- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.141
Ne olmuş bizim topiğe böyle, eli sopalı kızlar topiği olmuş çıkmışız
Yasemini hele ilkkez böyle görüyorum
Buket, özlem, nazanAmman kızlar sakin olun ne bu gerginlik
Hepiniz sukunete davet ediyorum
Bu arada Aylin (kevok) benimde en son adet olduğum tarihte çok feci sancım olmuştu. Birde o gün yolculuk yapıyorduk eşimle. Memlekete gidiyoduk, yaşadığımız şehirden bir çıktık, memleketimin levhasını görene kadar geçmemişti sancımHemde böyle afedersin topak topak gibi dökülmüştü içimden parçalar, sonraki aya hamile kaldım. İnşallah seninde öyle olur, bu ay çektiğin adet sancısı son olsun inşallah canım
canım sen bize bakma strese girme sakın bebeğini düşün hatta burdan kaçarak uzaklaşne olur ne olmaz
kızlar madem psikolog konusu açılmış bende sorayım sizde olanların bu fazlası kat kat var bende ,bende bi psikolog arayışı içindeyim ama şöyle normal bişey ücreti yani devlette varmı varsa nasıl ??
kızlar siz geldiniz ama ben gidiyorum uykum geldi size iyi geceler
tatlım benım ılk hamılelıgım kımyasal oldu ıkıncısı ıse normal yollarla korunurken hamıle kaldım ve esım dedıkı ustune gıtytıkce gun saydıkca gerıye atıyoruz sanırım o gun aslında cokta dogru soylemış beynımıze bız hukmedıyoruz.vardır elbet bır zamanı oluruna akışına bırakmak gerkıyo.bızım mahallaede cok sevdıgım bı ablam vardı dusuk yaptı aradan 4 sene gectı tup bebek yaptı ytutmadı ve yuce rabbım oylesıne buyukkı suanda 7 aylık hamıle poglu oluck hemde artık herseyden umıdını kestıgı anda boşverdıgı anda oldu rabbım herseyın hayırlısnı versın esın de ısınde bebegınde
Ben çok stresli, hayatta hırsları olan, başarma azmi olan, dediğim dedik vs vs gibi her türlü gerginliği içinde barındıran huylara sahip bir kişiliğim. bence ben kadın dr una gidip yumurtlama takibi yaptıracağıma, bir psikolog ile düzenli görüşsem, kendime sakin bir hayat için bir yol çizmesini talep etsem ve bunu yapabilirsem terapilerle, yapamazsam ilaç desteği ile yapsam keşke. öyle istiyorum aslında. bazen bakıyorum kendime sürekli kasmışım, ya beynimi, ya vucudumu, ya düşüncelerimi, yani böyle relax bir halim yok, gevşemeden organlarım görevlerini nasıl yapsın ki??? stresimden dolayı ülser başlangıcı olmuştum taa 22 yaşındayken, sonra yıllar yılı ilaç kullandım endoskopiler bilmemne, bi ara kurdeşen dökmüştüm, bilirsiniz belki sıkıntıyı içinde tutmanın dışa bir patlayışıdır vucudunuzun biyerinden patlak verir kuduz gibi kaşınırsınız, vs vs şeyler yani. hastaıkların en birinci başı stres ve kötü psikoloji, buda bende ve birçoğumuzda var arkadaşlar. ben açıkça psikoloğa gitmeyi çok istiyorum rahat relax bir insan olabilmek için...
Sedacım topluca sıyırdık tabi hiç yalnız olurmusun, gerçekten tahammüllerimz azalıyor, hani büyükler derler ya,i erkenden bebek yapın sonra tahammülü azalıyor insanın zor geliyor diye, doğruymuş meğersem, hayatın her alanında insanın tahammülü azalıyor yaş geçtikçe demekki. ama tabi biz yapmayanlardan değil, yapamayanlardanız
Ne olmuş bizim topiğe böyle, eli sopalı kızlar topiği olmuş çıkmışız
Yasemini hele ilkkez böyle görüyorum
Buket, özlem, nazanAmman kızlar sakin olun ne bu gerginlik
Hepiniz sukunete davet ediyorum
Bu arada Aylin (kevok) benimde en son adet olduğum tarihte çok feci sancım olmuştu. Birde o gün yolculuk yapıyorduk eşimle. Memlekete gidiyoduk, yaşadığımız şehirden bir çıktık, memleketimin levhasını görene kadar geçmemişti sancımHemde böyle afedersin topak topak gibi dökülmüştü içimden parçalar, sonraki aya hamile kaldım. İnşallah seninde öyle olur, bu ay çektiğin adet sancısı son olsun inşallah canım
sedacım vay anasını yaaa nekadar pahalıymış yaa hemde bide sigortalısın yani.. Allah hiçbirine gerek kalmadan kendiliğinden oldurur göbüşünde bebeğini inşallah.
Halılarım yıkamacıdan geldi mis gibi olmuşlar yaa meğer ne kirliymiş ayyy şimdi anladım rezil gibiymiş dalak gıbı. süper olmuş.
Bu akşam kaynanamla kayınpederim bizdeydi iftara, çaktırmadan bebek muhabbetine girip varmı yokmu diye bi kontrol ettiler kibardan, bende dedimki "biz assolistiz anne en son biz yapıcaz" dedim güldük.
Ayyy kızlar ben asıl ne diyecektim sze, hani pınar süt reklamı varya, "büyüdüm büyüdüm, sokaklar bana dardı, gökyüzü bana dardı pınarla büyüdüm, falan filan diye sayıyor, sonunda da diyor ya, "büyüdüm büyüdüm bende anne oldum..." orda boğazım düğümleniyor arkadaş, resmen bi yutkunuyorum her defasında hani boğazına düğümlenmek böyle birşeymiş yahu, bende büyüdüm ama anne olamadım diyerekten içim üzülüyor kimseye çaktırmasamda ahh ahh. ben yarından itibaren şu psikolojik şurubumu içeyim bari, bu sıra derinlerdeyim sanırım, o arada da kendime bir psikologmu baksam tümayın dediği gibi ucuz yollu.
Herşeyi boşvermek istiyorum arkadaşlar yaa, gamsız insan nasıl bişeydir acaba, ben gamlı baykuş gibiyim arkadaş, sanki düşününce ne oluyor, hayatta herşey olacağına varır halbuki. bu regl dönemi benim psikolojimi bozdu yaa, bu düzenleyici ilaç fazla hormonlarmı coşturdu galiba. bide bu ay süper bi şeekilde çalışmıştık, bu sabah tek çizgiyi görünce sigortalar tamamen attı demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?