Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar ben bir tek kendimi zannediyordum ama bugün maşallah hepiniz birbir dökülmüşsünüz, çok sinirliyim gerginim hatta elime bişeyleri alıp duvarlara vurup parçalayasım vardı dün akşam ve bugün sabah şimdi biraz daha iyiyim, dün işyerinde birisinede bağırdım sinir etti beni ama uyuz herif, yasemin seninde dediğin gibi ben hep sinirli stresli bi insanım sanırım genelde kırıyorum etrafımdakileri zaten, şu iki günlük sinirimse eşimden dolayı hatta dün doğum günümdü zehir ettim kendimede onada ama napıyım bazen elimde olmadan çok sinirleniyorum sanırım adet olacağım, zaten bugün yarın olmam lazım onun stresi var galiba üzerimde.
buketciğim senin ve diğer arkadaşların da dediği gibi gerçekten çocuk için herşeyimizi erteliyoruz sanki bugünleri tekrar yaşayacak gibi,ama malesef öyle olmayacak giden gün ömürden gidiyor kendimizi çocuk mevzularına çok kaptırıyoruz zaten artık her kayıptan sonra biraz daha çocuk fikrinden uzaklaşıyorum şuan hayattan zevk almıyorum,hep asık suratlıyım kimseyle doğru dürüst arkadaşlık etmiyorum,çoğu vaktimi evde tek başıma oturarak geçiriyorum birtek sizler varsınız işte
yani sizinde dediğiniz gibi eşlerimizin ve şuanki hayatımızın kıymetini bilmeliyiz,ama biz takıldık birşeye onunla yatıp onunla kalkıyoruz,rabbim hepimize önce sağlık versin eşlerimizle geçinmeyi nasip etsin,çocuk nasip kısmetse biz zaten önüne geçemeyiz elbet onada kavuşuruz hayırlısı ile

Ne olmuş bizim topiğe böyle, eli sopalı kızlar topiği olmuş çıkmışız
Yasemini hele ilkkez böyle görüyorum
Buket, özlem, nazan Amman kızlar sakin olun ne bu gerginlik
Hepiniz sukunete davet ediyorum

Bu arada Aylin (kevok) benimde en son adet olduğum tarihte çok feci sancım olmuştu. Birde o gün yolculuk yapıyorduk eşimle. Memlekete gidiyoduk, yaşadığımız şehirden bir çıktık, memleketimin levhasını görene kadar geçmemişti sancım Hemde böyle afedersin topak topak gibi dökülmüştü içimden parçalar, sonraki aya hamile kaldım. İnşallah seninde öyle olur, bu ay çektiğin adet sancısı son olsun inşallah canım

canım sen bize bakma strese girme sakın bebeğini düşün hatta burdan kaçarak uzaklaş ne olur ne olmaz

kaderciğim tesbihini çektim duanıda ettim rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar madem psikolog konusu açılmış bende sorayım sizde olanların bu fazlası kat kat var bende ,bende bi psikolog arayışı içindeyim ama şöyle normal bişey ücreti yani devlette varmı varsa nasıl ??

var gitmedim ama çok ilgili olacaklarını düşünmüyorum

Ya ben bugün eczaneye ilaçları almaya gittim gonal f 450 3 kutu tazmış 1000 üniteyi geçiyor. Bir kutuyu karşılamıyor rapor ve tek kutu raporsuz 360 tl. İki kutu gonal f ve çatlatma iğnesine raporlu 260 verdim. Bende iki kutuyu aldım bir kutu için dr sorucam ya boşuna almış olursak. Gerçi eczaneci tanıdık ayırırım ben dedi ama kasım da olur mu aralıka sarkarsa son anda bulamazsam diyorum eczaneci belli olur başlayınca birkaç gün içinde yetip yetmeyeceği o zaman gelirsin dedi sağolsum saklayacak ama dr sorucam ben yeter belki bir yandan da alayım dursun kenarımda diyorumda kullanılmazsa da yazık. Dolaba koydum. Buz kalıbı da var dr götürürken falan onunla götürecekmişim. Eczacı vuramam iğne ama gösteririm dedi kendin vurursun kolay dedi kalem tipi olanlardanmış. Ne zor işler bunlar yaa off..

sedacım vay anasını yaaa nekadar pahalıymış yaa hemde bide sigortalısın yani.. Allah hiçbirine gerek kalmadan kendiliğinden oldurur göbüşünde bebeğini inşallah.

Halılarım yıkamacıdan geldi mis gibi olmuşlar yaa meğer ne kirliymiş ayyy şimdi anladım rezil gibiymiş dalak gıbı. süper olmuş.

Bu akşam kaynanamla kayınpederim bizdeydi iftara, çaktırmadan bebek muhabbetine girip varmı yokmu diye bi kontrol ettiler kibardan, bende dedimki "biz assolistiz anne en son biz yapıcaz" dedim güldük.

Ayyy kızlar ben asıl ne diyecektim sze, hani pınar süt reklamı varya, "büyüdüm büyüdüm, sokaklar bana dardı, gökyüzü bana dardı pınarla büyüdüm, falan filan diye sayıyor, sonunda da diyor ya, "büyüdüm büyüdüm bende anne oldum..." orda boğazım düğümleniyor arkadaş, resmen bi yutkunuyorum her defasında hani boğazına düğümlenmek böyle birşeymiş yahu, bende büyüdüm ama anne olamadım diyerekten içim üzülüyor kimseye çaktırmasamda ahh ahh. ben yarından itibaren şu psikolojik şurubumu içeyim bari, bu sıra derinlerdeyim sanırım, o arada da kendime bir psikologmu baksam tümayın dediği gibi ucuz yollu.

Herşeyi boşvermek istiyorum arkadaşlar yaa, gamsız insan nasıl bişeydir acaba, ben gamlı baykuş gibiyim arkadaş, sanki düşününce ne oluyor, hayatta herşey olacağına varır halbuki. bu regl dönemi benim psikolojimi bozdu yaa, bu düzenleyici ilaç fazla hormonlarmı coşturdu galiba. bide bu ay süper bi şeekilde çalışmıştık, bu sabah tek çizgiyi görünce sigortalar tamamen attı demekki.

burju 82 evet canın bugün herkeste kötü bir hava varmış 16 ekim bat günümdü hala olmadım azıcık karnım ağrıyo ve akıntım var gebelik testi yaptım negatifti ovi testlerime göre 18.gün yada 19.gün yumoşum çatladı benimde moralim bozuldu beklemedeyim yarın kan testi yapsam çıkarmı

haklısın canım ama acaba bizde bi sorunmu var demektende kendimizi alamadığımızdan daha çok stres oluyorum sanırım bu ayda olamzise kasımda dra basvurucaz

antideprasanlar benim midemi bulandırıyoo kullanamıyorum sen kullanabiliyomusun

evet bugun gerginler arasında bende varım.. üzerimde sanki ağır bir sinir yükü var.. inanır mısınız? saçma sapan cümleler yazmıyım diye buraya bile hiç bişey yazmadım.. ayy çok gıcık oluyorummm herşeye.. ve gülerek konuşuyorum insanlara ki sinir olduğum anlaşılmasın diye.. sanırım topikçe adet oluyoruz kızlar.. al bi salak tlf daha geldi.. yok ya cidden gıcık oluyorum.. gözgöre gözgöre rahim filminede gidiyorum ya sanırım o da gerdi iyice beni.. Allah a dua etmiştim hayırlı olanı yaşat diye.. demek ki hayırlı olan bu.. dün akşamda enteresan bi rüya gördüm test sonuçlarm çıkmış tek sonucum ölü çıkmış o ne demekse onun merasimi vardı ama üzgün değildim.. hatta mutluydum.. Allah hayırlara çıkarsın..[/QUOTE]

meraketme tertemiz çıkacak o soru işareti kalkacak kafandan sonra sen takmak için başka bişe bulacaksın ocaba su yüzdenmi diye aynı ben yaaa daha öncede dedigim gibi neyi stres yaptıysam başıma geldi o nedenle eger başarabiliyosan relax ol canım

ya ben de dün sabah adet görmeye başladım gece yatana kadar mahfoldum. ilk defa böyle oldu kasıklarımda belimde bir ağrı. otururken kalkarken batmalar, halsizlik... akşam beşi zor ettim izin de alamıyorum göze batmayayım diye. eve gittim geçmedi yatana kadar devam etti aynen topak topak döküldü, acaba neden olabilir kızlar normalde rahat bir adet dönemi geçiririm. doktorun biri demişti pcolu kadınlar çoğu adetlerini yumurtaları gelişmeden çatlamadan görürler senin adetlerin de genelde böyle oluyor. belkide bu ay normal bir adet oldum o yüzden böyle oldu

valla o reklamı izlerken ben de çok üzlüyorum hatta bir beko reklamı var bir bebek oynuyor çok tatlı maşallah,konuşuyor ya hani, bebek gözümüzün önünde büyüdü yürümeye başladı benim hala yok diye geçiriyorum içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…