlede mutlumuyuz ona bakalım..bence mutluyuz..allah vermesin şimdi kocalarımız hasta olsa hastaneye düşse biz çocuk çocuk diyemi ağlayacaz..çocuk kimin aklına gelecek..allah vermesin bi gün bi iş seyehatine gitselerde sonra haber alamasak çocuk kimin aklına gelecek..dünya bir gündür o da bu gündür..kaldığımız yerden devam etmek zorundayız..toplanın silkelenin..
Günaydın canım arkadaşlarım, bugün depresif polyanna gibiyim, öyle bir şarkı vardı yaama işte salaklık bende arkadaş daha 5 gün kala sen ne test yapıyorsun, yok yok salaklık demiyim, buketimin dediği gibi "ümitlilik" var işte, yedim sabahın 7'sinde tek çizgiyi aldım dersimi, ne moral kaldı ne surat bende. hitler gibi düştü yüzüm tabi. şimdi kendime melisa çayı yapıcam bari relax olayım, nasılsa benim elimde değil bu hayatta hiçbişey, üzülsem ne değişecek sevinsem ne olacak. içeyim melisamı lay lay lom şeker kız candy gibi dolaşayım piyasada diyorum
ah kuşummm bende ovulasyonda çift çizgiyi görmüştüm ama bu sabah hamişlik testinde tek çizgiyi yedim alnımın ortasınayok anam bizden bir cacık olmayack he sende iç melisayı sallan gez.
oyyy benim buketime bak hee maşallah kuşum valla yazında bir pozitiflik geçti senden bana, muzipliğine dönmeye başlıyorsun ben sana diyim süpersin süppper
anasını satim yiyende ölüyor yemeyende ölüyor, bakıyorum hep şişman insanlar mutlu pozitif, bende yiyiyp mutlu olucam kuşum nedir bu ya, 2 günlük dünyada yok zayıf olucaz, yok hamile olucaz, yok anne olucaz, nedir bu ya, olmuyorum arkadaş, hiçbişey olmuyorum, sap gibi yaşıyorum, bu halimle mutlu olacam banae yaa, ben psikoloğamı gitsem acaba, konuşsun bana gaz versin gez toz eğlen kızım desin, takma kimseyi desin, yarın ölmeyeceğin ne malum desin, yada siz bana diyin, boşuna para verdirtmeyin bana yahu
bu arada sizin çaycıda sizin oranın psikoloğu galiba baksana çözüvermiş seni, demek bugün sende biraz pozitiflik sezdi ki konuşma cesaretinde bulunnmuş baksana, kaç günüdür bişey diyememiş sana demek
ah canım yaa hepimiz varya psikologluğuz aslında, relax olucaz takmıycaz bak nasıl gelecek erşey kendiliğinden, gamlı baykuş gibiyiz anacım bu ne yaa, ben hemen çayımı yapıp geliyorum.
kızlar farkındamısınız bilmem ama bebeğimiz olsun diye hayatımızı erteliyoruz hersey bebekten sonrasına endeksli benim açımdan en azından nasıl kurtulucaz zamanımız boşa geçiyo dün koca sırnaşıyo regl 3 gün var hiç bişe olmaz diye adamın yüzüne bile bakmadım noluyo yaaaaaaa allah yardım etsin bizlereeeeeeee
SEDA DERT ETME..HEMŞİRE Bİ GÜN VURSUN..BİR İKİ SEFERDE ECZACINDAN RİCA ET..YAPAMAYACAĞIN BİŞEY DEĞİL..KORKMA SAKIN..BAK BEN TÜP DE GÜNDE ÜÇ TANE VURUYORDUM KENDİME..GÖBEĞİM MOSMOR DELİK DEŞİK OLMUŞYTU..BU DAHA MI GÜZEL..YAPARSIN..CESARETİNİ TOPLA..
VALLA HAKLI OLABİLİRSİN YASEMİN..YENİ YÜZÜM GÜLDÜ..GEÇEN TÜP BEBEK TOPİĞİNDE Bİ KIZ VARDI TÜP YAPTI TUTTU AMA 1 HAFTADIR DÜŞÜK YAPIYO..HEMDE İKİZ..AZAR AZAR KANAYA KANAYA DÖKÜLÜYO YAVRUCAKLAR...DEDİM..İNSAN BUNA NASIL KATLANIR..DEDİM ÖZLEMİN ÇEKTİĞİ NEDİR İKİ KEZ KARNINDA HİSSETTİ SONRA ALDIRMAK ZORUNDA KALDI..KİMSE ACISINI KENDİNE BÜYÜK GÖRÜP HAYATLA YARIŞMASIN..ÇÜNKÜ HAYAT ÖYLE YADA BÖYLE ÇATLASAKTA PATLASAKTA, AĞLASAKDA ZIRLASAKDA DEVAM EDİYOR..BİZ BU HALİMİZLEDE MUTLUMUYUZ ONA BAKALIM..BENCE MUTLUYUZ..ALLAH VERMESİN ŞİMDİ KOCALARIMIZ HASTA OLSA HASTANEYE DÜŞSE BİZ ÇOCUK ÇOCUK DİYEMİ AĞLAYACAZ..ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..aLLAH VERMESİN Bİ GÜN Bİ İŞ SEYEHATİNE GİTSELERDE SONRA HABER ALAMASAK ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..DÜNYA BİR GÜNDÜR O DA BU GÜNDÜR..KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ..TOPLANIN SİLKELENİN..
yasemincim senin hala bir umudun var tatlım dur bakalım 3 gün daha bekle regl olmazsan kan testine gidersin tabiki ümitlenmendirmek için söylemiyorum hangi öyle bir durum varsa kendine dikkat et ilaç falan içme açısından diyorum. inşallah bu ay senden bir cacık olur tatlım ya inşallah
Günaydın canım arkadaşlarım, bugün depresif polyanna gibiyim, öyle bir şarkı vardı yaama işte salaklık bende arkadaş daha 5 gün kala sen ne test yapıyorsun, yok yok salaklık demiyim, buketimin dediği gibi "ümitlilik" var işte, yedim sabahın 7'sinde tek çizgiyi aldım dersimi, ne moral kaldı ne surat bende. hitler gibi düştü yüzüm tabi. şimdi kendime melisa çayı yapıcam bari relax olayım, nasılsa benim elimde değil bu hayatta hiçbişey, üzülsem ne değişecek sevinsem ne olacak. içeyim melisamı lay lay lom şeker kız candy gibi dolaşayım piyasada diyorum
bende kimselere demiyorumda kırk takla atıyorum kimseler anlamasınlar diye biz aynı sehirde yaşıyoruz ailemle hemen hergün ararlar beni onu geç bizimkisi aile şirketi ne çok yalan söylüyorum ben ama napım biliyorum bilseler bütün sülaleye yayılacak ve beni daha çok strese sokacaklar her gören soracak pöffffffffff
kızlar farkındamısınız bilmem ama bebeğimiz olsun diye hayatımızı erteliyoruz hersey bebekten sonrasına endeksli benim açımdan en azından nasıl kurtulucaz zamanımız boşa geçiyo dün koca sırnaşıyo regl 3 gün var hiç bişe olmaz diye adamın yüzüne bile bakmadım noluyo yaaaaaaa allah yardım etsin bizlereeeeeeee
SEDA DERT ETME..HEMŞİRE Bİ GÜN VURSUN..BİR İKİ SEFERDE ECZACINDAN RİCA ET..YAPAMAYACAĞIN BİŞEY DEĞİL..KORKMA SAKIN..BAK BEN TÜP DE GÜNDE ÜÇ TANE VURUYORDUM KENDİME..GÖBEĞİM MOSMOR DELİK DEŞİK OLMUŞYTU..BU DAHA MI GÜZEL..YAPARSIN..CESARETİNİ TOPLA..
VALLA HAKLI OLABİLİRSİN YASEMİN..YENİ YÜZÜM GÜLDÜ..GEÇEN TÜP BEBEK TOPİĞİNDE Bİ KIZ VARDI TÜP YAPTI TUTTU AMA 1 HAFTADIR DÜŞÜK YAPIYO..HEMDE İKİZ..AZAR AZAR KANAYA KANAYA DÖKÜLÜYO YAVRUCAKLAR...DEDİM..İNSAN BUNA NASIL KATLANIR..DEDİM ÖZLEMİN ÇEKTİĞİ NEDİR İKİ KEZ KARNINDA HİSSETTİ SONRA ALDIRMAK ZORUNDA KALDI..KİMSE ACISINI KENDİNE BÜYÜK GÖRÜP HAYATLA YARIŞMASIN..ÇÜNKÜ HAYAT ÖYLE YADA BÖYLE ÇATLASAKTA PATLASAKTA, AĞLASAKDA ZIRLASAKDA DEVAM EDİYOR..BİZ BU HALİMİZLEDE MUTLUMUYUZ ONA BAKALIM..BENCE MUTLUYUZ..ALLAH VERMESİN ŞİMDİ KOCALARIMIZ HASTA OLSA HASTANEYE DÜŞSE BİZ ÇOCUK ÇOCUK DİYEMİ AĞLAYACAZ..ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..aLLAH VERMESİN Bİ GÜN Bİ İŞ SEYEHATİNE GİTSELERDE SONRA HABER ALAMASAK ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..DÜNYA BİR GÜNDÜR O DA BU GÜNDÜR..KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ..TOPLANIN SİLKELENİN..
iyiyim elhamdülillah doktora gitmek istemiyorummmmmmm ama bennnnnn
Aynen katılıyorum Allah kocalarımızı başımızından eksik etmesin, çok takıyoruz kafayı çok. tabiki yalnızlık biz aciz kullara göre bir şey değil o yüzden üreyip çoğalmak istiyoruz ama bu sürede de hayatımızı kendimize zehir ediyoruz bu sabah eşime dedimki regl oldum çok ümitliydim halbuki dedim oda dedi sağlık olsun sağlık olmadıktan sonra hiç bir şeyin önemi yok dedi. doğru haklı bukadar düşünüyoruz Allah korusun bunlar başka bir yerimizden hastalık olarak çıksa ne yapacağız.
yüce rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk eşlerimize ve bize sağlık sıhhat versinde gerihi mühim deil sedacım çok dogru diyosun dilimiz böyle söylüyoda içimiz çırpınıp duruyo allahım yardım etsin ne diyelim
merhabalar nasılsınız benim moraller 0 hatta - lerde
hayırlısı olsun bebegım ya uzme kendını gecmışe bakarsan hep bu konuları konustuk bugun rabbım ıc huzru saglık sıhhat versın
halam mens olmadım ama test yaptım negatif zaten umudumuda yitirdim yazdıklarınızı okudum tam beni anlatmıssınız haytı ertele hep bebiş için plan yap sanırım yoruldum ve bundan sonra öyle yapmıcam oluruna bırakıorum planla bu işler yürümüyo zaten hep basımıza gelmezmi haytta plan yaparsın ama bozulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?