Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar farkındamısınız bilmem ama bebeğimiz olsun diye hayatımızı erteliyoruz hersey bebekten sonrasına endeksli benim açımdan en azından nasıl kurtulucaz zamanımız boşa geçiyo dün koca sırnaşıyo regl 3 gün var hiç bişe olmaz diye adamın yüzüne bile bakmadım noluyo yaaaaaaa allah yardım etsin bizlereeeeeeee

SEDA DERT ETME..HEMŞİRE Bİ GÜN VURSUN..BİR İKİ SEFERDE ECZACINDAN RİCA ET..YAPAMAYACAĞIN BİŞEY DEĞİL..KORKMA SAKIN..BAK BEN TÜP DE GÜNDE ÜÇ TANE VURUYORDUM KENDİME..GÖBEĞİM MOSMOR DELİK DEŞİK OLMUŞYTU..BU DAHA MI GÜZEL..YAPARSIN..CESARETİNİ TOPLA..

VALLA HAKLI OLABİLİRSİN YASEMİN..YENİ YÜZÜM GÜLDÜ..GEÇEN TÜP BEBEK TOPİĞİNDE Bİ KIZ VARDI TÜP YAPTI TUTTU AMA 1 HAFTADIR DÜŞÜK YAPIYO..HEMDE İKİZ..AZAR AZAR KANAYA KANAYA DÖKÜLÜYO YAVRUCAKLAR...DEDİM..İNSAN BUNA NASIL KATLANIR..DEDİM ÖZLEMİN ÇEKTİĞİ NEDİR İKİ KEZ KARNINDA HİSSETTİ SONRA ALDIRMAK ZORUNDA KALDI..KİMSE ACISINI KENDİNE BÜYÜK GÖRÜP HAYATLA YARIŞMASIN..ÇÜNKÜ HAYAT ÖYLE YADA BÖYLE ÇATLASAKTA PATLASAKTA, AĞLASAKDA ZIRLASAKDA DEVAM EDİYOR..BİZ BU HALİMİZLEDE MUTLUMUYUZ ONA BAKALIM..BENCE MUTLUYUZ..ALLAH VERMESİN ŞİMDİ KOCALARIMIZ HASTA OLSA HASTANEYE DÜŞSE BİZ ÇOCUK ÇOCUK DİYEMİ AĞLAYACAZ..ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..aLLAH VERMESİN Bİ GÜN Bİ İŞ SEYEHATİNE GİTSELERDE SONRA HABER ALAMASAK ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..DÜNYA BİR GÜNDÜR O DA BU GÜNDÜR..KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ..TOPLANIN SİLKELENİN..

evet yaaaaaaa bide benim babam ne zaman işe gelmesin o gün muhakkak fabrikaya gelir beni arar hastamısın nesin neden gelmedin herseyi sorar vah ki ne vah sanayi bölgesi oldugundanda merkeze çok uzak 20 km var ondan ziyade doktorum 12:30 15:30 arası randevu veriyo sadece pöfffffff

yahu sen 1 numarasın yaaaa evet

[ı]dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, dünya 1 gündür, oda bugündür, [/ı]

yasemin ve kader arkadaşlarım tesbihlerinizi çektim umarım en kısa zamanda sağlıkla hamile kalıp sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

bu aralar pek giremiyorum müsait oldukça girmeye çalışıcam sağlıkla kalın..

yasemincim senin hala bir umudun var tatlım dur bakalım 3 gün daha bekle regl olmazsan kan testine gidersin tabiki ümitlenmendirmek için söylemiyorum hangi öyle bir durum varsa kendine dikkat et ilaç falan içme açısından diyorum. inşallah bu ay senden bir cacık olur tatlım ya inşallah

ya işte al bendende okadar.. ama bişey söyliyim mi ben bu ay yumurtlama dönemlerimde bile doğru dürüst ilişkiye giremedim.. hiç canım istemedi okadar şartlanmışım ki çocuğa.. rahim filmi çektirmiyim diye sanki herşey sadece. DEDİĞİn gibi Allah yardım etsin hepimize..

Aynen katılıyorum Allah kocalarımızı başımızından eksik etmesin, çok takıyoruz kafayı çok. tabiki yalnızlık biz aciz kullara göre bir şey değil o yüzden üreyip çoğalmak istiyoruz ama bu sürede de hayatımızı kendimize zehir ediyoruz bu sabah eşime dedimki regl oldum çok ümitliydim halbuki dedim oda dedi sağlık olsun sağlık olmadıktan sonra hiç bir şeyin önemi yok dedi. doğru haklı bukadar düşünüyoruz Allah korusun bunlar başka bir yerimizden hastalık olarak çıksa ne yapacağız.

evet tatlım bol hıyarlı bir cacık olacak benden eminim

beni senin spkoloğun olayı m anacım kendime olamıyorum da başkasına çok güzel yaparım o işi ama. Benim dediğimi yap, yaptğımı yapma misali. Valla kafayı sıyırıyoruz ya akışına bırakalım hayatı yaşayalım öyle böyle olacak yani tedaviyle neyle olursa kısmet alnımıza yazıldıysa olacak kısmetten öteye köy yok canımzıı sıkarak sadece bu zamanı uzatıyoruz bence. Bende yiyorum ama kilo almuıyorum ben kilo almak istiyrum ama yemekle aram yok abur cubur yiyorum hep.

ya söyledim valla birde rahminde birşy mi var diye takmasın dedim yengemle yakınlar onun rahminde sorun var olmadı çocuğu anneme diyordur belki kızda da öyle birşey vardır diye rahat etsin dedim ama aşılama tüp asla demicem bunda bile ne gerek vardı hemen yaptırdın başladı yani stres yapmıcan diyoo elde sanki.

aynen aynen valla eşimde diyor farkında mısın bebek fikri yokken ne güzeldi gezerdik, sinemaya giderdik,tartışmazdık ama şimdi hiçbir yere gitmek istemiyorsun, en ufak birşeyden sinirleniyorsun, hep aklında eski günlerimize dönsek olruna bıaksak diyor haklı tabii yıllar geçiyor ömrümüzden böylece gidiyor hayat aslında çok kısa sonra çok üzülücez çünkü takmakla elimize birşey geçmiyor denicez beklicez olmadı tedavi olucaz bu süreçleri taksakta takmasakta yaşıcaz ama dil öyle söylüyor da gönüle söz geçmiyor.

yaparım heralde yaa. Hergün aynı saatte mi olması lazım. İş çıkışları belli olmuyor benim o yüzden öğle tatillerimde vurayım diyorum. Eşimin odasında mini buzdolabı var ona koysam olur mu her öğlen odasına gider vururum iş çıkışı riske atmam diyorum dr buzdolabı kapağında dursun dedi daha var kasıma belki aralığa sarkabilir. ama öğrenmek istiyorum. Bak gördün mü ne aclar yaşayanlar var dediğin gibi ailenden biri hasta olsa bebek görmez gözün nelere üzülmüşüm dersin Allah hayırlısını versin. Dedim yaa kötünün kötüsü vardır bizim yermizde olmayı isteyen nice insan vardır tedavi şansı olmayan, rahmi alınan, erken menapoza giren.

yüce rabbim hepimizin yuvasına huzur mutluluk eşlerimize ve bize sağlık sıhhat versinde gerihi mühim deil sedacım çok dogru diyosun dilimiz böyle söylüyoda içimiz çırpınıp duruyo allahım yardım etsin ne diyelim

iyiyim elhamdülillah doktora gitmek istemiyorummmmmmm ama bennnnnn

hayırlısı tatlım napalım bend eaynı sekılde oluyorum yanastırmıyorum kendıme varsa bısey bozulmasın dıye

rabbım kocalarımızı basımızdan eksık etmesın saglıgımız sıhhatımız hıc eksılmesın ınsallah .vardır rabbımın bır bıldıgı kı sevdıgı kullarına dert verırmıs onu daha cok analım dıye.ya mucip ya mucip en yakın hayırlı zamnda bızlerıde sevındır yarabbım bızlerde sevıncle soyleyelım hamıle oldugumuzu bırı sordugunda yuzumuz dusmesın.bız kadınalr konusarak herseyı cozebılıyoruz ya eslerımız ne yapsın onlar o kadar ıncekı kendı aralarında bıle konuşmaya cekınıyorlar bu konuları .onlarda bızle aynı durumda hatta dahada streslıler bız aglıyoruz zırlıyoruz anlatıyoruz onlar hep ıclerıne atıyorlar cok korkuyorum ona bısey olucak dıuye rabbım aıle huzurumuzu kacırmasın ınsallah

zaten içimiz yanmasa kolay olacak herşey ama işte o içimizdeki duygulara engel olamıyoruz eşime de dedm bu ay çok masraf olmasaydı da bir yere kaçsaydık bayramda diye. Bu ay acayip masrafımız oldu bir yere kıpırdayamayız. Garibim iş için Kıbrıs'a gidecek birkaç gün kasım sonu diyor b ay bu kadar masraf çıkmasaydı seni de götürürdüm işten izin alırdın kafan dağılırdı diyor. Onun masraflarını üniversite karşılıyor zaten bir benim masrafım olacaktı ama herşeyide karşılanmıyor onun yeme içme vs karşılanmıyor sadece uçak taksi ve otel. Tabii ki en başta sağlık birde takmadan etmeden aşılamadan güzel sonuç alsam senelrdir bekledim bir iki ay beklemek zor geliyor erken regl olsamda başlasak bari yoksa eşimin gidişine denk gelecek başlamıcaz. Başlarım ama tam aşılama olacağı an eşim giderse heba olur iğneler.

selamlar,, evet ne güzel yazmışsınız.. Allah inşAllah önce yuvamıza sağlık huzur versin inşAllah.. herşeyin hayırlısı olsun..
Yasemin, kader dualarınızı okudum..Rabbim inşAllah kabul eder.

hayırlısı olsun bebegım ya uzme kendını gecmışe bakarsan hep bu konuları konustuk bugun rabbım ıc huzru saglık sıhhat versın

halam mens olmadım ama test yaptım negatif zaten umudumuda yitirdim yazdıklarınızı okudum tam beni anlatmıssınız haytı ertele hep bebiş için plan yap sanırım yoruldum ve bundan sonra öyle yapmıcam oluruna bırakıorum planla bu işler yürümüyo zaten hep basımıza gelmezmi haytta plan yaparsın ama bozulur

tatlım benım ılk hamılelıgım kımyasal oldu ıkıncısı ıse normal yollarla korunurken hamıle kaldım ve esım dedıkı ustune gıtytıkce gun saydıkca gerıye atıyoruz sanırım o gun aslında cokta dogru soylemış beynımıze bız hukmedıyoruz.vardır elbet bır zamanı oluruna akışına bırakmak gerkıyo.bızım mahallaede cok sevdıgım bı ablam vardı dusuk yaptı aradan 4 sene gectı tup bebek yaptı ytutmadı ve yuce rabbım oylesıne buyukkı suanda 7 aylık hamıle poglu oluck hemde artık herseyden umıdını kestıgı anda boşverdıgı anda oldu rabbım herseyın hayırlısnı versın esın de ısınde bebegınde

arkadaşlar regl günüm yaklaştığındanmı yoksa bu erkeklerin hepsine gıcıkmıyım bilmiyorum, bugün bir tanesi elimde kalacak, gerizekalı bunların hepsi yaa, işleri güçleri boş işler, saçma sapan konuşmalar, gerzek haller, manyak manyak espriler, vallahi bugün 1 tanesi elimde kalırsa yarın nezarethaneden yazarım size. bugün sırfen sinir küpüyüm, ya herkes normal ben acayibim, yada herkes bugün bana tersten tersen konuşuyor, sağ salim bi akşam olsaydı yaaa, bide kaynanamlarla 2 haftadan beri görüşemiyoruz diye bu akşam yemeğe çağırdım, eve gidincede kafa dinlemek yok yani, bugün bana melisa çayıda iyi gelmedi arkadaş bişeyleri kırıp dökesim var!!!! yemek yerken usta gelmiş tepemde vıdı vıdı ötüp durdu, ulan cevap vermiyorum, suratına bakmıyorum hala ötüyor, bıraktım yemeği çıktım yukarı. boş kafalı herif yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…