- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.121
arkadaşlar regl günüm yaklaştığındanmı yoksa bu erkeklerin hepsine gıcıkmıyım bilmiyorum, bugün bir tanesi elimde kalacak, gerizekalı bunların hepsi yaa, işleri güçleri boş işler, saçma sapan konuşmalar, gerzek haller, manyak manyak espriler, vallahi bugün 1 tanesi elimde kalırsa yarın nezarethaneden yazarım size. bugün sırfen sinir küpüyüm, ya herkes normal ben acayibim, yada herkes bugün bana tersten tersen konuşuyor, sağ salim bi akşam olsaydı yaaa, bide kaynanamlarla 2 haftadan beri görüşemiyoruz diye bu akşam yemeğe çağırdım, eve gidincede kafa dinlemek yok yani, bugün bana melisa çayıda iyi gelmedi arkadaş bişeyleri kırıp dökesim var!!!! yemek yerken usta gelmiş tepemde vıdı vıdı ötüp durdu, ulan cevap vermiyorum, suratına bakmıyorum hala ötüyor, bıraktım yemeği çıktım yukarı. boş kafalı herif yaa.
arkadaşlar regl günüm yaklaştığındanmı yoksa bu erkeklerin hepsine gıcıkmıyım bilmiyorum, bugün bir tanesi elimde kalacak, gerizekalı bunların hepsi yaa, işleri güçleri boş işler, saçma sapan konuşmalar, gerzek haller, manyak manyak espriler, vallahi bugün 1 tanesi elimde kalırsa yarın nezarethaneden yazarım size. bugün sırfen sinir küpüyüm, ya herkes normal ben acayibim, yada herkes bugün bana tersten tersen konuşuyor, sağ salim bi akşam olsaydı yaaa, bide kaynanamlarla 2 haftadan beri görüşemiyoruz diye bu akşam yemeğe çağırdım, eve gidincede kafa dinlemek yok yani, bugün bana melisa çayıda iyi gelmedi arkadaş bişeyleri kırıp dökesim var!!!! yemek yerken usta gelmiş tepemde vıdı vıdı ötüp durdu, ulan cevap vermiyorum, suratına bakmıyorum hala ötüyor, bıraktım yemeği çıktım yukarı. boş kafalı herif yaa.
oyy yasemin bugün senle benim ruh halim aynı..arkadaşlar regl günüm yaklaştığındanmı yoksa bu erkeklerin hepsine gıcıkmıyım bilmiyorum, bugün bir tanesi elimde kalacak, gerizekalı bunların hepsi yaa, işleri güçleri boş işler, saçma sapan konuşmalar, gerzek haller, manyak manyak espriler, vallahi bugün 1 tanesi elimde kalırsa yarın nezarethaneden yazarım size. bugün sırfen sinir küpüyüm, ya herkes normal ben acayibim, yada herkes bugün bana tersten tersen konuşuyor, sağ salim bi akşam olsaydı yaaa, bide kaynanamlarla 2 haftadan beri görüşemiyoruz diye bu akşam yemeğe çağırdım, eve gidincede kafa dinlemek yok yani, bugün bana melisa çayıda iyi gelmedi arkadaş bişeyleri kırıp dökesim var!!!! yemek yerken usta gelmiş tepemde vıdı vıdı ötüp durdu, ulan cevap vermiyorum, suratına bakmıyorum hala ötüyor, bıraktım yemeği çıktım yukarı. boş kafalı herif yaa.
canım kendine bir sor hangisinde daha mutlu olacaksın, korkmayacaksın ona karar ver, hemşire yaparken bir bak bakalım, o zaman karar vermiş olursun zaten, kolay gelsin canımKızlar ben bu aşlama iğnelerini kendşm vurmaya korkuyorum acısından değil, hani dozunu ayarlayamam, düzgün vuramam diye hastaneye de taşınmak istemiyorum gerçi dr buraya vurdurmaya gelenler var dedi. Şimdi bizim tanıdık eczaneci var grip aşılarımızı vuruyr koldan ondan rica etsem vursa olurmu ki aslında eczanelerin iğne yapma yetkisi yok artık ama bu iğne zaten evde kendimizin vurduğu birşey eczaneci gibi değil bir tanıdık olarak bana vursun diyorum iş çkışlarında ne dersiniz öyle yapayım mı. Tabii hemşire gösteereckmiş ilkini zaten hastanede bana kolay gelirse kendimde vururum.
SEDA DERT ETME..HEMŞİRE Bİ GÜN VURSUN..BİR İKİ SEFERDE ECZACINDAN RİCA ET..YAPAMAYACAĞIN BİŞEY DEĞİL..KORKMA SAKIN..BAK BEN TÜP DE GÜNDE ÜÇ TANE VURUYORDUM KENDİME..GÖBEĞİM MOSMOR DELİK DEŞİK OLMUŞYTU..BU DAHA MI GÜZEL..YAPARSIN..CESARETİNİ TOPLA..
VALLA HAKLI OLABİLİRSİN YASEMİN..YENİ YÜZÜM GÜLDÜ..GEÇEN TÜP BEBEK TOPİĞİNDE Bİ KIZ VARDI TÜP YAPTI TUTTU AMA 1 HAFTADIR DÜŞÜK YAPIYO..HEMDE İKİZ..AZAR AZAR KANAYA KANAYA DÖKÜLÜYO YAVRUCAKLAR...DEDİM..İNSAN BUNA NASIL KATLANIR..DEDİM ÖZLEMİN ÇEKTİĞİ NEDİR İKİ KEZ KARNINDA HİSSETTİ SONRA ALDIRMAK ZORUNDA KALDI..KİMSE ACISINI KENDİNE BÜYÜK GÖRÜP HAYATLA YARIŞMASIN..ÇÜNKÜ HAYAT ÖYLE YADA BÖYLE ÇATLASAKTA PATLASAKTA, AĞLASAKDA ZIRLASAKDA DEVAM EDİYOR..BİZ BU HALİMİZLEDE MUTLUMUYUZ ONA BAKALIM..BENCE MUTLUYUZ..ALLAH VERMESİN ŞİMDİ KOCALARIMIZ HASTA OLSA HASTANEYE DÜŞSE BİZ ÇOCUK ÇOCUK DİYEMİ AĞLAYACAZ..ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..aLLAH VERMESİN Bİ GÜN Bİ İŞ SEYEHATİNE GİTSELERDE SONRA HABER ALAMASAK ÇOCUK KİMİN AKLINA GELECEK..DÜNYA BİR GÜNDÜR O DA BU GÜNDÜR..KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK ZORUNDAYIZ..TOPLANIN SİLKELENİN..
merhabalar nasılsınız benim moraller 0 hatta - lerde
oyy yasemin bugün senle benim ruh halim aynı..
beş senelik çalışma hayatımda buün ilkkez birini fırçaladım..bize bağlı kooperatiflerin adlarını başkanlarının telefonlarını istemişiz, şubenin biri koop.kapalı diye bilgileri yazmamış..a gerzek adam..koop.un kapalı olmasıyla ne alakası var bunu..telefonda bide bana dikine dikine konuşuyo kapalı ben napiyim niye yazıyım..bide bana buket buket diyip duruyo.sanki göbeklerimiz bir kesilmişş.resmi bir kurum burası buket hanım diyeceksin..bunu bi güzel kalaylarsın telefonda..sen misin bana çemküren..bugün sinirden köpürüyorum..müdürümde diyoki sert yok sert yok..ben daha insanlara kapıyı kapatmalarını öğretemedim ne sert yok..elleri kırılmış sanki her gelenin arkasından kapı kapatıyorum...günde otuz kez kapıya gidip geliyorum kapatmak için..sinir oluyooooooorummmmmmmmm..belliki artık tahammülüm bitmiş..az öncede işten birini azarladım..bi rapor istedim iki saat üstünde çalıştım..iki saat sonra kalkmış diyoki bak bu rapormuş güncel olan..dedim sen benimle dalga mı geçiyosun...
pencereyi açıp yangın var diye bağıracam valla..
çok güldüm..haklısın..hepsinin kafasını ezecem..başlarını duvara sürte sürte kıvılcım çıkaracam..beyinlerini burunlarından akıtacam..
oyy yasemin bugün senle benim ruh halim aynı..
beş senelik çalışma hayatımda buün ilkkez birini fırçaladım..bize bağlı kooperatiflerin adlarını başkanlarının telefonlarını istemişiz, şubenin biri koop.kapalı diye bilgileri yazmamış..a gerzek adam..koop.un kapalı olmasıyla ne alakası var bunu..telefonda bide bana dikine dikine konuşuyo kapalı ben napiyim niye yazıyım..bide bana buket buket diyip duruyo.sanki göbeklerimiz bir kesilmişş.resmi bir kurum burası buket hanım diyeceksin..bunu bi güzel kalaylarsın telefonda..sen misin bana çemküren..bugün sinirden köpürüyorum..müdürümde diyoki sert yok sert yok..ben daha insanlara kapıyı kapatmalarını öğretemedim ne sert yok..elleri kırılmış sanki her gelenin arkasından kapı kapatıyorum...günde otuz kez kapıya gidip geliyorum kapatmak için..sinir oluyooooooorummmmmmmmm..belliki artık tahammülüm bitmiş..az öncede işten birini azarladım..bi rapor istedim iki saat üstünde çalıştım..iki saat sonra kalkmış diyoki bak bu rapormuş güncel olan..dedim sen benimle dalga mı geçiyosun...
canım kendine bir sor hangisinde daha mutlu olacaksın, korkmayacaksın ona karar ver, hemşire yaparken bir bak bakalım, o zaman karar vermiş olursun zaten, kolay gelsin canım
Vay ağzını öpeyim çok çok haklısın canım rabbim büyük acılarla sınamasın
neden canım hayırdır???????
Oyy tatlım regl siniri değildir inşallahkendini sıkma bağır çağır, belki akşam yemekte kafan dağılır biraz
canım gebert onları rahatla
Canlar geçmişi okudum , gördüm ki hepimizin sinirlerinde bir boşalma var, artık sanki geçmişe göre daha çok kırılganız, bu bebek meselesi bizi yıpratmış valla, ben çok matrak, çocuksu böyle hayat dolu biriydim, son yıllarda kendime bakıyorum da artık öyle değilim, buket ne güzel yazmış hayatımız bebek oldu birşey düşünemiyoruz, Allah büyük acılar vermesin, hepimizin dileği kabul olur inşallah..hepinizi öpüyorum
ay nasıl sinirlenmişsin ya,regl günün yaklaşıyor ya ondandır boşver boş kafalı herifleri yoksa yarın nezaretten yazmak zorunda kalabilrisin
bende olmadan birkaç gün öncesi geriliyorum olunca aynen pammık gibiyim, perdelerimin arkasından bir kedicik çıkıveriyorah canım benim yaa bende dün farkettim o siniri kendimde malesef benim her ay olan regl sinirim olana kadar sürer olduktan sonra pambık gibiyim(((((
ayyy tüm topikle aynı ruh halindeymişim iyi bari toptan yemişiz kafayıoyy yasemin bugün senle benim ruh halim aynı..
ayy ne güzel bir laf yaa beyinlerini burunlarından akıtmak ta iyi fikirçok güldüm..haklısın..hepsinin kafasını ezecem..başlarını duvara sürte sürte kıvılcım çıkaracam..beyinlerini burunlarından akıtacam..
Sedacım topluca sıyırdık tabi hiç yalnız olurmusun, gerçekten tahammüllerimz azalıyor, hani büyükler derler ya,i erkenden bebek yapın sonra tahammülü azalıyor insanın zor geliyor diye, doğruymuş meğersem, hayatın her alanında insanın tahammülü azalıyor yaş geçtikçe demekki. ama tabi biz yapmayanlardan değil, yapamayanlardanızohh yalnız değilmişim demek kş psikopatlık konusunda ya artık hiçbirşeye sabır gösteremiyorum bende eşimin en küçük birşeyinde bağırıp çağırıyorum sonra üzülüyorum.Kütüphaedeyim birkaç gündür burdaki bey izinli, geçen sene de burdayım gerçek görev yerim burası aslında geçici çıktım yukarı kata, ya öğrenciler bir kitap dünç alma fişini doğru düzgün yazamıyorlar anlatıyorum ya yazacakalrı birkaç yer ktabın iç kapağında numara var diyorum numarayı yazamıyor adam üyelik fişini dolduruyor adres hariç her yeer diyorum bakıyorum tc noyu yazmamış imza atmamış deriin nefes alıyorm napıyım. Geçen sene de böyleydi bunlar ama ben böyle değildim çok gerginim valla inşallah bayram iyi gelir dicem ama bayramda gelenler teyzemin torunu oldu ya bana laf demeye başlayacak iyice stres topu olarak gelicem ama yapacak birşey yok ben sadece Allah'ıma sığınıyorum ondan diliyorum sabır versin hepimize. .
ben çok stresli, hayatta hırsları olan, başarma azmi olan, dediğim dedik vs vs gibi her türlü gerginliği içinde barındıran huylara sahip bir kişiliğim. Bence ben kadın dr una gidip yumurtlama takibi yaptıracağıma, bir psikolog ile düzenli görüşsem, kendime sakin bir hayat için bir yol çizmesini talep etsem ve bunu yapabilirsem terapilerle, yapamazsam ilaç desteği ile yapsam keşke. öyle istiyorum aslında. Bazen bakıyorum kendime sürekli kasmışım, ya beynimi, ya vucudumu, ya düşüncelerimi, yani böyle relax bir halim yok, gevşemeden organlarım görevlerini nasıl yapsın ki??? Stresimden dolayı ülser başlangıcı olmuştum taa 22 yaşındayken, sonra yıllar yılı ilaç kullandım endoskopiler bilmemne, bi ara kurdeşen dökmüştüm, bilirsiniz belki sıkıntıyı içinde tutmanın dışa bir patlayışıdır vucudunuzun biyerinden patlak verir kuduz gibi kaşınırsınız, vs vs şeyler yani. Hastaıkların en birinci başı stres ve kötü psikoloji, buda bende ve birçoğumuzda var arkadaşlar. Ben açıkça psikoloğa gitmeyi çok istiyorum rahat relax bir insan olabilmek için...
Ben çok stresli, hayatta hırsları olan, başarma azmi olan, dediğim dedik vs vs gibi her türlü gerginliği içinde barındıran huylara sahip bir kişiliğim. bence ben kadın dr una gidip yumurtlama takibi yaptıracağıma, bir psikolog ile düzenli görüşsem, kendime sakin bir hayat için bir yol çizmesini talep etsem ve bunu yapabilirsem terapilerle, yapamazsam ilaç desteği ile yapsam keşke. öyle istiyorum aslında. bazen bakıyorum kendime sürekli kasmışım, ya beynimi, ya vucudumu, ya düşüncelerimi, yani böyle relax bir halim yok, gevşemeden organlarım görevlerini nasıl yapsın ki??? stresimden dolayı ülser başlangıcı olmuştum taa 22 yaşındayken, sonra yıllar yılı ilaç kullandım endoskopiler bilmemne, bi ara kurdeşen dökmüştüm, bilirsiniz belki sıkıntıyı içinde tutmanın dışa bir patlayışıdır vucudunuzun biyerinden patlak verir kuduz gibi kaşınırsınız, vs vs şeyler yani. hastaıkların en birinci başı stres ve kötü psikoloji, buda bende ve birçoğumuzda var arkadaşlar. ben açıkça psikoloğa gitmeyi çok istiyorum rahat relax bir insan olabilmek için...
Bedriyecim hayırdır inşallah, rüyalarımız bile sıyırmış anacım ölü sonuç ne yahu
ayy şimdi eşim aradı bu taraflarda işi varmış beni yarım saate kadar almaya gelecekmiş dünyanın en mutlu insanı oldum zaten erken çıkıp defolup eve gitmek istiyordum bugün Allah kurtardı beni valla, darısı başınıza yaaaa
canım benim yaa, abim geldi yanıma diyorki nedir bu halin konuştum konuştum anlattım çemkirdim, bana diyorki sen hergün bunları yaşıyorsun ama bugün hepsi sana sıkıntı vermiş gibi anlatıyorsun ne olmuş sana, dur sana bir film açayım, yanına da kimseyi yollamıyim, bende hatta aşşağı inim sen kafanı ver 2 saat oraya beynin değişsin dedi, hakkaten de iyi geldi ha, can dostum diye bir film açtı bana, 1 adam var süper zengin ama boynundan aşşağısı felçli, diğeri fasfakir bunun bakıcısı, o bakıcı bu adama bir neşe kaynağı oluyor filan sormayın gitsin güzel bir film. yani biz aslında nelere sahibiz ya, düşünsenize boyundan aşşağımız tutmuyor, bu nasıl bir hayat, valla benim bir şurubum vardı pasiflora diye bitkisel dinginleştirici bir şurup, ben yine onu içeyim şu sıralar, şu cennet yaşantımızı bu sinirli halimizle cehenneme çeviriyoruz hemde yok yere. yok yok ben başlıyorum şuruba, içelim güzelleşelim şerefeeee
bende olmadan birkaç gün öncesi geriliyorum olunca aynen pammık gibiyim, perdelerimin arkasından bir kedicik çıkıveriyor
ayyy tüm topikle aynı ruh halindeymişim iyi bari toptan yemişiz kafayı
Buketim valla çok fenaydım yaa, o an elime bir cam bardak alıp sıkarak kırasım geldi manyakmıyım neyim dedim kendime!!!
ayy ne güzel bir laf yaa beyinlerini burunlarından akıtmak ta iyi fikir
Sedacım topluca sıyırdık tabi hiç yalnız olurmusun, gerçekten tahammüllerimz azalıyor, hani büyükler derler ya,i erkenden bebek yapın sonra tahammülü azalıyor insanın zor geliyor diye, doğruymuş meğersem, hayatın her alanında insanın tahammülü azalıyor yaş geçtikçe demekki. ama tabi biz yapmayanlardan değil, yapamayanlardanız
Ben çok stresli, hayatta hırsları olan, başarma azmi olan, dediğim dedik vs vs gibi her türlü gerginliği içinde barındıran huylara sahip bir kişiliğim. bence ben kadın dr una gidip yumurtlama takibi yaptıracağıma, bir psikolog ile düzenli görüşsem, kendime sakin bir hayat için bir yol çizmesini talep etsem ve bunu yapabilirsem terapilerle, yapamazsam ilaç desteği ile yapsam keşke. öyle istiyorum aslında. bazen bakıyorum kendime sürekli kasmışım, ya beynimi, ya vucudumu, ya düşüncelerimi, yani böyle relax bir halim yok, gevşemeden organlarım görevlerini nasıl yapsın ki??? stresimden dolayı ülser başlangıcı olmuştum taa 22 yaşındayken, sonra yıllar yılı ilaç kullandım endoskopiler bilmemne, bi ara kurdeşen dökmüştüm, bilirsiniz belki sıkıntıyı içinde tutmanın dışa bir patlayışıdır vucudunuzun biyerinden patlak verir kuduz gibi kaşınırsınız, vs vs şeyler yani. hastaıkların en birinci başı stres ve kötü psikoloji, buda bende ve birçoğumuzda var arkadaşlar. ben açıkça psikoloğa gitmeyi çok istiyorum rahat relax bir insan olabilmek için...
Sedacım topluca sıyırdık tabi hiç yalnız olurmusun, gerçekten tahammüllerimz azalıyor, hani büyükler derler ya,i erkenden bebek yapın sonra tahammülü azalıyor insanın zor geliyor diye, doğruymuş meğersem, hayatın her alanında insanın tahammülü azalıyor yaş geçtikçe demekki. ama tabi biz yapmayanlardan değil, yapamayanlardanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?