Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay nasıl sinirlenmişsin ya,regl günün yaklaşıyor ya ondandır boşver boş kafalı herifleri yoksa yarın nezaretten yazmak zorunda kalabilrisin

ah canım benim yaa bende dün farkettim o siniri kendimde malesef benim her ay olan regl sinirim olana kadar sürer olduktan sonra pambık gibiyim (((((

oyy yasemin bugün senle benim ruh halim aynı..
beş senelik çalışma hayatımda buün ilkkez birini fırçaladım..bize bağlı kooperatiflerin adlarını başkanlarının telefonlarını istemişiz, şubenin biri koop.kapalı diye bilgileri yazmamış..a gerzek adam..koop.un kapalı olmasıyla ne alakası var bunu..telefonda bide bana dikine dikine konuşuyo kapalı ben napiyim niye yazıyım..bide bana buket buket diyip duruyo.sanki göbeklerimiz bir kesilmişş.resmi bir kurum burası buket hanım diyeceksin..bunu bi güzel kalaylarsın telefonda..sen misin bana çemküren..bugün sinirden köpürüyorum..müdürümde diyoki sert yok sert yok..ben daha insanlara kapıyı kapatmalarını öğretemedim ne sert yok..elleri kırılmış sanki her gelenin arkasından kapı kapatıyorum...günde otuz kez kapıya gidip geliyorum kapatmak için..sinir oluyooooooorummmmmmmmm..belliki artık tahammülüm bitmiş..az öncede işten birini azarladım..bi rapor istedim iki saat üstünde çalıştım..iki saat sonra kalkmış diyoki bak bu rapormuş güncel olan..dedim sen benimle dalga mı geçiyosun...
pencereyi açıp yangın var diye bağıracam valla..

canım kendine bir sor hangisinde daha mutlu olacaksın, korkmayacaksın ona karar ver, hemşire yaparken bir bak bakalım, o zaman karar vermiş olursun zaten, kolay gelsin canım

Vay ağzını öpeyim çok çok haklısın canım rabbim büyük acılarla sınamasın

merhabalar nasılsınız benim moraller 0 hatta - lerde

neden canım hayırdır???????

Oyy tatlım regl siniri değildir inşallah kendini sıkma bağır çağır, belki akşam yemekte kafan dağılır biraz

canım gebert onları rahatla

çok güldüm..haklısın..hepsinin kafasını ezecem..başlarını duvara sürte sürte kıvılcım çıkaracam..beyinlerini burunlarından akıtacam..

Canlar geçmişi okudum , gördüm ki hepimizin sinirlerinde bir boşalma var, artık sanki geçmişe göre daha çok kırılganız, bu bebek meselesi bizi yıpratmış valla, ben çok matrak, çocuksu böyle hayat dolu biriydim, son yıllarda kendime bakıyorum da artık öyle değilim, buket ne güzel yazmış hayatımız bebek oldu birşey düşünemiyoruz, Allah büyük acılar vermesin, hepimizin dileği kabul olur inşallah..hepinizi öpüyorum

çok güldüm..haklısın..hepsinin kafasını ezecem..başlarını duvara sürte sürte kıvılcım çıkaracam..beyinlerini burunlarından akıtacam..

ohh yalnız değilmişim demek kş psikopatlık konusunda ya artık hiçbirşeye sabır gösteremiyorum bende eşimin en küçük birşeyinde bağırıp çağırıyorum sonra üzülüyorum.Kütüphaedeyim birkaç gündür burdaki bey izinli, geçen sene de burdayım gerçek görev yerim burası aslında geçici çıktım yukarı kata, ya öğrenciler bir kitap dünç alma fişini doğru düzgün yazamıyorlar anlatıyorum ya yazacakalrı birkaç yer ktabın iç kapağında numara var diyorum numarayı yazamıyor adam üyelik fişini dolduruyor adres hariç her yeer diyorum bakıyorum tc noyu yazmamış imza atmamış deriin nefes alıyorm napıyım. Geçen sene de böyleydi bunlar ama ben böyle değildim çok gerginim valla inşallah bayram iyi gelir dicem ama bayramda gelenler teyzemin torunu oldu ya bana laf demeye başlayacak iyice stres topu olarak gelicem ama yapacak birşey yok ben sadece Allah'ıma sığınıyorum ondan diliyorum sabır versin hepimize.

evet en iyisi hemşire yaparken dikkat etmek ve herşeyi sormak. Sadece aynı saatlerde yapma zorunluluğu kötü bakalım artık.

aynen bende bebek düşünmezken gezdik eğlendik her haftasonu birkaç sinemeya birde giderdik şimdi koca yaz geçti hiçbiryere çıkmak istemedi canım eşim tatile çıkamadı ben annemle gittim ama o bile tat vermedi artık tam bebek zamanı gelmiş hiçbir eğlenceden insan zevk alamıyor. Varsa yoksa bebek. Ama hayatı ıskalyıp duruyoruz sanki bu günler bir daha geri gelecek. Bazen içip içip dağıtmak istiyorum neyse ki çalışıyorum evde olsam daha zor. Allah daha zor sınavlarla sınaması bugünlerimize şükür. Görüyorum ki hepimizin anlayışlı sevgi dolu destek veren eşleri var eşlerimiz hayırsız çıksa daha mı iyiydi bebeğimizde olacak öyle yada böyle ne gerekiyorsa yapıcaz.

ay nasıl sinirlenmişsin ya,regl günün yaklaşıyor ya ondandır boşver boş kafalı herifleri yoksa yarın nezaretten yazmak zorunda kalabilrisin
canım benim yaa, abim geldi yanıma diyorki nedir bu halin konuştum konuştum anlattım çemkirdim, bana diyorki sen hergün bunları yaşıyorsun ama bugün hepsi sana sıkıntı vermiş gibi anlatıyorsun ne olmuş sana, dur sana bir film açayım, yanına da kimseyi yollamıyim, bende hatta aşşağı inim sen kafanı ver 2 saat oraya beynin değişsin dedi, hakkaten de iyi geldi ha, can dostum diye bir film açtı bana, 1 adam var süper zengin ama boynundan aşşağısı felçli, diğeri fasfakir bunun bakıcısı, o bakıcı bu adama bir neşe kaynağı oluyor filan sormayın gitsin güzel bir film. yani biz aslında nelere sahibiz ya, düşünsenize boyundan aşşağımız tutmuyor, bu nasıl bir hayat, valla benim bir şurubum vardı pasiflora diye bitkisel dinginleştirici bir şurup, ben yine onu içeyim şu sıralar, şu cennet yaşantımızı bu sinirli halimizle cehenneme çeviriyoruz hemde yok yere. yok yok ben başlıyorum şuruba, içelim güzelleşelim şerefeeee
ah canım benim yaa bende dün farkettim o siniri kendimde malesef benim her ay olan regl sinirim olana kadar sürer olduktan sonra pambık gibiyim (((((
bende olmadan birkaç gün öncesi geriliyorum olunca aynen pammık gibiyim, perdelerimin arkasından bir kedicik çıkıveriyor
ayyy tüm topikle aynı ruh halindeymişim iyi bari toptan yemişiz kafayı
Buketim valla çok fenaydım yaa, o an elime bir cam bardak alıp sıkarak kırasım geldi manyakmıyım neyim dedim kendime!!!

ayy ne güzel bir laf yaa beyinlerini burunlarından akıtmak ta iyi fikir
Sedacım topluca sıyırdık tabi hiç yalnız olurmusun, gerçekten tahammüllerimz azalıyor, hani büyükler derler ya,i erkenden bebek yapın sonra tahammülü azalıyor insanın zor geliyor diye, doğruymuş meğersem, hayatın her alanında insanın tahammülü azalıyor yaş geçtikçe demekki. ama tabi biz yapmayanlardan değil, yapamayanlardanız

Ben çok stresli, hayatta hırsları olan, başarma azmi olan, dediğim dedik vs vs gibi her türlü gerginliği içinde barındıran huylara sahip bir kişiliğim. bence ben kadın dr una gidip yumurtlama takibi yaptıracağıma, bir psikolog ile düzenli görüşsem, kendime sakin bir hayat için bir yol çizmesini talep etsem ve bunu yapabilirsem terapilerle, yapamazsam ilaç desteği ile yapsam keşke. öyle istiyorum aslında. bazen bakıyorum kendime sürekli kasmışım, ya beynimi, ya vucudumu, ya düşüncelerimi, yani böyle relax bir halim yok, gevşemeden organlarım görevlerini nasıl yapsın ki??? stresimden dolayı ülser başlangıcı olmuştum taa 22 yaşındayken, sonra yıllar yılı ilaç kullandım endoskopiler bilmemne, bi ara kurdeşen dökmüştüm, bilirsiniz belki sıkıntıyı içinde tutmanın dışa bir patlayışıdır vucudunuzun biyerinden patlak verir kuduz gibi kaşınırsınız, vs vs şeyler yani. hastaıkların en birinci başı stres ve kötü psikoloji, buda bende ve birçoğumuzda var arkadaşlar. ben açıkça psikoloğa gitmeyi çok istiyorum rahat relax bir insan olabilmek için...

Sedacım topluca sıyırdık tabi hiç yalnız olurmusun, gerçekten tahammüllerimz azalıyor, hani büyükler derler ya,i erkenden bebek yapın sonra tahammülü azalıyor insanın zor geliyor diye, doğruymuş meğersem, hayatın her alanında insanın tahammülü azalıyor yaş geçtikçe demekki. ama tabi biz yapmayanlardan değil, yapamayanlardanız [/QUOTE]

evet bugun gerginler arasında bende varım.. üzerimde sanki ağır bir sinir yükü var.. inanır mısınız? saçma sapan cümleler yazmıyım diye buraya bile hiç bişey yazmadım.. ayy çok gıcık oluyorummm herşeye.. ve gülerek konuşuyorum insanlara ki sinir olduğum anlaşılmasın diye.. sanırım topikçe adet oluyoruz kızlar.. al bi salak tlf daha geldi.. yok ya cidden gıcık oluyorum.. gözgöre gözgöre rahim filminede gidiyorum ya sanırım o da gerdi iyice beni.. Allah a dua etmiştim hayırlı olanı yaşat diye.. demek ki hayırlı olan bu.. dün akşamda enteresan bi rüya gördüm test sonuçlarm çıkmış tek sonucum ölü çıkmış o ne demekse onun merasimi vardı ama üzgün değildim.. hatta mutluydum.. Allah hayırlara çıkarsın..

ben hırslı biri değilim ama şu relaks olma halini birtürlü başaramadım..allah yardımcımız olsun..

Bedriyecim hayırdır inşallah, rüyalarımız bile sıyırmış anacım ölü sonuç ne yahu
ayy şimdi eşim aradı bu taraflarda işi varmış beni yarım saate kadar almaya gelecekmiş dünyanın en mutlu insanı oldum zaten erken çıkıp defolup eve gitmek istiyordum bugün Allah kurtardı beni valla, darısı başınıza yaaaa

slm kzlar ay yasaemın senı merak ettım yemek yapıyodum bı bakayım test yapacaktı naptı dıye ama olsun cnm benımde3gun var ve bellı kırmızılar gelecekbugun baya gergınmışsın adet herhalde gergınlıgı ben bıle bazan en ufak seyı pıre yapıyom ama bı yonden sters atmış oluyoz .ben cok gttım psıkyatsrıse ılac alıyorum uyuyorum hata tedavı gormemem gerekıyodu gtmedım kendı kendımı tedavı ettım cnm neyse ben yemege devam edeyım relax ol cnm optm

BEN seneler öncesi psikiyatriye gitmiştim 1,5 yıl boyunca.. o zaman çok ölüm korkum vardı.. çok şükür atlattım onu.. ölüm korkusu derken bana sevdiklerime bişey olur korkusu vardı üzerimde.. sonra doktor bi kan testi yaptı normalde bi değer varmış 65 ve yukarısı olması gerekirken bende 22 mi ne öyle birşeymiş.. doktor demişti ki bunu şöyle düşün beyninde hayatındaki tüm yaşanmışlıklar çukurlar oluşturuyor birikimler.. (duygusal anlamda) ve senin beyninde çok daha fazla çukurlaşmalar var.. bana bir ilaç kullandırmıştı 15 günde bir kan veriyordum değer 70 olduğunda bıraktırdı.. ve inanır mısın şuan yine çok evhamlıyım paniğim ama tedaviden sonra ben çok yol katettim ve çok çok faydasını gördüm Allah razı olsun.. ve tüm testlerimi tamamladıktan sonra bebek konusu içinde gitmek istiyorum.. bu şartlanmayı üzerimdeki atmama yardımcı olabilir diye düşünüyorum..

AYY ne biliyimm Yaseminim yaa..
hakkatende rüyalar da enteresanlaştı.. ama hergece ben gebeysem rüya göreyim diye yatarsamm bööle olur işte.. ya ben var ya hiçbişey demiyorum artık kendime.. pess in dışında..

slm kızlar size bir sorum olacak ben 2 defa düşük yaptım kimyasal düşük ikiside tahliller yaptırdım temiz çıktı son düşüğüm 6 eylülde oldu doktor korunmana gerek yok dedi kürtaj olmadığım için. düşükten sonraki adetimi 12 ekim de 36 gün sonra oldum, düşükten önceki adetlerim 33 gün sürüyordu benim merak ettiğim yumurtlama zamanımı 36 güne göremi yoksa 33 güne göremi hesaplacağım???? bilgisi olan varsa bana yardımcı olabillirmi??? lütfenn

yaa tabikisi de bebeğe gelene kadar insanların ne dertleri ne hastalıkları var. Eşinden şiddet gören, ailesinin yanına gidemeyen istemeyen ve kucağında bebeğiyle ortada kalan onlar istemezler onlarında özellikle olur işte istemedikleri için. Halimize şükredelim eşimiz başımızda elimiz ayağımız tutuyor bize birşey olsa bebeğimizde olsa ona kim bakar. Tahammülüm çok çok azaldı eşim çok fazal ilgili bir insan ama o bile bunaltıyor çekil diyorum hep. Tedaviye başladığım için seviniyorum ama ardından hep ya tutmazsa korkusu ama korkuyla geçmez ki hayat napıyım olmazsa olmaz kısmet değilse ne yapayım.

aynen bende gitmek istiyorum psikoloğa iyi gelir diyorum ama insanın kafasında bitirmesi lazım tabi biz böyle aramızda konuşup destek oluyoruz ama profesyonel yardım başka birşey. Bende de var ülser başlangıcı canım. Arada tutuyor fena. Sürekli kasıyoruz evet benim tüm hayallerim yıkıldı o yüzden bu tepkilerim hep. Tam dedim ki ocakta başlarız bu arada ara ara denedik bir ara ertelemek zornda kaldık 2 senelik süreç yani neyse araba aldık ocağa erteledik kasımda annem rahatsızlandı tedavi görmeye başladı iğne oluyor karaciğer enzimleri yüksekmiş ama iyi yani sadece işten çıktı babamla ayrılar kardeşim tek maaşla yetemiyor annem daha emekli olmadı ona kira göndermeye başladım daha var 5 sene emekliliğe 2 sene prim dolmasına. Şimdi işsizlik sigortası ödüyor primi ee ben yazın işten çıkacaktım tüp bebek yapacaktım eşimin üzerine geçecektim işten çıkıp benim primimi yetmiyr tüp raporuna ama ne oldu çalışmak zorundayım anneme yardım etmek için bu arada tam ocakta çalışmalar başlayacak ara kanamalar başladı mı sürdü mü mayısa kadar yumrutlama foss. Sonra ilaçlar düzene koymalar ve bildiğiniz gibi rahim filmi. Daha aşılamaya bile geçemedik. Ve ben tüp yaptırsam işten çıkamayacağım için ve primim rapora yetmediinden tüpün tüm parasını ödemek zorundayım ayrıca bebek olursa 8-9 aylıkken bırakıp çalışmak zorundayım düşünsene hayatımda neler değişti ama annem iyi olsun diyorum napıyım ancak çok yıprattı bu süreç beni. Bir ara gerçekten panik atak boyutuna geldim zor sıyrıldım.

evet bugun gerginler arasında bende varım.. üzerimde sanki ağır bir sinir yükü var.. inanır mısınız? saçma sapan cümleler yazmıyım diye buraya bile hiç bişey yazmadım.. ayy çok gıcık oluyorummm herşeye.. ve gülerek konuşuyorum insanlara ki sinir olduğum anlaşılmasın diye.. sanırım topikçe adet oluyoruz kızlar.. al bi salak tlf daha geldi.. yok ya cidden gıcık oluyorum.. gözgöre gözgöre rahim filminede gidiyorum ya sanırım o da gerdi iyice beni.. Allah a dua etmiştim hayırlı olanı yaşat diye.. demek ki hayırlı olan bu.. dün akşamda enteresan bi rüya gördüm test sonuçlarm çıkmış tek sonucum ölü çıkmış o ne demekse onun merasimi vardı ama üzgün değildim.. hatta mutluydum.. Allah hayırlara çıkarsın..[/QUOTE]

canı rahim filmi kötü birşey değil ki bende çektirdim evet tedaviye başlamak zor geliyor insana ama zamanla bu fikre alışıyorsun ve bebeğine bir adım yaklaştığın içinde mutlu oluyorsun inşallah seninde birşeyin çıkmaz bu aşamayı da atlat rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…